Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Alt kismin etrafindak buzusmeler normal miymis yani benim 3 ay oldu meme basi iyi duzelen dikine cizgi de soluklasti ama altlari tam ay şekli kalin hala .Buzusme acilma vs olmadi hic 3
Büzüşme olan yer bu fazla tahriş.fotoda öyle çıkmış

Eklentiler

• 77250F50-200B-499B-8D9E-D2FDF3DD0FB6.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 445
Alt kismin etrafindak buzusmeler normal miymis yani benim 3 ay oldu meme basi iyi duzelen dikine cizgi de soluklasti ama altlari tam ay şekli kalin hala .Buzusme acilma vs olmadi hic 3
Büzüşme olan yer bu
Yalniz degilsiniz :) ikinci sıfır acı vakasiyim
Ben 5. Gün işe başladım.direnlerim vardı yoksa daha da erken başlayabilirdim.bende de sıfır agrı acı fakat bir ay sonra o bantlar çıktığında Kİ o görüntü içimi parçaladı.dikiş gözükmese de alt kısmın boydan boya kesildiğini bilmek ve görmek çok ürpertici.daha bir ay oldu bakalım insallah en kısa zamanda düzelir

Bugun 7. Günüm ve memem o kadar ödemli ki... biri buyuk biri daha kucuk duruyor ödemden. Ne zaman gecer bu ödem?

Geçmiş olsun daha çok erken hangi kolu fazla kullanıyorsanız orada ödem fazla oluyor ve meme daha büyük görünüyor benim 1.5 ay oldu ara ara ödemlerim oluyor
Şunuda ekleyim bence masaj yapmayın Allah korusun dikişler atar falan iz kremine geçince doktor piyano çalar gibi parmaklarınızla çok bastırmadan vazelinle masaj yapın demişti

Arkadaşlar 1.5 ay oldu ameliyat olalı dikişlerim çok kurumuş ondan dolayı soyma işlemi yapılmıştı 20 gündür Contratubex kullandım alt taraflar baya iyi durumda kahve rengi bölümde delikler oluşmuştu dermatix kullanmaya başladım sanki daha iyi gibi böyle benim gibi olan var mı varsada neler kullandınız

Merhaba ameliyattan sonra ilk sütyenimi aldım.Çok mutluyum ilk defa bir sütyeni mutlulukla giyindim 85 b cup aldım .ama uç kısımlarda çok az boşluk kaldı.

Merhaba arkadaşlar bende ameliyatla ilgili hazırlıkları yaptım tıp fakültesinde olucam inşallah.Dosyami teslim ettim 1-1.5 GB bir süre verdiler ameliyattan 1 gün önce arayacaklarmıs

Merhaba bende devlette olucam herşeyi hazırladık gün vermediler 1-.1.5 ay içinde ameliyattan 1 gün önce arayacaklarmıs

2.5 ay önce bende protezli dikleştirme oldum beni rahatsiz eden meme başına doğru olan dikey çizgi dikislerimin etrafının rengi yayık bir şekilde kahverengi. Dikislerden sıkıntim yok ama beni o renk farklılığı çok rahatsız ediyor. Şimdiye kadar renginin biraz açılması gerkmiyormuyormuydu. Anlatabildim mi bilmiyorum. Böyle olup zamanla rengi normallesen varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…