- 3 Şubat 2022
- 10
- 1
- 6
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.101
Merhaba bende çarşamba günü randevu aldım doktor hanımla görüşmeye gideceğim öncelikle size bazı şeyler danışmak isterim öncelikle çok geçmiş olsun umarım mutlu ve güzel bir hayat sürüyorsunuzdur sorularım şu şekilde kaç bedenden kaç bedene düştünüz ameliyatınız kaç saat sürdü diren kaç gün kaldı7. Günden bildiriyorum kızlar
Ben de geçen hafta ameliyatımı olmuştum. Şimdilik kötü bir gidişat yok. Meme içten ince, ten rengi bir bantla kapalı. dıştan da kalın gazlı bezler vardı. Bu hafta kalın kısmı doktor aldı. İnce bantları da ben 10. Günde çıkaracağım. Tamamen dikişle kalacağım.. Ama bugün dikiş yerleri biraz gerilmeye başladı...doktoruma danışacağım bir kreme ihtiyaç var mı diye. Gerilme biraz can yakıyor çünkü. Ama ne güzel şeymiş küçük memeli olmak yav.. Gerçekten üzerimden bir yük kalkmış.. Darısı isteyen herkese
Merhaba bende çarşamba günü randevu aldım doktor hanımla görüşmeye gideceğim öncelikle size bazı şeyler danışmak isterim öncelikle çok geçmiş olsun umarım mutlu ve güzel bir hayat sürüyorsunuzdur sorularım şu şekilde kaç bedenden kaç bedene düştünüz ameliyatınız kaç saat sürdü diren kaç gün kaldıSelam kizlar bende 24.01 ameliyat oldum Asude köksal, gercekten asiri memnunum. Ameliyat sonra sadece tansiyonumda sorun vardi narkozdan dolayi, ama agri sizi hic olmadi ben cok saskindim, cok kötü bir agri ve kötü sürec bekliyordum hatte 3. günden itibaren alisverise bile ciktim … benden 2kg alindi sag memeden 1.2 kg ve acilma oldu sag gögsümde . Suan kantaron yagi kullaniyorum acik yere ve büyük bir yara bakalim ne zaman iyilesicek.
Ben bursa dayım özel de oldum 40 bine siz neredesiniz bilmiyorum ama benim doktorum bir arkadasım protez için gitt dikleştirme artı proteze 65 bin dedi baya fazla söylemiş size yani ve 3 te biri kalacak nedemek böyle bişey mümkün değil siz ne beden istiyorsanız o olucak siz doktorunuzu değiştirin bence sizi rahatlatması gerekirken korkutmus asla iyileşmeme sıkıntısı yok sezeryan oldunmu bilmiyorum ama emin ol bu yanında sinek ısırığı gram acı yok iki gündür ağrı kesici kullanmıyorumSiz ameliyatı özelde mi devlette mi oldunuz ve hangi şehir kime oldunuz. ben dün özel hastaneden fiyat aldım 65 bin diyor. Bu kadar fazla olacağını tahmin etmedim. Birde doktor 4 de 1 kalacak memenin o kadar küçülteceğin diyor. Bende çok korkuyurum ya iyileşmezse ya memelerin asimetrik olursa beğenmezsem diye
Benim yaşadığım ilde plastik cerrah yok bu yüzden samsunda gittim evet iki sezeryanım var. Doktorun söylediği senin sırtın çok küçük sana bu memenin çeyreği yeter napacak sın daha büyük gibi konuştu hani birlikte karar vereceğiz demedi. Bir de mesela ne sorsam hallederiz olur düzelir korkmana gerek yok dedi. Tek pişmanlığın neden daha önce olmadım demek olacak dedi 20 sinde istiyorsan hemen yapalım dedi. Sizin ameliyat kaç saat sürdü peki. Yani haziran içinde olmaya karar vermiştim ama korkudan vazgeçmek üzereyimBen bursa dayım özel de oldum 40 bine siz neredesiniz bilmiyorum ama benim doktorum bir arkadasım protez için gitt dikleştirme artı proteze 65 bin dedi baya fazla söylemiş size yani ve 3 te biri kalacak nedemek böyle bişey mümkün değil siz ne beden istiyorsanız o olucak siz doktorunuzu değiştirin bence sizi rahatlatması gerekirken korkutmus asla iyileşmeme sıkıntısı yok sezeryan oldunmu bilmiyorum ama emin ol bu yanında sinek ısırığı gram acı yok iki gündür ağrı kesici kullanmıyorum
Öncelikle gerçekten o doktoru silin atın kafanızdan sakin olun korkmanızı gerektirecek bi durum yok birdaha çocuk düşünüyomusunuz emrdinizmi bilmiyorum ama şöyle söyliyim d e f cup olan devasa memeleri şak diye a cup yapamıyolar zaten belli bir oranda küçülmesi gerek süt bezi,meme başı korunması için ve gerçekten sırtınız yani beden ölçünüz küçükçe küçük meme iyidir ben d cuptan b ye düştüm gerçekten keske bekarken bile yaptırabilirmişim dedimmkendime bosuna tasımısım benim ameliyatım ayılmam bayılmam toplam bes saat sürdü yasımın genç olması ikinci çocuğu düşünmem ve gerçekten çok küçük meme istediğim için ama aslaa asla zorlu bişe değil bi gece hastanede kalıyosunuz zaten hatta kalmayan bile varBenim yaşadığım ilde plastik cerrah yok bu yüzden samsunda gittim evet iki sezeryanım var. Doktorun söylediği senin sırtın çok küçük sana bu memenin çeyreği yeter napacak sın daha büyük gibi konuştu hani birlikte karar vereceğiz demedi. Bir de mesela ne sorsam hallederiz olur düzelir korkmana gerek yok dedi. Tek pişmanlığın neden daha önce olmadım demek olacak dedi 20 sinde istiyorsan hemen yapalım dedi. Sizin ameliyat kaç saat sürdü peki. Yani haziran içinde olmaya karar vermiştim ama korkudan vazgeçmek üzereyim
Siz ameliyat oldunuz mu yoksa ertelendi mi.Geçmiş olsun ne güzel kurtuldunuzdarısı başıma..Pazar günü yatışım var, nezle gibiyim kontrol edip ona göre ameliyat mı olacak yoksa ertelenecek mi belli olacak..
Çok teşekkürler bilgikendirdiğiniz için inşallah bende vazgeçmem 20 sindi ameliyat olup kurtulurum ve buraya yazarımÖncelikle gerçekten o doktoru silin atın kafanızdan sakin olun korkmanızı gerektirecek bi durum yok birdaha çocuk düşünüyomusunuz emrdinizmi bilmiyorum ama şöyle söyliyim d e f cup olan devasa memeleri şak diye a cup yapamıyolar zaten belli bir oranda küçülmesi gerek süt bezi,meme başı korunması için ve gerçekten sırtınız yani beden ölçünüz küçükçe küçük meme iyidir ben d cuptan b ye düştüm gerçekten keske bekarken bile yaptırabilirmişim dedimmkendime bosuna tasımısım benim ameliyatım ayılmam bayılmam toplam bes saat sürdü yasımın genç olması ikinci çocuğu düşünmem ve gerçekten çok küçük meme istediğim için ama aslaa asla zorlu bişe değil bi gece hastanede kalıyosunuz zaten hatta kalmayan bile var
Bende bu doktora ameliyat olmayı düşünüyorum inşallah mesajımı görürsünüz d3 sizden bilgi alabilirimBen Samsun'da oldum doktor nazlı tosun çok memnunum çok tatlı anlayışlı bir doktor
Benim ameliyat ertelendi, dün yatış yaptım bugün ameliyathaneye kadar gittim orada anestezi dr.kontrol etti acelesi olan bi ameliyat değil ertelemek iyi olur dedi polikinikten randevu alırsın dedi ama ben randevu almadan toparlanıp çıktım. Özelde yada başka bi dr. araştırıcam fakülteyi hiç sevmedim..Siz ameliyat oldunuz mu yoksa ertelendi mi.
Nerede, hangi tıp fakültesi lütfen bilgi verir misiniz?Kızlar merhaba
Bende yeni gelişmeler var
Diğer hastaneyi bu kadar zamandır boşuna beklemişim
Dün başka bir tıp fakültesine geldim ve her şey çok güzel ilerledi
Diğer tarafta kıdemli asistanı bile gorememisken burada prof muayene yaptı
Ve ben asistan ameliyatı talep etmeme rağmen
Prof ameliyatı kendi yapacagini ve ek ücret almayacağını söyledi
Ennn güzel tarafı da haftaya salıya gün verdiler
2.5 aydır dosyamı teslim etmiş belirsizlik içinde bekliyordum
Konya Selçuk üni tıp fakültesiNerede, hangi tıp fakültesi lütfen bilgi verir misiniz?
6 aya tamamlanıyor en alt kısım biraz zor geçiyor oranın yapısı farklı ve sert olduğu için diğer yerlere göre yavaş iyileşecek ama altta potluk var orası tam düzelmez diye tahmin ediyorum.. acele etme stres yapma şekli güzel görünüyorArkadaşlar lütfen yardım edin.psikolojim alt üst oldu.bugğn tam bir ay oldu bu durum normal mi? Gerçi artık normal olmasa ne olacak ama insan bir şeyler duymak istiyor.bu kadar kesi normal mi? İzler normal mi? Meme başı normal mi
çok çok dile getirin hep büyük bırakıyorlar ve kilo alınca göğüste büyüyor ne kadar küçültülürse o kadar iyi olur ilerisi içinMerhaba arkadaşlar. Bende 12 nisanda meme küçültme ameliyatı olacağım inşallah. Senelerdir istiyordum şimdiye kısmetmiş. 75 d sütyen kullanıyorum. Bedenime göre fazlaca iri duruyorlar. B cup olmasını istiyorum
4.aydayım ama hala aynı.umarım revizyona gerek kalmaz6 aya tamamlanıyor en alt kısım biraz zor geçiyor oranın yapısı farklı ve sert olduğu için diğer yerlere göre yavaş iyileşecek ama altta potluk var orası tam düzelmez diye tahmin ediyorum.. acele etme stres yapma şekli güzel görünüyor
Herşey istediğiniz gibi kolaylıkla ilerler umarım. Her ameliyat olan kişide kendimi görüyorum sanki stres mi desem yeni bir başlangıcın heyecanımı desem korku mu desem hangi duyguyu ağır basıyor emin değilim amaKonya Selçuk üni tıp fakültesi
Yarın ameliyatım inşallah
Teşekkür ederimHerşey istediğiniz gibi kolaylıkla ilerler umarım. Her ameliyat olan kişide kendimi görüyorum sanki stres mi desem yeni bir başlangıcın heyecanımı desem korku mu desem hangi duyguyu ağır basıyor emin değilim ama
Aynur nasılsın nasıl hissediyorsun? Şebnem hanım hangi hastanede öğreneblir miyim?Evet arkadaslar üç günlük taze ameliyatlı olarak su ana kadarki sürecimi anlatıyorum :))
Ameliyat olmaya karar vermeden,verdikten,arastırma yaparken okumadığım izlemediğim forum video deneyim kalmamıstı bişey öğrenebilirmiyim dihe bu baslık altında 2000 mesajı kimbilir kaç kere okudum :)
23 yasındayım iki bucuk yasında oğlum var emzirdim kilom 70 boyum 158
Üniversiteden randevu almıstım sgk ameliyatımı onaylamıştı 90 dd cup sütyen kullanıyordum emzirme bitince iyice sarktı bedeni 85d ye düştü fakat foş bi meme deri fazlalığı köprücükten ölçünce meme bası 30 cm di ameliyatıma üç gün kala deprem faciası yasandı ve ameliyat iptal oldu tekrar ararlar diye bekledim ama geri dönen olmadı psikolojim iyice bozulmuştu ve ne olursa olsun bu yazı o memelerle geçirmek istemedim doktor arayısına girdim bursada yaşıyorum referansına güvendiğim hürrem Şebnem gürler hanımla görüşmeye karar verdim kendinden emindim ilk görüşmede ameliyata karar verdim gün aldım salı günü tetkikler yapıldı kan usg vs anestezi ile görüştüm gece hiçbişey yemedim içmedim çarşamba 11 de hastaneye yatışım yapıldı damar yolum açıldı üstüme önlük giydim çizimlerim yapıldı 80 b istiordum ameliyathanaye gidiyorum içime bi korku kaplandı ameliyathane okadar soğuk biyerki kendimi çok kötü hisettim asla kesici delici aletleri vs yoktu herkes çok güleryüzlüydü herkesle şakalaşıp gülüyordum ama içimden birden (acaba bu memelerle yaşayabilirmiydim burda ne işim var ne gerek vardı) diye zırvalamaya basladım hissedicekmiyim uyuyacakmıyım korkuları kapladı ilk defa ameşiyat olacağım için sonra doktor falan geldi yatırdılar kollarımı bağladılar iyi uykular diyip gülüştük sonra uyandım odaya girmiştim inanılmaz bi sızı hisettim bacaklarımda sonda takılmısım ameliyatım biraz uzun biraz değil baya uzun sürmüş 12 de girmiştim ayılma bayılma 5 de çıkmıştım sonda yerim yanıyodu hiçbi ağrım vs olmadı çok güzel yattım üç saat sonra çorba su yürüyüş herşey çok iyi asla korkulacak bişe yok sondayı çıkarmalarını istedim beni rahatsız eden tek şey oydu çıkarkende hiç acımadı bu arada bosuna stres yapmayın takılsanızda bi gece kaldım perşembe evime döndüm bugün üçüncü gün drenlerim hala takılı yarın kontrolüm var çıkıcak sol mememde ağrım var ama o benim yüzümden hastanede okadar antibiyotik ağrı kesici serum yapıyolarki ameliyat olduğumuzu unutuyyosunuz ben yataktan falan hep kendim kaltığım için dikişlerimi çok zorlamışım ağrılarım biraz çok hastane konforundan çıkıp eve gelince daha iyi anldım kendinizi yormayın nasılsa iyiyim diyip bişe yapmayın yatı. Dinlenin su anlık ağrılarım dikiş yerlernde zorlamadan kaynaklı birde sırt üstü çok yattığım için kalçam ve sırtım ağrıyor benim önceden kuyrul sokumu sıkıntım olduğu için daha fazla ağrı hissediyorum ödemler ve tamponlardan dolayı korse çok sıkıyor ama bunlarda bu güzelliğin tuzu biberi asla dayanılmayacak bişey yok korkmayın ameliyatımla ilgili dren acısı bedenim çıkan doku süt bezleri vs bunları yarın ki kontrolde öğrenixem benim sürecim simdilik bukadar güncellerim mutlaka
Teşekkür ederm bomba gibi hissediyorum bursa nilüfer se özel kliniği var ameliyatları özel jimer hstanesinde yapıyorAynur nasılsın nasıl hissediyorsun? Şebnem hanım hangi hastanede öğreneblir miyim?
Oldunuz mu ameliyatınızıTeşekkür ederim
Bende hiç heyecan korku yok neden böyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?