- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.621
Korkmayın ben hiç korkmadan girdim ama sonraki süreç dogal hastane süreci olduğu için beni biraz zorladı , ben de çok üşürdüm aslında eski üşümem gibi üşüyorum eskisinden fazla değilKızlar benimde salı sabahtan olacak şimdi üşüme ateş falan dediniz benn normalde de fazlaca üşüyen biriyim bir ana önce olsun bitsin istiyorum sigarayı tiryaki olmama rağmen 10 gün önce bıraktım bu gidişle panik atak hastası olucam korku endişe herşey birbirine karıştı
O dw olabilir ben normalde de giymezdim , kan kaybettik ondan da olabilir ben doğumumdan sonra da kan depolarım yerine gelene kadar aynı böyle bembeyaz kesilmiştim üşürdüm hepÜşüme biraz da atlet giyemediğiz için oluyor gibi geliyor bana
Dün doktora sordum hafif yan döne bilirsin dediArkadaşlar bir de ne zaman yan yatmaya başlayabilirim sanki yatabilirim gibi hissediyorum çok mememe yüklenmeden koluma ve başıma ağırlık yaparak
Selamlar benim 45 gun falan oldu ama kucultmeden ziyade diklestirme idi.sondanin takili oldugundan haberim yoktu. Hemsire dedi sondan varTeşekkür ederim.Sırt üstü yatmak biraz zorluyor evet hatta benim sırtımda döküntü gibi bir şeyler olmuştu.Kalçanızın altına doğru yastık koyup çok hafif eğimli yatabilirsiniz.
Merhaba ben 41 yasindayim keske 5,6 sene evvel olsaymisim. D cub tasiyordu kucultme istemedim d cub tam oluyor su anda. Agri sadece ikinci gece oldu agri kesici ilave verdiler. 3. Gun sadece 1 adet parol aldim daha da hic icmedim.Arkadaşlar merhaba yıllardır burda okur ama bir türlü cesaret edemezdim böyle bir ameliyata 7 Şubat'ta ameliyatım var e cup olan gögüs lerim b plus olacakmış soğukkanlı biri olmama rağmen heyecan duyuyorum en çok korktuğum anestezi ve meme başı çüremesi
Yarın sabah saat 8'de ameliyata alacaklar umarım bende sizin gibi keşke daha önce olsaydım diyebilirim biran önce olsun bitsin istiyorum o kadar sıkıldım artıkMerhaba ben 41 yasindayim keske 5,6 sene evvel olsaymisim. D cub tasiyordu kucultme istemedim d cub tam oluyor su anda. Agri sadece ikinci gece oldu agri kesici ilave verdiler. 3. Gun sadece 1 adet parol aldim daha da hic icmedim.
Merhaba nasılsınız?Ameliyatınız nasıl geçti?Şimdiden çok geçmiş olsunYarın sabah saat 8'de ameliyata alacaklar umarım bende sizin gibi keşke daha önce olsaydım diyebilirim biran önce olsun bitsin istiyorum o kadar sıkıldım artık
Şimdi cevap yazamaz hali yoktur.umalım iyi geömitirMerhaba nasılsınız?Ameliyatınız nasıl geçti?Şimdiden çok geçmiş olsun
Çok normal bende yasadim hatta çok korktum doktor çok normal vücudun kan kaybetti bunların olması olağan dedi ama doktoruna yine danisirsinBir de üşüme var çok fazla ateşim çıkıyor gibi oluyor titreme geliyor ameliyatla mı ilgili anlamadım genelde vücudumda bi enfeksiyon çıkınca böyle olurum hep ateşim olur üşürüm
Umarım çok çok iyi geçmiştir şimdiden gecmjs olsunYarın sabah saat 8'de ameliyata alacaklar umarım bende sizin gibi keşke daha önce olsaydım diyebilirim biran önce olsun bitsin istiyorum o kadar sıkıldım artık
ameliyattan çıktıktan sonraki 3 saat perişan haldeydim siz elinize telefonu alabilmişsiniz .Sonda çıkarılana kadar tuvaletimi yapamıyordum canımı acıtıyordu. Bir yandan direnler takılı bir yandan serum bağlı ,narkozun etkisi devam ediyor vs ama sonda çıktıktan ve asıl direnler çıktıktan sonra rahatlayacaksınız. Bana 3 damar yolu açmışlardı 2 sini çıkarttırınca da rahatladım . Biraz sabredin şimdi 5.günüm bantlarım henüz çıkmadı cesaret edip çıkaramadım ama ağrısız bir şekilde bilgisayarın başında oturuyorum.Kızlar ameliyattan çıkalı yaklaşık bir saat oldu ağrım var diren takılan yerler çok sızlıyor genel olarak iyiyim ama sizinde bu kadar ağrınız oldu mu
merhaba son durumunuz nasıl ocak ayında ameliyat olmuşsunu geçmiş olsun430 gr doku çıkarıldı toplamda
ameliyattan çıktıktan sonraki 3 saat perişan haldeydim siz elinize telefonu alabilmişsiniz .Sonda çıkarılana kadar tuvaletimi yapamıyordum canımı acıtıyordu. Bir yandan direnler takılı bir yandan serum bağlı ,narkozun etkisi devam ediyor vs ama sonda çıktıktan ve asıl direnler çıktıktan sonra rahatlayacaksınız. Bana 3 damar yolu açmışlardı 2 sini çıkarttırınca da rahatladım . Biraz sabredin şimdi 5.günüm bantlarım henüz çıkmadı cesaret edip çıkaramadım ama ağrısız bir şekilde bilgisayarın başında oturuyorub
ameliyattan çıktıktan sonraki 3 saat perişan haldeydim siz elinize telefonu alabilmişsiniz .Sonda çıkarılana kadar tuvaletimi yapamıyordum canımı acıtıyordu. Bir yandan direnler takılı bir yandan serum bağlı ,narkozun etkisi devam ediyor vs ama sonda çıktıktan ve asıl direnler çıktıktan sonra rahatlayacaksınız. Bana 3 damar yolu açmışlardı 2 sini çıkarttırınca da rahatladım . Biraz sabredin şimdi 5.günüm bantlarım henüz çıkmadı cesaret edip çıkaramadım ama ağrısız bir şekilde bilgisayarın başında oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?