- 29 Mayıs 2022
- 216
- 78
- 18
- 25
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.721
Ben kantaron dışında hiçbirseh kullanmadım ikinci ayım bitti on günden fazladır onuda sürmüyorum bende beyaz tenliyim meme cevresi ve aşağı inen çizgi kayboldu alt dikişler belli sadece onlarda rahatsız etmiyor beni zamanla oda geçer cilde bağlı bence bu bi arkadasım daha baska bi ameliyat oldu neler kullandı ama hala çizgiler kırmızı tabiki alternatiflerden yararlanmak iyidir ama aşırı pahalı ürünlere gerek yok bence hakiki kantoron iyi iş görüyorBugün kontrolüm vardı 3 hafta bitti antibiyotik krem de bitti artık silikon bant ve iz kremine geçtim siltape silikon bant al dedi netten al dedi öyle sizler neler kullandınız silikon bant olarak henüz almadım bakıyorum nette trendyolda var ama bilemedim
Gerçekten senin için zor bir durum insallah çabucak toparlarsın ben iyileştim artık ameliyat olduğumu unuttum bile önceden her saat bası buraya girerdim su sıralar bosladım iyice :)) küçük memeli olarakçok mutluym yaaa iyiki diyorum tekrar tekrar
Ne kadar saçma yaa kendi büyük meme seviyor diye onca eziyet valla sanki kan aldırıyoruz ameliyat olmaya karar vermişiz büyük mwme istemediğimiz için doktor yapmıyor gerçekten büyük tarvma yani çabucak atlat inşallah geçti gitti sonunda senin adına çok sevindim zorluk çektin ama sonunda sükür istediğin gibi olduTek küçülsün de ameliyatın zorluğuna razıyım dedim doktora.
İlk ameliyat bir kabustu benim için. O kadar para artı git gel yolculuk sonuç hic değişmeyen memeler. İlk ameliyattan bir çıkışım vardı ne cok ağlamıştım. İki ay bekledim. Bekleme aşamasında tekrar revize yapar mı bilmediğim, kestiremediğim doktorum. Her defasında büyük memelerin bayanlara yakıştığını söyleyip durdu. Sonunda ameliyat izleri ve koca memeler ile kalakaldım.
Revizeye girerken doktor D kaptan C kapa indirmeyi teklif etti. Bir yalvarmadığım kaldı B cup için. Hani kendim iri yarı birisi olsam neyse. Ufacık tefecik bir bayanım bende D cup büyük. Gel de anlat doktora.
Millet fazla küçüldü diye üzülür ben küçültme için doktora rica üzerine rica. İstediğim de B kap. Sanırsın tamamen al demişim gibi erkek göğsü gibi yapamam deyip durdu.
Hastane uzak, doktor büyük meme seven bir tip. Çok şükür 2 ameliyat sonunda b Cup yaptı. Yeni ameliyat yaptıracak ve yaptırmayı düşünen herkes mutlaka doktorunuza ameliyat sonu kaç beden küçülteceğinizi tekrar tekrar sorun. Bazı doktorlar küçültmeyi hic sevmiyor.
Merhaba. İlk zamanlar öyle oluyo fazla dik duruyo, benimde öyleydi şuan 2.ayım doldu. Normale döndü hem ilk zamanlardaki gibi dik değil hemde baya yumuşadı. Ayrıca memelerim sütyenden taşmıyo, sütyensizde gayet güzel duruyo, minyon biri olarak iyi ki olmuşum bu ameliyatı, o kadar rahat ettim ki bu sıcaklarda anlatamamArkadaşlar herkese merhaba. Ben bol bol su içiyorum memelerim hala sert. Bu normal mi acaba ne zaman inecek? Bugün 9. Günüm normal hayatıma geri dönmüş sayılırım ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum bugün doktor kontrolüm var. Henüz yara izleri için birşeye başlamadım doktoruma sorcam bugün. Sadece memelerim fazla yukarda sanki.
Araştırmadım da ikisi aynı bence çünkü birinde kendiliğinden yapışma var birinde herhangi bir şeyle yapışıyorsun. Biri uzun süreli diğeri daha sık değiştiriliyor. Fayda olarak hangisi iyi bilmiyorum. Ben benim doktorun önerdiğini alacağımAraştırınca paylaşır mısın çünkü benim Dr da illa onu alacaksın demedi önerdi sadece Amerika’dan gelenler daha pahalı dedi bu İngiliz nispeten daha uygun dedi
Ben bantları kullanacağım. Kendimi güvende hissediyorum. Yaranın üstünün kapalı olması beni rahatlatıyor.Ben kantaron dışında hiçbirseh kullanmadım ikinci ayım bitti on günden fazladır onuda sürmüyorum bende beyaz tenliyim meme cevresi ve aşağı inen çizgi kayboldu alt dikişler belli sadece onlarda rahatsız etmiyor beni zamanla oda geçer cilde bağlı bence bu bi arkadasım daha baska bi ameliyat oldu neler kullandı ama hala çizgiler kırmızı tabiki alternatiflerden yararlanmak iyidir ama aşırı pahalı ürünlere gerek yok bence hakiki kantoron iyi iş görüyor
Evet cidden çok rahatladım ben de iyi ki olmuşum sıcaklarda mememin altı pişmiyor 1 haftada bile farkettiMerhaba. İlk zamanlar öyle oluyo fazla dik duruyo, benimde öyleydi şuan 2.ayım doldu. Normale döndü hem ilk zamanlardaki gibi dik değil hemde baya yumuşadı. Ayrıca memelerim sütyenden taşmıyo, sütyensizde gayet güzel duruyo, minyon biri olarak iyi ki olmuşum bu ameliyatı, o kadar rahat ettim ki bu sıcaklarda anlatamamYara izleri için 1.ay dolunca contractubex jele başladım. Sadece göğüs altımdaki kesi çok belli. Zamanla geçer diye düşünüyorum zaten altta olduğu için sıkıntı etmiyorum
böyle olunca sanırım kortizon iğnesi yapılıyor, doktorum kabarık olursa ara yapalım demişti bana. Benim 2.ayım şuan böyle. Hiç akıntı falan olmamıştı. Doktorunuza mutlaka danışınKızlar yara izime bakar mısınız? Normal mi sizce? Geçen hafta bir kez sarı akıntı oldu sadece. Antibiyotik kreme devam ettik. 3. Haftanın içindeyim şu an. Haftaya kontrolüm var. Alt kesi birleşim yerinde hala sarımsı kuru akıntı izi var. Orası açılmış demek mi bu acaba? Yara izim normal mi ne dersiniz?
Teşekkür ederim bana silikon sheet tavsiye etmişti doktor ama amazonda vardı birde Trendyolda denk geldim pahallı diye almadım. Sadece krem sürüyorum. Darısı size inşallah bir an önce iyileşirsiniz inşallahÇok teşekkür ederim. Yarın hemen soracağım. Sizin izleriniz ne kadar güzel, maşallah. İnşallah benim de böyle iyileşir.
Merhana bunun aynısını bende yasadım maalesef geri mesajlarda sıkıntımı hep belirttim antibiyotikli kremle pansuman yaptım hep mikrop kapmasın diye alerji olmus olabilir yada ıslak kalmıs olabilir antibiyotikli kremle geçiyor ama temiz ve kuru tutmaya dikkat et ben dördüncü gün banyo yapmıştım bantlarla o bantlar ıslanmıs ve içeri gitmiş yaram açıldı dikişlerim alerji yaptı komple iç dikişlerle beraber alındı sonra iyileşmeye basladı ama iki ay sürdü maalesef insallah sizinki öyle değildir sizinki daha çabuk toparlar diye düşünüyorum açıklık değil buKızlar yara izime bakar mısınız? Normal mi sizce? Geçen hafta bir kez sarı akıntı oldu sadece. Antibiyotik kreme devam ettik. 3. Haftanın içindeyim şu an. Haftaya kontrolüm var. Alt kesi birleşim yerinde hala sarımsı kuru akıntı izi var. Orası açılmış demek mi bu acaba? Yara izim normal mi ne dersiniz?
Geçmiş olsun. Evet bende de sızlamalar zonklamalar oluyodu, zamanla düzeldi. Bana doktor +1 ay daha kullan dedi korseyi. Yani toplam 2 ay. Ama zayıf olduğum için korse bana bol geliyodu bende o yüzden bi süre sonra normal sütyen takmaya başladım sıkı olacak şekildeArkadaşlar yeni ameliyat olanlar özellikle sizde de ödeme bağlı ağrı sızı var mı bu korse benim canımı alacak. 1 ay dolsa da çıkarsam artık bıktım
Geçmiş olsun. Evet bende de sızlamalar zonklamalar oluyodu, zamanla düzeldi. Bana doktor +1 ay daha kullan dedi korseyi. Yani toplam 2 ay. Ama zayıf olduğum için korse bana bol geliyodu bende o yüzden bi süre sonra normal sütyen takmaya başladım sıkı olacak şekilde
Benim 15 ci günü doktor çıkarabilirsindedi bende çıkardım toparlayıcı takıyorum desteksiz
Ben hiç korse kullanmadım ameliyattan çıktığımdan beri toparlayıcı sütyen takmışlardı hala onu kullanıyorum o da sıkı ama camımı yakacak kadar değil 1 ay dolduğunda normal iç çamaşırına geçebilirsin dedi ama detaylarını sormamışım balenli mi balensiz mi
Çok teşekkürler mesajınız için. Bugün rifoksin ampüle başladık. Sürüp kapattım. Bu ampül de antibiyotikli. Sanırım iyi gelecek. Sabah sürdüm, biraz önce açıp kontrol ettiğimde sanki kuru akıntı olan kısım küçülmüş gibi geldi. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun.Merhana bunun aynısını bende yasadım maalesef geri mesajlarda sıkıntımı hep belirttim antibiyotikli kremle pansuman yaptım hep mikrop kapmasın diye alerji olmus olabilir yada ıslak kalmıs olabilir antibiyotikli kremle geçiyor ama temiz ve kuru tutmaya dikkat et ben dördüncü gün banyo yapmıştım bantlarla o bantlar ıslanmıs ve içeri gitmiş yaram açıldı dikişlerim alerji yaptı komple iç dikişlerle beraber alındı sonra iyileşmeye basladı ama iki ay sürdü maalesef insallah sizinki öyle değildir sizinki daha çabuk toparlar diye düşünüyorum açıklık değil bu
Merhaba ben korsenin en alt düğmesini takmıyorum doktor takmana gerek yok demişt o şekilde rahat ettim sizinki nasıl bilmiyorum ama doktorunuza danışın istersenizArkadaşlar yeni ameliyat olanlar özellikle sizde de ödeme bağlı ağrı sızı var mı bu korse benim canımı alacak. 1 ay dolsa da çıkarsam artık bıktım
İlk bir hafta kemiklerimi sıkıştırıyor sanmıştım nefes alırken konusurken zorlanıyordum onuncu günde o nefes kesilmesi gitti ama karnım aşırı ödemli olduğu için alt lastikleri hep iz yapıyordu canım çok yanıyordu bende alt lastiklerin kopçasını takmıyordum rahatladım ama bir ay sürmedi ikinci haftada alıştım öyleki korse sıkı tutunca kendimi güvende hissediyordum çıkarınca bosluk hisi geliyordu :)Arkadaşlar yeni ameliyat olanlar özellikle sizde de ödeme bağlı ağrı sızı var mı bu korse benim canımı alacak. 1 ay dolsa da çıkarsam artık bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?