Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba ben de 17 aralikta oldum hicbir sorun yasamadim Dr un dedigi gibi kolumu zorlamadim o kadar

Gecmis olsun size simdiden bende uzaktayim ve bendede acilma oldu benim tavsiyem egilmrmek asla ve olabildigince az hareket ettirmek bende ilk baslards az aciklik vardi fakat ben hic dikkat etmemeye basladigimda cok acildi, acilmadan korkmayin. Karabas otu kaynatip dürdüm ve kantaron ve rif kullandim hepsi gecti zaten fazla kücülmücwklerse korkmayin, ve ben acilma oldugunda asla gögsümd su degdirmedim dr yikan demisti ama asla yikanmadim sadece pansuman yaptim

Kup ölçü güncellemesi yapıyorum arkadaşlar normalde 100E,95G,95DD gibi ölçülerdeydim . Sırt 85 de olurdu ama göğüs çok büyük olduğu için hep en büyük bedenler alıyordum veee bugün pentiden bir sütyen alıp denedim 85C kup büyük geldi :)) C kup demişti doktorum ama B gibi oldu çok mutluyum . L beden de bir sporcu sütyeni aldım o da tam oldu doktora sormadan giydim vallahi

Güle güle giyinin .Darısı başıma pazartesi kontrolüm var .Bakalım ne olacak

Hanimlar contractubex kullanıyorum 2.5 aydir ama pek faydasi yok alttaki kalin dikişler hala pembe kabarik. Sizde durum nasıl ne kullaniyorsunuz

Bende 17.01 de olmuştum ameliyat. Korsemi yıkayarak giymeye devam ediyorum evde. Dışarısı içinde kumaş pedsiz birkaç sütyen aldım. Çok rahat ediyorum. Small beden alıyorum. Ödem sanki yok gibi geliyor artık. Doluluk ya da şişlik gelmiyor elime..

kızlar merhaba ben 22 yaşındayım 2 yıl önce ameliyat oldum izlerimden biraz rahatsız oluyorum ve çok kafaya takıyorum ilk zamanlarda pek umursamıyodum ama şimdi çok üzülüyorum bir öneriniz var mı izler için skar revizyonu olmayı düşünüyorum

Merhaba .Bugün kontrole gittim bantlar artık tamamen çıkarıldı. Dikiş yerlerimi evde gün içinde dezenfekte edici spreyle silmem söylenildi.Korse sütyeni istersen kullanma Ama göğüslerini sıkı kavrayan balensiz sütyenlerden kullananilirsin denildi sütyen alış verişi için acele etmeme gerek gerek yokmuş Çünkü daha küçüleceği söylenildi .

Merhaba beş yıl önce meme küçültme ameliyatı oldum. Her iki mememden de yarımşar kilo toplam bir kilo yağ alındı. Ters t şekilde bir iz kalıyor. Zamanla soluklaşıyor rengi. Ameliyat sonrası özel bir sütyen kullanmak gerekiyor. (Ben her gece haala onu kullanıyorum) Amaa en büyük iyikimdir o ameliyat su an her şeyi daha özgüvenli yapmamı sağladı. Ayrıntı sormak isterseniz cevaplayabilirim.

Merhaba 5 yılda herhangi bir sarkma şekil değişikliği oldu mu ?

Selam arkadaşlar ameliyatın üzerinden 1.5 ay , 2.dikiş atılmasının üzerinden ise tam 3 hafta geçmişken hala iyileşmemiş dikiş yerlerim var gerçekten ne zaman bu dikişler iyileşecek merakla bekliyorum ama memedeki sertlikler biraz yumuşadı gibi , meme altından yana doğru giden dikiş yerlerimden kabuklar tamamen düştü sayılır kıpkırmızı duruyorlar şuan , bence verilen iz kremi ( siliskar jel benimki) oralara fayda edeceğini düşünmüyorum, bol bol kantaron sürüyorum biraz alternatif çözümlere bakmalıyız iz için bence

Merhaba iz kremini doktorunuz mu önerdi ? Bana istersen kullan ama dikiş birleşim yerlerine sürme dedi

iz durumu nedir gectimi

Merhaba arkadaslar,
Bu ameliyati sıfır acı ile geciren bi tek benim heralde.
3 gun once ameliyat oldum. Meme diklestirme ve de kucultme yaptirdim. Ilk gun anestezinin etkisiyle biraz bulantilarla gecti ama sifir aci diyebilirim. 2.gun ve bugun de aci yok. Kollarimi kaldirabiliyorum, her isimi kendim yapabiliyorum herhangi bir ağrı sızı yok cok şükür. Yani neredeyse hic ameliyat olmamisim gibi rahat geciriyorum süreci cok şükür. Bunda direnlerimin olmamasinin payi nedir bilmiyorum. Doktor yan da yatabilirsin bi sorun olmaz dedi. Doktorumdan ve acibadem atasehir hastanesinden de inanilmaz memnun kaldim. Doktorum o kadar temiz calismis ki ne bi kan ne bisey ne bi ağrı hicbisey yok şükür. Ikinci gun kontrol icin açtı korseyi memeler muh-te-şem olmus. Allahim cok mutluyum. Darisi bu ameliyati olacak olan herkese diyorum...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,
Bu ameliyati sıfır acı ile geciren bi tek benim heralde.
3 gun once ameliyat oldum. Meme diklestirme ve de kucultme yaptirdim. Memelerim 30'ar cm sarkıkti ve d/e cup takiyordum. Baya fena durumdaydi anlayacaginiz. Ilk gun anestezinin etkisiyle biraz bulantilarla gecti ama sifir aci diyebilirim. 2.gun ve bugun de aci yok. Kollarimi kaldirabiliyorum, her isimi kendim yapabiliyorum herhangi bir ağrı sızı yok cok şükür. Yani neredeyse hic ameliyat olmamisim gibi rahat geciriyorum süreci cok şükür. Bunda direnlerimin olmamasinin payi nedir bilmiyorum. Doktor yan da yatabilirsin bi sorun olmaz dedi. Doktorumdan ve acibadem atasehir hastanesinden de inanilmaz memnun kaldim. Doktorum o kadar temiz calismis ki ne bi kan ne bisey ne bi ağrı hicbisey yok şükür. Ikinci gun kontrol icin açtı korseyi memeler muh-te-şem olmus. Allahim cok mutluyum. Darisi bu ameliyati olacak olan herkese diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…