- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #4.101
çok uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum , hep araştırma içerisindeydim sonunda bende ameliyat günümü aldım 9 Nisan sabah 09:00 da ameliyatım var .Heyecan korku sevinç hepsini bir arada hissediyorum şimdi , ameliyatı olduktan sonra yaşadıklarımı yazarım ..şimdilik hoşçakalın
slm arkadaşlar 1 aydır göğüslerimde ağrı ve şişlik vardı doktora gittim kistik var dedi sonra bende başka bir hastaneye gittim tabi gittiğim bu hasdanedeki doktor başhekimdine iyi bir doktordu bana bu ağrıların sebebi büyük olması dedi ve estetisyenle görüşmemi istedi ve üstüne basa basa mutlaka estetik ameliyat olmalısın bu ilerde başına çok dert açar dedi o hastenenin en iyi estetisyen doktoruda 1 hafta sonra hasteneye gelecekmiş ve ben bu arada bebek teavisi de görüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum ameliyat mı olayım yoksa bebek doğduktan sonramı çok kafam karıştı gögüs ölçülerim 100 ve bunları taşımaktan yoruldum pişik terleme koku kaşıdığımdan dolayıda hep siyah lekeler oluşmuş bi akıl verin yaaa(
sagol canım yaa bu bilgileri vermen çook iyi oldu gerçekten hiç bilmiyordum.ölçtüm arada 24 fark var göğüs altım83 göğüs çevrem107 baktım netden cup ölçüm D oluyormuş en li yapıya sahip değilim sırtım normal ama göbek var birde yanlardan var biraz... benim şimdi en küçük beden olur mu :s yada kaç beden olur :ss
çok uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum , hep araştırma içerisindeydim sonunda bende ameliyat günümü aldım 9 Nisan sabah 09:00 da ameliyatım var .Heyecan korku sevinç hepsini bir arada hissediyorum şimdi , ameliyatı olduktan sonra yaşadıklarımı yazarım ..şimdilik hoşçakalın
neslihan sakıncası yokdsa mail adresini alabılırmıyım hanı haberleşmek için
gunesa göğüs ölçün kaçtı kaça düştü bıde şişlikler indimi
95 c öncesi şuanda 80 yada 85 tir yeni sütyenler almadım daha dr un söylediğini giyiyorum 6 ay giy gögüslerin kendi şeklini alsın demişti eğer hemn takarsan normal sütyen göğslern sütyenn şeklini alır iyi olmaz demişti ayrıca bende 3 gün drenlerm takılı kaldı içi iyice temizlendiği için hiç şişlik olmadı şuanda çok iyiyim izleride yok olmaya başladı ve çok güzel oldular daha küçük ve dik taş gibi maşallahyazda geldi gelsin güzel bikiniler mayalor ohhhhh darısı istyenlerin başına
Nazar değmesin canım, mutluluğun daim olsun :)
Darısı benim de başıma inşallahAraştırmaya devam ediyorum şimdilik. ..
1-1.5 ay sonra başladım cnm onun öncesindede yürüyüş bacak kalça hareketleri yapıodum ama göbek ve bel çevresi için ameliyatın üzerinden 1.5 falan geçtten sonra başladım cnm
canım ya bi şey sorsam bende çok araştırdım ameliyat olacağım ama göbek ve kilo ver dediler bi 7 kilo verip öyle ameliyat olayım diyorum sen ameliyattan öncemi sanramı kilo verdin
bana ameliyattan sonra kilo verirsen gene sarkabilir göğüslerin dediler
bide 6 kiloyu nasıl verdin anlatsana acil ihtiyaç varyaza zayıf çıtır hatun ve bide haziran sonu gibi ameliyat olursam taş gibi olcam ama önce kilo vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?