- 29 Mayıs 2022
- 216
- 78
- 18
- 25
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.161
Süper açılma yokmuşKendi son durumumu belirtiyorum o resimdeki açıklık değilmiş çok şükür ama strip bantlar alerji yapmıs tüm bantları çıkardılar sol komple dikiş tutmuş kuruyken o alerji olan yer resmen ilk günki gibiydi o kanlı görüntü görünce bi tansiyonum düştü ama enfeksiyon açılma olmadığına dua ettim antibiyotikli krem sürüp gazlı bez kapadılar sadece bantlaamdılar haftaya cuma dikişlerim alınıcak
Evet çok şükürSüper açılma yokmuş
bana ilk hafta morarmalar normal denmişti ama bilemiyorumBenim sağ memede sabah minicik bir morluk farkettim üst tarafta şimdi baktım sararmış gibi olmuş tırnak üstü büyüklüğünde
Yaşadınız mı normal mi
Bı gideyim göstereyim en iyisi
Mersinde doktor adları verir misinizŞimdiden hayırlı olsun arkadaşım Mersinde belli isimler var zaten tavsiye edilebilecek.Mustafa beyi duymuştum bi arkadaşımdan.
Ayy Bi de o depresyon hali mi var. Benim de ameliyat olmama 10 gün var Bi 10 gün de bu depresyon haliYaaa ameliyat olmus üzerinden zaman geçmiş kızçelerim allah aşkına üstümdeki şu ölü toprağı ne zaman kalkıcak on gün oldu ameliyat olalı hasta modundan bi türlü çıkamadım ne zaman yemek yapacaz ne zaman alışverişe çıkıp kıyafet deneyecez bu memiktolar gezmek istiyoo çay kahve içmek istiyo depresyondan çıkmak istiyorum
Maalesef herkesde olmuyormus ama normalmiş sağlıklı bir bireyken birden ameliyat olup kendimizi hasta konumuna getirdiğimiz için bi müddet suçluluk duygusu yaşıyormusuz ne gerek vardı vs diye bende onun geçip güzelliğini yasadığım evreye ışınlanmak istiyorumAyy Bi de o depresyon hali mi var. Benim de ameliyat olmama 10 gün var Bi 10 gün de bu depresyon hali
Ayy ben çay kahve içiyorumYaaa ameliyat olmus üzerinden zaman geçmiş kızçelerim allah aşkına üstümdeki şu ölü toprağı ne zaman kalkıcak on gün oldu ameliyat olalı hasta modundan bi türlü çıkamadım ne zaman yemek yapacaz ne zaman alışverişe çıkıp kıyafet deneyecez bu memiktolar gezmek istiyoo çay kahve içmek istiyo depresyondan çıkmak istiyorum
Yok içmek yasak değil tabiki ama keyifle içemiyorumki yürüyüş yapıyorum sürekli kapıda parka falan gidiyoruz oğlumla da çarşıya pazara daha cesaret edemedim mesela akşam sahile gitmek istiyorum ama çok kalabalık oluyor korkuyorum çok yakın arkadasımın akşama düğünü var gitmek istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum sanki hiç iyeleşmicek gibiAyy ben çay kahve içiyorum
Bitki çayı içme dedi Dr diğerlerini de mi içmemek lazım
Bence sadece kendin isteyerek çıkabilirsin bu moddan
Kısa yürüyüşler falan yapsan
Ben 2. Gün markete gittim annemle çok yakındı zaten iyi geldi dünde sitede bahçede oturdum şimdi de oğlumun sınıf kahvaltısındayim kendimi koruyarak çıkıyorum
Bende yasak sandımYok içmek yasak değil tabiki ama keyifle içemiyorumki yürüyüş yapıyorum sürekli kapıda parka falan gidiyoruz oğlumla da çarşıya pazara daha cesaret edemedim mesela akşam sahile gitmek istiyorum ama çok kalabalık oluyor korkuyorum çok yakın arkadasımın akşama düğünü var gitmek istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum sanki hiç iyeleşmicek gibi
Bugün ilk defa dışarı çıktım valla çok iyi geldi kimsede çarpmadıBende yasak sandım
Doğru diyorsun şu an eski tat yok
Dışarda sürekli biri çarpar mı korkusu var
Kesinlikle kendini o moddan kendin çıkarabilirsin. Ben perşembe ameliyat oldum. C.tesi iftar yemeğine gittim dışarda. Pazar yine gittim başka bir iftar yemeğine. Evde değildi dışardaydı. Çok iyi geldi. Hiç evde durmadım ben.Yok içmek yasak değil tabiki ama keyifle içemiyorumki yürüyüş yapıyorum sürekli kapıda parka falan gidiyoruz oğlumla da çarşıya pazara daha cesaret edemedim mesela akşam sahile gitmek istiyorum ama çok kalabalık oluyor korkuyorum çok yakın arkadasımın akşama düğünü var gitmek istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum sanki hiç iyeleşmicek gibi
Ben 13 nisanda ameliyat oldum. 2 gün sonra 2 ay olacak. Sol meme altımda birleşim yerinde çok çok minik bir açılmam vardı o da kapanmak üzere. Alt dikişlerim ellediğimde hala hafif acıyor. Ama dururken, yürürken ve hatta koşarken acı falan yok. Bugün sızlıyor çok iki mememde çünkü adet olmak üzereyim muhtemelen ondan. 1 aydan sonra o hareket kısıtlılığı kalmıyor. Çok daha iyi hissediyorsun.Yaaa ameliyat olmus üzerinden zaman geçmiş kızçelerim allah aşkına üstümdeki şu ölü toprağı ne zaman kalkıcak on gün oldu ameliyat olalı hasta modundan bi türlü çıkamadım ne zaman yemek yapacaz ne zaman alışverişe çıkıp kıyafet deneyecez bu memiktolar gezmek istiyoo çay kahve içmek istiyo depresyondan çıkmak istiyorum
Ne kadar güzel peki korseyi çıkardınızmı doktor bana bir bucuk ay takıcaksın demişti ve işlernizi yapabiliyomusunuz artık istediğinizi giyebiliyomusunuz çıplak şekilde bakınca o büzüşük kötü görüntü gittimiBen 13 nisanda ameliyat oldum. 2 gün sonra 2 ay olacak. Sol meme altımda birleşim yerinde çok çok minik bir açılmam vardı o da kapanmak üzere. Alt dikişlerim ellediğimde hala hafif acıyor. Ama dururken, yürürken ve hatta koşarken acı falan yok. Bugün sızlıyor çok iki mememde çünkü adet olmak üzereyim muhtemelen ondan. 1 aydan sonra o hareket kısıtlılığı kalmıyor. Çok daha iyi hissediyorsun.
Ödemlerim çok çok az kaldı. Doktorum 3 aydan sonra sütyen bedenin tam olarak netleşir demişti. Şu an 75b çok rahat oluyor. Asla taşmıyor. Bu 1 ayda biraz daha küçülecekse 75b yi tam doldurmayabilir bile
hayır modun asla düşmesin neden vazgecmek istiyorsun kiGünler yaklaştıkça benim modum düşmeye başladı. Neredeyse vazgeçeceğimdoktorum da demişti ki vazgeçeceksen ameliyat randevusu vermeyeyim sırada bekleyen çok insan var
Ameliyatta bir aksilik olur mu diye korkuyurum resmen. Ameliyattan değilde anestezi korkusu beni daha çok yoranhayır modun asla düşmesin neden vazgecmek istiyorsun ki
Korkman gereken en son sey emin ol buna tıp çok gelişti 50-60 yasında değilsinki korkasın tatlı bir uykuya yatacaksın ve uyanacaksın bukadar hiçbişey anlamadan hissetmeden geçicek bi aksilik olsa bile ki bu imkansıza yakın bişey ama olabilir tabi riskleri var bunu doktorlar onceden belirliyor anestezi görüşmesi bunun için var sen her soruya doğru cevap vericeksin onlarda olası bir sıkıntıya karsı önlem alıcak ona göre yapıcaklarAmeliyatta bir aksilik olur mu diye korkuyurum resmen. Ameliyattan değilde anestezi korkusu beni daha çok yoran
Moral olduğunuz için çok teşekkürler çocuklarımı bırakıp başka şehire gideceğim onlarla ayrılırken aklıma kötü düşünceler gelmesin diye dua ediyorum yavrularımı üzmek istemiyorum çünküKorkman gereken en son sey emin ol buna tıp çok gelişti 50-60 yasında değilsinki korkasın tatlı bir uykuya yatacaksın ve uyanacaksın bukadar hiçbişey anlamadan hissetmeden geçicek bi aksilik olsa bile ki bu imkansıza yakın bişey ama olabilir tabi riskleri var bunu doktorlar onceden belirliyor anestezi görüşmesi bunun için var sen her soruya doğru cevap vericeksin onlarda olası bir sıkıntıya karsı önlem alıcak ona göre yapıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?