- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #4.901
çok güzel potluk olmaması, bu yüzden seninle buluşmayı şimdi daha çok istemeye başladım
doktorunla ben de görüşeceğim sanırım
çok güzel potluk olmaması, bu yüzden seninle buluşmayı şimdi daha çok istemeye başladım
doktorunla ben de görüşeceğim sanırım
bana uyar şöyle uzun uzun doktorları cekiştirelim tanışmak iyi olur
olur olur :d sonrada wc de gösteririz birbirimize :d
hangimizinki güzel olmuş diye tamam bana uyar
birbuseciğim, ben lüleburgazdayım...istanbula 2 saat uzak
jeselec, ne güzel olur, başından bu süreç geçmiş birinin yanımda olmasından başka daha ne isterim ki...bi 15-20 gün geçsin, sen biraz daha toparlan ve buluşalım uygun olan bi gün, sonra belkide dedğin gibi beraber gideriz doktoruna...
yeşimay, zenn ve adı aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar, sizler de katılmak istermisiniz bize?
kızlar selam....
Buluşmaya ben de varım...üstelik istanbul dışında yaşıyorum ama yine de gelirim :)
jeselec de biraz toparlansın, sonra buluşalım mı gerçekten?
Birbuse daha iyi olmana sevindim canım...
Jeseles, sen dikişlerini görebiliyormusun?
birbuseciğim, ben lüleburgazdayım...istanbula 2 saat uzak
jeselec, ne güzel olur, başından bu süreç geçmiş birinin yanımda olmasından başka daha ne isterim ki...bi 15-20 gün geçsin, sen biraz daha toparlan ve buluşalım uygun olan bi gün, sonra belkide dedğin gibi beraber gideriz doktoruna...
Yeşimay, zenn ve adı aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar, sizler de katılmak istermisiniz bize?
canım özelden mesajını aldım ama ben sana atamıyorum özel mesaj ben ameliyat olalı 4 gün oldu yag alınan yerlerim mor agrı var ama gögüslerim görebildigim kadarıyla şekli güzel agrı yok sadece şişler
ayy canım benim yaaaa kıyamam sana bennn.. Havada çok soğuk..
Tamam jeselec iyileşsin herkeze yayalım buluşalım.. Yeşimay, zenn ve benimde adı aklıma gelmeyen herkezzzz gelsin... çok güzel olur.
Hatta ameliyat olacaklara ameliyat sonrası ziyarete hastaneye bile gidebiliriz aslında... Ne moral olur ama yaaa wallahi..
Sizleri çok seviyorum.
canım özelden mesajını aldım ama ben sana atamıyorum özel mesaj ben ameliyat olalı 4 gün oldu yag alınan yerlerim mor agrı var ama gögüslerim görebildigim kadarıyla şekli güzel agrı yok sadece şişler
jelesec,
bir karışıklıkmı oldu acaba canım, ben çünkü mesaj sayımın az olması yüzünden özel mesaj gönderemiyorum
jelesec,
bir karışıklıkmı oldu acaba canım, ben çünkü mesaj sayımın az olması yüzünden özel mesaj gönderemiyorum
Ayy canım benim yaaaa kıyamam sana bennn.. Havada çok soğuk..
Tamam jeselec iyileşsin herkeze yayalım buluşalım.. yeşimay, zenn ve benimde adı aklıma gelmeyen herkezzzz gelsin... Çok güzel olur.
Hatta ameliyat olacaklara ameliyat sonrası ziyarete hastaneye bile gidebiliriz aslında... Ne moral olur ama yaaa wallahi..
Sizleri çok seviyorum.
olur cidden hepimize uyan bir tarih belirleyebilirsek buluşalım:)
ama cidden biri bana seninki kötü olmuş derse üzülürüm:))
hanımlar hepimizin ki eminim güzel olmuştur, en azından eskisinden güzel oldukları kesinbuluşmaya bende varım bende bende.... birbusecim özel mesajını aldım canım ama hotmail adresinden nasıl bulunuyor ve ekleniyor yapamadım, bende seni eklemek isterim canım benim uğraşıcam daha ama yapamazsam özelden bana resmini açıkla isimle gireyim olur mu? öptüm..
varya hepimiz bir araya gelsek koparızzz kızlarr..buluştuğumuz mekanı düşünemiyorum.. resmen erkeklerin askerlik anıları gibi birimiz susar birimiz başlar anlatmaya.. ameliyat ve öncesi ve sonrası.... ooooo böyle gider..sevgili jelesec hele bi sen iyileş ayarlayalım ve buluşalım cidden ben kendimden başka meme küçültme ameliyatı görmedim hiç karşılaştırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?