- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.621
Daha hiç duş almadım. Yarın uçağa bineceğim eve gidince al dedi otelde alma dedi. Terliyorum arada ama dikişlerimi hiç terletmiyorum. Biran önce duş almak istiyorum. Doktor korsenin altına sıkı bir badi giy dedi. Kantaron kullanacağım ben de sadece. Krem almıyorum gerek yoksa.Yani benim meme sıkıntılı olduğu için oraya antibiyotikli kremle pansuman yapıyordum onun dışında doktor bana hiç krem önermedi hep kantoron kullan dedi basından beri kantoron kullanıyorum krem hiç kullanmadım ilk ay dikişler tam kaynadıysa dus almada sıkıntı yok teri bakteri duş öldürür iyi gelir iyileşmen hızlnır eğer yara açıklık sıkıntı vs yoksa bebe şampuanıyla ılık duş istediğin zaman alabilirsin
Evet evet aynı süreci geçirdim sadece kabuk bağladı doktor kendisi düşsün dedi düştü nekroz olduğu için açık yara geç iyileştim ama şuan 40 gün oldu sol tarafla farkı yok.Şiödi doktor kontrolünden geldin pansuman yaptı doktorum. Meme ucumun başı merkez olmuş tabanı sağlammış. Soydu doktor açık yaraya döndü. Pansumanla iyileşecek yenisi çıkacak uç dökülecek dedi. Bakalım kaç günde iyileşecek teşekkür ederim size de içimi rahatlattınız
Yani bu kişiye göre değişir bence bişey diyemem ama bin iki bin lira veremem ben bi kreme açıkçası zaten katlanma bölgesinde kalıyor bitek iz oda beni rahatsız etmiyor aşağı inen çizgi yok oldu bile bence bu genetikten kaynaklanan bişey sağ memem sorunlu olduğu için oraya bir ay sonra kantoron sürmeye basladığım halde solla aynı şekilde iyileşme gösteriyor kremler bantlar da kullansaydım çok fark olacağını sanmıyorum mesela eski forumlarda gördüğüm çoğu kişinin iki aylık görüntüsüyle bile benimki aynı değil herkesin iyileşimi farklı kıyas yapmamak gerek yinede krem kullanmak istiyorum diyenlere bişey demiyorum kişisel tercih ama doktorumda benim gibi düşünüyorDaha hiç duş almadım. Yarın uçağa bineceğim eve gidince al dedi otelde alma dedi. Terliyorum arada ama dikişlerimi hiç terletmiyorum. Biran önce duş almak istiyorum. Doktor korsenin altına sıkı bir badi giy dedi. Kantaron kullanacağım ben de sadece. Krem almıyorum gerek yoksa.
İnsan bu dönemlerde telkin edilmek istiyor. Teşekkür ederim size. Peki tamamen ne zaman iyileşti bir meme ucunuz ?Evet evet aynı süreci geçirdim sadece kabuk bağladı doktor kendisi düşsün dedi düştü nekroz olduğu için açık yara geç iyileştim ama şuan 40 gün oldu sol tarafla farkı yok.
Evet öyle oldu dikiş yeri kaşınıyordu tatlı tatlı :) çıkarken derin nefes al acımıyor sadece içinden bişey çıktığı için tugaf hissediyorsunMerhaba kızlar yarın drenler çıkacak açıyormu birde çok kaşınıyor drenlerin olduğu yer sizde de öyle oldumu
Nasıl bir akıntı enfeksiyon gibi sarı bi akıntımı doktoruna sordunmu ?Slm kızlar bende buraya Yeni üye oldum bende bu ameliyatı oldum 18 gün oldu ve akıntım var alt dikişlerde normal mı bilmiyorum
Sarı evet sormadım yanı çok Yok ama mutlaka akşama kadar ıslanıyor göğüs altimNasıl bir akıntı enfeksiyon gibi sarı bi akıntımı doktoruna sordunmu ?
O göğsüm de ağrım da var her gğn pansuman yapıyorum ama çok korkuyorum sıkıntı olacak diyeArkadaşlar korkmayın benimde meme başı çevrem aşırı derecede kurumuştu doktorum hızlı iyileşme gösterdiğim için ve genetik yatkınlıktan bahsetmişti bir jel sürüp kazımıştı sonrasında orada mor bir çevre kaldı ama zaman içerisinde geçeçek dedi ten rengime dönmeye başladı korkmayın her doktor başka bir krem öneriyor mesela teramicin önermedi antibiyotikli yarayı kurutmak yerine daha fazla açtığı için sadece fito krem önermişti ama ben onuda denedim sonrasında kantaron yağı kullandım alerji oldum deneyin hangisi iyi geliyorsa onunla devam edin en sonunda scarexjel kullandım ve izlerimi çok güzel kapattı maşallah oda 10 gr içinden 5 gr birşey çıkıyor zamanla düzelecek en zor olanı ameliyattı evet arkasından bir takım sıkıntılar yaşanıyor ama hepsi geçiyor unutmayın moral çok önemli ve sürekli birşey olur mu diye de korkmayın
Sarıysa enfeksiyon olabilir doktorunuza mutlaka danısınSarı evet sormadım yanı çok Yok ama mutlaka akşama kadar ıslanıyor göğüs altim
Muhtemelen ay yıldızınkinden bahsediyorsunuz bende onu kullandım.Hanımlar tekrar merhaba. Burada bir hanımefendi vardı. Önden kopçalı ten rengi bir sütyen almıştı internetten. Hatta önüne kopça eklemişti 2 tane daha. Ben o sütyeni arıyorum:) yardımcı olabilir misiniz?
Ya evet bu çok teşekkür ederim:)Muhtemelen ay yıldızınkinden bahsediyorsunuz bende onu kullandım.
Ayyıldız 860 operasyon sonrası sütyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?