Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Siz ne zaman ameliyat oldunuz ben her gün açıp pansuman yapıyorum ya benim o yüzden mi iyileşmiyor acaba git gide açılıyor sanki yine sordum doktora verdigi ilacla pansuman devam et 1 hafta sonra gel dedi ya bi de açık yerler sızlıyor yanlış hareketle ya da uyurken fln daha çok açılacak diye korkuyorum

24 ocakta oldum ben ben yurtdisindayim normalde rifosin kullandim merhem ile birlikte direk kuruttu yarami, ben dr asude hoca 3 gün arayla yap dedi benimkiside kötülesmisti hergün yapmistim bende . Artik ellemiyorum ben

24 ocakta oldum ben ben yurtdisindayim normalde rifosin kullandim merhem ile birlikte direk kuruttu yarami, ben dr asude hoca 3 gün arayla yap dedi benimkiside kötülesmisti hergün yapmistim bende . Artik ellemiyorum ben
Rifosin yurtdisinda bulamadim üretim durmus dediler, o yüzden alamadim haftaya kadar bekliycem gecmezse tr gelip rifosin ampülleri ve merhem alicam onunla direk kurumustu

Sizde iltihap var mi acik olan yerde ne zaman ameliyat oldunuz ?

ben de asude hocada oldum 2 şubatta bana her gün yap dediği için her gün yapıyorum ben de o rifampullerden aldım onunla yapıyorum

Merhaba asude hanima ameliyat olucam bende pazartesi gunu meme kucultme ameliyat sonrasi ilgisi alakasindan memnun kaldiniz mi

Kizlar herkese merhaba ameliyatlarinizi kime ve kaca oldunuz ve memnunmusunuz? Bende cok olmak istiyorum fakat hem korkuyorum hemde doktor bulamiyorum yani drlar 50 bin tlden fiyta cekiyor normalmi devletede guvenemiyorum sahsen dikisine vs

Kizlar herkese merhaba ameliyatlarinizi kime ve kaca oldunuz ve memnunmusunuz? Bende cok olmak istiyorum fakat hem korkuyorum hemde doktor bulamiyorum yani drlar 50 bin tlden fiyta cekiyor normalmi devletede guvenemiyorum sahsen dikisine vs
Fiyatlar böyle evet ben şahsen daha fazla katlanamayacaktım bu memelerle kredi çektik

Evet kaldim ben, fakat efosun ve bende sag gögüste patlama var anlamadim tesadüf herhalde yoksa asistan mi dikti anlamadim sizden ne kadar alincak ?
Merhaba benden de 50 bin tl civari alincak fiyar olarak dikislerden mi memnun kalmadiniz
Fiyatlar böyle evet ben şahsen daha fazla katlanamayacaktım bu memelerle kredi çektik
merhaba siz asude hanimda mi oldunuz memnuniyetiniznedir

Merhaba benden de 50 bin tl civari alincak fiyar olarak dikislerden mi memnun kalmadiniz

merhaba siz asude hanimda mi oldunuz memnuniyetiniznedir
Efesun ve ben asude hocada olduk. Ben memnunum fakat sag tarafta acilma oldu normal ama arastirdim cok fazla kilo alindi kücültüldü yani o yüzden iyilesme sürüyor kendiside demisti aciklik kapanmasini bekliyorum. Ama ben memnunum. Yine olsa kendisinde yaptiririm sizde mi asude hanimda olucaksiniz

Evet yarin insallah olucam heycanliyim bakalim instagramda yaptiklarina bakarak karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…