Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cok gecmis olsun, darisi isteyenlere.. doktorunuz kimdi?

geçmiiş olsun bende mayıs ayında olacağım haber geldi de tavsiye edip uyarmak istediğiniz bişi varmı ağrı çok oluyor mu dren falan

Aklınıza takılan birşey merak ettiğiniz şeyler varsa sorun lütfen bende olmadan önce hep burda yazılanları okuyordum ve doktoruma soruyordum

Neden korse kullandırmıyor ödem oluşmaması ve memenin şekile girmesi için önemli birşey yıllar önce olan bir arkadaşım var onada kullandırmamış doktoru ve memelerinin şeklinin düzgün olmadığını tekrar büyüdüğünü söylüyor doktoruma sormuştum neden uzunca bir süre kullandırdınız diye iç dikişlerin daha iyi iyileşmesi ve açılma olmaması şeklinin daha hızlı oluşması için demişti Bepanthol antiskar jel önerdiyse eğer malesef üretimi durdurulmuş ama derma olanı iyi geliyor bilginiz olsun

geçmiiş olsun bende mayıs ayında olacağım haber geldi de tavsiye edip uyarmak istediğiniz bişi varmı ağrı çok oluyor mu dren falan
Direnlerim çekilirken hiç hissetmedim bile. Tamamen acısız bir operasyon dersem yalan söylerim. Ki canım tatlı değildir. Ama o acı perşembe ameliyat olup cuma taburcu olan benim c.tesi dışarda aile iftarına gitmeme engel olamadı :) öyle dayanılmayacak bir şey değil yani.

Nedenini sormadım ama asla istemiyor kullanılmasını. Yakın bir arkadaşımda 1.5 yıl önce kendisinde meme küçültme oldu. O da kullanmadı. Memeleri gayet iyi durumda

Merhaba , Gecmis olsun dikislermi alindI dediniz dikisler genelikle kendinden eroten dikisler degilmiydi

Merhaba, evet kendiliğinden eriyor ama bağlantı yerlerini doktorum aldı 4 aya kadar da bazen vücuttan kaynaklı dikişler erimeye biliyormuş ama bu az görünen bir durum 2.5 ay oldu daha başıma gelmedi çok şükür

Ameliyat için kıyafet olarak yanımda neler götüreyim değerli bayan ameliyat sonrası giymek için ❤

Ameliyat sonrası pijama ve bol tarz şeyler mi giyiliyor

Bir tane önden düğmeli pijama takımı terlik çorap hastaneler sıcak oluyor ama yinede yanınıza hırka gibi birşey alın ameliyat esnasında gözüme bir jel sürmüşlerdi sürekli ıslak mendille silmek zorunda kaldım zor çıkan birşeydi başka birşey almayın boşuna yanınıza zaten ertesi gün direnler çekilip eve gönderiliyorsunuz

ameliyata girerken herhangi bir kilo sınırı var mı şu kilodan fazla olursunuz giremezsiniz gibi bir boy kilo ölçümüne bakıyorlar mı acaba

ameliyata girerken herhangi bir kilo sınırı var mı şu kilodan fazla olursunuz giremezsiniz gibi bir boy kilo ölçümüne bakıyorlar mı acabaaa

Benim gögüslerim vücuduma göre epey büyük kalıyordu ideal kilomda girdim ameliyata ama sanırım boy değilde fazla kilo varsa doktorlar söylüyor ameliyattan sonra kilo vermek sarkmasına almakta büyümesine sebep diye biliyorum 2.5 ay oldu ödemlerim tamamen gitti normal meme formuna döndüm almamaya dikkat ediyorum

Çok teşekkür ederim ama mecbur 1 hafta izin alıp döncem okula. Dönem sonuna doğru ya dersleri bi hafta da erteleyebiliriz diye düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…