- 29 Mayıs 2022
- 216
- 78
- 18
- 25
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.381
Ne güzel haberDoktora resim attım gitmedim iyileşmeye baslamıs on gün daha pansumana devam et dedi sonra tekrar randevu vericek duruma göre denize falan girebilirsin dedi
Cok güzel gözünüz aydınDoktora resim attım gitmedim iyileşmeye baslamıs on gün daha pansumana devam et dedi sonra tekrar randevu vericek duruma göre denize falan girebilirsin dedi
Havuza izin vermedi denize girebilirsin dedi oda ıslak mayoyla durma hemen dusunu al pansumanını yap dediNe güzel haber
Bende gittiğimde sorucam deniz havuz işlerini
Bir ayı gecti 31 mayısta olmustum ama benim sağ memem sıkıntılı olduğu için süreç uzadı yoksa bir aya denize girebilyioruzCok güzel gözünüz aydın
Nekadar olmustu amelıyat olalı
Merhaba çok iyi durumdayım memeler tamamen şekile girdi dolu olan yan taraflarım artık boş straplez sütyende 75 b kullanıyorum askısız sürekli çekiştirilmeyen memeler ne güzelmiş, sizde durumlar nasıl
Dikişleriniz alındımıSevgili Bayanlar,
Sol mememde aşağı doğru bir kasma ve aşırı şiskinlik var.sanki aşağıdan mememi çekiyorlar. Diğer mememde bu kadar kasma yok. Yürürken dengemi bile bozuyor. Doktor derilerden fazlaca aldım demişti. Bir nevi sadece dikleştirme yapmış . Fakat kasma yapması normal mi? Sizlerde de buna benzer bir şikayet oldu mu? Küçülmediğini geçtim. Bir de sürekli kasılma yaşıyorum.
Dikişler kaynarken oluyor bu kasılma dediğiniz şişkinlikde oluyor. Sizin dikişler nasıl bilmiyorum ama benimkiler iç dikiş yani dışarıda dikiş yok doktor dedi kaymerken kasılacak diye öylede oluyor. Mesela benimde sağ tarafım çok fazla öyle solda bişey yokSevgili Bayanlar,
Sol mememde aşağı doğru bir kasma ve aşırı şiskinlik var.sanki aşağıdan mememi çekiyorlar. Diğer mememde bu kadar kasma yok. Yürürken dengemi bile bozuyor. Doktor derilerden fazlaca aldım demişti. Bir nevi sadece dikleştirme yapmış . Fakat kasma yapması normal mi? Sizlerde de buna benzer bir şikayet oldu mu? Küçülmediğini geçtim. Bir de sürekli kasılma yaşıyorum.
Dış dikiş yok galiba. Sağ olun o zaman dikiş kaynaması.biraz içim rahatladı.Dikişler kaynarken oluyor bu kasılma dediğiniz şişkinlikde oluyor. Sizin dikişler nasıl bilmiyorum ama benimkiler iç dikiş yani dışarıda dikiş yok doktor dedi kaymerken kasılacak diye öylede oluyor. Mesela benimde sağ tarafım çok fazla öyle solda bişey yok
Yaaa ne güzelcok sevindim sizin içinMerhaba çok iyi durumdayım memeler tamamen şekile girdi dolu olan yan taraflarım artık boş straplez sütyende 75 b kullanıyorum askısız sürekli çekiştirilmeyen memeler ne güzelmiş, sizde durumlar nasıl
Ben de buna benzer bişey yaşadım sağda oturup kalkarken aklım gidiyorduSevgili Bayanlar,
çok sevindim mutlu olmanıza.Ben de çok mutluyum.Eski sütyenlerimi toplayıp bir yakınıma verdim.onada hemen ameliyat olmasını önerdim. Ne çektik bu memelerden yaaMerhaba çok iyi durumdayım memeler tamamen şekile girdi dolu olan yan taraflarım artık boş straplez sütyende 75 b kullanıyorum askısız sürekli çekiştirilmeyen memeler ne güzelmiş, sizde durumlar nasıl
Çok teşekkür ederimYaaa ne güzelcok sevindim sizin için
benimde hayalim straplez sütyen
B cup olarak konuşmuştuk doktorum ile ama henüz 1 ay yeni doldu daha da küçülürler diye düşünüyorum
2 hafta sonra korse çıkınca hemen gidip denemek istiyorum b cup ları
Benimkileri de bekliyorlar almak içinçok sevindim mutlu olmanıza.Ben de çok mutluyum.Eski sütyenlerimi toplayıp bir yakınıma verdim.onada hemen ameliyat olmasını önerdim. Ne çektik bu memelerden yaa
Peki balensiz mi kullaniyorsunuzÇok teşekkür ederimhiç acele etmeyin süreç ilerledikçe memeler şekil almaya yumuşamaya başlıyor ben 2.ayda sütyene geçmiştim tam 5 ay oldu hala dikkat etmeye özen gösteriyorum
Benimkileri de bekliyorlar almak içinhep pahalı pahalı alıyorduk başkası olmuyordu demi
Peki balensiz mi kullaniyorsunuz
[/QUOTE alıyorduk da ne oluyordu birde üstüne mutsuzdukSuwende diana straplez 75 b kullanıyorum balenli ama çok rahatım elim hiç memeye gitmiyor askı derdim yok çok rahatım
Merhaba hanımlr38. Günden bildiriyorummm
Artık tam anlamıyla rahatlığa ulaşmış durumdayımilk günler dren sıkıntısı sonra dikiş alma sıkıntısı sonra korse sıkıntısı derken tam anlamıyla ohhh beeee dediğim döneme girdim bir hafta sonra korse çıkınca balaayı olucak benim için :))) dün anneme sütyen bakmaya gittik eski günler gözümün önüne geldi c mi olsun d mi olsun orası taşar burası kayar yok o beni terletir yok toparlayıcı olsun korseli olsun diye diye iki saat sonunda bi toparlayıcı alabildik resmen çileee annem ağlayacaktı neredeyse o bile istediği gibi olmadı bende kendime iki saniyede bu ince tel gibi kolları olan büstiyerden aldım m beden denemedim bile okadar mükemmel bişeydiki denemeden beden aramadan sadece beğendiğin bişeyi almak hatta bi tık küçüğüde olurmus kolları aşağı düşüyor :) bunlar küçük mememelilerde normal şeyler ama kollarını kesmeyen kalın sütyen askıları ne güzel bişeymiş ameliyat olun kızlar bu kendinize yapacağınız en iyi yatırım en iyi şey özgüven tavan rengarenk giyinmeye basladım meme saklama derdim yok gömlek giyiyorum düğmesi patlarmı sallanırmı derdim yok :) bütün sıkıntılar geçti gitti bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?