- 23 Temmuz 2007
- 599
- 0
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
- #5.161
bende geliyorum buluşmaya doktor dedikodusu yapmaya canım. kardeşine gecmiş olsun şimdiden
Ok.. Nerede peki ??? capitol'mü ? onuda konuşalım kaç kişi geliyor ayrıca ?
Teşekkürler cnm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende geliyorum buluşmaya doktor dedikodusu yapmaya canım. kardeşine gecmiş olsun şimdiden
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu gün pansumana gittim doktoruma herşey yolunda dedi umdudumdan daha iyi dedi bandajları çıkardı yni göğüs ucundakileri ya kızlar çok kötü görünüyo tabi şuan çok şişler evet ama çok kötü görünüyolar ağladım biraz geçecek değilmi arkadaşlar
ya birde doktorum dişişsiz iç çamaşırı giy dedi ama canım çok acır diye düşünüyorum şeklini alması için giymek gerekiyomuş galiba şekli çok güzel görünüyo ama göğüs uclarım çok fena yaa ne olur bişeyler söyleyin
Teşekkürler cnm.
merhaba canım
bende ilk kez dün gördüm göğüslerimi şekil filan süper ama dikiş izleri meme başı korkunç (korku filmi gibi) görünüyor. aynen bende senin gibi endişeliyim. zaten ben başkalarına karşı soğukkanlıyımdır ama kendi yarama bakamam. ağrı sızıyı çok dert etmem ama kanlı canlı bir yara görünce vücudumda sinirim bozulur. safra kese ameliyatı olduğumda göbek deliğimdeki dikişleri görünce katıla katıla ağlamıştım sinirim bozulduğu için ailem canım yanıyor zannedip panik olmuştu. düşün yani okadar sinirim bozuluyor. göğüslerimede şöyle uzaktan kısık gözlerle baktım. eşim pansumandan sonra oturduğumda rengin soldu ne oluyo sana diye sordu. çook sinir bozucu.
neyse bu sürecide bir şekilde atlatıcaz. beni doktor 3 hafta sonra çağırdı. sen bi daha ne zaman gidiceksin doktora????
sevgili ekim68 çokkk geçmiş olsun ve selmacım seninde geçmişler olsun..
sevgili jelesec senin 17.gün hala bant var diyosun peki pansumanını kim yapıyor?????? izleri hala görmedin mi? ameliyatın ters t mi yoksa lolipop mu? ekimcim ne şanslı pansumanını eşi yapıyormuş ben ilk günden beri kendim yapıyorum ve sanırım uzunn bir süre daha kendim yapıcam
canım ben bir sorıun olmazsa cuma gideceğim yarın duş alabilirsin dedi doktorum ben üniversite hastanesinde oldum çok özverili çalışıyorlar çok memnun kaldım doktorumdan
aynen benimde göğüs uçlarım korku filmi gibi ya çok ürkütücü ama böyle dışardan çok güzel görünüyo sen iç çamaşırı takmaya başladın mı
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu gün pansumana gittim doktoruma herşey yolunda dedi umdudumdan daha iyi dedi bandajları çıkardı yni göğüs ucundakileri ya kızlar çok kötü görünüyo tabi şuan çok şişler evet ama çok kötü görünüyolar ağladım biraz geçecek değilmi arkadaşlar
ya birde doktorum dişişsiz iç çamaşırı giy dedi ama canım çok acır diye düşünüyorum şeklini alması için giymek gerekiyomuş galiba şekli çok güzel görünüyo ama göğüs uclarım çok fena yaa ne olur bişeyler söyleyin
Teşekkürler cnm.
merhaba canım
bende ilk kez dün gördüm göğüslerimi şekil filan süper ama dikiş izleri meme başı korkunç (korku filmi gibi) görünüyor. aynen bende senin gibi endişeliyim. zaten ben başkalarına karşı soğukkanlıyımdır ama kendi yarama bakamam. ağrı sızıyı çok dert etmem ama kanlı canlı bir yara görünce vücudumda sinirim bozulur. safra kese ameliyatı olduğumda göbek deliğimdeki dikişleri görünce katıla katıla ağlamıştım sinirim bozulduğu için ailem canım yanıyor zannedip panik olmuştu. düşün yani okadar sinirim bozuluyor. göğüslerimede şöyle uzaktan kısık gözlerle baktım. eşim pansumandan sonra oturduğumda rengin soldu ne oluyo sana diye sordu. çook sinir bozucu.
neyse bu sürecide bir şekilde atlatıcaz. beni doktor 3 hafta sonra çağırdı. sen bi daha ne zaman gidiceksin doktora????
o tarihte herhangibir engel çıkmazsa bende gelmeyi düşünüyorum...
canım ben bir sorıun olmazsa cuma gideceğim yarın duş alabilirsin dedi doktorum ben üniversite hastanesinde oldum çok özverili çalışıyorlar çok memnun kaldım doktorumdan
aynen benimde göğüs uçlarım korku filmi gibi ya çok ürkütücü ama böyle dışardan çok güzel görünüyo sen iç çamaşırı takmaya başladın mı
cocuklar gelecekmi ona göre yer ayarlayalım oyun alanı olan yer lazım benim icin sorun yok cocuklu, cocuksuz farketmez.
Canım benim içinde fark etmez.. Gelirlerse onlarda eğlenirler diye düşünüyorum. Gelmesinler derseniz benim için problem yok evde yalnız kalabiliyor sonuçta :) Siz karar verin ben uyarım.....
Yeşimay capitol için uzak demişti.. Başka yermi diyorsunuz yoksa capitol de ok.miyiz.. onuda söyleyin...
kızlar teşekkür ederim ilginize ilk başlarda çok şiş olacak zaten dedi doktorum ilk birkaç gün takmayalım demişti bugün pansumana gittiğimde tak dedi ama ben takmak istemiyom çok canım acır diye düşünüyorum ama galiba şekil alması için takmak lazım ama bu seferde terlerse enfeksiyon falan kaparsa ne olacak ya ne yapsam acaba hem enfeksiyon kapmasından korkuyorum hemde dikişlerimin acımasından ama şekil almsı için gerekiyor galiba ne yapayım kızlar ne diyosunuz
tamam canım sen karar ver görüşme işini ben ayarlarım doktorla işallah amerikada olmaz o gün.Ben de az iz var canım potluk yok şimdilik sorun yok ama ilerde ne olur bilmiyorum.Her doktorun teknigi farklı ama ben bantla cok rahat ettim, izler ilk günler cok kötü oluyormuş ,en azından bunu görmemiş oldum.
aslında seninle gittigimiz yere yakın güzel ,yerler var oyun odası cocukların başlarında duran ablalar da var onlar oynar bizde rahat sohbet ederiz.mesela sahan ataşehirde oyun odası cok güzel ben daha önce gitmiştim kız kardeşim develiyi de tavsiye etti cocuklar gelecekse ,onların da bizim de rahat edecegimiz yer olsun.Tabi bu fikir sizler ne düşünüyorsunuz