- 26 Nisan 2021
- 32
- 10
- 18
- 36
- Konu Sahibi ---Lily---
- #40.201
Her sabah vazgeçiyorum korkudan bacaklarım titriyor sonra burayı okuyup tekrar korkma git ol diyorum kendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her sabah vazgeçiyorum korkudan bacaklarım titriyor sonra burayı okuyup tekrar korkma git ol diyorum kendi
Geçmiş olsunDaha dün ameliyat olmuş biri olarak yazmak istedim size.Yıllarca çektim ben o kocaman memeleri.Hayatım boyunca hiç bir kıyafeti beğenerek giymedim.Normal kiloda bir kadin olmama ragmen,her fotoda dev gibi çıktım hep.Bayramlardan düğünlerden nefret ettim.En sonunda yeter dedim ve birden karar verip ameliyat oldum.Ah ne kadar aptalmışım meğer. Ya bir ameliyat nasıl bu kadar ağrısız olabilir hayret ettik ailece.Bu arada ben çok nazlı, canı tatlı biriyimdir.Ameliyat sonrası tek bir ağrı kesici kullanmadım. Eve geldim direnlerleyim daha.Ama sargili halleriyle bile o kadar küçüklerki.Aynaya bakmaktan kendimi alamiyorum tüm gün.Acı ceksemde değerdi inanın.Ama gerçekten hiçbir ağrı hissetmedim.Aglayarak baktığım elbiselerin hepsine çok rahat gircem çok heyecanlıyım. İnşallah cesaret edip bu duyguyu yaşarsınız
Daha dün ameliyat olmuş biri olarak yazmak istedim size.Yıllarca çektim ben o kocaman memeleri.Hayatım boyunca hiç bir kıyafeti beğenerek giymedim.Normal kiloda bir kadin olmama ragmen,her fotoda dev gibi çıktım hep.Bayramlardan düğünlerden nefret ettim.En sonunda yeter dedim ve birden karar verip ameliyat oldum.Ah ne kadar aptalmışım meğer. Ya bir ameliyat nasıl bu kadar ağrısız olabilir hayret ettik ailece.Bu arada ben çok nazlı, canı tatlı biriyimdir.Ameliyat sonrası tek bir ağrı kesici kullanmadım. Eve geldim direnlerleyim daha.Ama sargili halleriyle bile o kadar küçüklerki.Aynaya bakmaktan kendimi alamiyorum tüm gün.Acı ceksemde değerdi inanın.Ama gerçekten hiçbir ağrı hissetmedim.Aglayarak baktığım elbiselerin hepsine çok rahat gircem çok heyecanlıyım. İnşallah cesaret edip bu duyguyu yaşarsınız
Evet şu an sargili komple.Yarın açılacak direnler çıkacakGeçmiş olsun
Cidden ağrı sızı yok sezeryandan kat kat kolay bencede
Komple sargı mi var sizde
Her doktor farklı bir teknik uyguluyorEvet şu an sargili komple.Yarın açılacak direnler çıkacak
Korse istemedi benim doktorum.Sadece yarım atlet aldırdı onu da yarın takcaz.Ama o kadar küçük ve dik görünüyorlar ki korselik bişey yok gibi.Sizinde istediğiniz kadar küçüldü müHer doktor farklı bir teknik uyguluyor
Bende sargı olmadı
Ameliyattan korseli şekilde ciktim
Evet küçüldüKorse istemedi benim doktorum.Sadece yarım atlet aldırdı onu da yarın takcaz.Ama o kadar küçük ve dik görünüyorlar ki korselik bişey yok gibi.Sizinde istediğiniz kadar küçüldü mü
Direnler çıktı mı ?Birazcık korkutuyo beni o işEvet küçüldü
D-E cup değişiyordu markaya göre
B cup olmak istedim
Şu an b cup sütyen denemediğim için tam oldu demem yanlış olur ama görüntü olarak tam istediğim gibi
Küçük ve dik
Geçen salı ameliyat oldum Perşembe çıktı direnlerDirenler çıktı mı ?Birazcık korkutuyo beni o iş
Yaa çok içim rahatladı şu anGeçen salı ameliyat oldum Perşembe çıktı direnler
Hiç korkmayın bende korkarak gittim hatta ameliyattan bile korkmamistim
Ama hiç acimadi sadece içerden bişey çıktığını hissettim o kadar
Korkacak hiçbişey yok inan korktuğum ne varsa bundanmı korkmusum diyip kendime kızdım daha şimdi dikişlerim alındı ondanda korkuyodum salakmısım diyorum kendime ağrısız acısız bi ameliyat bu keyfi yapılan bişey estetik ağrılı acılı olsa bukadar insan yaptırmaz inan bunaHer sabah vazgeçiyorum korkudan bacaklarım titriyor sonra burayı okuyup tekrar korkma git ol diyorum kendime
Evet olabilir benimkinde m yazıyor sadece sütyen bile değil bildiğin kopçalı korse yarım atlet gibi böyle bişe olduğunu bilseydim ameliyat olmadan öncede kullanırdım sımsıkı tutuyorJinessa 80b yazıyor
Normalde 75 di sırtım bu korse ondan sıkmıyor bence beni
Korkmayın lütfen
Her vücut muhakkak farklıdır ama bu forumda memnuniyet fazla
Ben iyiki diyorum çok büyük memelerim olmamasına rağmen
Psikolojik mi bilmiyorum ama sırtım agrimiyor ameliyattan beri
Bugün 9.gun ve çok çok iyiyim
Büyük işler haricinde yemek yapabiliyorum ortalığı toparliyorum dışarıya çıkıyorum
2gundur annem gitti yalnızım olup gidiyor
Ameliyattan sonra bir ağrı kesici serum taktılar ve o andan itibaren ağrı acı sıfır nadiren yanma vardi o da geçti şükür
Şu an kaşınıyor
Ayy alındı mı dikişlerKorkacak hiçbişey yok inan korktuğum ne varsa bundanmı korkmusum diyip kendime kızdım daha şimdi dikişlerim alındı ondanda korkuyodum salakmısım diyorum kendime ağrısız acısız bi ameliyat bu keyfi yapılan bişey estetik ağrılı acılı olsa bukadar insan yaptırmaz inan buna
Evet evet yarım atlet gibi önden kopcalıEvet olabilir benimkinde m yazıyor sadece sütyen bile değil bildiğin kopçalı korse yarım atlet gibi böyle bişe olduğunu bilseydim ameliyat olmadan öncede kullanırdım sımsıkı tutuyor
Merhaba. Sezaryen doğum yaptım. Oğlum 5 aylık. Daha erken biliyorum ama göğüslerimi küçültmek istiyorum. Cidden sezaryenden daha mı kolay?Geçmiş olsun
Cidden ağrı sızı yok sezeryandan kat kat kolay bencede
Komple sargı mi var sizde
Ayy Aynur çok sık duş almamalı mı acaba bantlar çıkana kadar14. Günden bildiriyorum yemek yapmaya ufak tefek işlerimi halletmeye basladım kalkarken yürürken korkmuyorum korkularım geçti ameliyat stresini tamamen attım bence korsenin verdiği sıkılık beni güvende hissettiriyor dikişlerimi alırken hiç acımadı yine boşuna korktuğum bişeymiş eriyen dikiş zaten uçlarda görünen ip gibi şeyleri kesip aldılar sildiler ellediler bi rahatlama anlatamam zaten oralarda yapılan seylerin acıması imkansız hala uyusuk çünkü dokunmaları hissediyosunuz sadece ve onlr benim gibi hafif de davranmıyorlar yani haldur huldur kaldırıyolar falan hiç acı yok sadece sağ tarafımda benim alerjiden dolayı t bölgesinin dikiş yerinde bi gecikmeli yara var tam kaynamayan yer ama benimlede ilgili değil tamamen bantların ıslanması ve cildimin hassasiyet göstermesi sol komple iyi artık kantaron sürecekmişim sağı yine antibiyotikli krem sürüp kapattılar iki günde bir ben pansuman yapıcam su anlık bi sıkıntı yok gibi görünüyor on gün sonra göstericem tekrar şimdi yeni memelerime bi kıyak geçip onlrı yemeğe götürüyorum kızlar bu ameliyatı olun bana oluyo dediğim gömlek elbiselerimi giyiyorummm ve düğmeler hiç eskisi gibi olmuyor kayıp gidiyor patlayacak mı korkusu yok önünü kapatmak zorunda değilim
Merhaba bende iki sezeryan oldum benim için kesinlikle daha kolaydıMerhaba. Sezaryen doğum yaptım. Oğlum 5 aylık. Daha erken biliyorum ama göğüslerimi küçültmek istiyorum. Cidden sezaryenden daha mı kolay?
Ay teşekkür ederim. Sonuçta ameliyat gözüm korkmuyo değildiMerhaba bende iki sezeryan oldum benim için kesinlikle daha kolaydı
Valla bence duş almamak en iyisi bence çok arastırma yaptım onlarda hep o yönde illa alınması gerekiyorsada bebe sampuanıyla ve hızlı ve çok iyi kurutulması gerekiyor mesela benim bantlarım çok hareket ettiğim için büzüş büzüş olmustu ve ne kadar su geçirmez denilsede o yerlerden su girdi ve bana alerji yaptı ıslak kaldığı içinde dikişim yara oldu ve iyileşemiyo yani sol göğsümden bes gün falan geride geliyor orası kesinlikle yapmayın duş ya belinden aşağısını yıka sırtını sil saçlarını yıkat ama yıkanma su değmesinAyy Aynur çok sık duş almamalı mı acaba bantlar çıkana kadar
Benim sol meme yumuşacık hiç ödem yok sanki ama sağda sertlik var ve benimde dik olan dikişte minik bir açılma var demişti dreni alırken
Pzt kontrolde sordum ne durumda diye o kadar minikki kendisi kapacak dedi
Kesinlikle korse rahatlık gerçekten evet o yara yeri görünce çağırdılar bakmak için bi sıkıntı varmı diye gittim dikişlerimide aldılar sol hiç hissetmedim alınırken ama sağ o sıkıntılı olan yer biraz acıdı yara kapanmadığı için sola sadece kantaron sür nemli olsun iz kalmasın dedi sağı kapattı krem sürüp pansuman sadece sağ o iyileşmeyen yere verdi solda bi sıkıntı olmadığı için takip etöeye gerek yok dediAyy alındı mı dikişler
Tekrar kapattılar mi peki üzerini
Bir de dikiş alınınca pansumana başlanıyor mu
Evet evet yarım atlet gibi önden kopcalı
Kesinlikle sımsıkı tutuyor ve hareket özgürlüğü sağlıyor dikişleri tutuyor
Bugün duş aldım çıktığımda korseyle çok rahat hareket ettiğimi farkettim
Kesinlikle günlük hayatta da kullanılabilir