- 2 Nisan 2022
- 13
- 6
- 6
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.001
Bende universite hastanesinde olacagiünive
hangi şehirde ve ne kadar dediler fiyat olarak?Bende universite hastanesinde olacagim
Günlük hayatınıza döndünüz mu bu süredeEvet Edirne’de 2 buçuk ay olacak
sonda ve dren acıtıyor mu peki? bide narkozdan uyanması çok mu zor oluyor...Agrım sızım hiç olmadı 3.gün hastane bahçesinde dolaşmaya başladım.4. Gün çıktım 5. Gün işe başladım
Teşekkürler.. narkoz em büyük korkum çünkü ameliyata hic girmedim oncedennnnNarkoz sonrası çok üşüdüm o çok kötü oluyor.sondayı ilk anlar sürekli çişim varmış gibi hissetim ama o da uzun sürmedi.en korktuğum direnlerdi ama o da yersizmiş çok rahattım
Arkadaşlar iki buçuk ay oldu.bu potluklar normal mi.alttaks
Asla mormal değil benimde sol göğsüm öyle benim birde birleşme yeri açıldı en büyük sıkıntım o olsada o alttaki dikişin yukarda olması normal değil, Benim 6 ay oldu.Diğer memem dikiş tam meme altında gözükmüyor.Tekrar ameliyat olucam.Arkadaşlar iki buçuk ay oldu.bu potluklar normal mi.alttaki
Merhaba benim ameliyatımın üzerinden üç ay geçti.izlerim var . iz kremine doktorum yeni başlattı.Ama alt kısıım bu şekil değil.Başka bir dr a silikon icin başvurdum.o fazlalıkları almak lazım dedi.hangi fazlalıklar daha yeni amelyat oldum dedim.yüz yüze görüşmeye çağırdı.o yüzden bilemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum
Benimde 75 keşke 80 olsaarkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
Masaj yaparak sürüyorum ama dikişler çok yukarıda.onlar alta inecek dedi dr ama hiç öyle gözükmüyor maalesefBenimde izlerim var ama asla altında böyle potluk yok kremleri sürerken masaj yapmayı denediniz mi benim başlangıç ve bitiş yerlerinde vardı her krem sürdüğümde çok bastırmadan masaj yaptım geçti
Kim sırtının 80 olmasını ister kiBenimde 75 keşke 80 olsa
Başka bir dr a silikon icin başvurdum.o fazlalıkları almak lazım dedi.hangi fazlalıklar daha yeni amelyat oldum dedim.yüz yüze görüşmeye çağırdı.o yüzden bilemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum
Başka bir dr a silikon icin başvurdum.o fazlalıkları almak lazım dedi.hangi fazlalıklar daha yeni amelyat oldum dedim.yüz yüze görüşmeye çağırdı.o yüzden bilemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?