Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben şimdilik sütyen almayı düşünmüyorum ama sporcu sütyeni bakacam sıkı saran al dedi. Korseden kurtulayım daha bir şey istemem. Benim memeler de şekilsiz biri dimdik füze gibi. Diğeri yayık o daha normal memeye benziyor. Ödemler inmemiş hala bende de. Benim de kist alındı bayağı. Senin de A cuptır bence. Bakalım tam iyileşince neye benzeyecek. İz bandı da takacağım yarın. Sen izler için ne yapıyorsun?

B
Ben iz için gece 12 saat silikon bant takıyorum gündüz de iz kremi ve sarı kantaron yağım var ev yapımı onu sürüyorum bu kadar aslında kantaron yağı demedi bana doktorum ama burda herkes yazmış evde de var diye arada sürüyorum ama sanki göğüs çevresinde elime dikişlerin olduğu yerlerde pütürlükşer gelirdi onlar azaldı sanki daha oürüzsüz elimle dokununca pek bişey hissetmemeye başladım sanırım faydası olacak

Ben de bugün takacağım 12 saat değil de 18 saat takacağım. Ama ağır geliyorsa 12 saat takarım.yağı bıraktım ben yaralar kapandıktan sonra. Ama arada kullanıyorum

Arkadaşlar tam iyileşme süreci en kötü ihtimalle( kötü ihtimal benim 3kg alındı) 1 aydır. Ben tam anlamıyla iyiyim dediğim bu iki gündür. Öncesinde sancılı ağrılı geçti. Tavsiye ediyor muyum? Deli misin bu mesajı okuduysan en yakın kliniğe veya hastaneye git. Ameliyat için gün al canım kız kardeşim Asla erteleme her günün için pişman olursun

Hangi şehirde oldunuz ve fiyatı neydi

selam kızlar dün ameliyat oldum bende
1,5 kilo alındı
Okadar kücük ve güzellerki resmen midem varmış ilk defa ona gördüm
Aglaya aglaya korkarak ameliyata girdim ama hiç korkmayın korkcak hiç birşey yok
Yanma batma sancı oldu ama hepsı cok hafıf
Agrı kesıcı zaten verıyorlar
Lütfen olmak ısteyen hemen olsun
Ordudan selamlar
Giresun ada Hastanesi Hilal kurul ve ekibi çok iyi

Hangi şehirde oldunuz ve fiyatı neydi
İstanbul’da oldum. 55bine oldum bugün tam bir ay oluyor. Ağrı sızı kalmadı. Yüksek yerlere uzanınca ve 5kg kaldırınca aklıma geliyor ameliyatım. Onun dışında hiç aklıma bile gelmiyor. İz bantları var bende ve korseyi takıyorum. Sporcu sütyeni takmadım daha.

Bende çok istiyorum hastane adı falan var mı

Bende çok istiyorum hastane adı falan var mı
Bence düşünüyorsan hemen yaptır. Benim doktorun kliniği Üsküdardaydı. Hastanede Şişli Apex hastanesi. Doktor seçimi çok önemli. Ama ben hem doktordan hem hastaneden memnun kaldım. Doktorum dikişlerimi de çok güzel atmış. Tavsiye ederim kesinlikle. Ama isim veremiyoruz sanırım.

zeynsi okullar başladı. sen de başladın mı ? zorlanma yaşıyor musun. Ben gayet iyiydim son 4-5 gündür dikişlerde açılma yaşadım. Okula başladım ama önümüzdeki hafta çok mu zorlanırım korkuyorum.

Ben ilk gün şaşkın ördek gibi dolandım okulda. Sonrasında hiç ameliyatlı gibi değildim. İyiyim dikişlerde açılma yok. Hiç olmadı bende açılma sadece sağ meme açılıp kendi kapanmış akma sızıntı yoktu. Ağrı sızı yok bende. Zaten okula da üç gün gideceğim dersin yok fazla. Bir sorun yaşamadım. Bir anda iyileştim ben de çok garip. Zayıfladığımı üç beş kişi söyledi. Onlara da hastaydım ilaçtan oldu dedim. Dikiş iplerim duruyor birkaç tanesi döküldü kendiliğinden. Onun dışında iz bandı takıyorum. Onun da faydasını ilerde görürüm herhalde.

senin adına çok sevindim. Ben ilk günler fazla rahat hareket ettim galiba. İz bandı bana önermedi doktor. Sadece sarı kantoran yağı kullanıyorum şimdilik.

Nasilsiniz peki evinizin isini kendiniz yapabiliyormusunuz, ev süpürme cocuk bakma gibi seyler
Ben 1 ay kadar özellikle çok dikkat ettim, dikişlerden yana sorun yaşamayayım diye. Annem sağolsun evde iş yapmadım. Birinci aydan sonra her şeyi rahatça yapabildim. Ama çocuğum yok, onu bilemiyorum:)

Arkadaşlar ben ameliyat olduğumu unuttuğum o güne geldim. Memişlerim harika giydiğim her şey üzerime manken gibi oturuyor. M beden giymekten kurtuldum xs kıyafetler alıyorum. O kadar güzel ki giydiğim en kötü üst bile çok harika. İzleri kendi haline bıraktım. İz bandı takıyorum ve kantaronlu masaj da yapıyorum. Şimdilik izler pembe beyazlama aşamasına ne zaman geçer bilmiyorum. Bu haliyle de seviyorum. Canım kendim. Kendimi çok seviyorum. Ağırlık yok ağrı yok rahat uyuyorum 360derece dönsem de rahatsız olmuyorum. Koşuyorum, araba sürüyorum, uzun süre ayakta durabiliyorum. Ameliyat olun küçük memiş çok büyük konfor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…