S
SuzanA
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ---Lily---
Ameliyat olupta burada paylaşan herkese çok teşekkür ederim.Ve sizin adınıza sizin kadar mutluyum inanın :) Yaşadıklarınızı heyecanınızı okurken hissedebiliyorum.O kadar farklı ve güzel ki :))
Ben İstanbul dayım sanırım Nebil Bey Ankara da
Birde kızlar birşey sormak istiyorum ben bir hafta yıllık izin alıp ameliyat olmayı düşünüyorum.Yeterlimi sizce ? Yani işe döndükten sonra sakat gibi hareket edip dikkat çekmek istemiyorum.Sorada sıkı rejim yaptım derim artık ama ameliyat olduğumu söylemeyeceğim :)
İş yerinde yanlışlıkla biri çarpar dikişler açılır diye tereddüt ediyorum.
Ya ben kendi kendime yüzlerce bahane bulurum aslında :)
Umarım ocak ayında bir gün bende gireceğim siteye ve kızlar bitti artık diyeceğim kurtuldum :)
Dualarım sizinleydi sizde dualarınızı eksik etmeyin ne olur :))
Dualarımız seninle canım ...sende benim gibi ocakta olucaksın sanırım..şafak sayıyoruz asker gibi dimi:)) Allahtan tek dileğim istediğim büyüklük ve şekilde olması..
yani şuan burda henüz olmadığım bir ameliyatın olmayan sonuçlarını övemem dimi:))
doktorum ilgili sağolsun..ameliyattan sonra herşey daha da belli olacak..
capellanın dediği gibi Türkiyede işini çokkk iyi yapan yüzlerce doktorumuz var..sayısı sadece 1 tane değil yanii...
Ameliyat olmuşlara geçmiş olsun; olacaklara (bende dahil:) Allah yardımcımız olsun diyorum....