Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Agrım sızım hiç olmadı 3.gün hastane bahçesinde dolaşmaya başladım.4. Gün çıktım 5. Gün işe başladım

Narkoz sonrası çok üşüdüm o çok kötü oluyor.sondayı ilk anlar sürekli çişim varmış gibi hissetim ama o da uzun sürmedi.en korktuğum direnlerdi ama o da yersizmiş çok rahattım

Narkoz sonrası çok üşüdüm o çok kötü oluyor.sondayı ilk anlar sürekli çişim varmış gibi hissetim ama o da uzun sürmedi.en korktuğum direnlerdi ama o da yersizmiş çok rahattım
Teşekkürler.. narkoz em büyük korkum çünkü ameliyata hic girmedim oncedennnn

Sigarayı bırakamayacaksanız en az 2 ay hiç bulaşmayın bu ameliyata.Tam iyileştim 3 hafta geçti der yakarsınız hiç iziniz yokken izleriniz koyulasır dikiş yerlerinizde açılmalar olusur.Bence bu ameliyatların en önemli kısmı sigara.İçmezseniz hele de öncesinde hiç içmiyorsanız iziniz bile kalmıyor.

Arkadaşlar iki buçuk ay oldu.bu potluklar normal mi.alttaki

Eklentiler

• E817D2F0-CC4D-4C71-9BD4-14FA1C08603B.jpeg
    52 KB · Görüntüleme: 303
  • C0AAC2B5-28C3-45D6-AEF3-C1A501631E66.jpeg
    36,6 KB · Görüntüleme: 261
  • 88DBF08A-5842-4ED4-AF28-74860BA35F96.jpeg
    62,8 KB · Görüntüleme: 267
  • DF50B435-4C11-4585-ABDC-23A3B923B479.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 293
Arkadaşlar iki buçuk ay oldu.bu potluklar normal mi.alttaki
Asla mormal değil benimde sol göğsüm öyle benim birde birleşme yeri açıldı en büyük sıkıntım o olsada o alttaki dikişin yukarda olması normal değil, Benim 6 ay oldu.Diğer memem dikiş tam meme altında gözükmüyor.Tekrar ameliyat olucam.

Başka bir dr a silikon icin başvurdum.o fazlalıkları almak lazım dedi.hangi fazlalıklar daha yeni amelyat oldum dedim.yüz yüze görüşmeye çağırdı.o yüzden bilemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba benim ameliyatımın üzerinden üç ay geçti.izlerim var . iz kremine doktorum yeni başlattı.Ama alt kısıım bu şekil değil.

Benimde izlerim var ama asla altında böyle potluk yok kremleri sürerken masaj yapmayı denediniz mi benim başlangıç ve bitiş yerlerinde vardı her krem sürdüğümde çok bastırmadan masaj yaptım geçti

Benimde 75 keşke 80 olsa

Benimde izlerim var ama asla altında böyle potluk yok kremleri sürerken masaj yapmayı denediniz mi benim başlangıç ve bitiş yerlerinde vardı her krem sürdüğümde çok bastırmadan masaj yaptım geçti
Masaj yaparak sürüyorum ama dikişler çok yukarıda.onlar alta inecek dedi dr ama hiç öyle gözükmüyor maalesef

cok gecmis olsun , siz kucultme ameliyatindan sonra yeniden mi silikon icin ameliyat olacaksiniz tam anlayamadim?

Ben henuz kucultme ameliyati olmadim fakat sezeryan dikis izim oyleydi , zamanla ince cizgi halini aldi, umarim istediginiz hale gelirler en yakin zamanda... iyilesme durumunuz ve kucuklugu guzel gorunuyor. yeniden cok gecmis olsun..

Küçültme değildi aslında dikleştirmeydi.ama maalesef epey küçüldü o yüzden silikon istiyorum.başka bir dr a sordum silikonu.önce o potlukları düzeltmem gerekiyor dedi.bende nasıl olur yeni ameliyat oldum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…