- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.781
Ben şimdilik sütyen almayı düşünmüyorum ama sporcu sütyeni bakacam sıkı saran al dedi. Korseden kurtulayım daha bir şey istemem. Benim memeler de şekilsiz biri dimdik füze gibi. Diğeri yayık o daha normal memeye benziyor. Ödemler inmemiş hala bende de. Benim de kist alındı bayağı. Senin de A cuptır bence. Bakalım tam iyileşince neye benzeyecek. İz bandı da takacağım yarın. Sen izler için ne yapıyorsun?Ya ben de korkarak girdim açıkçası daha tam şekil almadı bide benden kist çok alındı o yüzden daha böyle yatık çökük gibi duruyor normal göğüs gibi damla şeklinde değil o haliyle bile 75 b tam oldu çok mutlu oldum ya inşallah şekil alınca a olurımsen kesin a cup sındır
Ben iz için gece 12 saat silikon bant takıyorum gündüz de iz kremi ve sarı kantaron yağım var ev yapımı onu sürüyorum bu kadar aslında kantaron yağı demedi bana doktorum ama burda herkes yazmış evde de var diye arada sürüyorum ama sanki göğüs çevresinde elime dikişlerin olduğu yerlerde pütürlükşer gelirdi onlar azaldı sanki daha oürüzsüz elimle dokununca pek bişey hissetmemeye başladım sanırım faydası olacakBen şimdilik sütyen almayı düşünmüyorum ama sporcu sütyeni bakacam sıkı saran al dedi. Korseden kurtulayım daha bir şey istemem. Benim memeler de şekilsiz biri dimdik füze gibi. Diğeri yayık o daha normal memeye benziyor. Ödemler inmemiş hala bende de. Benim de kist alındı bayağı. Senin de A cuptır bence. Bakalım tam iyileşince neye benzeyecek. İz bandı da takacağım yarın. Sen izler için ne yapıyorsun?
Ben de bugün takacağım 12 saat değil de 18 saat takacağım. Ama ağır geliyorsa 12 saat takarım.yağı bıraktım ben yaralar kapandıktan sonra. Ama arada kullanıyorumB
Ben iz için gece 12 saat silikon bant takıyorum gündüz de iz kremi ve sarı kantaron yağım var ev yapımı onu sürüyorum bu kadar aslında kantaron yağı demedi bana doktorum ama burda herkes yazmış evde de var diye arada sürüyorum ama sanki göğüs çevresinde elime dikişlerin olduğu yerlerde pütürlükşer gelirdi onlar azaldı sanki daha oürüzsüz elimle dokununca pek bişey hissetmemeye başladım sanırım faydası olacak
Hangi şehirde oldunuz ve fiyatı neydiArkadaşlar tam iyileşme süreci en kötü ihtimalle( kötü ihtimal benim 3kg alındı) 1 aydır. Ben tam anlamıyla iyiyim dediğim bu iki gündür. Öncesinde sancılı ağrılı geçti. Tavsiye ediyor muyum? Deli misin bu mesajı okuduysan en yakın kliniğe veya hastaneye git. Ameliyat için gün al canım kız kardeşimAsla erteleme her günün için pişman olursun
İstanbul’da oldum. 55bine oldum bugün tam bir ay oluyor. Ağrı sızı kalmadı. Yüksek yerlere uzanınca ve 5kg kaldırınca aklıma geliyor ameliyatım. Onun dışında hiç aklıma bile gelmiyor. İz bantları var bende ve korseyi takıyorum. Sporcu sütyeni takmadım daha.Hangi şehirde oldunuz ve fiyatı neydi
Bende çok istiyorum hastane adı falan var mıİstanbul’da oldum. 55bine oldum bugün tam bir ay oluyor. Ağrı sızı kalmadı. Yüksek yerlere uzanınca ve 5kg kaldırınca aklıma geliyor ameliyatım. Onun dışında hiç aklıma bile gelmiyor. İz bantları var bende ve korseyi takıyorum. Sporcu sütyeni takmadım daha.
Bence düşünüyorsan hemen yaptır. Benim doktorun kliniği Üsküdardaydı. Hastanede Şişli Apex hastanesi. Doktor seçimi çok önemli. Ama ben hem doktordan hem hastaneden memnun kaldım. Doktorum dikişlerimi de çok güzel atmış. Tavsiye ederim kesinlikle. Ama isim veremiyoruz sanırım.Bende çok istiyorum hastane adı falan var mı
Ben ilk gün şaşkın ördek gibi dolandım okulda. Sonrasında hiç ameliyatlı gibi değildim. İyiyim dikişlerde açılma yok. Hiç olmadı bende açılma sadece sağ meme açılıp kendi kapanmış akma sızıntı yoktu. Ağrı sızı yok bende. Zaten okula da üç gün gideceğim dersin yok fazla. Bir sorun yaşamadım. Bir anda iyileştim ben de çok garip. Zayıfladığımı üç beş kişi söyledi. Onlara da hastaydım ilaçtan oldu dedim. Dikiş iplerim duruyor birkaç tanesi döküldü kendiliğinden. Onun dışında iz bandı takıyorum. Onun da faydasını ilerde görürüm herhalde.zeynsi okullar başladı. sen de başladın mı ? zorlanma yaşıyor musun. Ben gayet iyiydim son 4-5 gündür dikişlerde açılma yaşadım. Okula başladım ama önümüzdeki hafta çok mu zorlanırım korkuyorum.
Ben ilk gün şaşkın ördek gibi dolandım okulda. Sonrasında hiç ameliyatlı gibi değildim. İyiyim dikişlerde açılma yok. Hiç olmadı bende açılma sadece sağ meme açılıp kendi kapanmış akma sızıntı yoktu. Ağrı sızı yok bende. Zaten okula da üç gün gideceğim dersin yok fazla. Bir sorun yaşamadım. Bir anda iyileştim ben de çok garip. Zayıfladığımı üç beş kişi söyledi. Onlara da hastaydım ilaçtan oldu dedim. Dikiş iplerim duruyor birkaç tanesi döküldü kendiliğinden. Onun dışında iz bandı takıyorum. Onun da faydasını ilerde görürüm herhalde.
Kizlar meme ucumu hissetmiyorum ameliyat olali 4 gün oldu sizlerde nasildi acaba
Nasilsiniz peki evinizin isini kendiniz yapabiliyormusunuz, ev süpürme cocuk bakma gibi seylerBende tam tersi aşırı hassasiyet oldu. 1 ay oldu daha yeni normalleşir gibi...
Ben 1 ay kadar özellikle çok dikkat ettim, dikişlerden yana sorun yaşamayayım diye. Annem sağolsun evde iş yapmadım. Birinci aydan sonra her şeyi rahatça yapabildim. Ama çocuğum yok, onu bilemiyorum:)Nasilsiniz peki evinizin isini kendiniz yapabiliyormusunuz, ev süpürme cocuk bakma gibi seyler
Teşekkür ederim cevabın için :)Ben 1 ay kadar özellikle çok dikkat ettim, dikişlerden yana sorun yaşamayayım diye. Annem sağolsun evde iş yapmadım. Birinci aydan sonra her şeyi rahatça yapabildim. Ama çocuğum yok, onu bilemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?