Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyattan önce kaçtı acaba bedeniniz bir de nerde olduğunuzu sorabilir miyim

Anlıyorum seni bende 2 bucuk yasında yavrumu bıraktım bi gece görmedim sonraki günde iyi değilim dige annemde kaldı okadar üzüldümki ama söyle düşün çocuklar anlıyor daha mutlu daha sağlıklı bi şekilde istediğin bişeyi başarmıs sekilde karsısına çıkıcaksın mutlu anne eşittir mutlu çocuk aile

Benim kontrolüm vardı bantları değiştirdi
İyi görünüyor dedi
Haftaya tekrar kontrol dikişleri alacak sanırım
800 Gr kadar doku çıkmış
75D-E kullanıyordum
Korsede 80b yazıyor ama en son kopça bile aman ama sıkmıyor

Teşekkür ederim arkadaşlar pozitif mesajlarınız için. Doğru söylüyorsunuz daha mutlu bir anne olacağım çocuklarım da daha mutlu olacaklar inşallah

korseniz sizin nasıl bilmiyorum benimki ten rengi yazı falan yazmıyor m beden ikinci kopçadayım

Benim doktorum korse kesinlikle giymemi istemedi. Hiç giymedim ben. Sporcu sütyeni giydim sadece. Şu an her istediğimi giyiyorum. Her şeyimi kendim yapıyorum. Ağır bir şey çekmemeye dikkat ediyorum sadece o kadar. Çünkü o minicik açılmam yüksek ihtimal epey ağır bir şeyi çekmeye çalışırken olmuştu. Benim acı eşiğim çok yüksektir ama.

Bu arada benim büzüşük görünen hiçbir dikişim ve yerim yok şükür. Uçları belli bile değil ameliyat olduğum nerdeyse.

Ameliyattan önce kaçtı acaba bedeniniz bir de nerde olduğunuzu sorabilir miyim
Ameliyattan önce 75d kullanıyordum ama aslında o da küçük geliyordu taşıyordu maalesef. Dar bir şey giydiğimde üstleri resmen bombe duruyordu sütyenden taştığı için. Ama 75dd de değildi tam.
Benim doktorum herhangi bir hastanenin çalışan doktoru değildi. Erkin Köksal’a oldum ameliyatımı. Bir özel hastanede ekibiyle birlikte gelip yaptı.

Ne kadar güzel her doktorun tatkitği farklı demekki benim alt dikişlerde solda bişey yok ama sağ memem daha büyüktü orda ki dikişler baya büzük duruyor ama geçicek dedi doktor korseyide dikişler gerilmesin ödem çabuk gitsin şekil alsın diye giydiriyorlar diye biliyorum

Elbet geçecek mis gibi olacak. Korseyi çok nadir birkaç doktor giydirmiyor. Benim doktoruma 1 yıl önce yakın bir arkadaşım meme küçültme yaptırmıştı. Referansım oydu. Şükür bende memnun kaldım.
Çok net söyleyeceğim şey 2. Ay dolduğunda çok mutlu hissedeceksiniz. Keşkeok daha önce olsaymışım ameliyat.

Dün oğlumun doğumgünüydü. Ben bu tarz dar elbiseleri asla giyemezdim, memelerim çok büyük durduğu için. Şimdi memelerime göre elbise seçmekten kurtuldum.
Fotoğraf dünden, sileceğim sonra. 2. Ay çok güzelmiş

Eklentiler

• C3A34297-E3BD-4E92-807E-32F3DDAF3B4F.jpeg
    47,8 KB · Görüntüleme: 208
Yaaa ne kadar güzell ben aslında tesettürlüyüm ama evde gerçekten açık giyinmeyi seviyorum okadar çok heves ettiğim şeyler varki birincisi eteğimin içine gömleğimi sokmak kışın dar badiyle oturabilmek kınalarda rahat oynayabilmek en önemlisi duş alsamda sürekli göğüslerimi altını ortasını yıkamak zorunda kalmamak,gecelikleri artık sütyensiz giymek istiyorum

Bende iyiki dediğim günlere ışınlanmak istiyorum yarın iki hafta olacak bugün yemek yaptım iki tencere artık işlerimi yavaş yavaş yapmaya basladım en azından deniyorum zorlanıyorsam bırakıyorum ama kendimi salmıyorum artık daha dik yürüyebiliyorum

Hepsini yapmana az kaldı
Ben gece bile sütyenle yatıyordum asla çıkarmazdım. Geçen yaz meme altıma rulon sürdüm hep koltuk altına sürdüğümden. O kadar iyi anlıyorum ki…

korseniz sizin nasıl bilmiyorum benimki ten rengi yazı falan yazmıyor m beden ikinci kopçadayım
Jinessa 80b yazıyor
Normalde 75 di sırtım bu korse ondan sıkmıyor bence beni
Her sabah vazgeçiyorum korkudan bacaklarım titriyor sonra burayı okuyup tekrar korkma git ol diyorum kendime
Korkmayın lütfen
Her vücut muhakkak farklıdır ama bu forumda memnuniyet fazla
Ben iyiki diyorum çok büyük memelerim olmamasına rağmen
Psikolojik mi bilmiyorum ama sırtım agrimiyor ameliyattan beri
Bugün 9.gun ve çok çok iyiyim
Büyük işler haricinde yemek yapabiliyorum ortalığı toparliyorum dışarıya çıkıyorum
2gundur annem gitti yalnızım olup gidiyor
Ameliyattan sonra bir ağrı kesici serum taktılar ve o andan itibaren ağrı acı sıfır nadiren yanma vardi o da geçti şükür
Şu an kaşınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…