- 29 Mayıs 2022
- 216
- 78
- 18
- 25
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.121
Bursa nilüferde özel kliniği var google yazınca çıkıyorÇok geçmiş olsun size de. Nasıl alabildiniz şebnem hanıma randevu kendisi hangi hastanede.
Muayene ücreti ne kadar? Bide ödemlerin gitti mi?Ağrı sızı var mı?Bursa nilüferde özel kliniği var google yazınca çıkıyor
Muayene ücretsizMuayene ücreti ne kadar? Bide ödemlerin gitti mi?Ağrı sızı var mı?
Evet arkadaslar üç günlük taze ameliyatlı olarak su ana kadarki sürecimi anlatıyorum :))
Ameliyat olmaya karar vermeden,verdikten,arastırma yaparken okumadığım izlemediğim forum video deneyim kalmamıstı bişey öğrenebilirmiyim dihe bu baslık altında 2000 mesajı kimbilir kaç kere okudum :)
23 yasındayım iki bucuk yasında oğlum var emzirdim kilom 70 boyum 158
Üniversiteden randevu almıstım sgk ameliyatımı onaylamıştı 90 dd cup sütyen kullanıyordum emzirme bitince iyice sarktı bedeni 85d ye düştü fakat foş bi meme deri fazlalığı köprücükten ölçünce meme bası 30 cm di ameliyatıma üç gün kala deprem faciası yasandı ve ameliyat iptal oldu tekrar ararlar diye bekledim ama geri dönen olmadı psikolojim iyice bozulmuştu ve ne olursa olsun bu yazı o memelerle geçirmek istemedim doktor arayısına girdim bursada yaşıyorum referansına güvendiğim hürrem Şebnem gürler hanımla görüşmeye karar verdim kendinden emindim ilk görüşmede ameliyata karar verdim gün aldım salı günü tetkikler yapıldı kan usg vs anestezi ile görüştüm gece hiçbişey yemedim içmedim çarşamba 11 de hastaneye yatışım yapıldı damar yolum açıldı üstüme önlük giydim çizimlerim yapıldı 80 b istiordum ameliyathanaye gidiyorum içime bi korku kaplandı ameliyathane okadar soğuk biyerki kendimi çok kötü hisettim asla kesici delici aletleri vs yoktu herkes çok güleryüzlüydü herkesle şakalaşıp gülüyordum ama içimden birden (acaba bu memelerle yaşayabilirmiydim burda ne işim var ne gerek vardı) diye zırvalamaya basladım hissedicekmiyim uyuyacakmıyım korkuları kapladı ilk defa ameşiyat olacağım için sonra doktor falan geldi yatırdılar kollarımı bağladılar iyi uykular diyip gülüştük sonra uyandım odaya girmiştim inanılmaz bi sızı hisettim bacaklarımda sonda takılmısım ameliyatım biraz uzun biraz değil baya uzun sürmüş 12 de girmiştim ayılma bayılma 5 de çıkmıştım sonda yerim yanıyodu hiçbi ağrım vs olmadı çok güzel yattım üç saat sonra çorba su yürüyüş herşey çok iyi asla korkulacak bişe yok sondayı çıkarmalarını istedim beni rahatsız eden tek şey oydu çıkarkende hiç acımadı bu arada bosuna stres yapmayın takılsanızda bi gece kaldım perşembe evime döndüm bugün üçüncü gün drenlerim hala takılı yarın kontrolüm var çıkıcak sol mememde ağrım var ama o benim yüzümden hastanede okadar antibiyotik ağrı kesici serum yapıyolarki ameliyat olduğumuzu unutuyyosunuz ben yataktan falan hep kendim kaltığım için dikişlerimi çok zorlamışım ağrılarım biraz çok hastane konforundan çıkıp eve gelince daha iyi anldım kendinizi yormayın nasılsa iyiyim diyip bişe yapmayın yatı. Dinlenin su anlık ağrılarım dikiş yerlernde zorlamadan kaynaklı birde sırt üstü çok yattığım için kalçam ve sırtım ağrıyor benim önceden kuyrul sokumu sıkıntım olduğu için daha fazla ağrı hissediyorum ödemler ve tamponlardan dolayı korse çok sıkıyor ama bunlarda bu güzelliğin tuzu biberi asla dayanılmayacak bişey yok korkmayın ameliyatımla ilgili dren acısı bedenim çıkan doku süt bezleri vs bunları yarın ki kontrolde öğrenixem benim sürecim simdilik bukadar güncellerim mutlaka
Evett oldumOldunuz mu ameliyatınıldunuz mu ameliyatınızı
Ohh çok şükür geçmiş olsun. Ben anesteziden çok korkuyurum aklıma olumsuzluk çlar geliyor ama sizleri duyunca bir rahatlıyorum. Müsait olunca sizde süreci yazarsanız sevinirim.Evett oldum
Şükür iyi geçti rahatım
Tuvalete kendim gidebildim kalkabiliyorum
Anesteziden korkmanızı gerektirecek hiçbir durum yok emin olun ameliyat esnasında o anestezi size verildiğinde odanıza çıktığınızda bi uykudan uyanmıs gibi oluyorsunuz o ameliyat saatleri yok hafızadaOhh çok şükür geçmiş olsun. Ben anesteziden çok korkuyurum aklıma olumsuzluk çlar geliyor ama sizleri duyunca bir rahatlıyorum. Müsait olunca sizde süreci yazarsanız sevinirim.
TabiikiOhh çok şükür geçmiş olsun. Ben anesteziden çok korkuyurum aklıma olumsuzluk çlar geliyor ama sizleri duyunca bir rahatlıyorum. Müsait olunca sizde süreci yazarsanız sevinirim.
Off off yazım yanlışlarına bakTabiiki
Dün sabah hastaneye gittim 12 gün hoca çizim yaptı herşeyi konuştuk 12.30 gün ameliyata alındım
Aynur un da dedigi GB anesteziden korkmana gerek yok
Ameliyathanenin uyandırma kısmında gözümü açtığımda saat 4.30 şu
5 gb odaya geldim
İlk uyandığımda ağrı değil yanma hissi vardı odaya geçince ağrı kesici yapıldı ve bir daha ağrım olmadı çok şükür sadece direnlerde çok hafif sizi oldu
O da aslında direnin acısı değil
Direnin borusu korse ve tenim arasında kaldığı için o tenime baskı yaptı biraz
Dün ameliyat oldum biraz önce eve geldim
Direnlerim yarın öğlen çekilecek
Çok güzel temizlenmiş şişlik yok dedi
Tedbiren yarın çekelim riske atmayalım dedi hoca
İlk ayaga kalkmada tuvalete gitmeye sorun yaşamadım
Bir kıyas yaparak anlatırsam daha önce 1 genel anestezi 1 epidural doğum yaptım
Sezeryan 10 da bu Ameliyat 2 diyebilirim benim için
Bu arada gelelim görüntüye
Şu an bile minikler çok beğendim
B cup olacak diye konuştuk ameliyata girmeden
Tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum ilk çıktığınızda şiş ve ödemli mıydı benimkiler baya küçük duruyor ödemsiz gibi ve yumusaklar
Sonradan mı ödem oluyor
Yarın diren çekiminden biraz korkuyorum
Birde pansuman yapmayacaksın haftaya kontrole gel dediler
Merhaba geçmiş olsun drenden hiç korkma keske çekilmese bende kalsa diye dua ettim düşün okadar korkuyordum çıkarken acıyacak diye yattağa yattığımdada çok korkuyordum ama derin nefes aldım sanki memem su doluymus içinden balık çekmişler diye bi his olduTabiiki
Dün sabah hastaneye gittim 12 gün hoca çizim yaptı herşeyi konuştuk 12.30 gün ameliyata alındım
5 gb odaya geldim
İlk uyandığımda ağrı değil yanma hissi vardı odaya geçince ağrı kesici yapıldı ve bir daha ağrım olmadı çok şükür sadece direnlerde çok hafif sizi oldu
Tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum ilk çıktığınızda şiş ve ödemli mıydı benimkiler baya küçük duruyor ödemsiz gibi ve yumusaklar
Sonradan mı ödem oluyor
Ameliyattan hemen sonra şiş değillerdi. Ertesi gün eve çıktığımda hafif şiştiler. En çok 3. Ve 4. Günler çok şişti.Tabiiki
5 gb odaya geldim
Sonradan mı ödem oluyor
Ne güzel yazmışsınMerhaba geçmiş olsun drenden hiç korkma keske çekilmese bende kalsa diye dua ettim düşün okadar korkuyordum çıkarken acıyacak diye yattağa yattığımdada çok korkuyordum ama derin nefes aldım sanki memem su doluymus içinden balık çekmişler diye bi his oldubiraz saçma ama lık diye çıktı asla acı yok
Benimde sertleşmeye başladı sankiAmeliyattan hemen sonra şiş değillerdi. Ertesi gün eve çıktığımda hafif şiştiler. En çok 3. Ve 4. Günler çok şişti.
Canım geçmiş olsun tecrübeli arkadaşlar yazarYaa kızlar bişey sorucam dün dren bantlarını çıkarınca banyo yaptım su geçirmez bantlarım var benim bu t bölgesinin birleştiği yerde kan lekesi gibi bi leke var resim ekleyebilirsem ekliycem açılmamı oldu kanadımı bilmiyorum bugün gördüm açılma olsa anlarım sanki acır yaa basına gelen varmı Eki Görüntüle 3258338
Teşekkür ederim doktor cuma gününe çağırdı bakalım dediCanım geçmiş olsun tecrübeli arkadaşlar yazar
Ben bilemedim
Yüksek ihtisastan çekirge devlete gitmişti ordan emekli olup kendi muayenehanesinde çalışıyor artık 40 bine oldum benBen şehir Hastanesi'nde diye hatırlıyorum şebnem hanımı . Ameliyat ücreti ne kadar peki ?
Şişlikler indi o zamanBide bişey daha sorucam kızlar bugün medical sütyeni çıkarıp yıkadım fön makinesiyle kuruturken kopçalı yerlerini yaktım birazatletin üstüne giydim tahriş etmesin diye birde ameliyatta ilk kopçaya takmıslardı nefesim kesilir gibiydi şimdi bol geliyor ikiye taktım doktora sormadım ama daha iyi sıkı tuttu sanki
Acaba medical sütyen 2 tane mi almak gerekir onu yıkayıp kuruyacak kadar kolunuzu kullanabiliyor musunuz. Ben sanki 2 ay kolumu kullanmıyacam sanıyorumBide bişey daha sorucam kızlar bugün medical sütyeni çıkarıp yıkadım fön makinesiyle kuruturken kopçalı yerlerini yaktım birazatletin üstüne giydim tahriş etmesin diye birde ameliyatta ilk kopçaya takmıslardı nefesim kesilir gibiydi şimdi bol geliyor ikiye taktım doktora sormadım ama daha iyi sıkı tuttu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?