- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.961
Ben pastane işletiyorum.sizinki daha kolay olacaktır.hiç tahmin ettiğim gibi değilmiş.çok rahat geçirdim ve 4. gün Edirne’den otobüsle döndüm İstanbul’a5. Gün işe başladım demişsiniz ne işle meşgulsünüz acaba? Ben öğretmenin ve 8mayısta devlette ameliyatım olacak. 1 haftaya toparlanıp sınıfa dönebilir miyim merak ediyorum
Merhaba bende mayıs ayında olacağım hayatımda hiç ameliyat olmadım korkuyorum önerileriniz nelerdir ameliyat sonrası yürüyüş yapmamda bir sakınca var mı dikiş izleri acisindannBen pastane işletiyorum.sizinki daha kolay olacaktır.hiç tahmin ettiğim gibi değilmiş.çok rahat geçirdim ve 4. gün Edirne’den otobüsle döndüm İstanbul’a
Profesör geri dondu mesajıma benim de mayıs ayında olmam muhtemel iletişimde kalalım hocam inşallah çabuk atlatırız5. Gün işe başladım demişsiniz ne işle meşgulsünüz acaba? Ben öğretmenin ve 8mayısta devlette ameliyatım olacak. 1 haftaya toparlanıp sınıfa dönebilir miyim merak ediyorum
Bende universite hastanesinde olacagim5. Gün işe başladım demişsiniz ne işle meşgulsünüz acaba? Ben öğretmenin ve 8mayısta devlette ameliyatım olacak. 1 haftaya toparlanıp sınıfa dönebilir miyim merak ediyorum
Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyilesirsinizMerhabalar bende 10 mayısta ameliyat olacağım benim en çok merak ettiğim sigara kullanımı Doktor 3 hafta önce bırakmalısın dedi dün bıraktım sigarayı ama beni çok zorlayacak gibi, sigaranın ne gibi olumsuzlukları oluyor acaba. ameliyat öncesi ve sonrası
inşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyilesirsiniz
Merhaba ameliyat sonrası yürüyüş yapmakta Bi sakınca var mı ben de mayıs ayında olacağım sanırım profesorden haber geldi de
Merhabalar bende 10 mayısta ameliyat olacağım benim en çok merak ettiğim sigara kullanımı Doktor 3 hafta önce bırakmalısın dedi dün bıraktım sigarayı ama beni çok zorlayacak gibi, sigaranın ne gibi olumsuzlukları oluyor acaba. ameliyat öncesi ve sonrası
Ne güzel yazmışsınız ilk ameliyat deneyimim olacak yazdığınız bütün korkular bende mevcut Allaha dua ediyorum ve inşallah hepsini yenerim çünkü artık gizleyemiyorum gerçekten çok büyükler sağlığa giriyor ve asistanlar olmam gerektiğini söylediler dua edin iyi geçsin ameliyatim bayancimİlk defa ameliyat olacak ve korkusu olan arkadaşlar korkmayın kafamda neler kurdum neler ya uyanamazsam ya ameliyat esnasında uyanırsam ya o an acı çekersem ya anestezi etkisiyle konuşmaya başlar saçmalarsam diye diye sedyeye bir yattım hangi ara iğne vurdular anlamadım ameliyathanede aa burası sıcakmış dedim hop gitmişim gözümü bir açtım odaya geliyorum hemşire ne güzel uyandın dedi güldüm evet ya dedim üzerimi örtecekti ki hayır sıcak dedim sonra hemen normal şekilde konuşmaya başladım anestezi doktoruna bir dünya soru sormuştum psikolojik olarak rahatlayın uyuyup uyanacaksınız uyku hali gibi değil kayıp bir zaman anlamayacaksınız bile 34 yaşındayım keşke daha önce yaptırsaydım diyorum kesinlikle ertelemeyin bugün ilk defa sütyen takıp işe gittim sokuşturmaya çalıştığım gizlemek için uğraştığım bir memem yoktu darısı sizlerin başına
Geçmiş olsunMerhaba. Bende bugün sabah 10 da meme küçültme ameliyatına girdim. 12:10 da çıktım. Ayıldığımda dikişlerimde yanma vardı fazlaca. Dayanamayacak bir ağrım hiç olmadı. 2 saat önce ağrı kesici vermek için geldiler, ağrım yok diyince gittiler :)
75 d sütyen kullanıyordum. Dolu dolu b cup olur dedi doktorum girmeden. Şu an sargılı olduğu için çok bir şey anlayamadım. Ama şu an bile hafiflemiş olduğumu hissediyorum.
Yarın sabah inşallah taburcu olucam. Direnlerimi çıkarırlar inşallah.
Benim ameliyatım da üniveristesi Hastanesi'nde olacak.haber bekliyorum ne kadar fiyat çıkardılar sizeBende universite hastanesinde olacagim
merhaba nerede olacaksınız ameliyatı hanii hastane oldunuz mu
En kısa zamanda haber alırsınız inşallah. Benim yarın ameliyat olduğum 1 hafta olacak. Bugün kontrolüm vardı bandajlarım çıktı. Doktorum korse vs kullandırmıyor. Şu an sadece dikiş yerlerimde minik ten rengi bantlar var. Dikişler çok iyi durumda dedi.Geçmiş olsun
Benim ameliyatım da üniveristesi Hastanesi'nde olacak.haber bekliyorum ne kadar fiyat çıkardılar size
Sezeryandan sonra üşümekten çenem birbirine vuruyordu benim. Bunda hiç üşümedim. Ne üşüdüm, ne dayanılmaz ağrım oldu ne de bulantım. İlk uyandırıldığımda dikiş yerlerimde yoğun yanma vardı o kadar. O da geçti gitti bir süre sonra.Hiç korkmayın hemen olup bitecek güzel şeyler düşünün gözünüzü açtığınızda oh be bitti diyeceksiniz ben ne üşüdüm ki acayip üşüyen biriyimdir ne titredim ne midem bulandı hatta o uyanma hali çok hoşuma gitti dinlenmişim gibi geldi kendiniz için verdiğiniz en doğru karar olacak şimdiden gelmiş geçmiş olsun dualarım sizinle
Kayaa senin tecrübelerinden çok faydalanıyorum çok teşekkürlerHiç korkmayın hemen olup bitecek güzel şeyler düşünün gözünüzü açtığınızda oh be bitti diyeceksiniz ben ne üşüdüm ki acayip üşüyen biriyimdir ne titredim ne midem bulandı hatta o uyanma hali çok hoşuma gitti dinlenmişim gibi geldi kendiniz için verdiğiniz en doğru karar olacak şimdiden gelmiş geçmiş olsun dualarım sizinle
Bandaj çıkınca rahatlamissizdir inşallahEn kısa zamanda haber alırsınız inşallah. Benim yarın ameliyat olduğum 1 hafta olacak. Bugün kontrolüm vardı bandajlarım çıktı. Doktorum korse vs kullandırmıyor. Şu an sadece dikiş yerlerimde minik ten rengi bantlar var. Dikişler çok iyi durumda dedi.
Sigarasızlık zorluyor ama doktorum sigara konusunda çok katı.
1 hafta sonra bu ten rengi bantları çıkarıp teramisin süreceğim 2 hafta. Sonra bepanten 2 hafta sonra da iz için krem dedi.
Bilmiyorum Babam ödeyecek öğrenince size haber vereyimGeçmiş olsun
Benim ameliyatım da üniveristesi Hastanesi'nde olacak.haber bekliyorum ne kadar fiyat çıkardılar size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?