- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.341
İnşallahDaha çok erken. Emin olun çok ödeminiz var daha. Ancak 1 aydan sonra küçülmeye başladığını hissediyorsunuz. Ki o da tam değil. 2. Ayın başında hızla küçüldü benimkiler. Birden hızlı bir şekilde fark etti.
Sizin süreç nasıldı? Eğer özel değilse anlatabilir misiniz?Çok geçmiş olsun
Üzülerek söylüyorum ama şişlikler gittikten sonra da çok fark etmiyor
Muhtemelen toparlama yaptı küçültmeden ziyade
Aynı durumu bende yaşadım
Sizin süreç nasıldı? Eğer özel değilse anlatabilir misiniz?
Bende dd cup kullanıyordum şuan c cup oldular sizin gibi 1 hafta oldu ameliyat olalı ama bu durum göisdsile o kadar alakalı ki benim sol çok güzel ama sağ beni çok zorladı dedi doktorum. O tarafta doku daha yoğun olduğu için çok zorlandım dedi be az kalsın göğüs ucumu kaybediyordum yeni toparladı göğsüm Allah a şükür. Sizinde doku yoğunsa göğüs ucunu korumak istemiş olabilir ama sonuçta bir açıklama yapmak zorunda. Benim doktorum açıklama yapmasaydı şuan sağ taraf neden böyle diye üzüleceltim ama bana neden olduğunu ileride neler olabileceğini anlattı süreci izleyip göreceğiz dedi sabırla bekliyorum doktoruma güveniyorum Allahnın izniyle. Sizin doktorunuz hiç profesyonel cevap vermemiş size. Bir de şuan çok ödemli ve dik zamanla ineceklerdir de dediSizin süreç nasıldı? Eğer özel değilse anlatabilir misiniz?
Mutlaka etkilemiştir diye düşünüyorumHanımlar yarın regl olucam mememde bi ağrı var sağ tarafta ve biraz şiştiklerinide anladım o ağrı ondan kaynaklı olabilirmi solda hassasiyet varda sağdaki sorunlu memem hafif ağrıyor
İnsallah reglden dolayıdır bir aydır bişey yoktu çünkü simdi korseyi takınca patlayacak gibi ağrı yapıyor öyleki üçüncü kopçadaydım bire taktım çok ağrı yaptıMutlaka etkilemiştir diye düşünüyorum
Normalde de hassasiyet oluyor şu an extra hassaslar
Geçmiş olsun okuduğumda benim durumum geldi aklıma bende de oldu tam üst kesi ile alt kesinin birleşim yeri açık gibi iltihaplı yara oldu, silverdin önerdi doktor o şekilde kapandı kurudu.. fotoğraf paylaşır mısınız kötü gözüküyor demişsiniz ama bakmak isterimGeçmiş olsun drenlerden hiç korkma en zorunu atlatmışsın zaten gerisi dinlenme sadece yat uzan bıl bol
Bence dren her konuda takılmalı sizin bir kilodan fazla alınmıs neden takmadıki belkide o yaranız kan birikmesinden dolayı olduBir sorum daha olacak diren hangi durumda takılıp hangi durumda takılmıuor? İki memeden toplamda 1.300 ge alındı ama diren takılmadı bana nedir ayrım bilen var mı ?
Teşekkür ederim ben antibiyotikli krem kullanıyorum doktorum kurumasını istemiyor isterseniz özelden atabilirim burda kaç kişi görüyor hakkına girmeyelim görmek istemeyen olabilirGeçmiş olsun okuduğumda benim durumum geldi aklıma bende de oldu tam üst kesi ile alt kesinin birleşim yeri açık gibi iltihaplı yara oldu, silverdin önerdi doktor o şekilde kapandı kurudu.. fotoğraf paylaşır mısınız kötü gözüküyor demişsiniz ama bakmak isterim
Benimde tam dediğiniz yerde minik bir açılmam olmuştu. Teramicim deri melhemi sürüp açık bırakmamı istedi doktorum. Benim sadece açıklık olmuştu ama iltihaplanmadı hiç kuruydu. 10 günde kapandı bu şekilde.Geçmiş olsun okuduğumda benim durumum geldi aklıma bende de oldu tam üst kesi ile alt kesinin birleşim yeri açık gibi iltihaplı yara oldu, silverdin önerdi doktor o şekilde kapandı kurudu.. fotoğraf paylaşır mısınız kötü gözüküyor demişsiniz ama bakmak isterim
Kısın ameliyat olmak en iyisi evetMerhaba hanımlar bende bugün sayfaya üye oldum
11 seneden beri ameliyat olmak istiyordum
Ama emzirmek icin bekledim
Suan kücügüm 8 aylık
Kışa ameliyat olmak istiyorum
Ocak subat gibi olsam 14/15 aylık olacak
2 hafta eşim bana bakar diye düsündük annemde çocuklara acaba yeterlimidir çocuklarımı nezaman kucagıma alabılırım yoksa bıraz dahamı beklemeliyim
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinKısın ameliyat olmak en iyisi evet
Emziriyorsanız bırakmanın üzerinden 6 ay geçmesi gerekiyor
İki hafta çocuk için yeterli olmayabilir bir ay kucağa almak çok fazla eğilmek kalkmak yasak ve zor çok zor oluyor tamda kucak bebeği mız mız olur üzülürsünüz uyuturken altını değişirken falan zor olur anneniz biraz daha kalırsa daha iyi olur
Zaten süreç yaralar zor bir de istemediğimiz sonuç olunca iyice zor. Peki az küçülmüş kesi yerleriniz, büyük mü yani dikiş iniz fazla mı yoks. az küçültme yapmış az mı yer açmış. Bir de ameliyat kaç saat sürdü merak ettim acaba sadece dikleştirme mi yapmak istediİlk defa geçen hafta yazmıştım . Bugün itibariyle 2 hafta oldu. Hafif şişlikler indi. Lakin küçülmedi yine aynı d cup sütyen oluyor.
Gerçi ameliyattan çıktığım anda anlamıştım doktorun küçültmediğini. Ameliyattan sonra doktora ilk sorduğum soru niye aynı büyüklükte demiştim. Şişlik İnecek vs. Vs.....
Toplam 290 gr alınma ile küçülmeyeceğini zaten biliyordum umut dünyası işte. Lakin ben bu ameliyatı neden oldum demekten kendimi alamıyorum.
Neymiş efendim erkek memesi gibi yapmak istememiş. O zaman niye küçültme ameliyatı yapıyorum diyorsun. Sırf derdimi daha iyi anlatırım diye özele gittim. Boyun fıtığımdan 10 yıldır çekiyorum dedim. Rica ediyorum olabildiğince küçültün dedim.
Günlerdir ağlıyorum. Çektiğim acıya , verdiğim paraya, çocuğumdan çaldığım zamana, küçülmeyen memelerime
Psikolojim bozuldu .
Doktorunuz ne diyor revizyondan falan bahsetti miİlk defa geçen hafta yazmıştım . Bugün itibariyle 2 hafta oldu. Hafif şişlikler indi. Lakin küçülmedi yine aynı d cup sütyen oluyor.
Gerçi ameliyattan çıktığım anda anlamıştım doktorun küçültmediğini. Ameliyattan sonra doktora ilk sorduğum soru niye aynı büyüklükte demiştim. Şişlik İnecek vs. Vs.....
Toplam 290 gr alınma ile küçülmeyeceğini zaten biliyordum umut dünyası işte. Lakin ben bu ameliyatı neden oldum demekten kendimi alamıyorum.
Neymiş efendim erkek memesi gibi yapmak istememiş. O zaman niye küçültme ameliyatı yapıyorum diyorsun. Sırf derdimi daha iyi anlatırım diye özele gittim. Boyun fıtığımdan 10 yıldır çekiyorum dedim. Rica ediyorum olabildiğince küçültün dedim.
Günlerdir ağlıyorum. Çektiğim acıya , verdiğim paraya, çocuğumdan çaldığım zamana, küçülmeyen memelerime
Psikolojim bozuldu .
Kısacası küçültme yapmamış. Ameliyattan çıktığım an anlamıştım. Ne kadar şişlik olursa olsun hic mi küçülme hissi yaşamaz insan. Buradaki küçültme ameliyatlarında alınan miktarları okuyunca benim küçültme olmayacağı zaten belli idi. Burada d cup olup yeterince küçültmedi diyenler bile 500 - 600 gr alınmış toplamda. Gayet açık küçülme olmayacağı.Zaten süreç yaralar zor bir de istemediğimiz sonuç olunca iyice zor. Peki az küçülmüş kesi yerleriniz, büyük mü yani dikiş iniz fazla mı yoks. az küçültme yapmış az mı yer açmış. Bir de ameliyat kaç saat sürdü merak ettim acaba sadece dikleştirme mi yapmak istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?