- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.881
Merhaba aşırı kilo alımı yaşanırsa elbette sarkma olur. Ben de herhangi bir değişiklik olmadı.Merhaba 5 yılda herhangi bir sarkma şekil değişikliği oldu mu ?
Hayır izleri haala duruyor. Sonrasında kantoron yağı bilmem bir sürü krem önerdiler hepsini kullandım. Rengi soldu ama izleri haala belli.iz durumu nedir gectimi
Canım merhaba.Bana doktorum dermatix ultra jel verdi.2 gün önce kontrole gittiğimde contractubex kullanıyor çoğu kişi dedimde bu da aynı onun gibi ama o eski bir krem içerik olarak dermatix daha yeni olduğundan ben veriyorum dedi.1 ay falan oldu herhalde kullanıyorumda gittikçe soluklaşıyor gibime geliyor.Tabii biraz daha zaman geçmesi lazımHanimlar contractubex kullanıyorum 2.5 aydir ama pek faydasi yok alttaki kalin dikişler hala pembe kabarik. Sizde durum nasıl ne kullaniyorsunuz
Bizim ameliyat tarihlerimiz yakın iz kremine geçtim ama dikiş izlerim kıpkırmızı kremi sürünce daha kızarıp sonra sönüyor doktorum 2 yıl kadar sürebilir kötü yara iyileşmesi dedi bir haftadır kullanıyorum bazı yerlerde renk açılması oluyor kaşındırıyor ama kullanmaktan başkada çaremiz yok meme çevresi benim berbat halde büyük ihtimalle epey bir iz kalacak orada arada fito kremi günde 4 defa da iz kremi sürüyorum okuduğum bütün yorumlarda iz kremi bile en iyi ihtimalle 2 aydan önce soluklaştırmıyor o yüzden canınızı sıkmayınSelam arkadaşlar ameliyatın üzerinden 1.5 ay , 2.dikiş atılmasının üzerinden ise tam 3 hafta geçmişken hala iyileşmemiş dikiş yerlerim var gerçekten ne zaman bu dikişler iyileşecek merakla bekliyorum ama memedeki sertlikler biraz yumuşadı gibi , meme altından yana doğru giden dikiş yerlerimden kabuklar tamamen düştü sayılır kıpkırmızı duruyorlar şuan , bence verilen iz kremi ( siliskar jel benimki) oralara fayda edeceğini düşünmüyorum, bol bol kantaron sürüyorum biraz alternatif çözümlere bakmalıyız iz için bence
Çok geçmiş olsun bende ameliyattan hemen sonra ayaklandım çok ağrım vardı ama kollarımı rahatlıkla kullanıyordum arkadaşım da sizin gibi çok ağrısızdı ama sakın ağrım yok herşey yolunda diyerek normalleşmeyin çünkü biz öyle bir hataya düştük ufak açılmalarımız oldu süreci uzatmış olduk keşke bu kadar rahat hareket etmeseydim diyorum şimdiMerhaba arkadaslar,
Bu ameliyati sıfır acı ile geciren bi tek benim heralde.
3 gun once ameliyat oldum. Meme diklestirme ve de kucultme yaptirdim. Memelerim 30'ar cm sarkıkti ve d/e cup takiyordum. Baya fena durumdaydi anlayacaginiz. Ilk gun anestezinin etkisiyle biraz bulantilarla gecti ama sifir aci diyebilirim. 2.gun ve bugun de aci yok. Kollarimi kaldirabiliyorum, her isimi kendim yapabiliyorum herhangi bir ağrı sızı yok cok şükür. Yani neredeyse hic ameliyat olmamisim gibi rahat geciriyorum süreci cok şükür. Bunda direnlerimin olmamasinin payi nedir bilmiyorum. Doktor yan da yatabilirsin bi sorun olmaz dedi. Doktorumdan ve acibadem atasehir hastanesinden de inanilmaz memnun kaldim. Doktorum o kadar temiz calismis ki ne bi kan ne bisey ne bi ağrı hicbisey yok şükür. Ikinci gun kontrol icin açtı korseyi memeler muh-te-şem olmus. Allahim cok mutluyum. Darisi bu ameliyati olacak olan herkese diyorum...
kudret narinimi koyuyruz z.yagina tamaminimiArkadaşlar bende dikleştirme yaptırdım.meme dokum iyi ve fazla olduğu icin silikon önermedi.sadece meme uclarım aşağı bakıyordu o da çok degil tabi orta.bugün tam bir ay oldu bantlarım çıktı ve durum çok korkunc.meme bası çevresi ve aşağı inen çizgi çok belli olmuyor ama alttaki boydan boya olan o dikiş yeri epey belli.sadece göğüs uclarımı yukarı diktirmedigim icin çok pişmanım.orası belli olmuyor zaten.diğer dikişlerim de hiç olmayacaktı.ama işte bunlar sonradan geldi aklıma.kudret yağı kullanmaya başladım saf zeytinyağı ile karıştırıp dolaba koyuyorsunuz.bekledikçe etkisi çoğalıyor.benim çocukken oluşan büyük yara izimi kaybetmişti şu an yeri bile belli değil.bu arada kendinizde yetiştirebilirsiniz bu bitkiyi ben öyle yapıyorum.alttaki o kötü olan dikişleri insallah iyileştirir.ve insallah tek göğüsümde ki his kaybı bir an evvel geri gelir.var mı his kaybı yaşayan
Normal canim benim uzulme dikislerin güzel zamanla daha da iyi olcak benim 9 ay olcak hala dikislerim gayet belli kantoron sür masaj yap yakinda dahada duzgun olacak sabretArkadaşlar lütfen yardım edin.psikolojim alt üst oldu.bugğn tam bir ay oldu bu durum normal mi? Gerçi artık normal olmasa ne olacak ama insan bir şeyler duymak istiyor.bu kadar kesi normal mi? İzler normal mi? Meme başı normal mi
9 ay çok uzun bir süre ona rağmen hala o kadar belli mi yaNormal canim benim uzulme dikislerin güzel zamanla daha da iyi olcak benim 9 ay olcak hala dikislerim gayet belli kantoron sür masaj yap yakinda dahada duzgun olacak sabret
ONormal canim benim uzulme dikislerin güzel zamanla daha da iyi olcak benim 9 ay olcak hala dikislerim gayet belli kantoron sür masaj yap yakinda dahada duzgun olacak sabret
Yalniz degilsiniz :) ikinci sıfır acı vakasiyimMerhaba arkadaslar,
Bu ameliyati sıfır acı ile geciren bi tek benim heralde.
3 gun once ameliyat oldum. Meme diklestirme ve de kucultme yaptirdim. Ilk gun anestezinin etkisiyle biraz bulantilarla gecti ama sifir aci diyebilirim. 2.gun ve bugun de aci yok. Kollarimi kaldirabiliyorum, her isimi kendim yapabiliyorum herhangi bir ağrı sızı yok cok şükür. Yani neredeyse hic ameliyat olmamisim gibi rahat geciriyorum süreci cok şükür. Bunda direnlerimin olmamasinin payi nedir bilmiyorum. Doktor yan da yatabilirsin bi sorun olmaz dedi. Doktorumdan ve acibadem atasehir hastanesinden de inanilmaz memnun kaldim. Doktorum o kadar temiz calismis ki ne bi kan ne bisey ne bi ağrı hicbisey yok şükür. Ikinci gun kontrol icin açtı korseyi memeler muh-te-şem olmus. Allahim cok mutluyum. Darisi bu ameliyati olacak olan herkese diyorum...
Alt kismin etrafindak buzusmeler normal miymis yani benim 3 ay oldu meme basi iyi duzelen dikine cizgi de soluklasti ama altlari tam ay şekli kalin hala .Buzusme acilma vs olmadi hic 3Arkadaşlar lütfen yardım edin.psikolojim alt üst oldu.bugğn tam bir ay oldu bu durum normal mi? Gerçi artık normal olmasa ne olacak ama insan bir şeyler duymak istiyor.bu kadar kesi normal mi? İzler normal mi? Meme başı normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?