Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba bende çarşamba günü randevu aldım doktor hanımla görüşmeye gideceğim öncelikle size bazı şeyler danışmak isterim öncelikle çok geçmiş olsun umarım mutlu ve güzel bir hayat sürüyorsunuzdur sorularım şu şekilde kaç bedenden kaç bedene düştünüz ameliyatınız kaç saat sürdü diren kaç gün kaldı
Sütyeni kaç gün tuttunuz hastanede kaç gün kaldınız herhangi bir sorunla karşılaştınız mı ve özel olmazsa kaç liraya yaptırdınız

Merhaba bende çarşamba günü randevu aldım doktor hanımla görüşmeye gideceğim öncelikle size bazı şeyler danışmak isterim öncelikle çok geçmiş olsun umarım mutlu ve güzel bir hayat sürüyorsunuzdur sorularım şu şekilde kaç bedenden kaç bedene düştünüz ameliyatınız kaç saat sürdü diren kaç gün kaldı
Sütyeni kaç gün tuttunuz hastanede kaç gün kaldınız herhangi bir sorunla karşılaştınız mı ve özel olmazsa kaç liraya yaptırdınız

Ben bursa dayım özel de oldum 40 bine siz neredesiniz bilmiyorum ama benim doktorum bir arkadasım protez için gitt dikleştirme artı proteze 65 bin dedi baya fazla söylemiş size yani ve 3 te biri kalacak nedemek böyle bişey mümkün değil siz ne beden istiyorsanız o olucak siz doktorunuzu değiştirin bence sizi rahatlatması gerekirken korkutmus asla iyileşmeme sıkıntısı yok sezeryan oldunmu bilmiyorum ama emin ol bu yanında sinek ısırığı gram acı yok iki gündür ağrı kesici kullanmıyorum

Benim yaşadığım ilde plastik cerrah yok bu yüzden samsunda gittim evet iki sezeryanım var. Doktorun söylediği senin sırtın çok küçük sana bu memenin çeyreği yeter napacak sın daha büyük gibi konuştu hani birlikte karar vereceğiz demedi. Bir de mesela ne sorsam hallederiz olur düzelir korkmana gerek yok dedi. Tek pişmanlığın neden daha önce olmadım demek olacak dedi 20 sinde istiyorsan hemen yapalım dedi. Sizin ameliyat kaç saat sürdü peki. Yani haziran içinde olmaya karar vermiştim ama korkudan vazgeçmek üzereyim

Öncelikle gerçekten o doktoru silin atın kafanızdan sakin olun korkmanızı gerektirecek bi durum yok birdaha çocuk düşünüyomusunuz emrdinizmi bilmiyorum ama şöyle söyliyim d e f cup olan devasa memeleri şak diye a cup yapamıyolar zaten belli bir oranda küçülmesi gerek süt bezi,meme başı korunması için ve gerçekten sırtınız yani beden ölçünüz küçükçe küçük meme iyidir ben d cuptan b ye düştüm gerçekten keske bekarken bile yaptırabilirmişim dedimmkendime bosuna tasımısım benim ameliyatım ayılmam bayılmam toplam bes saat sürdü yasımın genç olması ikinci çocuğu düşünmem ve gerçekten çok küçük meme istediğim için ama aslaa asla zorlu bişe değil bi gece hastanede kalıyosunuz zaten hatta kalmayan bile var

Çok teşekkürler bilgikendirdiğiniz için inşallah bende vazgeçmem 20 sindi ameliyat olup kurtulurum ve buraya yazarım

Siz ameliyat oldunuz mu yoksa ertelendi mi.
Benim ameliyat ertelendi, dün yatış yaptım bugün ameliyathaneye kadar gittim orada anestezi dr.kontrol etti acelesi olan bi ameliyat değil ertelemek iyi olur dedi polikinikten randevu alırsın dedi ama ben randevu almadan toparlanıp çıktım. Özelde yada başka bi dr. araştırıcam fakülteyi hiç sevmedim..

Nerede, hangi tıp fakültesi lütfen bilgi verir misiniz?

6 aya tamamlanıyor en alt kısım biraz zor geçiyor oranın yapısı farklı ve sert olduğu için diğer yerlere göre yavaş iyileşecek ama altta potluk var orası tam düzelmez diye tahmin ediyorum.. acele etme stres yapma şekli güzel görünüyor

çok çok dile getirin hep büyük bırakıyorlar ve kilo alınca göğüste büyüyor ne kadar küçültülürse o kadar iyi olur ilerisi için

4.aydayım ama hala aynı.umarım revizyona gerek kalmaz

Konya Selçuk üni tıp fakültesi
Yarın ameliyatım inşallah
Herşey istediğiniz gibi kolaylıkla ilerler umarım. Her ameliyat olan kişide kendimi görüyorum sanki stres mi desem yeni bir başlangıcın heyecanımı desem korku mu desem hangi duyguyu ağır basıyor emin değilim ama

Teşekkür ederim
Bende hiç heyecan korku yok neden böyle bilmiyorum

Aynur nasılsın nasıl hissediyorsun? Şebnem hanım hangi hastanede öğreneblir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…