- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #5.081
12 gün oldu hala kocamanlar nasıl 80 beden bunlar anlamadım senin ne kadar oldu nasıl şekilleri
Merhaba canım... Evet çok kötüydü ve birdaha oraya gitmeyi düşünmüyorum. Bende senin gibi düşünüyorum. İnsan yaptığı şeyin arkasında olmalı, böyle davranarak eline ne geçecek bunuda anlamış değilim. Eğer adam gibi davranmış olsaydı kesinlikle karın ameliyatımı orada olacaktım ancak göğüs ameliyatımı orada olduğuma okadar çok pişmanım keşke zamanı geri alabilme şansım olmuş olsaydıneyse artık önemsemiyorum. Benim hatam.. Ünlü diye iyidir sandım cahillik etmişim.. Yazık bana...
Bu davranış şeklini kimlere nasıl bildireceğim konusunda bilgim yok.. Eğer biliyorsan bana söylermisin ?? elimden ne gelirse yapmaya hazırım.
Teşekkür ederim canım. Kendine iyi bak..
85 c idi şimdi 85 b'ye sığıyorlar, gerçi o 85c'ye aslında sığmıyorlardı, her taraftan çıkıyorlardı, tam bedenim o değildi
şimdi 85b'ye böyle hiçbir taşma olmadan düzeltme yapmadan güzel güzel sığıyorlar
ne büyük keyif ne büyük rahatlıkmış, ama şimdi yanları şiş resmen anlayabiliyorum, gerçi çok da küçülürlerse de üzüleceğim bir yandan alışmışım da:)
işin komik tarafı da şu, biraz kiloluyum abartı olmasa da göbeğim var, göğüslerimden göremiyormuşum mutlu mesutmuşum:))) şimdi bildiğin göbeğimi görüyorum ve fena taktım:)
birbuse merhaba,
öncelikle bu davranış şeklinden dolayı hastane yönetimine şikayet edebilirsin, hatta sinirlerin kaldırır mı bilmiyorum ama bir daha gidersen doktora ses kayıt cihazı filan bile götür derim, eğer yapabilirsen resmen elinde kanıt olur, ama ilk aşamada kesinlikle hastane yönetimine şikayet et!
canım hastane o adamın zaten neyi kime şikayet edeceksin
canım ne kadar oldu sen ameliyat olalı ne zaman kücülmeye başladı
Yazdıkların beni duygulandırdı eminim sende benim yaptıgımı yapardın canım.cuma kaybolma yollarda dikkat et
BirBuse merhaba,
Öncelikle bu davranış şeklinden dolayı hastane yönetimine şikayet edebilirsin, hatta sinirlerin kaldırır mı bilmiyorum ama bir daha gidersen doktora ses kayıt cihazı filan bile götür derim, eğer yapabilirsen resmen elinde kanıt olur, ama ilk aşamada kesinlikle hastane yönetimine şikayet et!
benim daha 20 gün oldu, ama ilk ameliyattan çıktığım haline göre küçüldüler biraz ama galiba daha da küçülecekler, benim de çok yeni sayılır
canım 4,5 ay oldu benim füze gibilerdi şimdi baya indilermorel bozuyorlar sorma :)
dikler ama ameliyat sonrası gibi kalsalardı keşkesilikon koysalardı keşke yaaaaa
BOMBA GİBİ istiodum ben :) ahhh ahh
Hastane onun ama kimi kime şikayet ederim bilmem ki ???
Tekrar gidersem mi bunu düşünmek bile istemiyorum.okadar kötü hissettimki kendimi ogün düşünmüyorum bile gitmeyi... Ama ulu orta heryerde bana yaptıklarını anlatacağım.
Cuma günü başka bir dr. muayene olacağım eğer birşey varsa kiiii < inşallah yoktur> Görsün neler yapacağım.
Ama ararlarda çağırırlarsa dediğin çok mantıklı .... ses kayıt cihazı iyi fikir öyle yaparım tabiki...
Teşekkür ederim canım bilgin için. Çok öpüyorum .. Kendine iyi bak.
off ya en büyük korkum tekrar sarkacak olmaları benim allahtan hemen bir inişe geçtiler de çok alışmadan terk ettiler beni:)) ama daha da düşerlerse ki düşeceklermiş üzülürüm bayağı
napmak lazım acaba, sütyensiz dolaşmıyorum zaten şu an yasak olmasa göğüs dikleştirmek için spor filan yaparım ama o da yasak((
evet arkadaşlar artık saatler kaldı ameliyatıma inşallah herşey yolunda gider. En kısa zamanda size dönüş yapıcam.. Herkese sevgiler
evet arkadaşlar artık saatler kaldı ameliyatıma inşallah herşey yolunda gider. en kısa zamanda size dönüş yapıcam.. herkese sevgiler
off ya en büyük korkum tekrar sarkacak olmaları benim allahtan hemen bir inişe geçtiler de çok alışmadan terk ettiler beni:)) ama daha da düşerlerse ki düşeceklermiş üzülürüm bayağı
napmak lazım acaba, sütyensiz dolaşmıyorum zaten şu an yasak olmasa göğüs dikleştirmek için spor filan yaparım ama o da yasak((
sen içini ferah tut bakalım, evet takip ediyorum burdan Cuma günü için inan sabırsızlanıyorum ben de, hemen haberdar et bizi olur mu?
ben de öpüyorummm... moralini yüksek tutmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?