Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiş olsun. Atlatmanıza çok sevindim. Benim 11. Günüm alt kısım hala çok sert üst kısımda yumuşama başladı
Çok teşekkür ederim üst kısım baya sert ve ödem dolu doktor bol su iç ve ananas yememi söyledi yürüyüş yap mutlaka dedi ödemler için. İnşallah zaman çabuk geçer

Orkide çok geçmiş olsun. Ameliyattan önce meme bedeni neydi? İstediğin kadar küçülmüş mü?

Benim de pazartesi sabah

Ben 1 hafta sonra araba kullanmaya başlamıştım sorun olmadı
Bı deneme yap zorlanmazsan başlarsın

Selam kızlar oglum 9 aylık ameliyat olmayı çok istiyorum
Nekadar zaman kucagıma alamam bakımını yapamam
Cevaplarınız ıcın şümdidem teşekkürler

Ben 1 hafta sonra araba kullanmaya başlamıştım sorun olmadı
Bı deneme yap zorlanmazsan başlarsın
Denedim dün sorun olmadı aslında. Yine de bir yere acil işim olmadığı için bir süre daha bekleyebilir.
1. ay kontrolüne gitmeliyim fotoğraf atmam yeterli olur mu acaba?

Sabah 11de ameliyatım var. Korku, heyecan ,sabırsızlık hepsinden bol bol. Bir an önce olup iyileşmem lazım. Bu sefer çok daha fazla korkuyorum

Orkide çok geçmiş olsun. Ameliyattan önce meme bedeni neydi? İstediğin kadar küçülmüş mü?

Benim de pazartesi sabah
Merhaba çok teşekkür ederim ancak mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın baya ağrım vardı girip bakamadım ben aynı zamanda burun ameliyatı da oldum. Umarım ameliyatınız güzel geçmiştir şimdi nasılsınız? Benim göğüs ölçüm 107 gibi geliyordu 85b yaptı doktor sanırım. Pazartesi günü kontrole gidicem

Selam kızlar oglum 9 aylık ameliyat olmayı çok istiyorum
Nekadar zaman kucagıma alamam bakımını yapamam
Cevaplarınız ıcın şümdidem teşekkürler
Merhaba benim de kızım 9aylık. Benim sütüm bir anda bitti az emzirebildim emzirmeyi bitirdikten 6 ay geçmesi gerekiyor. 1 ay kadar kucağınıza almasanız iyi olur dedi doktor uzun süre tutmamalısınız kucakta dedi .

Arkadaşlar 16 günden bildiriyorum. Ben neredeyse 16 gündür elime pet su şişesi hariç hiçbir şey almadım. Evde annem ve kardeşim var onlar her işi yapıyor. Bugün ameliyattan sonra 3. Kez duş aldım. Meme ucunda kabuklar açıldı meme ucum şuan pembeleşti. Hergün sütyeni açıp krem sürüyorum. Bantlarım duruyor hala. Dikiş alımı olmayacak doktor iç dikiş atmış. Yaralarım geç iyileşiyor çünkü benim korse dikişlerin üstünü çok sıkıyordu. Sonradan gazlı bez koydum. Memem acayip kaşınıyor batma yanma da mevcut. Boyutlarına gözüm alıştı. Henüz dışarı çıkmadığım için kimse yorum yapmadı. Annem çok ufak buldu. Çünkü korse sıkıp yukarı sabitlemiş. Üzerine eğilmiyorum bu süreçte. Yine korse çok sıktığı için sırtıma ağrı yapıyor. Hala yan yatmıyorum. Oturmak yerine yarı veya tam sırt üstü uzanıyorum. Korseden yana çok şikayetçiyim acayip sıkıyor bence bedenimden küçük bu korse ama bazen hiç rahatsız etmiyor. Bol su bol ananas yeşillik et tavuk süt yoğurt ne bulsam yediğim için bütün hayatım boyunca çıkmayan göbeğim (ödem de var tabi) acayip şiş. Yürüyüş iyi geliyor ama 3 hafta dikişlere baskı yapmamaya çalışacağım. Bu benim tercihim ama herkes farklı bir yöntem deniyor.1. Ay kontrolüne gitmek gerekli mi acaba kafamda o var. Günü birlik uçakla gidip gelebilirim İstanbul’a. Hem masraf hem yorucu olacak. Zamanla karar veririm buna da. Şimdilik böyle herkese mutlu memişler

Arkadaşlar yarın ikinci haftam doluyor fakat reglim 3 gün gecikti. Normal mi bu Hamile olmadığımı düşünüyorum ama emin de değilim. Ameliyat öncesi yapılan testlere baktım betahcg yok. Zaten yapsalar da çıkmazdı sanırım. Regli benim gibi geciken var mı?

Aybeka nasılsın nedir durumlar
Çok şükür bu sefer istediğim gibi oldu. Doktor ilk ameliyatı telafi edeceğim dedi.
D kaptan B kapa düşeceğini söyledi. Şu anda hafif şişlik hali ile bile küçüldüler. B kap gibi duruyor . Çifte dikiş olsa da en sonunda küçülmüş hallerinden çok memnunum.

Teşekkür ederim ameliyatım güzel geçti. İnşallah siz de çabucak anlatırsınız.

Yaaa çok sevindim. İnşallah hemen toparlarsın. Estetik ameliyat kişiyi mutlu etmeli bence. Mutlu olmana sevindim

Yaaa çok sevindim. İnşallah hemen toparlarsın. Estetik ameliyat kişiyi mutlu etmeli bence. Mutlu olmana sevindim

Çok teşekkür ederim Zeynsi
Ameliyattan beklentiler dikkate alınınca insan çok mutlu oluyor. Bütün yazı D kap olarak geçirsem de sonunda bu mutluluğu yaşamak anlatılmaz bir his.
Cesaret edemeyen kim varsa bu ameliyatı mutlaka olmalı. Sezaryenden, burun ameliyatından hayli hayli kolay bir ameliyat. Hatta sabahına arabayı ben sürdüm.
Annemi ikna ettim onu da yaptıracağım. Canım annem e kap memeler ile omzu çökük.

Benim ilk ameliyatımdı. Dikişler iyileşiyor mu iyileşmiyor mu bilmiyorum. Burda acımıyor diyenler ben mi korkuyorum bilmiyorum da hareket etmekten çekiniyorum. Belki çoktan iyileşmiş de olabilirim uzun süre hareket etmediğim için mi ne yürürken bile korkar oldum.
Ben de sokakta gördüğüm her kadının memesini büyük bulmaya başladım. Annemi de mi ikna etsem diye düşünmüyor değilim.

Canım senin alınan doku oranı çok çok fazla bunun ile ilgili olabilir. İnşallah çabucak iyileşiriz. Rapor almak istemiyorum. Okula çok az kaldı.

Çok fazla ödem var. Göbeğim çok sis. Ödem için neler yapmıştınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…