- 13 Ekim 2021
- 376
- 387
- 33
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.681
Çok teşekkür ederim üst kısım baya sert ve ödem dolu doktor bol su iç ve ananas yememi söyledi yürüyüş yap mutlaka dedi ödemler için. İnşallah zaman çabuk geçerGeçmiş olsun. Atlatmanıza çok sevindim. Benim 11. Günüm alt kısım hala çok sert üst kısımda yumuşama başladı
Orkide çok geçmiş olsun. Ameliyattan önce meme bedeni neydi? İstediğin kadar küçülmüş mü?Merhaba 12.30 gibi ameliyata girdim 18.30da odamda ayılmıştım ama tüm günüm uyuyarak geçti diyebilirim. Burnumda sıkıntı yok şimdilik çok şükür sadece ağzım açık uyuyorum boğazım tahriş oluyo o kısmı kötü. Memelerim çok güzel duruyor ama çok sertbu sertlik ne zaman geçer sizce? Drenlerim var yarın doktor çıkaracakmış toplamda 400gr gibi bişey alınmış ama göğüslerimin içi boş ve çok yayvandı. Baktıkça mutlu oluyorum ama korse baya sıkıyor inşallah ağrısız sızısız geçer dua edin lütfen
Ben 1 hafta sonra araba kullanmaya başlamıştım sorun olmadıİyi olmana sevindim . 2 ay daha dikkat et darbelere . Doktorum 6 ay süre verdi o süre içinde batma,sızı,akıntı,ağrı her şey olur dedi.6. Aydan sonra her şey eski haline dönüyor dedi. Eskisi gibi sağlıklı olacağını sanmıyorum illaki ağrı olur arada ama büyük memenin verdiği ağrıların yanında hiç kalacağına eminim. Benim çok küçük gibi hissediyorum korse sıkıp havaya kaldırdığı için mi bilmiyorum daha alışamadım. Şuan çok fazla yanma oluyor 2 gündür sıcaktan mı iyileştiği için mi yoksa tersi mi bilmiyorum ateş gibi yanıyor. Krem sürüp kapatıyorum. Çok sık duş almama kararı aldım. Dikişlerim iyice tutsun bant açılmasın diye memeyi islatmayacağım. Araba sürmek istiyorum ama hareketlerim hala normale dönmediği ve odak noktam memelerim olduğu için etrafa konsantre olamam diye düşünüyorum. Bu arada büstiyer çok güzel görünüyor
Denedim dün sorun olmadı aslında. Yine de bir yere acil işim olmadığı için bir süre daha bekleyebilir.Ben 1 hafta sonra araba kullanmaya başlamıştım sorun olmadı
Bı deneme yap zorlanmazsan başlarsın
Revizyon olduğu için tecrüben var canım. Rahat ol olacaksın geçecek. Daha kısa sürede de iyileşeceksin.Sabah 11de ameliyatım var. Korku, heyecan ,sabırsızlık hepsinden bol bol. Bir an önce olup iyileşmem lazım. Bu sefer çok daha fazla korkuyorum
Aybeka nasılsın nedir durumlarSabah 11de ameliyatım var. Korku, heyecan ,sabırsızlık hepsinden bol bol. Bir an önce olup iyileşmem lazım. Bu sefer çok daha fazla korkuyorum
Merhaba çok teşekkür ederim ancak mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın baya ağrım vardı girip bakamadım ben aynı zamanda burun ameliyatı da oldum. Umarım ameliyatınız güzel geçmiştir şimdi nasılsınız? Benim göğüs ölçüm 107 gibi geliyordu 85b yaptı doktor sanırım. Pazartesi günü kontrole gidicemOrkide çok geçmiş olsun. Ameliyattan önce meme bedeni neydi? İstediğin kadar küçülmüş mü?
Benim de pazartesi sabah
Merhaba benim de kızım 9aylık. Benim sütüm bir anda bitti az emzirebildim emzirmeyi bitirdikten 6 ay geçmesi gerekiyor. 1 ay kadar kucağınıza almasanız iyi olur dedi doktor uzun süre tutmamalısınız kucakta dedi .Selam kızlar oglum 9 aylık ameliyat olmayı çok istiyorum
Nekadar zaman kucagıma alamam bakımını yapamam
Cevaplarınız ıcın şümdidem teşekkürler
Nasılsın? Umarım bu sefer sonuçtan memnunsundur, her şey istediğin gibi gitmiştirSabah 11de ameliyatım var. Korku, heyecan ,sabırsızlık hepsinden bol bol. Bir an önce olup iyileşmem lazım. Bu sefer çok daha fazla korkuyorum
Çok şükür bu sefer istediğim gibi olduAybeka nasılsın nedir durumlar
Merhaba çok teşekkür ederim ancak mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın baya ağrım vardı girip bakamadım ben aynı zamanda burun ameliyatı da oldum. Umarım ameliyatınız güzel geçmiştir şimdi nasılsınız? Benim göğüs ölçüm 107 gibi geliyordu 85b yaptı doktor sanırım. Pazartesi günü kontrole gidicem
Yaaa çok sevindim. İnşallah hemen toparlarsın. Estetik ameliyat kişiyi mutlu etmeli bence. Mutlu olmana sevindimÇok şükür bu sefer istediğim gibi oldu. Doktor ilk ameliyatı telafi edeceğim dedi.
D kaptan B kapa düşeceğini söyledi. Şu anda hafif şişlik hali ile bile küçüldüler. B kap gibi duruyor . Çifte dikiş olsa da en sonunda küçülmüş hallerinden çok memnunum.
Çok teşekkür ederim. Evet bu sefer tam istediğim gibi b kap oldular çok mutlu oldum. Ameliyattan çıkar çıkmaz yarı baygın halde küçüldüler mi diye tekrar tekrar sormuşumNasılsın? Umarım bu sefer sonuçtan memnunsundur, her şey istediğin gibi gitmiştir
Yaaa çok sevindim. İnşallah hemen toparlarsın. Estetik ameliyat kişiyi mutlu etmeli bence. Mutlu olmana sevindim
Benim ilk ameliyatımdı. Dikişler iyileşiyor mu iyileşmiyor mu bilmiyorum. Burda acımıyor diyenler ben mi korkuyorum bilmiyorum da hareket etmekten çekiniyorum. Belki çoktan iyileşmiş de olabilirimÇok teşekkür ederim Zeynsi
Ameliyattan beklentiler dikkate alınınca insan çok mutlu oluyor. Bütün yazı D kap olarak geçirsem de sonunda bu mutluluğu yaşamak anlatılmaz bir his.
Cesaret edemeyen kim varsa bu ameliyatı mutlaka olmalı. Sezaryenden, burun ameliyatından hayli hayli kolay bir ameliyat. Hatta sabahına arabayı ben sürdüm.
Annemi ikna ettim onu da yaptıracağım. Canım annem e kap memeler ile omzu çökük.
Canım senin alınan doku oranı çok çok fazla bunun ile ilgili olabilir. İnşallah çabucak iyileşiriz. Rapor almak istemiyorum. Okula çok az kaldı.Benim ilk ameliyatımdı. Dikişler iyileşiyor mu iyileşmiyor mu bilmiyorum. Burda acımıyor diyenler ben mi korkuyorum bilmiyorum da hareket etmekten çekiniyorum. Belki çoktan iyileşmiş de olabilirimuzun süre hareket etmediğim için mi ne yürürken bile korkar oldum.
Ben de sokakta gördüğüm her kadının memesini büyük bulmaya başladım. Annemi de mi ikna etsem diye düşünmüyor değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?