Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

5. Gün işe başladım demişsiniz ne işle meşgulsünüz acaba? Ben öğretmenin ve 8mayısta devlette ameliyatım olacak. 1 haftaya toparlanıp sınıfa dönebilir miyim merak ediyorum
Ben pastane işletiyorum.sizinki daha kolay olacaktır.hiç tahmin ettiğim gibi değilmiş.çok rahat geçirdim ve 4. gün Edirne’den otobüsle döndüm İstanbul’a

Ben pastane işletiyorum.sizinki daha kolay olacaktır.hiç tahmin ettiğim gibi değilmiş.çok rahat geçirdim ve 4. gün Edirne’den otobüsle döndüm İstanbul’a
Merhaba bende mayıs ayında olacağım hayatımda hiç ameliyat olmadım korkuyorum önerileriniz nelerdir ameliyat sonrası yürüyüş yapmamda bir sakınca var mı dikiş izleri acisindann

5. Gün işe başladım demişsiniz ne işle meşgulsünüz acaba? Ben öğretmenin ve 8mayısta devlette ameliyatım olacak. 1 haftaya toparlanıp sınıfa dönebilir miyim merak ediyorum
Profesör geri dondu mesajıma benim de mayıs ayında olmam muhtemel iletişimde kalalım hocam inşallah çabuk atlatırız

Merhabalar bende 10 mayısta ameliyat olacağım benim en çok merak ettiğim sigara kullanımı Doktor 3 hafta önce bırakmalısın dedi dün bıraktım sigarayı ama beni çok zorlayacak gibi, sigaranın ne gibi olumsuzlukları oluyor acaba. ameliyat öncesi ve sonrası

Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyilesirsiniz

Herkse selam kızlar. Bn goguslerimi küçültmek ve daha dik dursun diye damla silikon taktırmak istiyorum. Sizce iyileşme süreci nasıl oluyor çok ağrı oluyormu

Hayır yürüyüş yapmak aksine iyi geliyor ödem atıyorsunuz ben zorlamadan yavaş yavaş dikkat ederek sürekli kısa kısa yürüyüşler yaptım

Bende en çok bunu merak etmiştim bırakabildiğiniz kadar erken bırakın benide en çok zorlayan bu olmuştu 10 gün öncesi bırakıp 2. Hafta herşey yolunda nasıl olsa diye içmeye başladım ama mahvetti herşeyi kötü yara iyileşmem oldu meme kahve kısımda skar izi oluştu kabuklandım onu soydular bir dünya kreme para verdim evet bırakması çok zor ama keşke daha erken bırakıp başlamasaydım

İlk defa ameliyat olacak ve korkusu olan arkadaşlar korkmayın kafamda neler kurdum neler ya uyanamazsam ya ameliyat esnasında uyanırsam ya o an acı çekersem ya anestezi etkisiyle konuşmaya başlar saçmalarsam diye diye sedyeye bir yattım hangi ara iğne vurdular anlamadım ameliyathanede aa burası sıcakmış dedim hop gitmişim gözümü bir açtım odaya geliyorum hemşire ne güzel uyandın dedi güldüm evet ya dedim üzerimi örtecekti ki hayır sıcak dedim sonra hemen normal şekilde konuşmaya başladım anestezi doktoruna bir dünya soru sormuştum psikolojik olarak rahatlayın uyuyup uyanacaksınız uyku hali gibi değil kayıp bir zaman anlamayacaksınız bile 34 yaşındayım keşke daha önce yaptırsaydım diyorum kesinlikle ertelemeyin bugün ilk defa sütyen takıp işe gittim sokuşturmaya çalıştığım gizlemek için uğraştığım bir memem yoktu darısı sizlerin başına

Ne güzel yazmışsınız ilk ameliyat deneyimim olacak yazdığınız bütün korkular bende mevcut Allaha dua ediyorum ve inşallah hepsini yenerim çünkü artık gizleyemiyorum gerçekten çok büyükler sağlığa giriyor ve asistanlar olmam gerektiğini söylediler dua edin iyi geçsin ameliyatim bayancim

Geçmiş olsun
Bende universite hastanesinde olacagim
Benim ameliyatım da üniveristesi Hastanesi'nde olacak.haber bekliyorum ne kadar fiyat çıkardılar size

merhaba nerede olacaksınız ameliyatı hanii hastane oldunuz mu

Hiç korkmayın hemen olup bitecek güzel şeyler düşünün gözünüzü açtığınızda oh be bitti diyeceksiniz ben ne üşüdüm ki acayip üşüyen biriyimdir ne titredim ne midem bulandı hatta o uyanma hali çok hoşuma gitti dinlenmişim gibi geldi kendiniz için verdiğiniz en doğru karar olacak şimdiden gelmiş geçmiş olsun dualarım sizinle

Geçmiş olsun

Benim ameliyatım da üniveristesi Hastanesi'nde olacak.haber bekliyorum ne kadar fiyat çıkardılar size
En kısa zamanda haber alırsınız inşallah. Benim yarın ameliyat olduğum 1 hafta olacak. Bugün kontrolüm vardı bandajlarım çıktı. Doktorum korse vs kullandırmıyor. Şu an sadece dikiş yerlerimde minik ten rengi bantlar var. Dikişler çok iyi durumda dedi.
Sigarasızlık zorluyor ama doktorum sigara konusunda çok katı.

1 hafta sonra bu ten rengi bantları çıkarıp teramisin süreceğim 2 hafta. Sonra bepanten 2 hafta sonra da iz için krem dedi.

Sezeryandan sonra üşümekten çenem birbirine vuruyordu benim. Bunda hiç üşümedim. Ne üşüdüm, ne dayanılmaz ağrım oldu ne de bulantım. İlk uyandırıldığımda dikiş yerlerimde yoğun yanma vardı o kadar. O da geçti gitti bir süre sonra.

Kayaa senin tecrübelerinden çok faydalanıyorum çok teşekkürler
Ben Allah'ın izniyle hiç korkmuyorum aksine bir an önce olmak istiyorum
Bandaj çıkınca rahatlamissizdir inşallah
Evet sigara için aynı şeyi söylüyorlar
Ben çok tiryaki değilim günde 1-2 tane içiyorum
Ameliyattan sonra içmem zaten dogumlardan sonra da icemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…