Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim sütyenim tam korse gibiydi yani lastik kısımları mememin dört parmak aşağısında kalıyordu buyuzden meme şikayetim hiç olmadı lastik kısımı dikişe geliyorsa sıkıntı hava almayıda engeller can da acıtır

Artık eskisi gibi değilim ameliyat olmamıs gibiyim buraya pek ihtiyacım yok birilerine iyi gelebilmek tecrübelerimi aktarmak için ara ara giriyorum çünkü bende ameliyat olmadan önce olanlardan süreci duymayı çok istiyordum instagramda hiç tanımadığım iki kişiyle iletişime geçmişyim ve ameliyat oldular arkadas oldum heryerden bu süreçle ilgili yardımcı olmaya çalışıyorum izler sanki açıklık varmıs da kapanmıs gibi geldi bana beyazlık zamanla geçiyor deri haline geliyor akıntı yanma yoksa sorun yok

Aslında benim korse de aşağı inebilir ama ben em son kopçaya takıyorum omuzdaki kopçalar ondan mı çok yukarda duruyor acaba? Zaten koltuk altımı da sıkıyor hafif. Hiç aklıma gelmedi biraz indirmek doktor öyle takınca. Sorayım izin verirse o şekilde takayım

Ay inşallah. Benim de ameliyattan önce d cup taşıyordu. O zaman b cupa düşer.

Senin epey iyileşmistir. Straplez ne yakışır küçülmüş haliyle. Şimdiden ben de Straplez crop hayali kuruyorum.
Okadar çok hayalim vardıki şekilli sütyenler braletler croplar iyileşmeyi dört göz bekliyordum ama gel görki ameliyat olmadan önce ağzımın suyu aktığı sütyenlere bakmıyorum bile hiç hoşuma gitmiyor özel gün çamaşırlarım dışında küçük memeli olmanın rahatlığını çıkartmak adına sporcu sütyeni giyiyorum hatta bazen hiçbişey giymiyorum

İyiki varsın Aynur bana cesaret verdin ben doktora mesaj atmaya bile korkuyordum. Buradakileri okuyunca bir deli cesareti aradım randevu aldım 10 gün içinde ameliyat oldum. İyileşmiş gibiyim ama hala hareketlerim delilere benziyor. Onu mormalleştiremedim henüz. Çok düşündüğüm için herhalde sosyal hayata adapte olamadım. Sadece araba sürüp markete gidiyorum. Henüz kimseyle buluşmadım ve pazartesi okula gideceğim. Kimse bilsin istemiyorum ama herkes aşırı kilo verdiğimi söyleyecek.

Mutlaka sor dikişlerine gelmesin lastik kısmı kol altından sarması gerekiyor maalesef güzel şekil alması için

Dik durmaya çalış alış gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten iyileşme birden bire oluyor ben iki ay bile değildi belkide çocuğumu kucağıma aldım herkesin iyileşmesi farklı üç ay oldu benim artık ağır gardrop itlemeli oda bile değiştiriyorum on besinci gün yemek yapmaya temizlik yapmaya basladım kendini dinle vucudun neye izin veriyorsa yap hareket eden insanlar daha çabuk iyileşir kan dolaşımı daha fazla olduğu için merak etme kimse ameliyat olduğunu anlamaz zayıfladım der geçersin kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin

Merhaba ben ameliyat olacı 8 ay oldu.Ameliyattan sonra doktorun taktığı korse sütyen küçük geldi Kontrole gittiğimde bir büyüğünü almamı önerdi O nu takınca daha rahat ettim .Bir de önce atlet giyinip sütyeni öyle takınca daha rahat oluyor.Geçmiş olsun

Ay inşallah. Benim de ameliyattan önce d cup taşıyordu. O zaman b cupa düşer.

Senin epey iyileşmistir. Straplez ne yakışır küçülmüş haliyle. Şimdiden ben de Straplez crop hayali kuruyorum.
4 buçuk ay oldu. Artık ameliyat olmamış gibiyim çok şükür. Ama hala dönem dönem ödemli olabiliyor.
Farkı şöyle göstereyim. Aynı elbiseyle ameliyattan önce ve ameliyattan 3 ay sonra.

Straplez koca memelilerin kanayan yarası. Bu siyah straplez elbiseli fotoğrafta ameliyattan 2 ay sonrasından.

Eklentiler

• 31158531-D493-45AB-9993-6D89D1FACFEA.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 517
  • BB07C0DA-CB3A-4E44-8E12-45681699E6CE.jpeg
    103,9 KB · Görüntüleme: 469
  • FAA5A16D-34A1-42E6-AA07-D7A719E38F3C.jpeg
    226,9 KB · Görüntüleme: 435

Tokoyay bu fotoğraflar o kadar güzel anlatmış ki önceki ve sonraki halini.
Bu fotoğraflar ameliyat olmak isteyen çok kişiyi ikna eder.
Son hali muhteşem görünüyor
İnşallah bizim de bu şekilde olur.

Merhaba doktor bunu bilinçli taktı. Çok fazla doku çıktı benden. Çok sıkması gerektiği için sıkı olanı taktı. Benim lastikler dikişlere temas etmese sokan bir yer yok artık. Zaten 2 3 güne çıkarırım artık. Sporcu sütyenine geçerim. Atlet giyiyorum ama atlet ısıtıyor ödemlere ısı değil.

Kesinlikle herkesin iyileşme süreci bir olmuyor. Senin 15 gün maşallah çok iyi. Benim hala bir ay dolmadı tam bir ay olunca iyileşeceğim bence. Hareket ediyorum aslında yürüyüş yapıyorum bayağı ama kolumu hareket ettirince meme ağrıyor ödemler çok fazla bende

Rifoksin bu yaraya çok iyi geliyor kurutuyor benimde olmuştu toparladı Allah a şükür. Arkadaşlar korse olayı da benim doktorum şekili güzel olsun diye 2vay kullan dedi. Ve şuan şekilleri çok güzel. İzler için de ozon kremi kullanıyorum rengini açtığını hissediyorum. ayrıca doktorum Samsun da Nazlı Tosun o kadar tatlı dilli pozitif bir insan ben ameliyattan vazgeçmiştim benimle çok güzel konuştu beni rahatlattı ve ameliyat sonrası da çok ilgilendi çok memnun kaldım. Göğsümün birinde nekroz olmasın diye çok uğraştım dedi ve gerçekten sonuç çok güzel. Hatta daha önce başka doktorlara ameliyat olanlar bile dikişlerimi görünce şaşırıyorlar çünkü dikiş izi yok ve dikişlerim felan alınmadı bile ince çizgi halinde üzerinde ip felan görünmüyor. Resmen yeniden doğdum herkese herkse tavsiye ediyorum bu ameliyatı ben

Kesinlikle sizden daha çok doku alınmıstır buyuzdendir bende dokudan çok fazla deri vardı toparlamam kolay oldu ağrı çekmedim

Benim korsenin şekil verdiğini sanmıyorum hiç biri dimdik diğeri yayılmış ve bence böyle olmasına sebep korse ve ön kopçalar. O yüzden sporcu sütyen daha iyi şekillendir diye düşünüyorum. Tabi doktor kadar bilemem ama benim korsenin şekil verdiğini düşünmüyorum.

Kızlar herkese selam benim 1 ay doldu doktorum da normal iç çamaşırına izin verdi alışveriş yaptım bugün ve bedenim 75b inanılmaz mutlu oldum pentiden deli gibi alışveriş yaptım ki daha şekil almadı bakalım zaman geçtikçe bedende değişiklik olacak mı

Çok sevindim geçmiş gitmiş ne güzel. Benim sporcu sütyeni giy dedi 3-4 gün sonra giyeceğim ben de. Yarın ben de gidiyorum pentiye. Ameliyat Sonrası taksimde gitmiştim ama ağrım olduğu için hevesli değildim bakalım yarın neler alacağım.

Ya ben de korkarak girdim açıkçası daha tam şekil almadı bide benden kist çok alındı o yüzden daha böyle yatık çökük gibi duruyor normal göğüs gibi damla şeklinde değil o haliyle bile 75 b tam oldu çok mutlu oldum ya inşallah şekil alınca a olurım sen kesin a cup sındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…