- 1 Temmuz 2022
- 271
- 280
- 23
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.181
Ameliyattan önce kaçtı acaba bedeninizBen 13 nisanda ameliyat oldum. 2 gün sonra 2 ay olacak. Sol meme altımda birleşim yerinde çok çok minik bir açılmam vardı o da kapanmak üzere. Alt dikişlerim ellediğimde hala hafif acıyor. Ama dururken, yürürken ve hatta koşarken acı falan yok. Bugün sızlıyor çok iki mememde çünkü adet olmak üzereyim muhtemelen ondan. 1 aydan sonra o hareket kısıtlılığı kalmıyor. Çok daha iyi hissediyorsun.
Ödemlerim çok çok az kaldı. Doktorum 3 aydan sonra sütyen bedenin tam olarak netleşir demişti. Şu an 75b çok rahat oluyor. Asla taşmıyor. Bu 1 ayda biraz daha küçülecekse 75b yi tam doldurmayabilir bile
Anlıyorum seni bende 2 bucuk yasında yavrumu bıraktım bi gece görmedim sonraki günde iyi değilim dige annemde kaldı okadar üzüldümki ama söyle düşün çocuklar anlıyor daha mutlu daha sağlıklı bi şekilde istediğin bişeyi başarmıs sekilde karsısına çıkıcaksın mutlu anne eşittir mutlu çocuk aileMoral olduğunuz için çok teşekkürler çocuklarımı bırakıp başka şehire gideceğim onlarla ayrılırken aklıma kötü düşünceler gelmesin diye dua ediyorum yavrularımı üzmek istemiyorum çünkü
Kalbinizi refah tutun iyi şeyler düşünün lütfenAmeliyatta bir aksilik olur mu diye korkuyurum resmen. Ameliyattan değilde anestezi korkusu beni daha çok yoran
korseniz sizin nasıl bilmiyorum benimki ten rengi yazı falan yazmıyor m beden ikinci kopçadayımBenim kontrolüm vardı bantları değiştirdi
İyi görünüyor dedi
Haftaya tekrar kontrol dikişleri alacak sanırım
800 Gr kadar doku çıkmış
75D-E kullanıyordum
Korsede 80b yazıyor ama en son kopça bile aman ama sıkmıyor
korseniz sizin nasıl bilmiyorum benimki ten rengi yazı falan yazmıyor m beden ikinci kopçadayım
Son kopcada bile rahatsız etmiyor aslında ama benim iki meme ortasında deri toplanıyor gibi oluyor sondayken doktor ortada dursun dedikorseniz sizin nasıl bilmiyorum benimki ten rengi yazı falan yazmıyor m beden ikinci kopçadayım
Benim doktorum korse kesinlikle giymemi istemedi. Hiç giymedim ben. Sporcu sütyeni giydim sadece. Şu an her istediğimi giyiyorum.Ne kadar güzel peki korseyi çıkardınızmı doktor bana bir bucuk ay takıcaksın demişti ve işlernizi yapabiliyomusunuz artık istediğinizi giyebiliyomusunuz çıplak şekilde bakınca o büzüşük kötü görüntü gittimi
Ameliyattan önce 75d kullanıyordum ama aslında o da küçük geliyordu taşıyordu maalesef. Dar bir şey giydiğimde üstleri resmen bombe duruyordu sütyenden taştığı için. Ama 75dd de değildi tam.Ameliyattan önce kaçtı acaba bedeninizbir de nerde olduğunuzu sorabilir miyim
Benimkide ortada duruyor benimki alttaki lastiği sürekli kıvrılıyor iz yaptıSon kopcada bile rahatsız etmiyor aslında ama benim iki meme ortasında deri toplanıyor gibi oluyor sondayken doktor ortada dursun dedi
Ne kadar güzel her doktorun tatkitği farklı demekki benim alt dikişlerde solda bişey yok ama sağ memem daha büyüktü orda ki dikişler baya büzük duruyor ama geçicek dedi doktor korseyide dikişler gerilmesin ödem çabuk gitsin şekil alsın diye giydiriyorlar diye biliyorumBenim doktorum korse kesinlikle giymemi istemedi. Hiç giymedim ben. Sporcu sütyeni giydim sadece. Şu an her istediğimi giyiyorum.Her şeyimi kendim yapıyorum. Ağır bir şey çekmemeye dikkat ediyorum sadece o kadar. Çünkü o minicik açılmam yüksek ihtimal epey ağır bir şeyi çekmeye çalışırken olmuştu. Benim acı eşiğim çok yüksektir ama.
Bu arada benim büzüşük görünen hiçbir dikişim ve yerim yok şükür. Uçları belli bile değil ameliyat olduğum nerdeyse.
Elbet geçecek mis gibi olacak. Korseyi çok nadir birkaç doktor giydirmiyor. Benim doktoruma 1 yıl önce yakın bir arkadaşım meme küçültme yaptırmıştı. Referansım oydu. Şükür bende memnun kaldım.Ne kadar güzel her doktorun tatkitği farklı demekki benim alt dikişlerde solda bişey yok ama sağ memem daha büyüktü orda ki dikişler baya büzük duruyor ama geçicek dedi doktor korseyide dikişler gerilmesin ödem çabuk gitsin şekil alsın diye giydiriyorlar diye biliyorum
Yaaa ne kadar güzellDün oğlumun doğumgünüydü. Ben bu tarz dar elbiseleri asla giyemezdim, memelerim çok büyük durduğu için. Şimdi memelerime göre elbise seçmekten kurtuldum.
Fotoğraf dünden, sileceğim sonra. 2. Ay çok güzelmiş
Bende iyiki dediğim günlere ışınlanmak istiyorum yarın iki hafta olacak bugün yemek yaptım iki tencere artık işlerimi yavaş yavaş yapmaya basladım en azından deniyorum zorlanıyorsam bırakıyorum ama kendimi salmıyorum artık daha dik yürüyebiliyorumElbet geçecek mis gibi olacak. Korseyi çok nadir birkaç doktor giydirmiyor. Benim doktoruma 1 yıl önce yakın bir arkadaşım meme küçültme yaptırmıştı. Referansım oydu. Şükür bende memnun kaldım.
Çok net söyleyeceğim şey 2. Ay dolduğunda çok mutlu hissedeceksiniz. Keşkeok daha önce olsaymışım ameliyat.
Hepsini yapmana az kaldıYaaa ne kadar güzellben aslında tesettürlüyüm ama evde gerçekten açık giyinmeyi seviyorum okadar çok heves ettiğim şeyler varki birincisi eteğimin içine gömleğimi sokmak kışın dar badiyle oturabilmek kınalarda rahat oynayabilmek en önemlisi duş alsamda sürekli göğüslerimi altını ortasını yıkamak zorunda kalmamak,gecelikleri artık sütyensiz giymek istiyorum
Offf çok zor bişey gerçekten iyiki olmuşum erkenden şükürler olsunHepsini yapmana az kaldı
Ben gece bile sütyenle yatıyordum asla çıkarmazdım. Geçen yaz meme altıma rulon sürdüm hep koltuk altına sürdüğümden. O kadar iyi anlıyorum ki…
Her sabah vazgeçiyorum korkudan bacaklarım titriyor sonra burayı okuyup tekrar korkma git ol diyorum kendimeOfff çok zor bişey gerçekten iyiki olmuşum erkenden şükürler olsun
Jinessa 80b yazıyorkorseniz sizin nasıl bilmiyorum benimki ten rengi yazı falan yazmıyor m beden ikinci kopçadayım
Korkmayın lütfenHer sabah vazgeçiyorum korkudan bacaklarım titriyor sonra burayı okuyup tekrar korkma git ol diyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?