- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.901
buzusme zamnla aciliyo 3 ay kisa onun icinAlt kismin etrafindak buzusmeler normal miymis yani benim 3 ay oldu meme basi iyi duzelen dikine cizgi de soluklasti ama altlari tam ay şekli kalin hala .Buzusme acilma vs olmadi hic 3
siliklesti biraz ama belli tabi9 ay çok uzun bir süre ona rağmen hala o kadar belli mi ya
Büzüşme olan yer bu fazla tahriş.fotoda öyle çıkmışAlt kismin etrafindak buzusmeler normal miymis yani benim 3 ay oldu meme basi iyi duzelen dikine cizgi de soluklasti ama altlari tam ay şekli kalin hala .Buzusme acilma vs olmadi hic 3
Büzüşme olan yer buAlt kismin etrafindak buzusmeler normal miymis yani benim 3 ay oldu meme basi iyi duzelen dikine cizgi de soluklasti ama altlari tam ay şekli kalin hala .Buzusme acilma vs olmadi hic 3
Ben 5. Gün işe başladım.direnlerim vardı yoksa daha da erken başlayabilirdim.bende de sıfır agrı acı fakat bir ay sonra o bantlar çıktığında Kİ o görüntü içimi parçaladı.dikiş gözükmese de alt kısmın boydan boya kesildiğini bilmek ve görmek çok ürpertici.daha bir ay oldu bakalım insallah en kısa zamanda düzelirYalniz degilsiniz :) ikinci sıfır acı vakasiyim
mevsiimi kudret narinin acabaKudret narı bir akşamda çok fazla farkettirdi kendini çok şükür
mevsiimi kudret narinin Yetiştirmek için en ideal sıcaklık 20-25 derecedir. Şubat, Mart ve Nisan aylarında tohum veya fide olarak ekimi yapılabilir. 1 buçuk ayda hasat olgunluğuna gelir. Ham meyve rengi yeşildir.
1.ayın sonunda bayağı iniyor.Ama sanırım tamamen inmesi 3ayı bulur muş.Ödem için krem verildiyse onunla hafif hafif masaj yapınBugun 7. Günüm ve memem o kadar ödemli ki... biri buyuk biri daha kucuk duruyor ödemden. Ne zaman gecer bu ödem?
Geçmiş olsun daha çok erken hangi kolu fazla kullanıyorsanız orada ödem fazla oluyor ve meme daha büyük görünüyor benim 1.5 ay oldu ara ara ödemlerim oluyorBugun 7. Günüm ve memem o kadar ödemli ki... biri buyuk biri daha kucuk duruyor ödemden. Ne zaman gecer bu ödem?
Şunuda ekleyim bence masaj yapmayın Allah korusun dikişler atar falan iz kremine geçince doktor piyano çalar gibi parmaklarınızla çok bastırmadan vazelinle masaj yapın demiştiGeçmiş olsun daha çok erken hangi kolu fazla kullanıyorsanız orada ödem fazla oluyor ve meme daha büyük görünüyor benim 1.5 ay oldu ara ara ödemlerim oluyor
Ne guzel güle güle kullanMerhaba ameliyattan sonra ilk sütyenimi aldım.Çok mutluyum ilk defa bir sütyeni mutlulukla giyindim 85 b cup aldım .ama uç kısımlarda çok az boşluk kaldı.
Merhaba bende devlette olucam herşeyi hazırladık gün vermediler 1-.1.5 ay içinde ameliyattan 1 gün önce arayacaklarmıskızlar merhaba ben ilk muayene için 22 marta soysal baştan randevu aldım. doktor istanbulda ben samsunda yaşıyorum. ilk gittiğimde bana ameliyat için gün verir mi direkt sürekli gidip gelme şansım olmayabilir ve doktor devlet hastanesinde ne kadar sonraya ameliyat için gün verir ameliyat olmadan önce süreç nasıl işliyo devlet hastanelerinde anlatabilecek olan var mı biraz
hangi doktor hangi hastane nasıl araştırdınız nasıl hazır hissettiniz kendiniziMerhaba bende devlette olucam herşeyi hazırladık gün vermediler 1-.1.5 ay içinde ameliyattan 1 gün önce arayacaklarmıs
Uzun zamandır düşünüyordum çocuklar büyüdü emzirme vs bitti öyle olunca muayeneye gittim böyle gelişti olaylarhangi doktor hangi hastane nasıl araştırdınız nasıl hazır hissettiniz kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?