Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet alınan dokuyla ilgili dedi doktor da. Benim memede Ağrı yok dikişlerde var aslında. Okul beni de strese koydu. Rapor almayı ben de istemiyorum ama gerekli görürsem alırım.
Ben ameliyattan sonra 4 kilo almıştım. Şuan tartmadım ama göbeğim indi gibi. Ben deli gibi su içtim ödemler için. Yürüyüş de öneriliyor ama ben yürümedim. Ananas ve su iyi geliyor dendi. Ben tuvalete de çıkamamıştm onun için şurup önerdi doktor onu aldıktan sonra gidebildim karın şişliğim öyle geçti. Yürümek ve du dışında tavsiye duymadım hiç. Buzu sormuştum doktor önermedi bana.

Teşekkür ederim ameliyatım güzel geçti. İnşallah siz de çabucak anlatırsınız.
Çok teşekkür ederim burun çok zormuş cidden burnumdan dolayı göğüslerimi tam anlayamıyorum kol kaslarımda hafif ağrı var o da 3. Gününden beri yok denecek kadar azaldı inşallah sıkıntı çıkmaz başka Doktorum 1 hafta duş önermedi hem meme hem burun için tavsiye etmiyorum dedi dikişlere iyi değil ilk 1 hafta önemli dedi bende o yüzden almadım duş. Mutlu olmanıza çok sevindim güle güle kullanalım yeni memelerimizi

Ameliyat sonrası karın ağrısı ve mide rahatsızlığı olan var mı ? Akşamdan beri çok şiddetli karın ağrısı ve mide yanması yaşıyorum. İlk ameliyatta karın ağrısı yaşamamıştım.

Arkadaş dikişlerim eriyen dikiş ve içerden diktik demişti doktor. Ancak krem sürerken ve duş alırken elime dikiş ipleri geliyor. Özellikle meme ucunda şeffaf dikiş ipi var. Eriyecek mi onlar başına gelen var mı?

Benimde oluyordu
Hatta iğne ucu gibi minik meme ucunda
Kendiliğinden geçti

Benimde oluyordu
Hatta iğne ucu gibi minik meme ucunda
Kendiliğinden geçti
Evet parmağıma geliyor krem sürünce. Doktora sordum ben de aynısını söyledi. Çekiştirme hiç kendiliğinden düşecek dedi. Bantlar açılmaya başladığı için farkettim. Şimdiye kadar ilgimi çekmemişti. Merakımdan sordum :))

Arkadaşlar contratubex kremi ameliyat sonrası kaçıncı gün sürmeye başladınız. Benim 2. haftam tamamlandı ama yaralarım hala acıyor hafif hafif iyileşmedi sanırım daha. Normal mi sizce? Daha önce hiç ameliyat olmadım da ameliyat yarası ne zaman tam kapanır nasıl anlayacağım bilemiyorum.

Hepsi eriyor erimeyen genelde dikiş sonunda düğüm gibi oluyor onlarda ya düşüyor yada doktor kendi kesip alıyor

Sertlik için ultrason çektirdim içi sıvı kitleler dediler sıkıntı yokmuş ama iğne olayını merak ediyorum kabarıklık bendede varmis sigara kullanıyor musunuz
evet kullanıyorum ben de geçen kontrolümde sordum birşey yok dedi , dikişlerimin sırta doğru olan kısımları hala kabarık ama meme altı kısmı normal.

Kızlar ameliyatın üstünden 23 gün geçti sağ göğsümle sol göğsüm arasında fark var sizlerde de var mıydı sanki sol daha mı büyük kalacak diye düşünmeden edemiyorum bir de benim kesi lolipop şeklinde göğüs altında kesi yok bende

Üç aya kadar bu tür şekilsizlikler normal biri daha ödemlidir muhtemelen tüm sertlik ödem geçince belli olur benimde sağ büyük gibiydi üç ay olucak aynı gibiler su anda zaten her uzvumuz birbiriyle eşit aynı olmaz biri birinden daha büyük yada küçük olur

İnşallah geçici bir ödemdir. Benim de iki meme arası epey farklı :)
Bir an önce hızla iyileşsek. 4. gündeyim lakin günler hiç geçmiyor. bir ameliyatı iki defada yaşayıp iyileşmek de bir başka oluyormuş. Bu yaz Ameliyat, sinir harbi ve iyileşmeler ile geçti. Ne kadar hızlı iyileşebilirim diye çabalıyorum. Bir ödemdir ki ameliyat sonrası küçülen memeler ile karın zaten büyük görünüyor da bir de ödemle zayıflamak farz oluyor :) Bayanlar ne durumdasınız ?
İyileşmeler ne durumda ?

Merhaba kızlar ameliyat olalı 16 gün oldu dün dikiş bantları alındı biraz acıdı doktor dikişlerin iyi olduğunü söyledi korseden kurtuldum desteksiz süngersiz toparlayıcı sütyen aldım çok rahat birde sarı kantaron yağı sürmemi istedi onu kullanıyorum şimdilik bu kadar sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz seve seve yardımcı olurum

Bugün kontrolüm vardı 3 hafta bitti antibiyotik krem de bitti artık silikon bant ve iz kremine geçtim siltape silikon bant al dedi netten al dedi öyle sizler neler kullandınız silikon bant olarak henüz almadım bakıyorum nette trendyolda var ama bilemedim

Ben silikon bantta, iz kremi de kullanmadım. 4 buçuk ay oldu alt dikişlerim hariç diğer izlerim belli belirsiz kaldı. Uçlardakiler belli bile değil. Bu biraz da kişinin teniyle alakalı sanırım. Beyaz tenliler daha avantajlı demişti doktorum iz konusunda. Benim sezeryan dikişimde hiç belli değil, ona güvenip kullanmadım hiçbir şey.

Ben de beyaz tenliyim aslında aşağıya doğru inen iz baya belirsiz ama kullan 3 ay dedi kullanıcam artık normal iç çamaşırına da 1 ay dolduğunda geç dedi ama nasıl olacak detayını sormayı unutmuşum

Benim ne krem bitti ne bantlarım açıldı. Doktorum bana 1 ay sonunda silikon sheet kullan dedi. Trendyola baktım fiyatı uçuk geldi. Ama jel varmış bantta. Kabarmış dikişleri de düzeltiyormuş ve uzun süreli kullanımı var. Senin dediğine baktım nispeten daha ucuz. İkisinin farkını araştıracağım şimdi.

Araştırınca paylaşır mısın çünkü benim Dr da illa onu alacaksın demedi önerdi sadece Amerika’dan gelenler daha pahalı dedi bu İngiliz nispeten daha uygun dedi

Gerçekten senin için zor bir durum insallah çabucak toparlarsın ben iyileştim artık ameliyat olduğumu unuttum bile önceden her saat bası buraya girerdim su sıralar bosladım iyice :)) küçük memeli olarak çok mutluym yaaa iyiki diyorum tekrar tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…