- 29 Mayıs 2022
- 216
- 78
- 18
- 25
- Konu Sahibi ---Lily---
- #40.801
Üç ay oldu hala hissetmiyorumKizlar meme ucumu hissetmiyorum ameliyat olali 4 gün oldu sizlerde nasildi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç ay oldu hala hissetmiyorumKizlar meme ucumu hissetmiyorum ameliyat olali 4 gün oldu sizlerde nasildi acaba
Merhaba. Daha çok erken. Ben ameliyattan 1,5 ay kadar sonra sol meme ucumu aşırı hassas şekilde hissetmeye başladım. Sağ meme ucumu 3 aydan sonra hissetmeye başladım. Ama sol memem kadar net değil his. Ameliyat olduğum tam 5 ay oldu.Kizlar meme ucumu hissetmiyorum ameliyat olali 4 gün oldu sizlerde nasildi acaba
Simdi nasilsiniz peki agriniz oluyormu 5 ay sonra sindi iyim diye bilirmiyizMerhaba. Daha çok erken. Ben ameliyattan 1,5 ay kadar sonra sol meme ucumu aşırı hassas şekilde hissetmeye başladım. Sağ meme ucumu 3 aydan sonra hissetmeye başladım. Ama sol memem kadar net değil his. Ameliyat olduğum tam 5 ay oldu.
Merhaba, ben özelde oldum ama muayne icin 1000 lira aldilarMerhaba umarım bu mesajı görür ve geri dönersiniz, devlet hastanesinde göğüs küçültmek için hangi bölüme gitmeliyim ve ücret alıyolar mı
Ben his kaybı hiç olmadı. Ameliyat olalı 40 gün oluyor.Kizlar meme ucumu hissetmiyorum ameliyat olali 4 gün oldu sizlerde nasildi acaba
Merhaba ben özelde oldum ama üniversite hastanesinde ikibinlira ücrete olucaktım ameliyat ama depremden dolayı iptal etmişlerdi bidahada aramadılar oyuzden özelde oldum ama arastırma ve üniversitelerde estetik rekonstrüktif diye bir cerrah bölümü oluyor onlra randevu alıp gitmeniz gerekiyorMerhaba umarım bu mesajı görür ve geri dönersiniz, devlet hastanesinde göğüs küçültmek için hangi bölüme gitmeliyim ve ücret alıyolar mı
Çok iyiyim artık Tabi ara ara içten hafif sızlamalar olabiliyor. Özellikle regl dönemimde.Simdi nasilsiniz peki agriniz oluyormu 5 ay sonra sindi iyim diye bilirmiyiz
Benim gariptirki hic agrim olmadi ama suan yanna hissi var
Bir de sporcu sütyeni kullanıp memnun olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorumMerhaba arkadaşlar benim de 3 haftam bugün koltuk altlarında şişlik vardı dün hastaneye gittim Doktor 100cc akıntı çekti vücut sıvısı birikmiş bu akıntılar 2-3 ay gelebilir dedi Bir de benim Memelerim 100d Ben 80 gibi olsun dedim ama sanırım 75 oldu ilk defa Dün pansumansız ayakta göğüslerimi gördüm yalnız internette gördüğüm gibi yusyuvarlak değil amerikan topu gibi uçları dik yukarıda küçük ama yan taraflarım şiş olduğu için mi bana öyle geldi ben hiç korse takmadım Doktorum 2 hafta sonu sporcu sütyeni vereceğini söyledi şekli böyle Kalmaz inşallah değil mi Bir de benim dikişlerimi fazla bir koltuk altından diğerine kadar kesintisiz
Bende küçültme oldum 29 Ağutosts koku değil ama iki göğsümde de akıntı oldu hep şimdi kesildi ama bu sefer koltuk altım şişti dün Dr gittim 100cc sıvı çekti her iki koltuk altımdan da dün batırdığı iğne yerlerinden hala akıntı geliyor normal iki üç ay devam edebilir dediArkadaşlar selamlar,
Ben 26 Ağustos da meme dikleştirme ameliyatı oldum. İlk günden beri korse takıyorum en alt kısmı açık bırakıyorum. 3 hafta daha kullanacağım çok zor olmadı benim için fakat bu sabah sol göğüsümde akıntı ve koku başladı. İltihap olmuş belli. İlgilenen temsilcim ile görüştüm fotoğraf gönderdim haber bekliyorum. Sizde de böyle durum yaşandı mı ? çok tedirginim şu an
MERHABAA AMELİTAT OLDUNUZ MU BOYUT FARKI OLDU MU ACABAMerhaba hangi doktora karar verdiniz yaptırdınız mı sizin yorumunuzdan görüp ben de asude hanıma karar verdim şubatta asude hanıma olacağım
Merhaba eşitsizlik düzeldi mi acaba benim de ameliyat olalı 3 hafta oldu iki meme boyutunda farklılık var canımı cok sıktı bu durumKızlar ameliyatın üstünden 23 gün geçti sağ göğsümle sol göğsüm arasında fark var sizlerde de var mıydı sanki sol daha mı büyük kalacak diye düşünmeden edemiyorum bir de benim kesi lolipop şeklinde göğüs altında kesi yok bende
Merhaba eşitsizlik düzeldi mi acaba benim de ameliyat olalı 3 hafta oldu iki meme boyutunda farklılık var canımı cok sıktı bu durumÜç aya kadar bu tür şekilsizlikler normal biri daha ödemlidir muhtemelen tüm sertlik ödem geçince belli olur benimde sağ büyük gibiydi üç ay olucak aynı gibiler su anda zaten her uzvumuz birbiriyle eşit aynı olmaz biri birinden daha büyük yada küçük olur
Merhaba eşitsizlik düzeldi mi acaba benim de ameliyat olalı 3 hafta oldu iki meme boyutunda farklılık var canımı cok sıktı bu durumİnşallah geçici bir ödemdir. Benim de iki meme arası epey farklı :)
Bir an önce hızla iyileşsek. 4. gündeyim lakin günler hiç geçmiyor. bir ameliyatı iki defada yaşayıp iyileşmek de bir başka oluyormuş. Bu yaz Ameliyat, sinir harbi ve iyileşmeler ile geçti. Ne kadar hızlı iyileşebilirim diye çabalıyorum. Bir ödemdir ki ameliyat sonrası küçülen memeler ile karın zaten büyük görünüyor da bir de ödemle zayıflamak farz oluyor :) Bayanlar ne durumdasınız ?
İyileşmeler ne durumda ?
Doktorunuza sordunuz mu ne diyorBenim de bugün 3 hafta oldu iki mememde eşit değil bir de yuvarlak değil Amerikan basket topu gibi değişik bir şekli var inşallah böyle kalmaz çok korkuyorum bir de benim koltuk altlarım da şişiyor oralardan sıvı akıyor Umarım o yüzdendir
benim de sol meme sağa göre daha büyük doktorum ödem dedi. sol mememdeki iltihap için batikon ile temizleyip gazlı bez ile kapat dedi. Sabah dikkat ettim de sanki sol memem de inme var hemen hemen eşitlendi iki meme de çok sevindim. Gerçtekten ödemdir bence. Her memenin iyileşme ve ödem atma zamanı farklı olabiliyormuşMERHABA İKİ MEMEDE BOYUT FARKI VAR MI 3 HAFTA ONCE AMELİYAT OLDUM BİRİ DİĞERİNE GÖRE DAHA BÜYÜK DOKTOR ÖDEM DEDİ AMA İÇİM RAHAT ETMEDİ ÖDEM İSE NE ZAMAAN GEÇTİ SİZİN BAŞINIZA GELDİYSE BÖYLE BİŞEY