- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.861
Merhaba ben de 17 aralikta oldum hicbir sorun yasamadim Dr un dedigi gibi kolumu zorlamadim o kadarMerhaba arkadaşlar ben Mart 20 de meme küçültme ameliyatı olacağım inşallah. Yalnız aklıma takılan bsey var çoğu kişi dikisinin açıldığını , enfeksiyon oluştuğunu söylemis.ben bu durumu yaşamamak için neler yapmayalım yardımci olurmusunuzçünkü uzak bir ilde olacağım sürekli gidip gelme şansım yok doktora bu durum beni tedirgin etti açıkçası çok kişide bu durum olmuş
Normal sütyene geçtini mi?Merhaba ben de 17 aralikta oldum hicbir sorun yasamadim Dr un dedigi gibi kolumu zorlamadim o kadar
Gecmis olsun size simdiden bende uzaktayim ve bendede acilma oldu benim tavsiyem egilmrmek asla ve olabildigince az hareket ettirmek bende ilk baslards az aciklik vardi fakat ben hic dikkat etmemeye basladigimda cok acildi, acilmadan korkmayin. Karabas otu kaynatip dürdüm ve kantaron ve rif kullandim hepsi gectiMerhaba arkadaşlar ben Mart 20 de meme küçültme ameliyatı olacağım inşallah. Yalnız aklıma takılan bsey var çoğu kişi dikisinin açıldığını , enfeksiyon oluştuğunu söylemis.ben bu durumu yaşamamak için neler yapmayalım yardımci olurmusunuzçünkü uzak bir ilde olacağım sürekli gidip gelme şansım yok doktora bu durum beni tedirgin etti açıkçası çok kişide bu durum olmuş
Ben 24.01 oldum ameliyat ve suan sporcu sütyeni takiyorum kumastan siki olanlardan. Korseyi cikardim dr bisey demedi banaNormal sütyene geçtini mi?
Yok ben sevdim korse olayini omuz ve sirt rahat ediyor kopca balen vs yok. Aksam evde giyilen dikissiz sporcu sutyeni modeli ama biraz daha rahatını giyiyorum yatarkende cikartmiyorum.Normal sütyene geçtini mi?
No
güle güle giyinşnKup ölçü güncellemesi yapıyorum arkadaşlar normalde 100E,95G,95DD gibi ölçülerdeydim . Sırt 85 de olurdu ama göğüs çok büyük olduğu için hep en büyük bedenler alıyordum veee bugün pentiden bir sütyen alıp denedim 85C kup büyük geldi :)) C kup demişti doktorum ama B gibi oldu çok mutluyum . L beden de bir sporcu sütyeni aldım o da tam oldu doktora sormadan giydim vallahi
Güle güle giyinin .Darısı başıma pazartesi kontrolüm var .Bakalım ne olacakKup ölçü güncellemesi yapıyorum arkadaşlar normalde 100E,95G,95DD gibi ölçülerdeydim . Sırt 85 de olurdu ama göğüs çok büyük olduğu için hep en büyük bedenler alıyordum veee bugün pentiden bir sütyen alıp denedim 85C kup büyük geldi :)) C kup demişti doktorum ama B gibi oldu çok mutluyum . L beden de bir sporcu sütyeni aldım o da tam oldu doktora sormadan giydim vallahi
Merhaba beş yıl önce meme küçültme ameliyatı oldum. Her iki mememden de yarımşar kilo toplam bir kilo yağ alındı. Ters t şekilde bir iz kalıyor. Zamanla soluklaşıyor rengi. Ameliyat sonrası özel bir sütyen kullanmak gerekiyor. (Ben her gece haala onu kullanıyorum) Amaa en büyük iyikimdir o ameliyat su an her şeyi daha özgüvenli yapmamı sağladı. Ayrıntı sormak isterseniz cevaplayabilirim.arkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
Merhaba 5 yılda herhangi bir sarkma şekil değişikliği oldu mu ?Merhaba beş yıl önce meme küçültme ameliyatı oldum. Her iki mememden de yarımşar kilo toplam bir kilo yağ alındı. Ters t şekilde bir iz kalıyor. Zamanla soluklaşıyor rengi. Ameliyat sonrası özel bir sütyen kullanmak gerekiyor. (Ben her gece haala onu kullanıyorum) Amaa en büyük iyikimdir o ameliyat su an her şeyi daha özgüvenli yapmamı sağladı. Ayrıntı sormak isterseniz cevaplayabilirim.
Merhaba iz kremini doktorunuz mu önerdi ? Bana istersen kullan ama dikiş birleşim yerlerine sürme dediSelam arkadaşlar ameliyatın üzerinden 1.5 ay , 2.dikiş atılmasının üzerinden ise tam 3 hafta geçmişken hala iyileşmemiş dikiş yerlerim var gerçekten ne zaman bu dikişler iyileşecek merakla bekliyorum ama memedeki sertlikler biraz yumuşadı gibi , meme altından yana doğru giden dikiş yerlerimden kabuklar tamamen düştü sayılır kıpkırmızı duruyorlar şuan , bence verilen iz kremi ( siliskar jel benimki) oralara fayda edeceğini düşünmüyorum, bol bol kantaron sürüyorum biraz alternatif çözümlere bakmalıyız iz için bence
iz durumu nedir gectimiMerhaba beş yıl önce meme küçültme ameliyatı oldum. Her iki mememden de yarımşar kilo toplam bir kilo yağ alındı. Ters t şekilde bir iz kalıyor. Zamanla soluklaşıyor rengi. Ameliyat sonrası özel bir sütyen kullanmak gerekiyor. (Ben her gece haala onu kullanıyorum) Amaa en büyük iyikimdir o ameliyat su an her şeyi daha özgüvenli yapmamı sağladı. Ayrıntı sormak isterseniz cevaplayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?