Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kesinlikle revizyon olmanız gerekiyor gerçekten çok üzücü talihsiz bir durum d cup nedir yaa koskoca doktorsun fıtığım diyen emzirme ihtimalı olmayan küçültün diyen kadına d cup mememi yapılır kafasına göre bişeler yapmıs (

Merhaba nasıl oldunuz acaba merak ediyordum
Ameliyattan önce önere bileceğiniz birşey varmı
Evde işlerinizi yapa biliyormusunuz yavrunuza baka biliyormusunuz
Yazdıklarınızı okudum ve inanın resmen bende panik atak geçiriyorum
Sabahları olurum dıyorum akşamları vazgecıyorum
Ama bunlardanda kurtulmak ıstıyorum…

Ameliyattan önce doktorunuz ile iyi konuşun diyeceğim ama ben lafta iyi konuşmuştum. Doktoru araştırın diyeceğim onu da yapmıştım.
Pişmanlığım Ameliyattan değil doktordan.
o yüzden doktorunuzu iyi seçin.
Bana gelince boşuna olduğum ameliyat için psikolojim yerlerde. Lakin bu kadar zahmetten sonra aynı memeler ile kalmak bir eziyet.
En kısa zamanda revize olmak için uğraşacağım.

Ameliyat olanların yorumlarını okudum uzun uzun. Benim kadar az küçülme okumadım. Galiba biraz da bahtsızım.
Siz vazgeçmeyin. Gerekirse doktora defaatle ne istediğinizi söyleyin.

Kızlar günaydın nasılsınız
Dikişleriniz ne durumda
Ben birkaç gündür kantrona başladım doktorumun önerisi ile
Bugünde iz kremine başlıyorum
Dermatix yazmış sabah aksam 3ay kullanmamı söyledi
Siz hangi kremleri kullanıyorsunuz ve memnun musunuz

Dermatix ve siliscar önerdi eksik yazmışım
Sezeryanda hep contractubex yazmışlardı
O da 1000₺ olmuş

Yaa çok sevindim iyi olmana

Bende de dikisler çok iyi durumda ama maalesef korseyi çıkarmaya izin çıkmadı 2haftam kaldı
Evet çok pahalı benim okuduğum yorumlrda kremden çok silikon bantları önermişlerdi sorup bende ikisinden birini kullanmak istiyorum
Bugün bende denk geldim silikon bantlara

Yaa çok sevindim iyi olmana

Bende de dikisler çok iyi durumda ama maalesef korseyi çıkarmaya izin çıkmadı 2haftam kaldı

Bugün bende denk geldim silikon bantlara
Benim normalxe bir hafta kaldı ama bu sağ meme iyileşmediği için biraz daha takıcam gibi duruyor bakalım dikiş atacakmı

Ameliyat korkusunu boşuna yaşamışım onu stres yapıp vazgeçmeyin derim ben. Normalde önceden panik atak geçirdiğim için ameliyat öncesi zordu benim açımdan ama kesinlikle vazgeçmeyin. Ameliyat sonrası da benim Bi ğöğsümde dolaşım kaynaklı sıkıntı olduğu için henüz hareketlerim kısıtlı çok rahat değilim dikişleriöm geriliyor. Ev temizliği ve yemek yapamıyorum ama kişisel bakımım çocukların üstümü giydir çıkar yapıyorum. 2 hafta oldu henüz ev işleri için de 2 hafta daha bekleyeceğim ama dediğim gibi benim bir göğsümde olan sıkıntı ile alakalı bu

Bende anksiyete bozukluğu var karar verene kadar bişey yoktu aslında ama şuan kararlıyım ya cok korkuyorum.
Size ve çocuklarınıza kim bakıyor acaba normal sürecte 1 ay yeterlimidir ?
Cevabınız için teşekkür ediyorum

Lütfen rahat olunâ
Benim yarından sonra 1 ay doluyor
Ve sonucu gördükçe iyiki diyorum

Kucağa almadığın sürece bir ay yeter artar üç hafta sonunda her işini kendin yapabiliyosun sadece ağır kaldırmak yasak

Bende de var o yüzden ameliyattan önce çok zorlandım ama sakinleştirici vurulana kadar sonrası yok bende. Şuan annem bakıyor eşim çok yardımcı onlar olmasa zor bence ameliyat sonrası yani ben zorlanıyorum açıkçası. 2 hafta oldu ama benim göğüslerim çok büyüktü ve küçültme çok oldu. 4 de 3 ünü almış 4 de birini bıraktım dedi onla alakalı.bir de göğsüm küçüşümce göbeğim gözüme batıyor çok büyükmüş göbeğim meğer göğsüm kapatoyormuş

Allah razı olsun onlardan eşin ve annenin desteği çok önemli
Desenize gögüsten sonra sıra karında ben bi ara ikisini bir yaptırsammı diye düsündüm ama ağır oluyormus herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…