- 28 Kasım 2020
- 978
- 1.721
- 63
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.281
Fiyatları ne kadar küçültme ameliyatınınYaaa bende bugün tek başıma duş aldim ve çok mutluydum istediğim zaman duş alırım diye sıklığı azaltayim o zaman
Sizin durumunuz farklı ondan bu kadar tedirginlik yaşıyorsunuz o zaman doktorunuzla paylaşınız mı
Ben ameliyathanede 20 dk falan bekledim cihaz değişiyor dediler hatta heyecandan tuvaletim geldi bi abi sağolsun terlik bulup geldi
Her odada ameliyat yapılıyordu onu görünce bi değişik oldum bakmadan gittim geldim
Tıpta 10bin ile 35bin arası değişiyorFiyatları ne kadar küçültme ameliyatının
Siz devlette mi özelde mi oldunuzTıpta 10bin ile 35bin arası değişiyor
Özelde 35binden başlıyor
Genelde öyle diyorlar umarım bende de öyle olur zoru atlattık sanırımGeçmiş olsun
Diren cikmasindan korkmayın
Ben çok tedirgin olmuştum acısız bir şekilde çıktı
Teşekkür ederimGeçmiş olsun drenlerden hiç korkma en zorunu atlatmışsın zaten gerisi dinlenme sadece yat uzan bıl bol
Çooook memnun durumdayım .Yaz geldi pişik derdi. Yok .xl aldığım kıyafetleri artık M beden alıyorum
Yan yatmak için erken diye biliyorum ağırlık yapıp acı veriyo olabilir ben hala yan dönmedim hiç ama dediğim gibi şiddetli ağrı yoksa şişlik morluk his geliyodur yavas yavas doktoruna sordunmuDüz de yan da yatıyorum canım
Bantlar solda 10 gün solda 13 gün kaldı şu an ikisnde de yok
Akıntı ateş yok ama iyiyken ağrı başlayınca tedirgin oldum
Cumartesi alınacak inşallah dikişler
Aslında pazartesi alacaktı ama sağda bantı açınca hafif bir sızıntı oldu o yüzden cumartesi alalım dedi
O sizinti da devam etmedi bir daha zaten
Benim 14. Gün alındı dikişlerim o lanet yer hala kapanmadı terlemeye ve kapalı durmasına bağlıyorum bugün kontrolüm var doktora söyleyip açıcam yarayı kabuk bağlarsada bağlsın iz hiç umrumda değil artık bıktım çünkü
Bol bol protein al sigara kullanıyomusun bilmiyorum sakın içme meme başına giden kanı eksiltiyor ben belkide sigara kullandığım için iyileşemiyorjmBenimde 3. günüm ama dikiş frlan alınmayacak sargılar da dün çıktı doktorum artık banyonun yapabilirsin dedi. Her gün batikon ve fucidin sürüp gazlı besle kapatacağım ama benim sağ tarafımda aşırı ağrı var doktorum da ucunda morluk var 10 gün takip edeceğiz sağ taraf beni zorladı dedi
Tıp fakültesinde prof yaptiSiz devlette mi özelde mi oldunuz
Ayyy superrrrÇooook memnun durumdayım .Yaz geldi pişik derdi. Yok .xl aldığım kıyafetleri artık M beden alıyorum
Dikiş alınması için erken dahaBenimde 3. günüm ama dikiş frlan alınmayacak sargılar da dün çıktı doktorum artık banyonun yapabilirsin dedi. Her gün batikon ve fucidin sürüp gazlı besle kapatacağım ama benim sağ tarafımda aşırı ağrı var doktorum da ucunda morluk var 10 gün takip edeceğiz sağ taraf beni zorladı dedi
Drenler çıktığında yani 2. Gün yan yatabilirsin dedi o zamanlar yatamadım tabi ama 1 haftadır falan hafif yan yattımYan yatmak için erken diye biliyorum ağırlık yapıp acı veriyo olabilir ben hala yan dönmedim hiç ama dediğim gibi şiddetli ağrı yoksa şişlik morluk his geliyodur yavas yavas doktoruna sordunmu
Sonucu yaz bize de ne diyecek acabaBenim 14. Gün alındı dikişlerim o lanet yer hala kapanmadı terlemeye ve kapalı durmasına bağlıyorum bugün kontrolüm var doktora söyleyip açıcam yarayı kabuk bağlarsada bağlsın iz hiç umrumda değil artık bıktım çünkü
Bı süre içmesenBol bol protein al sigara kullanıyomusun bilmiyorum sakın içme meme başına giden kanı eksiltiyor ben belkide sigara kullandığım için iyileşemiyorjm
Evet açıyorum kantaron sürüyorum kuruyana kadar bekliyorum zaten regl olucM gecenki reglim ameliyata denk geldiği için düzgün olamamıştım karnım patlayacak gibi şişti korsenin lastikleri çok sıkıyor iki gündür onları kapatmıyorum maalesef ben sigarayı bırakamayanlardanım hatta stresten çok içmeye başladım durduramıyorum kendimiAyyy superrrr
Dikiş alınması için erken daha
Aynurun da dediği gb sigara içiyorsanız ara verin iyileşene kadar
Drenler çıktığında yani 2. Gün yan yatabilirsin dedi o zamanlar yatamadım tabi ama 1 haftadır falan hafif yan yattım
His en başından beri var bende hatta meme ucu kontrol ettim ameliyattan hemen sonra hissediyordum
Yarın gidicem doktora
Sonucu yaz bize de ne diyecek acaba
Gün içinde korseyi açıyor musun
Ben 15-20 dakika açık bırakıyorum çok sıcaklarsam
Bı süre içmesen
Ben çok tiryaki olmadığım için söylemek kolay belki ama en azından kapanana kadar
Evet açıyorum kantaron sürüyorum kuruyana kadar bekliyorum zaten regl olucM gecenki reglim ameliyata denk geldiği için düzgün olamamıştım karnım patlayacak gibi şişti korsenin lastikleri çok sıkıyor iki gündür onları kapatmıyorum maalesef ben sigarayı bırakamayanlardanım hatta stresten çok içmeye başladım durduramıyorum kendimi
Bu sigara olayı memede mi bu kadar etkili acabaEvet açıyorum kantaron sürüyorum kuruyana kadar bekliyorum zaten regl olucM gecenki reglim ameliyata denk geldiği için düzgün olamamıştım karnım patlayacak gibi şişti korsenin lastikleri çok sıkıyor iki gündür onları kapatmıyorum maalesef ben sigarayı bırakamayanlardanım hatta stresten çok içmeye başladım durduramıyorum kendimi
Ya bende meme bası için önemli diye biliyorum anlamadım bende okadar sey geliyo basıma ameliyat geçmişimde var yani heleki babam günde nerdeyse iki paket içer alkol var bilmem ne sapa sağlam ameliyat izleri bile yok oldu çizik gibi bilmiyorum yaa olsa baska yerimde olurdu açıklık değil biliyorum solda minicik açılma oldu forumdada çok gezdim hiçkimsede olmamıs bu değişik bi yara nebiliyim yetmemiş mi sürtünmeden derimmi yok olmus tiksinmeyn diye resim paylaşamıyorumBu sigara olayı memede mi bu kadar etkili acaba
Başka ameliyatlarda hiç bu kadar duymamıştım
Vücut yapımızın da çok etkisi var tabiikiYa bende meme bası için önemli diye biliyorum anlamadım bende okadar sey geliyo basıma ameliyat geçmişimde var yani heleki babam günde nerdeyse iki paket içer alkol var bilmem ne sapa sağlam ameliyat izleri bile yok oldu çizik gibi bilmiyorum yaa olsa baska yerimde olurdu açıklık değil biliyorum solda minicik açılma oldu forumdada çok gezdim hiçkimsede olmamıs bu değişik bi yara nebiliyim yetmemiş mi sürtünmeden derimmi yok olmus tiksinmeyn diye resim paylaşamıyorum
Gerçekten neden bilmiyorum önceki ameliyatımda hiç böyle bişey yaşamadım vucudumun baska yerindede yasamadım elimi orak kesti bildiğin kemiğim gözüküyrdu korkumdan dikiş attırmadım pansuman bile yapmadım kayboldu gitti kendi kendine kapandı bile parmak yani herşeye suya pisliğe giriyo tam eklem yerinde ama bu meme niye oldu bilmiyorum ameliyatımla ilgili bişeymi doktorla ilgilimi hiç görmediğim bi yara çünkü ne desem yalan söyleyebileceğim tek şey yağ dokusu sürekli kapalı sürekli terliyorum buyuzden iyileşemiyoVücut yapımızın da çok etkisi var tabiiki
Sigara içmeyip açılması olanlar da var çünkü
Annem ameliyat geçirmişti sonra aynı doktora ben sezeryan oldum vebikimizin dikisinin arasında dağlar var
Onunki dediğin gibi yok oldu sigara içmesine rağmen
Benimkinde şarj aleti kablosu kalınlıgında bi şey oluştu Yeni doğum yaptığım için sigara da hiç içmiyordum
Bencede yağ dokusuyla alakalı bir durumGerçekten neden bilmiyorum önceki ameliyatımda hiç böyle bişey yaşamadım vucudumun baska yerindede yasamadım elimi orak kesti bildiğin kemiğim gözüküyrdu korkumdan dikiş attırmadım pansuman bile yapmadım kayboldu gitti kendi kendine kapandı bile parmak yani herşeye suya pisliğe giriyo tam eklem yerinde ama bu meme niye oldu bilmiyorum ameliyatımla ilgili bişeymi doktorla ilgilimi hiç görmediğim bi yara çünkü ne desem yalan söyleyebileceğim tek şey yağ dokusu sürekli kapalı sürekli terliyorum buyuzden iyileşemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?