- 28 Ekim 2013
- 24
- 9
- 286
- Konu Sahibi ---Lily---
- #40.301
Drenlerimde çıktı gerçekten korkulacak bişey yokmuş. Salı günüde kontrole gidicem. Genel durumum iyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde tam birleşim yerinde çok minik bir açılmam vardı. Kapandı şükür. Ama bana doktorum hiç kapattırmadı. Aksine hiçbir şey takma açık dursun dedi. Çok çabuk kapandı o şekilde.Benim 14. Gün alındı dikişlerim o lanet yer hala kapanmadı terlemeye ve kapalı durmasına bağlıyorum bugün kontrolüm var doktora söyleyip açıcam yarayı kabuk bağlarsada bağlsın iz hiç umrumda değil artık bıktım çünkü
Benimde tam birleşim yerinde çok minik bir açılmam vardı. Kapandı şükür. Ama bana doktorum hiç kapattırmadı. Aksine hiçbir şey takma açık dursun dedi. Çok çabuk kapandı o şekilde.
Doktordan geliyorum simdi gerçekten aklım almıyor böyle bişeyi sağ memem dikişe reaksiyon göstermiş ☹ sol komple iyi kapanmıs gitmiş kabukları soydu temizledi sağ mememdeki açıklıktan basladı iç dikişleri komple aldı canım çok yandı ama yapacak hiçbir şey yok pansumana devam et dedi eğer bayram sonrasına kadar iyileşmezse dikiş atıcam eriyen değilde alınan dikiş dedi şaka gibi doktor bile şok oldu eriyen dikişler üç haftada nasıl erimez dedi böyle işde dostlar memelere biraz uzun sürede kavusacamBencede yağ dokusuyla alakalı bir durum
En kısa sürede kapanır inşallah
Aynurcum çözülebilecek şeyler olsun da napalim sabredicezDoktordan geliyorum simdi gerçekten aklım almıyor böyle bişeyi sağ memem dikişe reaksiyon göstermiş ☹ sol komple iyi kapanmıs gitmiş kabukları soydu temizledi sağ mememdeki açıklıktan basladı iç dikişleri komple aldı canım çok yandı ama yapacak hiçbir şey yok pansumana devam et dedi eğer bayram sonrasına kadar iyileşmezse dikiş atıcam eriyen değilde alınan dikiş dedi şaka gibi doktor bile şok oldu eriyen dikişler üç haftada nasıl erimez dedi böyle işde dostlar memelere biraz uzun sürede kavusacam
Hayır dikiş alma asla acılı bi işlem değil dışarıdaki iplerin ucunu koparıyor benim içeride ki dikişleri aldı mememin içindeki ve o yaranın üstünde beyaz bişe olmustu onları ve iki meme ucundaki dikişleri aldı kanadıda biraz yandım resmen tabi dayanılmaz değildi ama yoruldum her hafta aynı seyleri yasamaktanAynurcum çözülebilecek şeyler olsun da napalim sabredicez
Dikiş alma acılı bir işlem mi
Siz söyledikten sonra sordum benim alınacak dikişim felan yok içten dikmiş dışarıdan bakınca sanki yapıştırma gibi duruyor. Bende sigara felan içmiyorum ama işte ucunda renk sıkıntısı var. Allah büyük inşallah düzelirHayır dikiş alma asla acılı bi işlem değil dışarıdaki iplerin ucunu koparıyor benim içeride ki dikişleri aldı mememin içindeki ve o yaranın üstünde beyaz bişe olmustu onları ve iki meme ucundaki dikişleri aldı kanadıda biraz yandım resmen tabi dayanılmaz değildi ama yoruldum her hafta aynı seyleri yasamaktan
Yaa kıyamam inşallah bir dahakine kapanmış olarak dönersin konrtoldenHayır dikiş alma asla acılı bi işlem değil dışarıdaki iplerin ucunu koparıyor benim içeride ki dikişleri aldı mememin içindeki ve o yaranın üstünde beyaz bişe olmustu onları ve iki meme ucundaki dikişleri aldı kanadıda biraz yandım resmen tabi dayanılmaz değildi ama yoruldum her hafta aynı seyleri yasamaktan
Ben 2 buçuk ayı doldurdum. Dikişim hiç alınmadı. Kabuk olan bir yerde olmadı. Sürekli kremle nemli şekilde iyileşme süreci tamamlandı ondan mı acaba?Siz söyledikten sonra sordum benim alınacak dikişim felan yok içten dikmiş dışarıdan bakınca sanki yapıştırma gibi duruyor. Bende sigara felan içmiyorum ama işte ucunda renk sıkıntısı var. Allah büyük inşallah düzelir
Biraz sıkıntılı bir süreç oldu senin için ama bitecek. Bittiğinde de hiç hatırlamıcaksın bile bu günleri mutluluktanDoktordan geliyorum simdi gerçekten aklım almıyor böyle bişeyi sağ memem dikişe reaksiyon göstermiş ☹ sol komple iyi kapanmıs gitmiş kabukları soydu temizledi sağ mememdeki açıklıktan basladı iç dikişleri komple aldı canım çok yandı ama yapacak hiçbir şey yok pansumana devam et dedi eğer bayram sonrasına kadar iyileşmezse dikiş atıcam eriyen değilde alınan dikiş dedi şaka gibi doktor bile şok oldu eriyen dikişler üç haftada nasıl erimez dedi böyle işde dostlar memelere biraz uzun sürede kavusacam
İnsallah düzelir sigara içmemek büyük artı gerçektenSiz söyledikten sonra sordum benim alınacak dikişim felan yok içten dikmiş dışarıdan bakınca sanki yapıştırma gibi duruyor. Bende sigara felan içmiyorum ama işte ucunda renk sıkıntısı var. Allah büyük inşallah düzelir
insallah bayramdan sonraya kadar müddetim var işde kapanmazsa dikiş atılıcakYaa kıyamam inşallah bir dahakine kapanmış olarak dönersin konrtolden
evet oyuzden bende doktora sordum açık bırakıyım kurusun iz kalırsa kalsın umrumda değil dedim açık yara çabuk iyileşmez sadece enfeksiyona karsı korunmak için kabuk tutar dedi nemli kalması gerekiyor dedi kapatı iki günde bir pansuman yap dedi benimkilerde dışarıdakiler alınmayan dikişti erimesi gerekiyordu ama gecen hafta gittiğimde erimeyen düğüm olanları almıştı bugün gittiğimde o yara yerden bi makas gibi bişeyle içeriyede attıkları dikişide aldı bi bes altı santimlik misina gibiBen 2 buçuk ayı doldurdum. Dikişim hiç alınmadı. Kabuk olan bir yerde olmadı. Sürekli kremle nemli şekilde iyileşme süreci tamamlandı ondan mı acaba?
Çok sıkıntılı gerçekten tükendim bir insanın nasıl dikişi erimez iç dikişim bile alerji yapmıs inanamadım sok oldum yaa solda hiçbişey yok düz çizgi gibi kimin ahı nazarı değdi allah kahretsinBiraz sıkıntılı bir süreç oldu senin için ama bitecek. Bittiğinde de hiç hatırlamıcaksın bile bu günleri mutluluktan
Bayramdan sonra kaç aylık oluyosunuz ben iz kremini süreyim dediğimde daha erken yaralar tam kapanıp iz olduktan sonra kreme basla simdi sürersen yumusatır dikişlerini dediDikislerim alındı söylediğiniz gibi korkulacak bir şey yokmuş ve büyük bir rahatlama geldi
Bayramdan sonra sabah aksam 2 defa iz kremine ve kantaron yağına baslamamı söyledi Dr
Bir de 1.5ay olduğunda kontrole gidicem
1ay doluyorBayramdan sonra kaç aylık oluyosunuz ben iz kremini süreyim dediğimde daha erken yaralar tam kapanıp iz olduktan sonra kreme basla simdi sürersen yumusatır dikişlerini dedi
Anladım her doktor farklı demekki1ay doluyor
imc hastanesinde mustafa kemal aksoy varMersinde doktor adları verir misiniz