mrb,evet küçültme oldum,bende senin gibi çok kararsızdım tam vazgeçmişken burdan tayfun hocamın ismini duydum ve araştırdım netten ve ilk görüşmem de karar verdim şimdi herşey mükemmel =)
12 Nisan günü ameliyatım oldu,3.5 saat civarı sürmüş ameliyatım,oda da anestezi uzmanı bazı sorular sordu ve ben korktuğumu söyledim sakinleştirici yapacaklarını söyledi ve gitti daha sonra tayfun hocam geldi çizimlerimi yaptı.Ben son ana kadar kaçma planları yapıyordum =) neyse sedye kapıdan içeri girdi ve ben başladım iğnem nerde benim demeye
Tatlı hemşire burda deyip çıkardı cebinden
daha önce açtığı damar yolundan iğneyi yaparken '' bu iğne bana bişey yapmaz ki dedim'' ve gerisini hatırlamıyorum gözlerimi açtığımda herşey bitmişti,Narkozdan kolay uyandım eşim yanımdaydı 3 saat sonra çorba ve komposto getirdiler ve eşimden önce adım kaşığı elime başladım kompostoyu içmeye
sonra hemşire geldi biraz gezelim mi dedi bende tmm diyip kalktım yataktan hemşire maşallah sana diyip güldü.bende mide bulantısıda olmadı hiç ama çok lavobaya gittim geldim.Geceyi rahat geçirdim ağrı kesici bile yaptırmadım hemşireye ağrım yok yapmayın dedim oda ok deyip sadece antibiyotiğimi yaptı.Sabah tayfun hocam geldi drenlerimi çıkarmak için neyseki ondada bişey hissetmedim,pansumanımı yenileyip çıkabileceğimi söyledi.Eve geldiğimde ameliyat olduğumu bile unuttum ağrım sızım olmadı çok şükür sadece ah şu sırt üstü yatmak eziyet etti bana.Sonra 2 kez kontrole gittim herşeyin yolunda olduğunu söyledi tayfun hocam.Morarma ve enfeksiyonda olmadı şimdiye kadar 24 gün oldu ve ters t şeklinde izlerim ama meme başındaki izler belirsiz şu an bile aşağı inende öyle sadece en alttaki çizgi kırmızı biraz o kadar sabah akşam doktorumun verdiği kremide sürüyorum bence işe yarıyor iz konusunda bu krem.Kısacası şu sporcu südyeninin içinde bile harika duruyorlar istediğimi giyiyorum özellikle beyaz T-Shirt
Biraz uzun oldu napayım paylaşmak istedim çünkü 1 seneye yakın bende sadece yorumları okuyup iç geçiriyordum =) Bu ameliyatı olmak isteyenler sakın vazgeçmeyinnnnnnn