- 23 Temmuz 2007
- 599
- 0
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
- #5.001
iyi akşamlar hanımlar, ben moral olarak sıfırın altındayım çok uzun yazamıcam.. doktorum dikişleri attı biraz acıdı bazı yerlerde zaten hiç bakmadım dikiş atılırken bayılacak gibi oldum midem bulandı başım döndü sanırım stres yaptım çok ama atlattım.. ama görüntüyü sorarsanız hayatımın hayal kırıklığını yaşıyorum.. fuat bey görüntüye takılma düzelicek diyor ama ben artık bu kadar iyimser olamıyorum ne yazıkk ki.. görüntü lolipop yaptıranlar bilir altta büzülmüş bir kısım vardır meme başım aynı bu görüntüde büzülmüş durumda bişeye benzemiyor, bilmeyen meme başı olduğunu hayatta anlayamaz o derece diim.. bir ağrı kesici içtim yatmak istiyorum ama şuan bana daha çok diyazem lazım kendimi uyuşturmam lazım inanılmaz kötüyüm.. 10 gün sonra dikişler alınacak iyileşmesi 4-5 ayı bulacakmış, sanırım ikisi arasında da görüntü farkı olacak çünkü eğer kahverengi bölüm diğerinden farklıysa bunun bir makinası varmış onunla renk veriyorlarmış böyle bir ekleme yaptı doktor.. artık çok çöktüm, hayatım boyunca istediğim hatta herşeyden çok istediğim birşeydi ve ben bugün ilk defa yaptırdığıma binpişman oldum eşim dert etme sağlıklı ol yeter diyor ama ben hayatım boyunca bakıp bakıp pişmanlığımı yaşamak istemiyorum.. ne biliim şuan çok kötüyüm çokkkkkkk..(((((((((((((
cnm ya çok geçmişolsun üzüldüm
ama çok dert etme ilk zamanlar görüntü gerçekten çok kötü oluyor bende ilk görünce dayanamayıp ağlamıştım hiç düzelmicek gibi gelmişti bana ama şimdi eser yok .. umarım en kısa zamanda iyi olursun..,
aradım seni ama teli duymadın çok merak ettim seni
öptüm cnm kendine iyi bak..