Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba ben korsenin en alt düğmesini takmıyorum doktor takmana gerek yok demişt o şekilde rahat ettim sizinki nasıl bilmiyorum ama doktorunuza danışın isterseniz
Ben de alttaki kopçayı takmıyorum. Dikişlere baskı yapmıyor artık. Ama benim memenin alt kısımları çok sert ve biber sürülmüş gibi yanıyor. Altta badi giydiğim için o mu çekiştiriyor korse mi sıkıyor bilmiyorum özellikle akşamları çok yanıyor.

Benim de ilk haftalar sanki korseyi açarsam memelerin kaçıp gidecekmiş gibi hissediyordum. Benim de karnım şişti lastikler iz yapıyordu ama şuan lastik kısmı dikişleri değil de memenin alt kısmını sıkıyor ve acayip bir yanma var. Açıp masaj yapmamı söyledi doktor. Ben de dört defa açıp kantaronla masaj yapıyorum. Korse benim için de güvenli ama memeleri çok havada tutuyor sırt ağrısı yapıyor ama yine de şikayetim yok.

Benim öyle olduğu zaman havalandırıyorum sıcaklardan da olabilir ödem dolu memenin içi baya sert ve şiş. Bol bol su ve ananasla baya gidiyor ödem gerçekten.

Gün içinde dört litreye yakın su içiyorum. Ananas suyu da içiyorum hergün 1lt. Ben de sıcakların etkisi olduğunu düşünüyorum. Ama masaj yap dedi doktorum. Masaj çok iyi geliyor. Yalnız benim dikiş ipleri dışarda kaldı doktor düşecek dedi ne zaman düşer acaba?
Benim öyle olduğu zaman havalandırıyorum sıcaklardan da olabilir ödem dolu memenin içi baya sert ve şiş. Bol bol su ve ananasla baya gidiyor ödem gerçekten.

Kızlar nasılsınız hepiniz iyileştiniz de siteyi mi terkettiniz inşallah benim bantlar çıktı sağ meme ters T kesisinin olduğu bölgede beyazlık kalmış. Enfeksiyon kapmış mı demek oluyor? Akıntı ve ağrı yok hiç. Çok büyük değil alında foto ekledim. Göreceklerden özür dileyerek.

Eklentiler

• 5AAA9E86-9077-4519-8A49-A5E3CFF34F57.jpeg
    32,2 KB · Görüntüleme: 622
Son düzenleme:

Galiba siteyi takip etmekten yorulduk. Kaç gün oldu Zeynsi ? Benim revizede bu şekilde değil ama ilk ameliyatta buna benzer beyazlık olmuştu. Herhangi bir şey yapmadım. Sonra kendiliğinden geçmişti. Senin a cup mi ?

Galiba siteyi takip etmekten yorulduk. Kaç gün oldu Zeynsi ? Benim revizede bu şekilde değil ama ilk ameliyatta buna benzer beyazlık olmuştu. Herhangi bir şey yapmadım. Sonra kendiliğinden geçmişti. Senin a cup mi ?
Ben de batikon sürdüm dağılmasın diye. Doktor kuruysa sorun yok kendiliğinden gider kuru tut dokunma hiç dedi . Ben de batikon sürdüm önlem amaçlı. Benim 25. Gün. Hala ağrılarım var ödem ağrısı dikiş ağrısı bir de yanma var. Benim a cup çünkü çok zayıfım xs oldu bedenim. Ama aşırı aşırı büyüktü bedeni olmayan bir büyüklüktü.

İyi yapmışsın. Ne güzel epey atlattın.
Şu doktorları da anlamak imkansız
O kadar rica iki ameliyat b Cup hatta şişlik inmediği için c cup şu an. Hani beden desem bedenim de küçük 157 boya 48 kilo? Neye göre küçültüyor ya da küçültmüyor ???
Şişlik inince b Cup dedi ama inşallah b Cup bari olur

Doktorun senin cupları kademe kademe düşürüyor herhalde 3. Ameliyatta A olursun artık şaka bir yana şişkinlik inince olur bence de. Bende hala çok şişkinlik var korseyi de takıyorum daha 2 hafta takar geçerim sporcu sütyene. Hala bedenimi bilmiyorum ama bence A’dır.

Cup olayı markaya göre değişiyor aslında. Marks&spencer ve pentide b cup kullanıyorum şu an. Ama yeni inciden aldığım straplez sütyende b cup büyük oluyor. Doldurmuyor içini tam anlamıyla benim. Pentiden baktığım büstiyer sütyende de b cup büyük oldu mesela.

Benim sporcu sütyenine geçmeme iki hafta kaldı. Siz hangi sütyeni ne kadar süre kullandınız? Bedenleri neye göre seçiyoruz ilk etapta? Üzerimdeki korse 75B çok fazla şişlik var hala bende

Benim sporcu sütyenine geçmeme iki hafta kaldı. Siz hangi sütyeni ne kadar süre kullandınız? Bedenleri neye göre seçiyoruz ilk etapta? Üzerimdeki korse 75B çok fazla şişlik var hala bende
Bana doktorum korse kullandırmadı. Bantlar çıktıktan sonra evde bir şey takmadım. Dışarı çıkarken ay yıldızın önden iliklenen operasyon sonrası sütyenini taktım. 1. Ay kontrolümde istediğin sütyeni kullanabilirsin dedi. Balenli takabilir miyim dedim. Canın yanmıyorsa kullanabilirsin dedi. 1. Ay bittiğinde bedenim 75b ydi. Dolu doluydu o zaman. Şimdi o kadar dolu dolu olmamakla beraber 75 b kullanıyorum hala.

3 de yetmez 4 tane
Doktorun küçülteceğine İnancım olsa yine olurum da artık inanmıyorum

Şöyle 1 ameliyat ile yorulmadan a cup ya da b Cup olanlar size çok özeniyorum ya...
Ne şanslısınız. Ben daha şişlik iner de b Cup olur muyum diye düşüneyim.

Şimdi daha da üzüldüm. Eğer penti büyükse benim pentide c Cup oluyor şuan.
Hadi biraz şişlik indi diyelim. Ancak pentide b cup olur. Diğerlerinde c cup demek.
Her doktorun bu farklı anlayışı. O kadar para, yorgunluk hâlâ istediğim beden olur mu diye kara kara düşün. Of ki of..

Tokoyay ameliyat sonrası kilo da verdin mi ? Verdiysen ne kadar? Onun da etkisi oldu mu ?

Benim doktor sütyenle ilgili bir şey demedi korseyi gevşetemedim bile bu yüzden epey ağrılı sıkıntılı bir iyileşme süreci geçirdim. Korsenin lastiği dikişlerimin üzerindeydi bir aydır. Gazlı bez koydum ben sıkan yerlere. Şuan iz bandı sipariş ettim onu kullanacağım. Pentiden de 75B sipariş edeceğim gelince giyerim korseden bıktım çünkü

Tokoyay ameliyat sonrası kilo da verdin mi ? Verdiysen ne kadar? Onun da etkisi oldu mu ?
Ameliyat 57-58 kilo ile girdim. Ameliyattan sonra hareketsizlik vs 62 yi gördüm. Şu an 55 kiloyum. Kilo da vermemin etkisi olabilir. Ameliyat öncesinde d cup küçük geliyordu taşıyordu epey. Ameliyattan sonra 10. Günümde falan d cup sütyenimi denediğimde taşmıyordu ama tam oluyordu. Şu an b cup kaldı. Şu an c cup oluyorsa b cup a inecektir bence senin.

Arkadaşlar benim kup yani göğüs çevresi ameliyattan sonra 90 dı şimdi 88-87 olmuş tam anlayamadım kup olarak b mi hangisi

Ay inşallah. Benim de ameliyattan önce d cup taşıyordu. O zaman b cupa düşer.

Senin epey iyileşmistir. Straplez ne yakışır küçülmüş haliyle. Şimdiden ben de Straplez crop hayali kuruyorum.

Merhaba ben olalı 1 buçuk yıl oldu Antalyada Dr.Serkan ilhan çok memnun kaldım iyiki olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…