- Konu Sahibi ---Lily---
-
Eda burdamısın?
Canım yaraların ne zamanda geçti? Benimsol göğüs ucu biraz sorunlu, umarım iz falan kalmaz fazla.
Senin iyti olmanada çok sevindim bende o sütyenlerden almak için sabırsızlanıyorum :)
şebnemcim merhaba.öncelikle çok geçmiş olsun. hemen hemen aynı zamanlarda ameliyat olduk. bir şey sormak istiyorum. potluk var demişsin. bende de var. alt dikişlerin başladığı yerde.sanki kat gibi. doktorum geçecek dedi.sendeki potluk nerde.teşekkürler.
meme küçlütme ameliyatı ile iligili tüm yazışmalarınızı okudum. cumartesi günü bir doktorla görüşeceğim. en çok korktuğum kalacak izler. olan arkadaşlara soruyorum. ameliyat sonrası kalan izler çok belirgin oluyormu ve pot bir görüntümü oluşturuyor?
şimdiden teşekkürler.
Suzancım hadi bakalım ilk adımı atıyorsun. Allah kolaylık versin yardımcın olsun.
Ben olsam 85 derdim, benimki en az 85 ve kesinlikle küçük geliyor gözüme, daha öncede demiştim tercih meselesi bu canım kimsi tahta gibi sever kimisi dolgun ister, küçük olursa çok dikkat çeker aradaki fark. Çok zayıf değilsen 85.
Bende dün kontroldeydim, herşey yolunda yaralar iyileşmeye başladı , ama soldaki hala birazdaha kötü, yürüyüşede izin verdi artık. dışarı çıkan birkaç dikiş vardı onlarıda aldı . 1 hafta sonra tekrar gideceğim sanırım yaralar iyileşmiş olur. Bri kaç böyle potlukgibi yerler var hepsinin düzeleceğini söylüyor çokda takmıyorum zaten onları. Sırt ağrılarım geçti ya daha ne isteyim.Birde istediğimi giyebiliyorum, ohh miss.
Suzancım gelişmeleri heyecanla bekliyorum, şunu bilki 2-3 günlük hafif sıkıntı dışında zor hiç bir aşaması yok.
kızlar bişey sorabilirmiyimm..ameliyattan sonra ne kadar süre sonra ayağa kalktınız,günlük işleri giyinme ,kol hareketlerini ne kadar sürede yapabildiniz??
ya günüm yaklaştıkça korkum artıyor,rüyamda doktorlar görüyorum beni boğmaya çalışan..acayibim..ama ameliyat olup rahatlamış arkadaşları gördükçede rahatlıyorum..heyecandan kalbim çok tuhaf atıyor..bu arada bugün ekg çektirdim tahlillerimi yaptırdım..
bana cesaret verin kızlarrrrrrrrrrrrr
şebnem canım nebil bey hangi hastanede çalışıyor,soyismi nedir ve yaklaşık ne kadar masraf ödedin söylermisin,gerçi ben emekli sandıgına baglıyım ama kurum karşılıyormu bilmiyorum,birda şahir dışından gelecegim sevk falan gerekiyormu bilgisi olan varsa yardım edebilirse sevinirim,teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?