- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #5.321
Çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim canım, darısı benim başıma inşallah.
selam arkadaşlar,
haftaya c.tesi günkü buluşma için herkes ok dimi? şehir dışından geleceğim için, otobüs bileti, çocuklar için annemi ve bakıcıyı ayarlamam gerekiyor..
Ataşehirde buluşalım diye konuşmuştuk ya, jelesecçigim sen oraları biliyorsun gidebileceğimiz, bize uygun yer var mı aklında?
Yeşimay
ekim68
ker
sizler gelebilecek misiniz?
Bakın ben taaa nerelerden geliyorum, siz istanbul içindesiniz en azından ayarlayın da görüşelim olur mu?
canım sen ben birde birbuse galiba geliyor kimseden ses yok ,ataşehirde cok yer var yer sorun olmaz
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..
Bende kasımın ikincisi haftası İstanbul da üniversite hastanesinde ameliyatımı oldum, iyiki de olmuşum diyenlerdenim. Yıllardır bu konuda çektiğim tüm sıkıntılarım yok oldu, tabiri caizse psikolojik olarak da kendime olan güvenim yerine geldi. Ameliyatıma uzman doktorların yanında iki tane prof. girdi ve çok başarılı bir ameliyat olduğu söylendi. Gerçekten de ameliyattan sonra öyle abartacak bir ağrım olmadı hiç, ya bir ya iki kere ağrıkesici kullandım. Tek sıkıntım yüzükoyun yatmaya alışmış ben için sırt üstü yatmaktı, hala da sıkıntısını çekiyorum hani ameliyat oldum neredeyse sıfır ağrısız ama sırt ağrısı on ameliyata bedeldi :) Bugün ameliyat olalı 18. günüm tabii şişlikler hala var, altı ay ile bir senede anca normal halini alırmış. Hergün duş süngeriyle normal sabun kullanarak köpürtüp ılık suyla yıkıyorum. Doktorum söyledi hem kapuklanmanın gitmesi, hem enfeksiyon kapmaması hemde rahatlaması için gerekliymiş. Günde üç kere de iz kalmaması için bir krem verdiler onu kullanıyorum. Şuanda çok şükür herşey yolunda öyle akma,yara vs. gibi birşeyim olmadı hiç. Önden fermuarlı bir sütyen giyidirmişlerdi bana ameliyattan sonra ilk iki üç ay takmak zorundaymışım gece gündüz hiç çıkarmadan, birde bundan sonra sürekli sütyenli ol dediler gece gündüz çıkarmadan. Şuan sadece ara ara kaşınmalar ve saniyelik sızılar oluyor o kadar onun dışında iyileşme sürecimde gayet iyi gibi geçiyor maşallah :) Benimle aynı gün özelde olan kuzenim vardı onun şikayetleri benden çok hala bile. Önemli olan iyi doktorlara denk gelmek bütün ameliyatlar için geçerli bir durum bu...
Şimdi sizlerin engin tecrübesinden yararlanarak sormak istediğim bir kaç nokta var.
1. Şişlikleriniz ne kadar sürede geçti ?
2. Ara ara sızlama, kaşınma gibi sıkıntılarınız varmıdır ?
3. Sizlerde ameliyat sonrasında yara izi için her hangi birşey kullandınız mı ? Kullandıysanız isim vermek yasak mıdır bilmiyorum ama yasak değilse verebilir misiniz birde ameliyattan ne kadar sonra kullnmaya başladınız ?
Şimdiden teşekkür ederim....
Yeşimay
ekim68
ker
sizler gelebilecek misiniz?
Bakın ben taaa nerelerden geliyorum, siz istanbul içindesiniz en azından ayarlayın da görüşelim olur mu?
canım çok geçmiş olsun bende 24 kasımda oldum.. sanırım senden 1 hafta sonra benim 12.günüm. aynı yazdığın süreci yaşadım bende şu ana kadar... ben henüz iz geçirme kremi sürecine girmedim kontrolüm 14 aralıkta şu an hala kabuklu yaralarım gün aşırı yıkanıp pansuman yapıyorum. bende de şimdilik yara sızıntı vs. olmadı.
neyse canım tekrar geçmiş olsun....
Merhaba canım sanada çok çok büyük geçmiş olsun.. Bu kadarını başardık ya İnşallah biran önce geçer gerisi de :) Benden 6 gün sonra olmuşsun iz geçirme kremi özellikle tazeyken kullanmak faydalıymış bilemiyorum ne kadar doğru olduğunu ama benim kesim lolipop şeklinde zaten rahat atlatıcağımı düşünüyorum. Con..... diye başlayan bir silikonlu jel kullanıyorum gün aşırı da yıkıyorum. Pansuman derken ne yapıyrsun tam olarak canım sen ? Kabuklu yaralar yani kesi yerindeki ince çizgi halinde olanlar bi kaç güne düşmeye başlayacak göreceksin benimde hemen hemen iki gündür gidiyor az kaldı. Bu sureçi atlatınca zaten herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle :)
benimde kabuklar ufak ufak dökülmeye başladı 1 2 gündür. tekniğimiz aynı lolipop yani. sanırım benim doktorda aynı jelden verecek ama kabuklar geçince galiba...
ben gün aşırı banyo yapıp baticon sürüyorum sonrada bepanten krem.. ama her ikiside çok bol sürülüyor sonra üstünü gazlıbezle(steril) kapatıp medikal sütyeni takıyorum. 14 aralıkta kontrole çağırdı doktorum herhalde ozaman iz için krem verir. 14 ünde 3.haftam doluyor zaten.... tekrar geçmiş olsun canım görüşmek üzere
selam hanımlar,
benim bugün ameliyat olalı tam 8.gün.ameliyatımı sayın prof.dr fuat yüksel hoca yaptı.
kısaca şöyle açıklayayım yaklaşık 6 aydır bu siteyi takip ediyorum,çünkü öncesi kızımı emziriyordum böyle bi düşüncem yoktu
kızımı sütten kestikten sonra bu operasyonu geçirmeye karar verdim ve bunu bir araştırma hastanelerinin yapacağını düşünüyordum ve
böylelikle şişli etfal hastenesinden randevu almıştım ve 1 ay sonraya gün vermişlerdi ancak bu 1 aylık süre içersinde yaptığım araştırmalar
sonucu enaz 6 ay beklemem gerektiğini öğrendim ve şişli hastanesi randevumu 1 kasıma iptal etmişti ama ben bu araştırmalar sonucu
bu siteyle tanıştım ve okuduğum yorumlarla bu iş hastane işi olmadığını ve iyi bir cerrah işi olduğunu öğrendim.doktor seçimi bu iş için
çok önemli.ve ben de hakkında iyi yorumlarını okuduğum fuat beye amaliyat olmaya karar vermiştim.ilk kez muayanesine gittiğimde herşeyi net olarak anlattım ve kendisi görüştüğüm ilk doktordu.çok efendi bir insan samimiyetle beni dinledi ve 1 hafta sonraya amaliyat günü aldım 28 kasımda kadıköyde özel bir hastanede amaliyatım oldu.koluma yapılan ağrı kesici ve narkozun etkisi ile amaliyata sadece girdiğimi hayal mayel hatırlıyorum ve gözümü açtığımda amaliyat oldu mu diye sormuşum doktorum başarılı bir amaliyat geçirdiğimi söyledi ve ikinci soru olarakta ne kadar doku alındığı 370 ve 400 olmak üzere 770 gram doku alındı doktorum istediğim kadar küçüleceğini ve ikinci çocukta emzirebileceğimi söyledi ve 75 gibi istedim.şuan şişler ama baya güzel gözüküyorlar.
amaliyat ağrısız geçti çok abartılacak bir amaliyat değil ama iyileşme süreci biraz zaman alan bir amaliyat.bugün 8 gün oldu hayatımda çok şey değişti pişman değilim ve kararımda yanılmadığım için fuat yüksel beye teşekkür ederim....
selam hanımlar,
benim bugün ameliyat olalı tam 8.gün.ameliyatımı sayın prof.dr fuat yüksel hoca yaptı.
kısaca şöyle açıklayayım yaklaşık 6 aydır bu siteyi takip ediyorum,çünkü öncesi kızımı emziriyordum böyle bi düşüncem yoktu
kızımı sütten kestikten sonra bu operasyonu geçirmeye karar verdim ve bunu bir araştırma hastanelerinin yapacağını düşünüyordum ve
böylelikle şişli etfal hastenesinden randevu almıştım ve 1 ay sonraya gün vermişlerdi ancak bu 1 aylık süre içersinde yaptığım araştırmalar
sonucu enaz 6 ay beklemem gerektiğini öğrendim ve şişli hastanesi randevumu 1 kasıma iptal etmişti ama ben bu araştırmalar sonucu
bu siteyle tanıştım ve okuduğum yorumlarla bu iş hastane işi olmadığını ve iyi bir cerrah işi olduğunu öğrendim.doktor seçimi bu iş için
çok önemli.ve ben de hakkında iyi yorumlarını okuduğum fuat beye amaliyat olmaya karar vermiştim.ilk kez muayanesine gittiğimde herşeyi net olarak anlattım ve kendisi görüştüğüm ilk doktordu.çok efendi bir insan samimiyetle beni dinledi ve 1 hafta sonraya amaliyat günü aldım 28 kasımda kadıköyde özel bir hastanede amaliyatım oldu.koluma yapılan ağrı kesici ve narkozun etkisi ile amaliyata sadece girdiğimi hayal mayel hatırlıyorum ve gözümü açtığımda amaliyat oldu mu diye sormuşum doktorum başarılı bir amaliyat geçirdiğimi söyledi ve ikinci soru olarakta ne kadar doku alındığı 370 ve 400 olmak üzere 770 gram doku alındı doktorum istediğim kadar küçüleceğini ve ikinci çocukta emzirebileceğimi söyledi ve 75 gibi istedim.şuan şişler ama baya güzel gözüküyorlar.
amaliyat ağrısız geçti çok abartılacak bir amaliyat değil ama iyileşme süreci biraz zaman alan bir amaliyat.bugün 8 gün oldu hayatımda çok şey değişti pişman değilim ve kararımda yanılmadığım için fuat yüksel beye teşekkür ederim....
canım bende %90 gelicem inş. küçük ihtimal gelemeyebilirim annem şehir dışında o tarihlerde gelme ihtimali var o yüzden....
iyi olduğunu okudum yorumlardan çok memnun oldum inş. böyle devam eder. çok öptüm
sagol canım nerelerdesin. gel bu işlemi yaptıranlarınkine, bakmak istiyorum benim şiş hala, bakalım şimdilik problem yok ,olur, olmaz zaman gösterecek. seni tanımayı isterim KER galiba akrabandı onada söyle hepimiz toplanalım
Canım ben gelmeyi cok isterdim ama o tarihte kısmetse yeni ameliyatlı olacağım....(Tırsıp kaçmazsam) Dışarı cıkamam..
ama söz veriyorum 2. bir buluşmada mutlaka bulunacağım. Hepinizle, seninle, yeşimay,jelesec, ker , ekim,birbuse (ve ismini unuttuğum diğer arkadaşlar) ..bir arada olmayı gerçekten cok isterim...
sevgiyle kucakladım hepinizi....
(bu arada sen de cok acele etme canım..doğru zaman ve doğru yeri bekle derim :)))
canım %90 gelicem... az önce yazdım nedenlerini bir önceki yorumumu okursun çok öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?