- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.721
Siz ne zaman ameliyat oldunuz ben her gün açıp pansuman yapıyorum ya benim o yüzden mi iyileşmiyor acaba git gide açılıyor sanki yine sordum doktora verdigi ilacla pansuman devam et 1 hafta sonra gel dedi ya bi de açık yerler sızlıyor yanlış hareketle ya da uyurken fln daha çok açılacak diye korkuyorumBendede ayni problem ya benimde sinirlerim bozuldu bebegime bakamiyorum tek basima insallah kantaron yagi iyi gelir gercekten, ne zamandan beri kullaniyosum ? Ben pazartesi basladim ve hafif iyilesme olmus dün yeniledim. Her 3-4 günde bir yapicam fazla ellemek istemiyorum…
24 ocakta oldum ben ben yurtdisindayim normalde rifosin kullandim merhem ile birlikte direk kuruttu yarami, ben dr asude hoca 3 gün arayla yap dedi benimkiside kötülesmisti hergün yapmistim bende . Artik ellemiyorum benSiz ne zaman ameliyat oldunuz ben her gün açıp pansuman yapıyorum ya benim o yüzden mi iyileşmiyor acaba git gide açılıyor sanki yine sordum doktora verdigi ilacla pansuman devam et 1 hafta sonra gel dedi ya bi de açık yerler sızlıyor yanlış hareketle ya da uyurken fln daha çok açılacak diye korkuyorum
Rifosin yurtdisinda bulamadim üretim durmus dediler, o yüzden alamadim haftaya kadar bekliycem gecmezse tr gelip rifosin ampülleri ve merhem alicam onunla direk kurumustu24 ocakta oldum ben ben yurtdisindayim normalde rifosin kullandim merhem ile birlikte direk kuruttu yarami, ben dr asude hoca 3 gün arayla yap dedi benimkiside kötülesmisti hergün yapmistim bende . Artik ellemiyorum ben
Sizde iltihap var mi acik olan yerde ne zaman ameliyat oldunuz ?Siz ne zaman ameliyat oldunuz ben her gün açıp pansuman yapıyorum ya benim o yüzden mi iyileşmiyor acaba git gide açılıyor sanki yine sordum doktora verdigi ilacla pansuman devam et 1 hafta sonra gel dedi ya bi de açık yerler sızlıyor yanlış hareketle ya da uyurken fln daha çok açılacak diye korkuyorum
ben de asude hocada oldum 2 şubatta bana her gün yap dediği için her gün yapıyorum ben de o rifampullerden aldım onunla yapıyorum24 ocakta oldum ben ben yurtdisindayim normalde rifosin kullandim merhem ile birlikte direk kuruttu yarami, ben dr asude hoca 3 gün arayla yap dedi benimkiside kötülesmisti hergün yapmistim bende . Artik ellemiyorum ben
özelden yazıyorum size 2 şubatta oldum akıntılar oldu evet iltihap mı bilmiyorumSizde iltihap var mi acik olan yerde ne zaman ameliyat oldunuz ?
O rifocinde bana her iki günde bir demistiben de asude hocada oldum 2 şubatta bana her gün yap dediği için her gün yapıyorum ben de o rifampullerden aldım onunla yapıyorum
Suan alamiyorum yasadigim ülkede yok o ilac o yüzden batikonla temizliyorum kantaron sürüyorum bakalim ya ke zaman gecicekO rifocinde bana her iki günde bir demisti
Merhaba asude hanima ameliyat olucam bende pazartesi gunu meme kucultme ameliyat sonrasi ilgisi alakasindan memnun kaldiniz mi24 ocakta oldum ben ben yurtdisindayim normalde rifosin kullandim merhem ile birlikte direk kuruttu yarami, ben dr asude hoca 3 gün arayla yap dedi benimkiside kötülesmisti hergün yapmistim bende . Artik ellemiyorum ben
Evet kaldim ben, fakat efosun ve bende sag gögüste patlama var anlamadim tesadüf herhalde yoksa asistan mi dikti anlamadim sizden ne kadar alincak ?Merhaba asude hanima ameliyat olucam bende pazartesi gunu meme kucultme ameliyat sonrasi ilgisi alakasindan memnun kaldiniz mi
Merhaba kime oldunuz acebaMerhaba kızlar.. Bende burayı yıllar önce meme küçültme yapma hevesiyle takip ediyordum.. 10 yılı vardır belki.. Çocuk doğum emzirme bitti ve salı ameliyatım var.. Heyecanlıyımsizleri de haberdar edicem süreçten
Fiyatlar böyle evet ben şahsen daha fazla katlanamayacaktım bu memelerle kredi çektikKizlar herkese merhaba ameliyatlarinizi kime ve kaca oldunuz ve memnunmusunuz? Bende cok olmak istiyorum fakat hem korkuyorum hemde doktor bulamiyorum yani drlar 50 bin tlden fiyta cekiyor normalmidevletede guvenemiyorum sahsen dikisine vs
Ozelden yaziyorum sizeFiyatlar böyle evet ben şahsen daha fazla katlanamayacaktım bu memelerle kredi çektik
Merhaba. Ben izmirdeyim özel de yaptırdım. Siz hangi şehirdesinizMerhaba kime oldunuz aceba
Merhaba benden de 50 bin tl civari alincak fiyar olarak dikislerden mi memnun kalmadinizEvet kaldim ben, fakat efosun ve bende sag gögüste patlama var anlamadim tesadüf herhalde yoksa asistan mi dikti anlamadim sizden ne kadar alincak ?
merhaba siz asude hanimda mi oldunuz memnuniyetiniznedirFiyatlar böyle evet ben şahsen daha fazla katlanamayacaktım bu memelerle kredi çektik
Efesun ve ben asude hocada olduk. Ben memnunum fakat sag tarafta acilma oldu normal ama arastirdim cok fazla kilo alindi kücültüldü yani o yüzden iyilesme sürüyor kendiside demisti aciklik kapanmasini bekliyorum. Ama ben memnunum. Yine olsa kendisinde yaptiririm sizde mi asude hanimda olucaksinizMerhaba benden de 50 bin tl civari alincak fiyar olarak dikislerden mi memnun kalmadiniz
merhaba siz asude hanimda mi oldunuz memnuniyetiniznedir
Ben kayserideyim fakat uygun nere olursa gitmeyi dusunuyorum ozel istiyorum aslinda devlete gitsem heyet karariyla ucret odemem ama dikislerine vs guvenmiyorum devletinMerhaba. Ben izmirdeyim özel de yaptırdım. Siz hangi şehirdesiniz
Evet yarin insallah olucam heycanliyim bakalim instagramda yaptiklarina bakarak karar verdimEfesun ve ben asude hocada olduk. Ben memnunum fakat sag tarafta acilma oldu normal ama arastirdim cok fazla kilo alindi kücültüldü yani o yüzden iyilesme sürüyor kendiside demisti aciklik kapanmasini bekliyorum. Ama ben memnunum. Yine olsa kendisinde yaptiririm sizde mi asude hanimda olucaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?