Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet öyle sol memem daha yuvarlak ve daha az ödemliydi sağ daha yaygın çok ödemliydi ve sağ soldan daha bi tık damla seklini aldı her iki memede farklı her organımızda olduğu gibi her ikisinden alınan doku farkıda var

Kızlar aklınız varsa bu sıcak havada asla ameliyat olmayın Ben ameliyat 20 gün önce oldum ve ameliyattan başarılı geçti çok güzeldi şimdiye kadar her şey ilk günden beri ayaktaydım hiç Ağrı sızı yok son 3 gündür hafif akıntı sarı vardı iltihap zannettim ve çok korktum bugün doktora gittim sıcaktandı nefes alamıyor bu yüzden tekrar temizleyip sardılar ve sanki yeniden ameliyat oldum ameliyatta hissetmediğimi bugün hissettim çok kötü

Hanımlar gelecek hafta silikon bantlarla iz tedavisine başlayacağım. Bana izlere iyi gelen şeyleri önerir misiniz? Çoğunlukla kantaron yazılmış ama hangi renk kantaron almalıyım?

Hanımlar gelecek hafta silikon bantlarla iz tedavisine başlayacağım. Bana izlere iyi gelen şeyleri önerir misiniz? Çoğunlukla kantaron yazılmış ama hangi renk kantaron almalıyım?
Sarı kantoron kullanıyorum bulabilirseniz ozonlu da olabilir ama hakiki olmasına dikkat edin

Kızlar merhaba. Ameliyatın 10. günü geçti. Öncelikle ağrım yok denecek kadar azaldı. Dik durmaya korkuyorum hala. Ağırlık kaldırmamaya çalışıyorum. Az önce dikişlerime baktım ben bepantol nemlendirici sürüyorum. Dün duş aldım ilk kez. Doktorum geç almamı söylemişti. Duş alırken ayakta çok durdum sanırım suyun sıcaklığını ayarlamaya çalışırken bu yüzden tansiyonum düştü hemen uzandım soğuk su içtim. Duşta çok kalmamak gerekiyor bir de yere fazla bakmamak gerekiyor. İlaçlarım da bitti antibiyotik ve ağrı kesici vermişti. 2. Duşu yarın alırım. Bunlar haricinde bol su ve ananas içiyorum. Ameliyattan sonra dört kilo aldım ödemlerim çok fazla ama memede değil daha çok karında . 6 aylık hamile karnı gibi şişti karnım ve kalça bacaklara kadar indi. Başta meme iyi tutsun iç dikişler açılmasın diye ayaklanmadım. Ödemler geçer ama memeye dikkat etmesem büyük sorunlar olur diye düşünerek çok ayakta durmadım. Uzandığım için de ödemler arttı. Başlarda tuvalete de çıkamadım şuan iyi düzelir gibi oldu o da. Şuan için iyi gibiyim. Sırt boyun bel ağrım geçti. Nefes alışım düzeldi. Yorulmuyorum eskisi gibi. Ve en çok hoşuma giden de duş aldıktan sonra havluya sarıldım memişlerim küçücük önceden altını kurutmak için kaldırmam gerekiyordu bu bile değer ameliyat olmak için. Kesinlikle öneriyorum memesi büyük herkese öneririm.

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun güle güle kullanın yeni göğüslerinizi Ben de cuma günü olacağım inşallah ve en çok da çok ağrı oluyo mu diye merak ediyorum biliyorum kişiden kişiye göre değişiyor ancak yine de merak ediyorum benim de bebeğim var umarım ağrısız olur benim de. Sizin bedeniniz kaçtı ve kaç beden oldu ? Benim 90dd (110a tekabül ediyormuş yaklaşık) ama doktor ne kadar küçültecek bilmiyorum yarın görüşünce öğrenirim diye düşünüyorum. Krem için hangisini verdi doktorunuz? Korse de 1 tane mi var 1 tane yeterli olur mu sizce?

Yaa bu his muhtesem demi
Önceden kalem kaybolurdu altında şimdi durmaz bile

Kızlar selam benin ameliyatımın üstünden 70gun geçti şükür bir problemim yok
Geçenlerde sütyen alışverişi yaptım ama bedenimi bulamıyorum resmen
Doktor B olduğunu söylüyor bana b cup bana bariz Kucuk geliyor c tam oluyor
Bu zamandan sonra küçülürler mi acaba ben biraz daha kuculmelerini istiyorum

Bir de ameliyattan önce pentide D cup suvende E cup kullanıyordum suvendeki kız meme dokunuz koltuk altından başlıyor o yüzden E cup veriyorum demişti
Acaba şu an b cup bana bu yuzden mi küçük geliyor

Son şeklini 6ayda alacağını söylüyorlar hep
Yaşayanlar yazarsa sevinirim 2.5 ay görüntü ile 6ay arasında fark oluyor mu

Merhaba çok geçmiş olsun ne güzel oldunuz kurtuldunuz darısı başıma olsun Bedeniniz kaçtı hangi bedene düştünüz? Korse kullanıyor musunuz bana 1 tane korse takacaklarmış daha doktorumla ayrıntılı konuşmadım yarın görüşcez cuma ameliyatım var ama biraz korku sardı. Ameliyattan sonra tavsiyeleriniz var mı acaba? Birkaçtır yazıyorum kimse cevap yazmıyor nedense

Merhaba çok teşekkür ederim. Ben de karar verene kadar araştırmadığım doktor, okumadığım forum izlemediğim video kalmadı. Yaklaşık dört yıldır bu böyle bir ameliyatın olduğunu öğrendim. Ameliyat videolarını bile izledim. Para biriktirdim en uygun zamanın bu zaman olduğunu düşündüm. Başka bir doktor vardı kafamda ama internetten olumsuz yorum sayısı çok olunca başka doktorda karar kıldım. Fotoğraf attığım bir doktor da acıyormuş gibi konuşunca tavrı hoşuma gitmemişti ve ağlamıştım. O yüzden doktor arayışındayken işini lakayt değil de profesyonel yapan birini aradım. Instagram üzerinden doktoruma ulaştım. Randevu aldım. İlk defa muayene oldum. Doktor görür görmez be yapacağını ne kadar küçülteceğini ameliyat risklerini olumlu olumsuz her şeyi detaylıca açıkladı. 1 gün arayla da ameliyata girdim. Şehir dışından gittiğim için dönüşü yok gibi bir şeydi. O yüzden ameliyata karar verme sürecim kısa sürdü. Yani bilet ve otel araştırırken bile daha kararsızdım. Ameliyat günü gittiğimde 7de hastanedeydim. 8de yatış 8.30da tahliller ve 20 dklık doktor çizimlerinden sonra anestezi uzmanı gördü soru sordu sigara alkol var mı diye. Yok dedim geçmiş olsun deyip gitti. Sonra ameliyata girerken bayağı heyecanlıydım. Korku oldu mu hatırlamıyorum ama tatlı bir endişe biraz veda kokan biraz değişime merhaba heyecanı taşıdım. Sonrasında ameliyata aldılar. Kolumu bağladılar. Bir sürü bant vs takıldı oksijen maskesi takıldı yüzüme. Sonra anestezi uzmanı “iyi uykular” dedi. Sonrasında hatırladığım beni tokatlayarak uyandırmalarıydı. Odaya alınırken narkoz etkisiyle biraz küfür etmişim su istemişim yan yatmak istediğimi söylemişim. Annemi sayıklamışım. Doktor benimle sohbet etmiş bunları hatırlamıyorum. Kardeşim duruyordu yanımda o anlattı. Çok uykulu olduğumu ve susadığımı hatırlıyorum ve tabi acayip üşüdüm. Yaklaşık 3 saat üşümem geçmedi. Sonrasında kendime geldim su içtim. Çorba ve yoğurt yedim. Sonra hemşire gezdirdi koridorda iki tur attım. Arveles serum aldım antibiyotik serum aldım. Bir de uyku ilacı tarzı bir şey verdi bana. Çok ağrılı mı bilmiyorum ben ağrı hissetmedim sadece hareketsizlik ve halsizlik berbat bir durum çok uykulu oluyor insan. Ama ameliyattan ve ağrıdansa en büyük korkum doktorun ameliyat edemem memem çok büyük demesiydi. Çünkü gerçekten büyüktü. Dev meme vardı bende. Birinden 1kg birinden 2 kilo alınmıştı. Çok ciddi asimetri vardı. Krem olarak kafam çok karışık doktor yağ sür dedi. Kantaron mu diye sordum evet aynen o dedi veya nemlendirici krem dedi. Sonradan asistanıyla anlaşamadık keşke bana krem fotoğrafı atsaydı direkt alsaydım. Şuan bepantol kullanıyorum ama hametan kullanacağım sanırım veya kantaron en garantili olanı o.forumda da çok kullanan var . Benim meme boyutu çok büyüktü o yüzden önceki bedeni bilmiyorum. Bel çevrem 75 ben özel sütyenle E cup kullanmama rağmen sarkıyordu.yani belli bir ölçü yoktu ama şuan üstümde medikal sütyen var. 75B yazıyor. Çok ciddi ödemim var. Meme iyileşmesinden emin olduktan sonra yürüyüş yapıp ödemi atacağım. 4 kilo aldım hastaneden çıktıktan sonra. Karnım şiş ve bacaklarım da öyle. Çok fazla yürümedim ama doktor kontrolüne 4. Gün gittiğimde 4 saat ayakta durdum. Sonrasında 8 saat havalanında bekledim. İstesem ayaklanırdım ama işim yoktu o yüzden uzanıyorum. Yan yatabiliyorum şuan. Ağrım yok içi kaşınıyor gibi hissediyorum. İyileştiği içinmiş. Duş alırken başım döndü tansiyonum düştü.normaldir memeye çok da bakamıyorum üstten bakmak mükemmel ama sürekli bakıyorum açmadan bu arada bir tane korse yeterli sonrasında yıkayıp kullanırsın 1 ay dursun dedi doktor ben 2 ay kullanırım. Biraz alttan sıkıyor ama ödemdir ödem inince dik duracağım. Her şey çok güzel hiç korkmadan vazgeçmeden olun diyorum
Yaa bu his muhtesem demi
Önceden kalem kaybolurdu altında şimdi durmaz bile
Ne kalemi eskiden kırtasiye bile saklardım altında. Şuan 05 uç bile durmaz

Ameliyat olduğumu bilmeyenler ne kadar zayıfladın diye soruyor moral bozucu ya. Ben kilo vermek için olmadım ki ameliyatı. Zayıf görünmek de istemiyorum ama gören bu ne hal diyor

Benimde seninle aramda on gün falan vardı galiba yanlıs hatırlamıyorsam benimkide aynı böyle 80 b yim ama 85 b alınca tam oluyor benimde kolaltından geliyor meme sütyene sokunca önden tam oluyor ama yanlar taşıyo gibi oluyo sırt yağındanmı kaynaklı yoksa memeler kol altındanmı geliyo sadece bilmiyorum normalde ameliyatlarda alıyolar yada liposakşınla ordaki yağ dokusunu alıyolar diye biliyorum benimde su an dediğin gibi c cup hiç denemedim bedenimden bir büyük denedm su an oluyorlar

Yaa Aynur işte aynı sorun ölçümler b yi gösteriyor ama deneyince c oluyor
Ameliyattan sonra kilo kontrolü kalmadı bende 3kg almışım onu bir vereyim önce inşallah düzeliriz

Ameliyat olduğumu bilmeyenler ne kadar zayıfladın diye soruyor moral bozucu ya. Ben kilo vermek için olmadım ki ameliyatı. Zayıf görünmek de istemiyorum ama gören bu ne hal diyor
Ne de güzel açıkladın zeynsi. Cesaretin için tebrik ederim. Zayıf gözükmek yan etki olsa da büyük memeler koca bir eziyet. Omuzlar artık çökmeyecek bu bile hepsine değer. Ayrıca zayıflamış görünmek de güzel bence
Kilo almış gibi görünmektense.

Yaa Aynur işte aynı sorun ölçümler b yi gösteriyor ama deneyince c oluyor
Ameliyattan sonra kilo kontrolü kalmadı bende 3kg almışım onu bir vereyim önce inşallah düzeliriz
Valla bende veremedim c olsada problem yok benim için istediğim kadar küçüldü spnuçta Aynaya bakınca mutluyum sayıların harflerin pek önemi yok :)

Canım teşekkür ederim ama neredeyse eski mememi özleyeceğim. Çok çok büyüktüler yani ben kendim 168 54 kiloydum ameliyatta benden 3kilo doku alındı. Normal halim zaten aşırı zayıftı. Memeyle normal görünüyordum. Şuan tahta gibiyim. Dik durmadığım ve korse de memeyi bastırıyor aşırı küçük duruyor. Ben bile yadırgıyorum bu halimi demek ki önceki hali bayağı büyükmüş. Sütyeni görünce şok oluyor bu kadar büyük müydü eskiden diye çevreme ilaç kullandığım için zayıfladığımı söyleyeceğim.

Boya göre zayıfsın. Memelerden dolayı zayıflık kapanmış. Ama bunun da çözümü var. Bir diyetisyen eşliğinde kilo alabilirsin. Normal kilo alımında bölgesel orantısız bir kilo olmayacağı için bence çok daha güzel olacaktır.

Ayrıca korse ve korsesiz epey fark ediyor büyüklüğü.
Yok yok hiç özleme eski memeleri... İnsan omuzları çökerten kiloyu özler mi hiç.
Bak bana az küçültüldü diye bir ameliyata daha gireceğim.
Sen 3 kilo alındı deyince benim bile içim rahatladı. Yıllardır alıştığın bedenden farklı gelmesi tabiki normal. Lakin yeni bedenine de alışacaksın. Çevren de alışacak. Bizim insanımızın tepkileri de biraz abartılıdır.
Sen yeni bedenine alışmaya bak. İnan her şeyin normali. 168 boy 54 kiloya o kadar koca meme yakışmaz zaten. Sadece bedenine alışmak için biraz zamana ihtiyacın var

Son düzenleme:
Benim revizyon ameliyatıma 4 gün kaldı. Çok heyecanlıyım. Bir an önce ameliyat olmak istiyorum. İnşallah bu sefer küçülür.
Koca memeler ve sinir haliyle bu yazı geçirdim.

Böyle 3 kilo alindi, 2 kilo alındı diyenlere çok özeniyorum çok... Ne kadar şanslısınız. Sadece 290 gr için ameliyat oldum demek. Çok üzüldüm çok. Bir ameliyat boşu boşuna geçti. İnşallah revizyon bari iyi geçer. Çok korkuyorum yine aynı hayal kırıklığını yaşamaktan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…