Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Acaba medical sütyen 2 tane mi almak gerekir onu yıkayıp kuruyacak kadar kolunuzu kullanabiliyor musunuz. Ben sanki 2 ay kolumu kullanmıyacam sanıyorum
Valla paranız varsa alın ama çok pahalı iki ay giyilecek bişeye okadar paraa veremem ben normal sporcu sütyenim vardo ama eski baya oldu üstüne dar atlet giyip idare etmeye hareket etmemeye çalıştım kol içinde yok 4-5 güne kaldırıyosunuz rahat bi şekilde iş falan için değil ama giyinirken falan yavasca kaldırın bişey olmaz

Kızlar pansumana ne zaman başladınız
Bugün diren için gittiğimde sorucam ama dün çıkarken pansuman yok dedi asistan ben anlamadım
Haftaya kontrol var bakalim
Evet banada pansuman yapmadılar drenleri çekip gazlı bez koyup kapattılar bende su geçirmez bantlar var haftaya çıkarıcaklarmıs bantları ondan sonra baslayacak heralde

Evet banada pansuman yapmadılar drenleri çekip gazlı bez koyup kapattılar bende su geçirmez bantlar var haftaya çıkarıcaklarmıs bantları ondan sonra baslayacak heralde
Ben yaşadığım yere 6 saat uzaklıkta ameliyat olacağım inşallah böyle sürekli gidip gelmek zorunda kalmam zaten maddi olarak çok zorlayıcı olacak benim için

Ben yaşadığım yere 6 saat uzaklıkta ameliyat olacağım inşallah böyle sürekli gidip gelmek zorunda kalmam zaten maddi olarak çok zorlayıcı olacak benim için
Salı tekrar kontrol dedi
İnşallah sık gidip gelmeniz gerekmez sizin de
Pansumanı arkadaşlar kendi yapiyordu evde

Bu arada direnler çıktı ve acımadı şükür

Eğer dren takılırsa ve çekilmezse iki üç gün kalmak için biyer bulmalısınız ondan sonra 15 günde ayda bir falan oluyo kontrol doktorunuza sorun belki bi sorun olmazsa online da görüşebilirsiniz pansumanları baska biyerde yaptırırsınız

Benim ilk zamanlarda hiç olmadı ama sonrasında tek mememin altındaki tam birleşim yerinde 1 cm lik bir açılma oldu. Ama akıntı vs yok. Kupkuru. 2 ay olacak haftaya ama hala açık.

Benim ilk zamanlarda hiç olmadı ama sonrasında tek mememin altındaki tam birleşim yerinde 1 cm lik bir açılma oldu. Ama akıntı vs yok. Kupkuru. 2 ay olacak haftaya ama hala açık.
Yaaa benimde en korktuğum şey bu ilk zaman değilde bir iki ay sonra bile açılma olabiliyor en kısa nasıl normal hayta dönücez gerçekten ameliyattan sonra depresyona girdim

Ne diyorlar peki kendiliginden geçecek mi
Benimde sağ tarafta minik bi açıklık var dedi bantları değiştirdi bitki çayı içme dedi

Ne diyorlar peki kendiliginden geçecek mi
Benimde sağ tarafta minik bi açıklık var dedi bantları değiştirdi bitki çayı içme dedi
Evet kendiliğinden kapanacak dedi. 1 cm bile değil açıklık daha da ufak. Daha geçen hafta doktorumla konuştum. Gayet normal diğer dikişler müthiş şekilde iyileşti. Evde sütyen takma hiç dedi.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, benim de meme kontrolü için gittiğimde doktorum kesinlikle küçültme ameliyatı olmam gerektiğini estetik ötesi bunun tıbbi bir zorunluluk olduğunu belirtti ilerleyen yıllarda bana fiziksel olarak çok zorluk çıkarabileceği için. Sizin paylaşımınızda çok olumlu olunca hem doktorunuzu hem de ameliyat maliyetini çok merak ettim, paylaşabilirseniz çok sevinirim

Sizin şuan durumunuz nasıl her şey yolunda mı. Yani ben panik atak derecesinde korku yaşıyorum ara ara neden böyle oluyorum bilmiyurum. Biran önce olsa ve bitsr keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…