Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Anladım çok teşekkür ederim benim açıklık neden oldu hala bilmiyorum yaramaz bir oğlum var onun peşindeyim sürekli buyuzden olmus olabilir
Aynur bende de cumartesi bi akıntı oldu sol tarafta doktora foto gönderdim bantları çıkarıp gazlı bezle kapatmami söyledi ve kurudu şükür
Bugün de sağda aynısı oldu onu da aynı şekilde yaptık kontrole gittim ve problem olmadığını söyledi
Cumartesi dikislerim alınacak

Sendeki açıklık nasıl
Sorun etme kapanmayacak bir şey olsa mutlaka müdahale edilirdi

Islak kalmıstır benimki gibi iyi hemen farketmişsin ilerlemeden bende sol taraftada açıklık oldu tırnak ucu kadar orayada pansuman yapıyorum yağı çok fazla sürdüm yada yanlıs bişey yaptım sebebini bilmiyorum ama böyle gidiyor işde bakalım

Ya şu anestezi riskleri ile ilgili onay kağıdını imzaladım iyice psikolojim bozuldu yarın 9 buçukta çağırdı doktor ama ben her an kaçacak gibiyim Eşime diyorum evimize çocuklarımıza gidelim
İnanın ben o kağıtlara bilerek bakmadım. Hiç onlarla kafanızı karıştırmayın.Zaten yaşamak risk.İnşallah şifayla taburcu olursunuz

Ameliyat zamanı geldi çattı ve bana sakinleştirici yapmışlar gerisi yok zihnimde destekleriniz için teşekkürler inşallah kolayca toparlanırız hepimiz
Ayyy oldunuzmu ameliyat çok çok sevindim nasılsın nasıl hissediyorsun kendini bak uyanmışsın hiç korktuğun gibi olmamıs

Ayyy oldunuzmu ameliyat çok çok sevindim nasılsın nasıl hissediyorsun kendini bak uyanmışsın hiç korktuğun gibi olmamıs
Oldum teşekkür ederim ama ameliyathanede üşüttüm mü nedir ateşim yükseliyor sol göğsüm iyi ama sağ göğüs ucum baya problem çıkardı. O yüzden taburcu olmadım böyle böyle iyileşecepiz inşallah

Taburcu olmadıysanız herşey kontrol altında tutulur siz içinizi ferah tutun iyileşme önce beyinde baslar siz kendinizi iyileşmeye odaklayın kötü şeyler düşünmeyin

Bende dün sabah dikleştirmeli küçültme ameliyatı oldum. Bir gece öncesi neredeyse vazgeçeçektim çok stres yaptım ama güzel geçti. Dün sabah 9da ameliyat oldum bu sabah taburcu oldum. Ağrım yok direnler yarın çıkacak bakalım.

Arkadaşlar merhaba
Bugün ameliyatımın 16. Günü 2 gün önceye kadar ağrım sızı yoktu dikişlerimde açılma yok herhangi bir sızıntı yok (çok minik akıntı oldu ve hemen kesildi) ama 2 gündür acı şeklinde bir his var özellikle sağda
Normal dururken yok ayağa kalkınca batıp çıkıyor gibi
Ameliyat daha yeniyken rahat yatıyordum mesela şimdi yan yatarken sırt üstü dönmekte zorlanıyorum
Neden böyle oldu anlamadım
Dikislerim hala duruyor cumartesi alınacak onunla alakalı olabilir mi
Dikişleriniz alınınca rahatlama oldu mu

Geçmiş olsun
Diren cikmasindan korkmayın
Ben çok tedirgin olmuştum acısız bir şekilde çıktı

Yanmı yatıyorsun ? Bantların yoksa bakıp kontrol et akıntı,sıcaklık artışı ateş böyle ateşe elini koymussun gibi yanma hissi duymuyorsan dediğin gibi dikişler rahatsızlık veriyordur alınma zamanı gelmiş çünkü

Geçmiş olsun drenlerden hiç korkma en zorunu atlatmışsın zaten gerisi dinlenme sadece yat uzan bıl bol

Düz de yan da yatıyorum canım
Bantlar solda 10 gün solda 13 gün kaldı şu an ikisnde de yok
Akıntı ateş yok ama iyiyken ağrı başlayınca tedirgin oldum
Cumartesi alınacak inşallah dikişler
Aslında pazartesi alacaktı ama sağda bantı açınca hafif bir sızıntı oldu o yüzden cumartesi alalım dedi
O sizinti da devam etmedi bir daha zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…