- 29 Mayıs 2022
- 216
- 78
- 18
- 25
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.241
Bende iki kere duş aldım bantlar çıkınca eminim daha rahat olucak duş bana da öyle söyledi doktor pansuman yapacağım gün duş al pansumanını yap kapat dedi bant olunca insan ister istemez tereddüt ediyor ıslak kalıyormu diye yoksa suyun ne zararı olacakki dikişlerden de korkma uçlarındaki düğümleri alıyor acımıyorAmeliyattan sonra 2 kere duş aldım ama kafamda karışıyor bı yandan pzt tekrar bir konuscam Dr la
Sanırım dikislerim alınacak
Haklısın insan tedirgin oluyor bantlar ıslak kalır mı diyeBende iki kere duş aldım bantlar çıkınca eminim daha rahat olucak duş bana da öyle söyledi doktor pansuman yapacağım gün duş al pansumanını yap kapat dedi bant olunca insan ister istemez tereddüt ediyor ıslak kalıyormu diye yoksa suyun ne zararı olacakki dikişlerden de korkma uçlarındaki düğümleri alıyor acımıyor
Yok yok hatta şöyle söyliyim memeye dokununca bi rahatlama geliyo masaj gibi birde dikişler alınınca daha rahat hareket etmeye basladım ben sanki bişey geriyomus gibi o gidince daha dik durmaya basladım bantlar su geçiriyor evet ameliyat olduğumuz için zaruri olduğu için mesh yerine geçiyorHaklısın insan tedirgin oluyor bantlar ıslak kalır mı diye
Drenler acimamisti inşallah dikiş alma da öyle olur
Ne güzel birebir yaşayanlardan tecrübeler geliyor
Benim aklıma birşey takıldı bu su geçirmez bantlar abdeste engel mi
Normal abdestimizi alıyoruz o zamanYok yok hatta şöyle söyliyim memeye dokununca bi rahatlama geliyo masaj gibi birde dikişler alınınca daha rahat hareket etmeye basladım ben sanki bişey geriyomus gibi o gidince daha dik durmaya basladım bantlar su geçiriyor evet ameliyat olduğumuz için zaruri olduğu için mesh yerine
Evet evet almakta bi sıkıntı yok korsesiz pek gezemedim maalesef korkuyorum hala bes dk falan duruyorum oda tedirginNormal abdestimizi alıyoruz o zaman
Dikis alındıktan sonra korsesiz nasılsın peki hareket olarak
İnsallah gördükçe moralim bozuluyor ama napalım nasip eninde sonunda kapanacak banada bir bucuk ay dedi korse için ama bu yara böyle giderse iki aydan çok takarkmSağda iyileşecek inşallah
2 ay kadar korse dedi bana dr
Evet evet almakta bi sıkıntı yok korsesiz pek gezemedim maalesef korkuyorum hala bes dk falan duruyorum oda tedirginsağ sıkıntılı olduğu için yoksa sol tamamen kaynamıs iyileşmesini bekliyorum sağ da sol gibi kaynamıs olsaydı sporcu sütyeni vs giyebilecek durumda olurdum
Çok mu açıklık varİnsallah gördükçe moralim bozuluyor ama napalım nasip eninde sonunda kapanacak banada bir bucuk ay dedi korse için ama bu yara böyle giderse iki aydan çok takarkm
Açıklık değil o bantlardan su geçtiği için bantlar alerji yapmıs hava alamadığı içinde kurumamış sanki hani biyerini sürtersin de ıslak yara olur görünür ya öyle dikişin hemen yanında bi yara var tam katlanma yerinde olduğu için de iyileşemiyo insallah enfeksiyon kapmadan kapanırÇok mu açıklık var
Açıklık değil o bantlardan su geçtiği için bantlar alerji yapmıs hava alamadığı içinde kurumamış sanki hani biyerini sürtersin de ıslak yara olur görünür ya öyle dikişin hemen yanında bi yara var tam katlanma yerinde olduğu için de iyileşemiyo insallah enfeksiyon kapmadan kapanır
Ayy yazsalar keşkeAmeliyatından baya bi zaman geçmiş arkadaslar meme formu ne zaman düzeliyorum bu füze görüntüsü ne zaman geçer ödemler solda gitti sağda biraz varda füze gibi duruyor damla şekilini ne zaman alır ortalama ?
Sonradan pişman olur musunuz onu düşünün öyle karar verin derimArkadaşlar salı günü ameliyat olacaktım size söylemiştim ama vazgeçmek üzereyim korku iyice sardı beni çünkü. Hiç sağlıklı düşünemiyorum 4 yıl düşündüm randevu aldım her şeyi hallettim ama ameliyat korkuma yenik düşmek üzereyim.
Merhaba ben şubat ayının başında ameliyat oldum .Ödemler 1,5 ay kadar sürdü .İzlerim hafifledi. ( izler umrumda değil rahatlık mükemmel) en rahatı korse sütyen Benim 85 d kaptan taşan memelerim vardı .şimdi 85 b kap .49 yaşındayım . Keşke çok önceleri ameliyat olsaydım .Benim çevremde kimse bilmiyor Herkes kilo verdiğimi sanıyor.Hiç korkmayın .Ben ki o kadar korkak bir insanım Heyecan yapmayayım diye bir gece önceden hastaneye yattım .Çok rahat ettim .Bu sıcaklarda altları pişip tahriş oluyorduAmeliyatından baya bi zaman geçmiş arkadaslar meme formu ne zaman düzeliyorum bu füze görüntüsü ne zaman geçer ödemler solda gitti sağda biraz varda füze gibi duruyor damla şekilini ne zaman alır ortalama ?
Küçük çocuğunuz varmı kaç yasında ? Benim bu ameliyatla ilgili tek pişmanlığım 2 bucuk yasında canavar gibi bi oğlum var kucak çocuğu keske ya daha erken olsaydım (çocuktan önce) yada bir sene falan daha bekleseydim tek zorlandığım konu bu sürekli üstüme atlıyor bana bağımlı olduğu için hırçınlaşıyor ağlıyor ama onun dışında ilk defa bugün fotoğrafımı acaba şişko çıkmışmıyım diye düşünmeden bakmadan paylaştım sırt ağrım yok uyanınca nefesimi kesen ağrılarım olurdu pişik yok üstümü giyince memelerim belli oluyormu sunu sıkıştırıyım örtümü önüme çekiyim derdi yok pişman olavak korkacak bişey yok inanArkadaşlar salı günü ameliyat olacaktım size söylemiştim ama vazgeçmek üzereyim korku iyice sardı beni çünkü. Hiç sağlıklı düşünemiyorum 4 yıl düşündüm randevu aldım her şeyi hallettim ama ameliyat korkuma yenik düşmek üzereyim.
Teşekkür ederim ameliyat sonrası herhangi bi komplikasyon yasadınızmı açılma enfeksiyon gibi ? Ve günlük yaşamınıza yani eğilme çömelme hafif temizlik ne zaman basladınızMerhaba ben şubat ayının başında ameliyat oldum .Ödemler 1,5 ay kadar sürdü .İzlerim hafifledi. ( izler umrumda değil rahatlık mükemmel) en rahatı korse sütyen Benim 85 d kaptan taşan memelerim vardı .şimdi 85 b kap .49 yaşındayım . Keşke çok önceleri ameliyat olsaydım .Benim çevremde kimse bilmiyor Herkes kilo verdiğimi sanıyor.Hiç korkmayın .Ben ki o kadar korkak bir insanım Heyecan yapmayayım diye bir gece önceden hastaneye yattım .Çok rahat ettim .Bu sıcaklarda altları pişip tahriş oluyordu
Hiçbir komplikasyon yaşamadım. Zaten ilk dönem sürekli kontrole gittim .Bantları doktorum açıp kaptıyordu . Sanırım 1 ay kadar iş yapmadım .(ütü , yer silme gibi) 1hafta sonra basit yemekler yaptım .Ama mesela bulaşık makinesi doldur boşalt hemen yapamadım.Teşekkür ederim ameliyat sonrası herhangi bi komplikasyon yasadınızmı açılma enfeksiyon gibi ? Ve günlük yaşamınıza yani eğilme çömelme hafif temizlik ne zaman basladınız
Bence hiç ertelemeyin .İnanın yerın ameliyat olmazsanız akşam çok pişman olursunuz.Hiç korkulacak bir şey yok .Bayılmamı bile hatırlamıyorum.ben 6 saat kadar kalmışım ameliyathanede .( çünkü doktorum çok ince çalışmış) Bir uyandım yataktayım. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu ameliyat.Arkadaşlar salı günü ameliyat olacaktım size söylemiştim ama vazgeçmek üzereyim korku iyice sardı beni çünkü. Hiç sağlıklı düşünemiyorum 4 yıl düşündüm randevu aldım her şeyi hallettim ama ameliyat korkuma yenik düşmek üzereyim.
Anladım çok teşekkür ederim benim açıklık neden oldu hala bilmiyorum yaramaz bir oğlum var onun peşindeyim sürekli buyuzden olmus olabilirHiçbir komplikasyon yaşamadım. Zaten ilk dönem sürekli kontrole gittim .Bantları doktorum açıp kaptıyordu . Sanırım 1 ay kadar iş yapmadım .(ütü , yer silme gibi) 1hafta sonra basit yemekler yaptım .Ama mesela bulaşık makinesi doldur boşalt hemen yapamadım.
Ya şu anestezi riskleri ile ilgili onay kağıdını imzaladım iyice psikolojim bozuldu yarın 9 buçukta çağırdı doktor ama ben her an kaçacak gibiyim Eşime diyorum evimize çocuklarımıza gidelimBence hiç ertelemeyin .İnanın yerın ameliyat olmazsanız akşam çok pişman olursunuz.Hiç korkulacak bir şey yok .Bayılmamı bile hatırlamıyorum.ben 6 saat kadar kalmışım ameliyathanede .( çünkü doktorum çok ince çalışmış) Bir uyandım yataktayım. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu ameliyat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?