E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ---Lily---
canıııııımkızlar bişey sorabilirmiyimm..ameliyattan sonra ne kadar süre sonra ayağa kalktınız,günlük işleri giyinme ,kol hareketlerini ne kadar sürede yapabildiniz??
ya günüm yaklaştıkça korkum artıyor,rüyamda doktorlar görüyorum beni boğmaya çalışan..acayibim..ama ameliyat olup rahatlamış arkadaşları gördükçede rahatlıyorum..heyecandan kalbim çok tuhaf atıyor..bu arada bugün ekg çektirdim tahlillerimi yaptırdım..
bana cesaret verin kızlarrrrrrrrrrrrr
ay canımcım çok duygusallaşmışsın senlyın lyın,şebnem,capella ve diğer tüm arkadaşlarım,çokk çokk teşekkür ederim sizlere..şuan gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken..yazdıklarınız korkularımı azaltıyor..tahlillerimi aldım,yarın doktoruma gideceğim.hala göğüs bakıyorum netten.vazgeçecek gibi olduğumda açıveriyorum göğüslerimi böyle büyükk kocaman görünce yaptırdığımda iyiki diyeceğim diyorum..
sarı bir badim var öyle bekletiyorum, hiç giymedimde giydirmedimde,ben giyicem ilk diyorum.giyip salına salına yürüyeceğim..diyeceğimki oh be göğüslerime büyük diye değil hoş olduğu için bakıyorlar..ağlamaklıyım şuan ..bu aralar büyük göğüslerimle vedalaşıyorum.onlara dokunup benimle yılların yükünü taşıdınız teşekkür ederim size diyorum.büyüktünüz ama benimdiniz diyorum.ama artık bende büyüdüm ve yüküm öyle çokki..artık sizi taşıyamıyorum..yaşlanıyorum..
duygusal anlar yaşıyorum anlayacağınız.biliyorum çok mutlu olacağım.Allahıma dua ediyorum beni affetsin keyfi değil sağlığım için,yaptırıyorum bunu.ve düşünüyorum ara sıra ya bide zevk için habire estetik olanlar..onların psikolojisini eleştirmeyeceğim hiç.çünkü bayan olmak öyle Zorki.hayatımız rekabet içinde geçiyor.en kendi halimdemiz bile bu rekabetin içinde.
ameliyat için 2 ocak yada 3 ocak belirleyeceğim.bu site okadar çok faydalı olduki benim için.deneyimler ,değişimler ,mutluluğa dönüşen ameliyat sonrası gelişmeler,ağrısıyla sızısıyla herşeye katlanmaya sebep o büyük mutluluklarınızı ğaylaştığını için tekrar tekrar teşekkür ediyorum sizlere..
Bayan olmak zordur gerçekten.Katlanabilmek her yüke ve paylaşmak her derdi.
herkese teşekkür ediyorum, desteklerinizi esirgemeyin..Ha gayret az kaldı..
şebnem canım nebil bey hangi hastanede çalışıyor,soyismi nedir ve yaklaşık ne kadar masraf ödedin söylermisin,gerçi ben emekli sandıgına baglıyım ama kurum karşılıyormu bilmiyorum,birda şahir dışından gelecegim sevk falan gerekiyormu bilgisi olan varsa yardım edebilirse sevinirim,teşekkürler
selam arkadaşlar
ben bu sömestr tatilinde amelliyat olacam.yazın doktorla konuşup ameliyat tarihi almıştım.bana burda bakacak kimsem olmadığı için memleketimde ameliyat olacam.
ameliyat tarihi yaklaştıkça korkmaya başladım.bu ameliyatı geçirmiş arkadaşlara sorularım olacak
kaç gün sonra kolunuzu hareket ettirmeye başladınız
ev işi yapmaya ne zaman başladınız
ben ameliyattan 15 gün sonra ankaraya dönmek zorundayım.sizce ozamana kadar toparlanıp otobüs yolculuğu yapabilirmiyim.
hepinize şimdiden teşekkür ederim.
cevaplarınızı merakla bekliyorum
ben cumartesi ameliyat oldumselam arkadaşlar
ben bu sömestr tatilinde amelliyat olacam.yazın doktorla konuşup ameliyat tarihi almıştım.bana burda bakacak kimsem olmadığı için memleketimde ameliyat olacam.
ameliyat tarihi yaklaştıkça korkmaya başladım.bu ameliyatı geçirmiş arkadaşlara sorularım olacak
kaç gün sonra kolunuzu hareket ettirmeye başladınız
ev işi yapmaya ne zaman başladınız
ben ameliyattan 15 gün sonra ankaraya dönmek zorundayım.sizce ozamana kadar toparlanıp otobüs yolculuğu yapabilirmiyim.
hepinize şimdiden teşekkür ederim.
cevaplarınızı merakla bekliyorum
ben cumartesi ameliyat oldum
bi sonraki cumartesi 10 saat araba yolculuğu yapıp istnabuldan didime gittim cnaım
hiç de zorlanmadım
elimi kolumu da 2. gün kaldırdım indirdim
ama drenlerim çıkınca daha rahat hareket kabiliyetim oldu
ev işi normalde de yapmadığım için o konuda ben cevap veremiciiiimkafamçokkarıştı
arkadaşlara yönlendiriyorum seni cnmşutarafagitti
çok heyecanlıyım
dua etcem snein için de cuma sabahı
inşallah çok süper olacak bak gör:sm_cool: