Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben İzmir'de Doktor'un anlaşmalı olduğu hastanede olucam daha önce bir arkadaşım oldu aynı Dr a ve çok memnundu kan tahlilim gayet iyiydi ama ultrasonda kistlerim çıktı doktorum ameliyat esnasında onlarıda temizleyeceğini söyledi

İşte daha iyi kistler o arada temizlenir Ben de normalde heyecanlı biriyim ama tek başıma gidip kuzu kuzu ame oldum geldim Şöyle düşündüm senelerdir hayalden öteye geçemez diyordum .Bak şimdi fırsat çıktı ameliyat oluyorsun siz de kendinize böyle moral verin Ve ameliyat olacağınızı çok kimseyle paylaşmayın insanlar olumsuz şeyler söyler

Korkmayın ben hiç korkmadan girdim ama sonraki süreç dogal hastane süreci olduğu için beni biraz zorladı , ben de çok üşürdüm aslında eski üşümem gibi üşüyorum eskisinden fazla değil

34 yaşındayım her yıl erteliyordum sonra artık mutsuz olduğumu evlilik ve çocuk planımımda olmadığını düşününce artık beklemenin bir anlamı kalmadığını anladım işimde engel değil olmama bazen çok güzel şeyler düşünüyorum bazen insanız işte endişe ediyoruz sanırım olana kadar böyle duygu geçişleri devam edecek buarada olan herkese geçmiş olsun çabucak iyileşirsiniz inşallah darısı biz olacak olanların başına

Arkadaşlar bir de ne zaman yan yatmaya başlayabilirim sanki yatabilirim gibi hissediyorum çok mememe yüklenmeden koluma ve başıma ağırlık yaparak

Teşekkür ederim.Sırt üstü yatmak biraz zorluyor evet hatta benim sırtımda döküntü gibi bir şeyler olmuştu.Kalçanızın altına doğru yastık koyup çok hafif eğimli yatabilirsiniz.
Selamlar benim 45 gun falan oldu ama kucultmeden ziyade diklestirme idi.sondanin takili oldugundan haberim yoktu. Hemsire dedi sondan var . Kafamin altina ek yastik koydum hala da devam ediyorum ama yan yatmaya basladim. Ikinci yastik bele binen agirligi azaltiyor cunku kureklere dogru indiriyorum yastigi

Merhaba ben 41 yasindayim keske 5,6 sene evvel olsaymisim. D cub tasiyordu kucultme istemedim d cub tam oluyor su anda. Agri sadece ikinci gece oldu agri kesici ilave verdiler. 3. Gun sadece 1 adet parol aldim daha da hic icmedim.

Merhaba ben 41 yasindayim keske 5,6 sene evvel olsaymisim. D cub tasiyordu kucultme istemedim d cub tam oluyor su anda. Agri sadece ikinci gece oldu agri kesici ilave verdiler. 3. Gun sadece 1 adet parol aldim daha da hic icmedim.
Yarın sabah saat 8'de ameliyata alacaklar umarım bende sizin gibi keşke daha önce olsaydım diyebilirim biran önce olsun bitsin istiyorum o kadar sıkıldım artık

Bir de üşüme var çok fazla ateşim çıkıyor gibi oluyor titreme geliyor ameliyatla mı ilgili anlamadım genelde vücudumda bi enfeksiyon çıkınca böyle olurum hep ateşim olur üşürüm
Çok normal bende yasadim hatta çok korktum doktor çok normal vücudun kan kaybetti bunların olması olağan dedi ama doktoruna yine danisirsin

Kızlar ameliyattan çıkalı yaklaşık bir saat oldu ağrım var diren takılan yerler çok sızlıyor genel olarak iyiyim ama sizinde bu kadar ağrınız oldu mu

Kızlar ameliyattan çıkalı yaklaşık bir saat oldu ağrım var diren takılan yerler çok sızlıyor genel olarak iyiyim ama sizinde bu kadar ağrınız oldu mu
ameliyattan çıktıktan sonraki 3 saat perişan haldeydim siz elinize telefonu alabilmişsiniz .Sonda çıkarılana kadar tuvaletimi yapamıyordum canımı acıtıyordu. Bir yandan direnler takılı bir yandan serum bağlı ,narkozun etkisi devam ediyor vs ama sonda çıktıktan ve asıl direnler çıktıktan sonra rahatlayacaksınız. Bana 3 damar yolu açmışlardı 2 sini çıkarttırınca da rahatladım . Biraz sabredin şimdi 5.günüm bantlarım henüz çıkmadı cesaret edip çıkaramadım ama ağrısız bir şekilde bilgisayarın başında oturuyorum.

Kızlar ameliyattan çıkalı yaklaşık bir saat oldu ağrım var diren takılan yerler çok sızlıyor genel olarak iyiyim ama sizinde bu kadar ağrınız oldu

Anesteziden hemen uyandım ve konuşmaya başladım hatta çok iyiyim sadece ağrım var dedim belkide çok tezcanlı olduğum içindir ağrı kesiciyi akşam tekrar yapacaklar şuan ilaç etkisinden midir bilmiyorum sırtım çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…