• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar sanki sizlerle farklı bir ameliyat geçirmiş gibiyim benim maşallah ne dikişim ne izim yok. İz dediğim şey sanki kırmızı ince bir kalem ile çizilmiş hatta ben doktora dedim hangi işleri yapmıyayım dikişler açılmasın bana dedi ki o dikişler açılmaz Allah ın izniyle içten diktim zorlanmadığın her hareketi yap dedi. Hani sonra mı oluşur izler tam bilemedim ama şuan yok yani ya da sonra mı oluşacak anlayamadım
Ah masallah de nazar değmesin biz sana söyledik ama sen korkmakta inat ettin 😄😄 ilk ameliyattan çıkınca bizimde kalemle çizilmiş gibiydi ama sen benim düştüğüm hataya düşme işde nasılsa canım yanmaz dikişim açılmaz deme havalar çok sıcak terlememek imkansız,ağır iş yapma kollarını çok kaldırma insallah böyle sorunsuz iyileşirsin 🥰🥰❤️

Ah masallah de nazar değmesin biz sana söyledik ama sen korkmakta inat ettin 😄😄 ilk ameliyattan çıkınca bizimde kalemle çizilmiş gibiydi ama sen benim düştüğüm hataya düşme işde nasılsa canım yanmaz dikişim açılmaz deme havalar çok sıcak terlememek imkansız,ağır iş yapma kollarını çok kaldırma insallah böyle sorunsuz iyileşirsin 🥰🥰❤️
Yanlış hatırlamadıysam sizin bandajlar hemen çıkmamıştı öyle banyo yapmıştınız. Benim o bandajları hemen çıkardı. Sizinde kalemle çizilmiş gibiydi ama dikiş var demiştiniz alındı demiştiniz benim dikiş de yok görünen. İnşallah açılmaz bilemiyorum 😥

Yanlış hatırlamadıysam sizin bandajlar hemen çıkmamıştı öyle banyo yapmıştınız. Benim o bandajları hemen çıkardı. Sizinde kalemle çizilmiş gibiydi ama dikiş var demiştiniz alındı demiştiniz benim dikiş de yok görünen. İnşallah açılmaz bilemiyorum 😥
Evet su gecirmez bantlarım vardı hemen çıkardı derken bi gün iki gün falandamı kalmadı dikişe gelince genelde eriyen dikiş kullanıyorlar ama o iplerin düğüm yerleri oluyor kenarlarda dikiş alma dediğim o düğümleri alıyorlar sende düğüm yoksa yapıştırma yapmışlardır belki görmediğim içinde bilemiyorum pek sen yinede çok dikkat et

Küçültme ameliyatı olalı 1 hafta oldu. Ama o kadar üzgünüm ki...

Ameliyattan önce estetik kaygılar ile bu ameliyatı olmadığımı, boyun fıtığımdan boyun ağrılarımdan çok çektiğimi söylememe ve bu yüklerden kurtulmak istediğimi söylememe rağmen iki mememden 290 gr alınmış.

Ameliyattan sonra baktım hiçbir küçülme yok.
Ameliyattan sonra baktım dren de yok!!!!! Şok oldum.
Doktora sordum dreni gerekli görmüyorum dedi.
Birinden 140 gr birinden 150 gr almış...
Dedim küçülme yok bol dikleştirme var ben bunun için mi girdim ameliyata ??
Bana verdiği cevap: Erkek gibi mi istiyorsun dümdüz .... Şimdi şişlik var dedi.
Bir hafta oldu . Şişlik bu kadar çok olabilir mi? Ameliyattan önceki sütyenime aynı şekilde giriyorum.

Beğenmediğimi söyledim. Bunun için mi girdim ameliyata dedim ?
Bir ay sonra belki revize edebilirim dedi..

Özelde oldum. Verdiğim paraya mı üzüleyim, çektiğim eziyete mi yoksa hiç küçülmeyen memelerime mi ?
Çok kötüyüm.

Ameliyat olanlar bir akıl verin. ne yapmalıyım ?

Ameliyattan önce estetik kaygılar ile bu ameliyatı olmadığımı, boyun fıtığımdan boyun ağrılarımdan çok çektiğimi söylememe ve bu yüklerden kurtulmak istediğimi söylememe rağmen iki mememden 290 gr alınmış.

Bir hafta oldu . Şişlik bu kadar çok olabilir mi? Ameliyattan önceki sütyenime aynı şekilde giriyorum.

Özelde oldum. Verdiğim paraya mı üzüleyim, çektiğim eziyete mi yoksa hiç küçülmeyen memelerime mi ?
Çok kötüyüm.

Öncelikle çok geçmiş olsun üzülme şu an ödemlisin tabiki ödem geçince yani bir aya hatta daha fazla bi zaman sislikler geçer yumusar ama devasa bi fark olmaz kaç yasındasın kaç kilosun evlimisin çocuğun varmı bilmiyorum biz dışarıdan görüyoruz memeyi ne yazıkki içinde ne var bitek doktorlar görüyor belki süt bezleriniz çok fazladır buyuzden ellememek istemişlerdir dikleştirme ameliyatkarında bile bir beden falan küçülme gözleniyor siz ön görüşme yapmadınızmı mesela ben istediğim bedende bi sütyen alıp götürmüştüm doktoruma tabiki süt bezi daha önemli ameliyatta belli olur ama ben bu sütyene girmek istiyorum dedim aslında daha küçük istiyordum ama doktorum iri yapılı biri olduğumu yakışmayacağını pişman olacağımı söylediği için 80-85 beden de anlastık ameliyattan çıktığımda bende sok oldum evet dikti ama istediğim kadar küçük değildi şimdi bir ay oldu şişler indi evet küçüldü şimdide acaba çokmu küçük olmus diyorum 😄

Öncelikle çok geçmiş olsun üzülme şu an ödemlisin tabiki ödem geçince yani bir aya hatta daha fazla bi zaman sislikler geçer yumusar ama devasa bi fark olmaz kaç yasındasın kaç kilosun evlimisin çocuğun varmı bilmiyorum biz dışarıdan görüyoruz memeyi ne yazıkki içinde ne var bitek doktorlar görüyor belki süt bezleriniz çok fazladır buyuzden ellememek istemişlerdir dikleştirme ameliyatkarında bile bir beden falan küçülme gözleniyor siz ön görüşme yapmadınızmı mesela ben istediğim bedende bi sütyen alıp götürmüştüm doktoruma tabiki süt bezi daha önemli ameliyatta belli olur ama ben bu sütyene girmek istiyorum dedim aslında daha küçük istiyordum ama doktorum iri yapılı biri olduğumu yakışmayacağını pişman olacağımı söylediği için 80-85 beden de anlastık ameliyattan çıktığımda bende sok oldum evet dikti ama istediğim kadar küçük değildi şimdi bir ay oldu şişler indi evet küçüldü şimdide acaba çokmu küçük olmus diyorum 😄
38 yaşındayım . Emzirme durumum yok. d cup giyiyorum. Evet şu beden istiyorum demedim lakin kesinlikle en küçük şekilde istiyorum, ağrılarım var küçültün dedim. Bu cümleden 290 gr mı çıkar ???

Anlaşılması bu kadar zor mu? Şişlikler inse bile bir beden bile küçüldüğünü düşünmüyorum. Eski sütyenim aynen oluyor...
Bunun için miydi maddi ve manevi kaybım ?

merhaba herkese ben 1 haziranda ameliyatımı oldum ve göğsüm 75e den 75c ye küçüldü. Şu an 75c den biraz büyük gibi sizce ödemden mi kaynaklı? Ödemler tam olarak ne zamana geçiyor?Ben biraz daha küçük olmalarını umuyordum

38 yaşındayım . Emzirme durumum yok. d cup giyiyorum. Evet şu beden istiyorum demedim lakin kesinlikle en küçük şekilde istiyorum, ağrılarım var küçültün dedim. Bu cümleden 290 gr mı çıkar ???

Anlaşılması bu kadar zor mu? Şişlikler inse bile bir beden bile küçüldüğünü düşünmüyorum. Eski sütyenim aynen oluyor...
Yaaa çok üzüldüm acaba sarkma oranınz mı çok yüksekti meme ucu kaybı olmasın diye küçültmedi doktorunuza soyleyin gerekirse sikayet edin bukadarda olmaz ben emzirmek istiyorum dediğim halde eski sütyenlerim devasa büyükler

Çok kötüyüm.

Ameliyata girmeden önce 75d ye sığmayan taşan memelerim vardı. Ameliyattan birkaç gün sonra denedim artık taşmıyordu ama tam olması gerektiği gibi oluyordu. Şimdi ameliyat olalı 2.5 ay oldu. Ve o sütyenin içi bomboş kalıyor. Şu an ödemlisiniz. 1 aydan sonra ödemler azalacak yavaş yavaş. 2 aydan sonra hızla azalmaya devam edecek. Şu an 75b sütyen kullanıyorum.

Ben ameliyata girmeden önce tüm detayları konuşmuştum doktorumla. Meme dokusundan zengin yağ dokusu az olan memelere sahiptim. Her iki mememden toplamda 700 küsür gram alındı. 2 beden küçüldü hatta 2.5 beden.
Eğer memeleriniz yağ dokusundan çok meme dokusundan oluşuyorsa o 1.5 kiloların falan alınması pek mümkün değil. Sadece emzirmek ya da emzirememek değil sorun. Ciddi komplikasyonları var.

merhaba herkese ben 1 haziranda ameliyatımı oldum ve göğsüm 75e den 75c ye küçüldü. Şu an 75c den biraz büyük gibi sizce ödemden mi kaynaklı? Ödemler tam olarak ne zamana geçiyor?Ben biraz daha küçük olmalarını umuyordum
Merhaba bende sizden bir gün önce ameliyat oldum sol tarafımdaki ödemler geçti sadece dikişlern olduğu yerde şiş ve sertlik var onlarda anca iyileşince düzelirler oda 3-6 aya tekabul eder sağdaki meme hala şiş ama

Ameliyata girmeden önce 75d ye sığmayan taşan memelerim vardı. Ameliyattan birkaç gün sonra denedim artık taşmıyordu ama tam olması gerektiği gibi oluyordu. Şimdi ameliyat olalı 2.5 ay oldu. Ve o sütyenin içi bomboş kalıyor. Şu an ödemlisiniz. 1 aydan sonra ödemler azalacak yavaş yavaş. 2 aydan sonra hızla azalmaya devam edecek. Şu an 75b sütyen kullanıyorum.
Peki sizden kaç gr alındı? 500 gr falan olsa şişlik falan derim. Fakat 140 ve 150 gr alınma ile ne kadar şişlik olabilir ?

Ben ameliyata girmeden önce tüm detayları konuşmuştum doktorumla. Meme dokusundan zengin yağ dokusu az olan memelere sahiptim. Her iki mememden toplamda 700 küsür gram alındı. 2 beden küçüldü hatta 2.5 beden.
Eğer memeleriniz yağ dokusundan çok meme dokusundan oluşuyorsa o 1.5 kiloların falan alınması pek mümkün değil. Sadece emzirmek ya da emzirememek değil sorun. Ciddi komplikasyonları var.
Ya çok haklısınız da bir beden bile küçülmeyen d cuptan toplam 290 gr azaltma size açıklanabilir geliyor mu? Hadi meme dokusu zengin olsun. Sizinkinin yarısı bile azalmamış. D cuptan 290 gr azalmanın neresi mantıklı?

Kaldı ki ben küçültme ameliyatını niye oldum?
Dikleştirme derdim o zaman.
Boyun fıtığı ağrılarımı azaltmayan beden küçültmeyen ameliyatı neden yaptım o zaman???
Beyefendi fazla küçük erkek gibi dümdüz olur diyor. Bu ifade bile doktorun isteği değil mi?
Hastanın beklentileri hiç mi önemli değil.

Son düzenleme:
Evet 290 gram çok az ikisinden toplam. Bunu sadece erkek gibi olur diye düşünerek yaptıysa doktor hatalı. Ama tıbben bir sebebi var ise söylemesi lazım.
Benim sol memem sağa göre epey küçüktü. Küçük olan mememden 275 gr alınmış. Büyük olandan tam hatırlayamıyorum şu an ne kadar alındığını. Ödemleriniz inince muhtemelen c cup a ineceksiniz dolu dolu. Sarkıklığı düzeltildiği için boyun ağrılarınız biraz rahatlayacaktır inşallah.
Sonuçtan hiç memnun değilseniz doktorunuz revizeyi yapmak zorunda.
Ya çok haklısınız da bir beden bile küçülmeyen d cuptan toplam 290 gr azaltma size açıklanabilir geliyor mu? Hadi meme dokusu zengin olsun. Sizinkinin yarısı bile azalmamış. D cuptan 290 gr azalmanın neresi mantıklı?

Kaldı ki ben küçültme ameliyatını niye oldum?
Dikleştirme derdim o zaman.
Boyun fıtığı ağrılarımı azaltmayan beden küçültmeyen ameliyatı neden yaptım o zaman???
Beyefendi fazla küçük erkek gibi dümdüz olur diyor. Bu ifade bile doktorun isteği değil mi?
Hastanın beklentileri hiç mi önemli değil.

Çok kötüyüm.

Çok haklısınız
Erkek GB olmak mı istiyorsun ne demek bu sizin kararınız
Ameliyat olmuşken bir de sağlık problemleriniz varken tabiiki küçük isteyeceksiniz
İnşallah hatasının arkasında durur

Eğer memeleriniz yağ dokusundan çok meme dokusundan oluşuyorsa o 1.5 kiloların falan alınması pek mümkün değil. Sadece emzirmek ya da emzirememek değil sorun. Ciddi komplikasyonları var
Sizinle sürecimiz çok benziyor
Bende pentide d cup suvende e cup kullanıyordum
Ve d cupta baya taşıyordu
Şu an d cup giydigimde hiç meme görünmüyor bende inşallah ilerleyen dönemde bol gelir☺️

Sizinle sürecimiz çok benziyor
Bende pentide d cup suvende e cup kullanıyordum
Ve d cupta baya taşıyordu
Şu an d cup giydigimde hiç meme görünmüyor bende inşallah ilerleyen dönemde bol gelir☺️
Benimde tam olaral öyleydi. Ameliyattan sonra d yi giydiğimde hiç meme görünmüyordu ama büyükde olmuyordu. Şimdi iki memem tek yere sığabilir o kadar büyük oluyor :) Pentide 75b çok rahat oluyor. Dolu dolu bile değil.

Çok geçmiş olsun
Üzülerek söylüyorum ama şişlikler gittikten sonra da çok fark etmiyor
Muhtemelen toparlama yaptı küçültmeden ziyade
Aynı durumu bende yaşadım :(

Benimde tam olaral öyleydi. Ameliyattan sonra d yi giydiğimde hiç meme görünmüyordu ama büyükde olmuyordu. Şimdi iki memem tek yere sığabilir o kadar büyük oluyor :) Pentide 75b çok rahat oluyor. Dolu dolu bile değil.
Ayy inşallah
Bende de 800,Gr kadar doku alındı b cup olmak istediğimi söylemiştim
Sizden de duyunca iyice heyecanlandım 💐
Henüz 3 hafta yeni bitti daha

Daha çok erken. Emin olun çok ödeminiz var daha. Ancak 1 aydan sonra küçülmeye başladığını hissediyorsunuz. Ki o da tam değil. 2. Ayın başında hızla küçüldü benimkiler. Birden hızlı bir şekilde fark etti.
Ayy inşallah
Bende de 800,Gr kadar doku alındı b cup olmak istediğimi söylemiştim
Sizden de duyunca iyice heyecanlandım 💐
Henüz 3 hafta yeni bitti daha

Back