- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #4.841
Geçmiş olsun canım,senin adına çok sevindim. Darısı başımıza bakalım.
Sgk nın ücret karşılamak için şartları ne, bunu çok merak ediyorum. Allah kısmet ederse ben de önümüzdeki sonbahar gibi olmayı düşünüyorum. Tabii şimdiden araştırmalara başladım. Herhangi bir şart var mı? Şartları paylaşır mısın? Sen hangi şehirdesin? Ameliyatını prof.mu yaptı? Ölçülerin kaçtı, kaça düştü? Beni bu konuda bilgilendirirsen çooookkk sevinirim.cevabını sabırsızlıkla bekliyorum. Tekrardan geçmiş olsun, umarım çabucak toparlanırsın.
Ameliyatımı doç. dr yaptı, yazılan teşhis önemli bildiğim kadarıyla sgk'nın karşılaması için onu ameliyat olmayı düşündüğün hastane ve doktorla konuşabilirsin.
ve yanlış düşünmüyorsam estetik cerrahi değil de benim raporum plastik cerrahi imzası taşıyor, yani estetik amaçla değil meme hipertrofisi teşhisi yazıyor.
ölçülerimi henüz net söyleyemiyorum çünkü epey ödem var
teşekkürler canım cevabın için.
Araştırıyorum internetten falan Sgk karşılıyor mu diye, bi yazıda göğsün her birinden 800 gr. alınması şartı, diğer bir yazıda 300 gr.alınması şartı falan gibi şeyler yazıyo.Ayrıca kurul onayı gerekiyormuş falan.
Yanii benim öğrenmek istediğim; Sen hastaneye gittiğinde neler yapıldı, kurula gittin mi, göğüs ölçün ameliyat olmadan önce kaçtı, Sgk nın masrafları karşılamasına nasıl karar verildi? Özellikle aradıkları şart var mı? diye sormuştum canım. Lütfen merakımı anlayışla karşıla. Zaten randevu alıcam önümüzdeki hafta hastaneye gidip bi görüşücem, İzmir'deyim ben. Senin de bilgilerin beni aydınlatacaktır. Benim için çok önemli yani.
İnan detayını bilmiyorum, yani öyle ölçü filan alınmadı ama belki de bahsettiğin gr olarak şartları zaten sağlıyor olduğum için hiç konuşulmamış da olabilir, bir kurula filan da gitmedim sadece 2 gün önce gidip testlerimi yaptırdım ameliyat oldum ve şu anda rapor aldım, 1 aylık rapor istediğim için heyet raporu çıktı sadece o kadar. Ben bir araştırayım eğer daha fazla bilgi öğrenirsem haberdar edeceğim seni...
Şu an ameliyattasındır büyük ihtimal. Dualarım seninle canım, inşallah rahat bir ameliyat geçirirsin ve ameliyattan sonra kendini çook mutlu hissedersin. Aklım sende...Öpüyorum çoookve şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Nasılsın canım; ağrın sızın yok dimi :44:
şu an ameliyattasındır büyük ihtimal. Dualarım seninle canım, inşallah rahat bir ameliyat geçirirsin ve ameliyattan sonra kendini çook mutlu hissedersin. Aklım sende...öpüyorum çoookVe şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Çok teşekkür ederim, sıfır ağrı sıfır sızı:) tek sıkıntım sırt üstü uyumak zorunda kalmaktan sıkıldım şöyle sağıma dönsem bacaklarımı karnıma çekip uyusam:))
arkadaşlar herkese merhaba ameliyatım başarılı geçti çok ağrım var detayları daha sonra paylaşırım şimdilik hoşçakalın
jelesec çokkkkk geçmiş olsun, oldu bitti çok şükür:) ağrı ve sızı olması çok normal herkesin ağrı eşiği aynı olmuyor sonuçta sızılarında bir süre sonra azalıp bıçak batmasına benzeyen anlık hafif kramplara bırakıcak ve yaklaşık 1 ay sonra bunlar da geçecekler.. Umarım iyileşme döneminde hiçbir sorunla karşılaşmadan toparlanır ve eskiyi tamamen unutup yepyeni senle devam edersin hayatına.. öptüm yanaklarından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?