- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #4.301
düzcede Salih Emre Üregen'e sanırım meme ameliyatı olacagım doktor bey 100 den 85 e düşürücegeni söyledi yaklaşıkda 800gr çıkacakmış, farklı bir yöntem uyguluyormuş sadece meme ucu ve altına dogru bir iz kalıyormuş, söyle birşey söyledi "ameliyattan sonra görünüşü çok kötü olur o bana kızarsın bu nebicim meme ameliyatı diye ama 6 ayda izler azalıp meme oturdukca çok iyi bir ameliyat oldugunu anlayacaksın" dedi böyle birşey oluyormu izler göze çokmu batıyor ilk başta
Sende düzcede oturuyorsun sanırım?
Ben üniversite hastanesine gittim ama çok memnun kaldım, salih emre beyin tavrı ve kendine güveni hoşuma gitti, ameliyattan sonra neler olacagını anlattı iyi ve kötü şeyleri. Sanırım kendisine ameliyat olacagım yakın zamanda, ama ne de olsa ameliyat en önemli şey en iyi cerrahı seçmek. Ankarada çok ameliyat yaptıgını halende haftasonları ankarada ameliyat yaptıgını söyledi kendisi. Bende kendisine ameliyat olan birilerini görebilirsem yorum almak istemiştim.merak işte
Birazda korkuyorum sanırım hamile kalınca memelerin tekrar bozulabilir dedi, süt vermende %15 olasılıkta olsa verememe şansın var dedi, insan korkuyor nede olsa.. Biraz cesaret göstermem lazım sanırım..
arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum..
ben bişey soracaktım göğüsün kahverengi kısmından halka çıkarılan kimse var mı acaba, ankarada doktor tavsiye edebilecek kimse varsa çok sevinir.
arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum..
ben bişey soracaktım göğüsün kahverengi kısmından halka çıkarılan kimse var mı acaba, ankarada doktor tavsiye edebilecek kimse varsa çok sevinir.
ohooo senin yine iyi ben 3 hafta sonra cam silmiştimben ameliyat olalı 1,5 ay olucak ancak bişey sorcam nezamana kadar ağır kaldırılmıo ben 5 kiloya kadar kaldırdımsiz dikkat ediomusunz
neslihancım benım 5 gun olcak yuruyuşlere baslasam erkenmı bıde uyguladığın ı diyet listesi var mı
ben ameliyat olalı 6 ay oldu gazi üniversitesinde yard.doç.dr. serhan tuncer'e ameliyat oldum.benden tam 1700 gr yağ doku çıkarıldı 75 DD sütyen kullanıyordum şimdi 85 b kullanıyorum rahatım.malesef ameliyatımdan 7 gün sonra göğsümde enfeksiyon oluştu biraz onun sıkıntısını yaşadım nazara geldiğime inanıyorum ameliyatım o kadar güzel geçtiki rahattım ağrım sızım olmadı.doktorum çok ilgili biri bana kullandığı teknik lolipop tekniği meme başı ve aşağıya inen dik bir çizgi şunda hiç bi sıkıntım yok iyiki bu ameliyatı olmuşum.izler konusuna gelince herkez izler konusunda endişe ediyor ben hiç etmedim yıllarca taşıdığım o yükten sonra izler falan hikaye yani rahatım ne omuzum ne sırtım ağrıyor önemli olan buydu benim için allah can sağlığı versin.
slm ya bende oldum suan 10.gunumdeyım şişlik varmış.sızde de oldumu neaman inmeye basladı kacıncı aydan sonra 80b gıymeye basladınız.bıde şiliğin inmesi için ekstra bışey yaptınızmı
tebrik ederim cisso, sonunda ameliyat olmuşsun. Geçmiş olsun, sakncası yoksa ameliyat için ne kadar ödediğini yazabilir misin?
özel msj atamiyorum ben kusur bakma cvp veremedim.contractubex adlı kremi verdi bana dokturum çoğu kişide bunu kullandığını söylemişti burda zaten.Daha yeni ameliyat olduysan ondan söylememiştir doktorun merak etme mutlaka sanada verir :)
bi önceki sayfaya yazmıştım ama görmemişsiniz
Teşekkür ederim.Maliyetini paylaşmak isterdim ama dr'um rica etti onun için bilgi veremiyorum kusura bakma lütfen =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?