- 29 Mayıs 2022
- 216
- 78
- 18
- 25
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.141
Valla paranız varsa alın ama çok pahalı iki ay giyilecek bişeye okadar paraa veremem ben normal sporcu sütyenim vardo ama eski baya oldu üstüne dar atlet giyip idare etmeye hareket etmemeye çalıştım kol içinde yok 4-5 güne kaldırıyosunuz rahat bi şekilde iş falan için değil ama giyinirken falan yavasca kaldırın bişey olmazAcaba medical sütyen 2 tane mi almak gerekir onu yıkayıp kuruyacak kadar kolunuzu kullanabiliyor musunuz. Ben sanki 2 ay kolumu kullanmıyacam sanıyorum
İnmiş gibi duruyo biraz ama korktjm çok sıkınca bire indirdim yine yarın doktora gidixem zaten ona sorarımŞişlikler indi o zaman
Evet banada pansuman yapmadılar drenleri çekip gazlı bez koyup kapattılar bende su geçirmez bantlar var haftaya çıkarıcaklarmıs bantları ondan sonra baslayacak heraldeKızlar pansumana ne zaman başladınız
Bugün diren için gittiğimde sorucam ama dün çıkarken pansuman yok dedi asistan ben anlamadım
Haftaya kontrol var bakalim
Anladım canımEvet banada pansuman yapmadılar drenleri çekip gazlı bez koyup kapattılar bende su geçirmez bantlar var haftaya çıkarıcaklarmıs bantları ondan sonra baslayacak heralde
Ben yaşadığım yere 6 saat uzaklıkta ameliyat olacağım inşallah böyle sürekli gidip gelmek zorunda kalmamEvet banada pansuman yapmadılar drenleri çekip gazlı bez koyup kapattılar bende su geçirmez bantlar var haftaya çıkarıcaklarmıs bantları ondan sonra baslayacak heralde
Salı tekrar kontrol dediBen yaşadığım yere 6 saat uzaklıkta ameliyat olacağım inşallah böyle sürekli gidip gelmek zorunda kalmamzaten maddi olarak çok zorlayıcı olacak benim için
Eğer dren takılırsa ve çekilmezse iki üç gün kalmak için biyer bulmalısınız ondan sonra 15 günde ayda bir falan oluyo kontrol doktorunuza sorun belki bi sorun olmazsa online da görüşebilirsiniz pansumanları baska biyerde yaptırırsınızBen yaşadığım yere 6 saat uzaklıkta ameliyat olacağım inşallah böyle sürekli gidip gelmek zorunda kalmamzaten maddi olarak çok zorlayıcı olacak benim için
Acımaz acımazSalı tekrar kontrol dedi
İnşallah sık gidip gelmeniz gerekmez sizin de
Pansumanı arkadaşlar kendi yapiyordu evde
Bu arada direnler çıktı ve acımadı şükür
Banada yan dönebilirsin demişti ama ben kendimi hazır hissetmiyorumEvet kızlar direnler çıktı duş alabilirsin yan yatabilirsin dedi
Evet demiştinAcımaz acımaz
Ben de henüz duşa ve yan dönmeye hazır değilimBanada yan dönebilirsin demişti ama ben kendimi hazır hissetmiyorum
Benim ilk zamanlarda hiç olmadı ama sonrasında tek mememin altındaki tam birleşim yerinde 1 cm lik bir açılma oldu. Ama akıntı vs yok. Kupkuru. 2 ay olacak haftaya ama hala açık.Yaa kızlar bişey sorucam dün dren bantlarını çıkarınca banyo yaptım su geçirmez bantlarım var benim bu t bölgesinin birleştiği yerde kan lekesi gibi bi leke var resim ekleyebilirsem ekliycem açılmamı oldu kanadımı bilmiyorum bugün gördüm açılma olsa anlarım sanki acır yaa basına gelen varmı Eki Görüntüle 3258338
Yaaa benimde en korktuğum şey bu ilk zaman değilde bir iki ay sonra bile açılma olabiliyor en kısa nasıl normal hayta dönücez gerçekten ameliyattan sonra depresyona girdimBenim ilk zamanlarda hiç olmadı ama sonrasında tek mememin altındaki tam birleşim yerinde 1 cm lik bir açılma oldu. Ama akıntı vs yok. Kupkuru. 2 ay olacak haftaya ama hala açık.
Ne diyorlar peki kendiliginden geçecek miBenim ilk zamanlarda hiç olmadı ama sonrasında tek mememin altındaki tam birleşim yerinde 1 cm lik bir açılma oldu. Ama akıntı vs yok. Kupkuru. 2 ay olacak haftaya ama hala açık.
Evet kendiliğinden kapanacak dedi. 1 cm bile değil açıklık daha da ufak. Daha geçen hafta doktorumla konuştum. Gayet normal diğer dikişler müthiş şekilde iyileşti. Evde sütyen takma hiç dedi.Ne diyorlar peki kendiliginden geçecek mi
Benimde sağ tarafta minik bi açıklık var dedi bantları değiştirdi bitki çayı içme dedi
inşallah gerek kalmaz biraz sabır canım revizyona ihtiyaç olmasın ya bir sürü zahmetle ameliyat oluyoruz4.aydayım ama hala aynı.umarım revizyona gerek kalmaz
Evet etkilediğini söyledilerSigara kullanıyor musunuz? O da dikişlerin iyileşme sürecini etkiliyor diyolar .
Merhaba öncelikle geçmiş olsun, benim de meme kontrolü için gittiğimde doktorum kesinlikle küçültme ameliyatı olmam gerektiğini estetik ötesi bunun tıbbi bir zorunluluk olduğunu belirtti ilerleyen yıllarda bana fiziksel olarak çok zorluk çıkarabileceği için. Sizin paylaşımınızda çok olumlu olunca hem doktorunuzu hem de ameliyat maliyetini çok merak ettim, paylaşabilirseniz çok sevinirimMerhaba arkadaslar,
Bu ameliyati sıfır acı ile geciren bi tek benim heralde.
3 gun once ameliyat oldum. Meme diklestirme ve de kucultme yaptirdim. Ilk gun anestezinin etkisiyle biraz bulantilarla gecti ama sifir aci diyebilirim. 2.gun ve bugun de aci yok. Kollarimi kaldirabiliyorum, her isimi kendim yapabiliyorum herhangi bir ağrı sızı yok cok şükür. Yani neredeyse hic ameliyat olmamisim gibi rahat geciriyorum süreci cok şükür. Bunda direnlerimin olmamasinin payi nedir bilmiyorum. Doktor yan da yatabilirsin bi sorun olmaz dedi. Doktorumdan ve acibadem atasehir hastanesinden de inanilmaz memnun kaldim. Doktorum o kadar temiz calismis ki ne bi kan ne bisey ne bi ağrı hicbisey yok şükür. Ikinci gun kontrol icin açtı korseyi memeler muh-te-şem olmus. Allahim cok mutluyum. Darisi bu ameliyati olacak olan herkese diyorum...
Merhaba öncelikle geçmiş olsun, benim de meme kontrolü için gittiğimde doktorum kesinlikle küçültme ameliyatı olmam gerektiğini estetik ötesi bunun tıbbi bir zorunluluk olduğunu belirtti ilerleyen yıllarda bana fiziksel olarak çok zorluk çıkarabileceği için. Sizin paylaşımınızda çok olumlu olunca hem doktorunuzu hem de ameliyat maliyetini çok merak ettim, paylaşabilirseniz çok sevinirim
Sizin şuan durumunuz nasıl her şey yolunda mı. Yani ben panik atak derecesinde korku yaşıyorum ara ara neden böyle oluyorum bilmiyurum. Biran önce olsa ve bitsr keşkeMerhaba arkadaslar,
Bu ameliyati sıfır acı ile geciren bi tek benim heralde.
3 gun once ameliyat oldum. Meme diklestirme ve de kucultme yaptirdim. Ilk gun anestezinin etkisiyle biraz bulantilarla gecti ama sifir aci diyebilirim. 2.gun ve bugun de aci yok. Kollarimi kaldirabiliyorum, her isimi kendim yapabiliyorum herhangi bir ağrı sızı yok cok şükür. Yani neredeyse hic ameliyat olmamisim gibi rahat geciriyorum süreci cok şükür. Bunda direnlerimin olmamasinin payi nedir bilmiyorum. Doktor yan da yatabilirsin bi sorun olmaz dedi. Doktorumdan ve acibadem atasehir hastanesinden de inanilmaz memnun kaldim. Doktorum o kadar temiz calismis ki ne bi kan ne bisey ne bi ağrı hicbisey yok şükür. Ikinci gun kontrol icin açtı korseyi memeler muh-te-şem olmus. Allahim cok mutluyum. Darisi bu ameliyati olacak olan herkese diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?