Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Oldunuz mu ameliyatınıldunuz mu ameliyatınızı
Evett oldum
Şükür iyi geçti rahatım
Tuvalete kendim gidebildim kalkabiliyorum

Evett oldum
Şükür iyi geçti rahatım
Tuvalete kendim gidebildim kalkabiliyorum
Ohh çok şükür geçmiş olsun. Ben anesteziden çok korkuyurum aklıma olumsuzluk çlar geliyor ama sizleri duyunca bir rahatlıyorum. Müsait olunca sizde süreci yazarsanız sevinirim.

Ohh çok şükür geçmiş olsun. Ben anesteziden çok korkuyurum aklıma olumsuzluk çlar geliyor ama sizleri duyunca bir rahatlıyorum. Müsait olunca sizde süreci yazarsanız sevinirim.
Anesteziden korkmanızı gerektirecek hiçbir durum yok emin olun ameliyat esnasında o anestezi size verildiğinde odanıza çıktığınızda bi uykudan uyanmıs gibi oluyorsunuz o ameliyat saatleri yok hafızada

Tabiiki
Dün sabah hastaneye gittim 12 gün hoca çizim yaptı herşeyi konuştuk 12.30 gün ameliyata alındım
Aynur un da dedigi GB anesteziden korkmana gerek yok
Ameliyathanenin uyandırma kısmında gözümü açtığımda saat 4.30 şu
5 gb odaya geldim
İlk uyandığımda ağrı değil yanma hissi vardı odaya geçince ağrı kesici yapıldı ve bir daha ağrım olmadı çok şükür sadece direnlerde çok hafif sizi oldu
O da aslında direnin acısı değil
Direnin borusu korse ve tenim arasında kaldığı için o tenime baskı yaptı biraz
Dün ameliyat oldum biraz önce eve geldim
Direnlerim yarın öğlen çekilecek
Çok güzel temizlenmiş şişlik yok dedi
Tedbiren yarın çekelim riske atmayalım dedi hoca
İlk ayaga kalkmada tuvalete gitmeye sorun yaşamadım
Bir kıyas yaparak anlatırsam daha önce 1 genel anestezi 1 epidural doğum yaptım
Sezeryan 10 da bu Ameliyat 2 diyebilirim benim için

Bu arada gelelim görüntüye
Şu an bile minikler çok beğendim
B cup olacak diye konuştuk ameliyata girmeden
Tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum ilk çıktığınızda şiş ve ödemli mıydı benimkiler baya küçük duruyor ödemsiz gibi ve yumusaklar
Sonradan mı ödem oluyor

Yarın diren çekiminden biraz korkuyorum
Birde pansuman yapmayacaksın haftaya kontrole gel dediler

Off off yazım yanlışlarına bak
İdare edin

Merhaba geçmiş olsun drenden hiç korkma keske çekilmese bende kalsa diye dua ettim düşün okadar korkuyordum çıkarken acıyacak diye yattağa yattığımdada çok korkuyordum ama derin nefes aldım sanki memem su doluymus içinden balık çekmişler diye bi his oldu biraz saçma ama lık diye çıktı asla acı yok

Ameliyattan hemen sonra şiş değillerdi. Ertesi gün eve çıktığımda hafif şiştiler. En çok 3. Ve 4. Günler çok şişti.

Ne güzel yazmışsın
İnşallah bende de öyle olur
Ameliyattan hemen sonra şiş değillerdi. Ertesi gün eve çıktığımda hafif şiştiler. En çok 3. Ve 4. Günler çok şişti.
Benimde sertleşmeye başladı sanki

Yaa kızlar bişey sorucam dün dren bantlarını çıkarınca banyo yaptım su geçirmez bantlarım var benim bu t bölgesinin birleştiği yerde kan lekesi gibi bi leke var resim ekleyebilirsem ekliycem açılmamı oldu kanadımı bilmiyorum bugün gördüm açılma olsa anlarım sanki acır yaa basına gelen varmı

Canım geçmiş olsun tecrübeli arkadaşlar yazar
Ben bilemedim

Bide bişey daha sorucam kızlar bugün medical sütyeni çıkarıp yıkadım fön makinesiyle kuruturken kopçalı yerlerini yaktım biraz atletin üstüne giydim tahriş etmesin diye birde ameliyatta ilk kopçaya takmıslardı nefesim kesilir gibiydi şimdi bol geliyor ikiye taktım doktora sormadım ama daha iyi sıkı tuttu sanki

Şişlikler indi o zaman

Kızlar pansumana ne zaman başladınız
Bugün diren için gittiğimde sorucam ama dün çıkarken pansuman yok dedi asistan ben anlamadım
Haftaya kontrol var bakalim

Acaba medical sütyen 2 tane mi almak gerekir onu yıkayıp kuruyacak kadar kolunuzu kullanabiliyor musunuz. Ben sanki 2 ay kolumu kullanmıyacam sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…