- 19 Nisan 2017
- 102
- 18
- 98
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.081
Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuzÜrün daha çok bunun gibi, ben medikal ürün satan bir yerden aldım bu yüzden internette bulamadım sanırım. Kopçalı korse kullanıyorum, fermuarlı olan benim için çok rahatsız ediciydi
Rica ederim, ameliyat öncesi ve süreçte burada yazılanların bana çok faydası dokundu, ben de birileri için faydalı olabilirsem ne mutluÇok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz
Merhaba bende Lütfü Kırdara gittim bir ay önce ameliyat ücretsiz dedi ölçtükten sonra ama 1-2 sene bekleme durumu var dedi kayıt açıyorum hastane sizi arayacak dedi doktor asistanı muayene etti. Bu kadar? Yani beni başından savdı mı acaba diye düşündüm bekliyorum hastanenin aramasını süreç bu şekilde mi normalde de ? Siz ameliyat oldunuz mu bu aradaMerhaba,yakın zamanda hatta 3 gün önce diyim lutfi kırdar eğitim araştırma hastanesine gittim hem meme hem karin için orada yapılıyor fakat devletin belirlediği bir standart var örneğin boyundan aşağı ölçüldüğünde de meme boyunun 35 cm ve üstü olması gerekiyor ozaman ücretsiz yapiyorlar sağlık sorunu teşkil ettiği için eğer o sınırın altındaysan yine ameliyat oluyor fakat estetik operasyona girdiği için 5 bin tl dendi bana ... karin içinde 5-6 bin tl civarı dendi özellerle kıyaslayınca devede kulak bir fiyat ama güven konusunda da napcami bilemedim özel de olup memnun kalmayan duydum devlette olup çok memnun kalan duydum o sebeple dr ları birazcık araştırıcam ona göre bakıcam yalnız şöyle bsy de var sıraya giriyorsun yoğunluk var ve sıra 1 yıl sonrada gelebilir 2, yıl sonrada hani sende istersen bir fikir almak içinde olsa bir plastik cerraha gideblrsn devlette hemen gel yapalım demiyorlar yoğunluktan oturu
Bende bunu kullaniyorum cok rahatÜrün daha çok bunun gibi, ben medikal ürün satan bir yerden aldım bu yüzden internette bulamadım sanırım. Kopçalı korse kullanıyorum, fermuarlı olan benim için çok rahatsız ediciydi
Merak ettim siz ne kadara aldiniz benimkini hastane verdi sonra ucreti istendi 80 euro baya pahaliymis oducez mecbur turkiyede degilim benÜrün daha çok bunun gibi, ben medikal ürün satan bir yerden aldım bu yüzden internette bulamadım sanırım. Kopçalı korse kullanıyorum, fermuarlı olan benim için çok rahatsız ediciydi
Ben de 700 lira gibi bir ücret ödedim korseye, burada da çok uygun değil galibaMerak ettim siz ne kadara aldiniz benimkini hastane verdi sonra ucreti istendi 80 euro baya pahaliymis oducez mecbur turkiyede degilim ben
Ben de 700 lira gibi bir ücret ödedim korseye, burada da çok uygun değil galiba
Ben de 700 lira gibi bir ücret ödedim korseye, burada da çok uygun
Daha uygunmus orda saglik olsun tek korsede yetmiyor yika kurut tak bende sporcu sutyenlerinde hic rahat edemedim kurutma makinesiyle kurutuyorum ne zaman normal sutyene gecceksek bir ayi bitirdim ama hicde normale geccek gibi degil dikisler hassasBen de 700 lira gibi bir ücret ödedim korseye, burada da çok uygun değil galiba
Ben de yıkama konusunda sıkıntı yaşadığım için fermuarlı bir tane medikal korseyi yedek olarak aldım, başlarda çok sıktığı için canımı acıttı fakat şu an dönüşümlü olarak rahatça kullanıyorum. İlk aydan sonra da 1 2 ay kadar sporcu sütyeni önerdi hekim, normal sütyenler için 3. Ayı düşünüyorum en erken. 21. Gündeyim ve hala erimeyen dikişlerim mevcut benim de, iç çamaşır konusunda normale dönüş biraz zaman alır sanırımDaha uygunmus orda saglik olsun tek korsede yetmiyor yika kurut tak bende sporcu sutyenlerinde hic rahat edemedim kurutma makinesiyle kurutuyorum ne zaman normal sutyene gecceksek bir ayi bitirdim ama hicde normale geccek gibi degil dikisler hassas
Bir ay olunca kalmiyor dikis falan hepsi gider ama kizarmaya basladi hafif genislicek diye korkuyorum en az uc ay surer heralde tam iylesmesi buna sukur enfeksiyon acilma olmadi daha insallah olmazBen de yıkama konusunda sıkıntı yaşadığım için fermuarlı bir tane medikal korseyi yedek olarak aldım, başlarda çok sıktığı için canımı acıttı fakat şu an dönüşümlü olarak rahatça kullanıyorum. İlk aydan sonra da 1 2 ay kadar sporcu sütyeni önerdi hekim, normal sütyenler için 3. Ayı düşünüyorum en erken. 21. Gündeyim ve hala erimeyen dikişlerim mevcut benim de, iç çamaşır konusunda normale dönüş biraz zaman alır sanırım
Olmaz inşallah, allah pişman etmesinBir ay olunca kalmiyor dikis falan hepsi gider ama kizarmaya basladi hafif genislicek diye korkuyorum en az uc ay surer heralde tam iylesmesi buna sukur enfeksiyon acilma olmadi daha insallah olmaz
İnşALLAH olmaz. Hadi darısı bizlerin başınaBir ay olunca kalmiyor dikis falan hepsi gider ama kizarmaya basladi hafif genislicek diye korkuyorum en az uc ay surer heralde tam iylesmesi buna sukur enfeksiyon acilma olmadi daha insallah olmaz
Teşekkür ederim benim için faydalı oldu gerçekten. Hayırlısı ile hemencecik iyilesirsiniz umarımRica ederim, ameliyat öncesi ve süreçte burada yazılanların bana çok faydası dokundu, ben de birileri için faydalı olabilirsem ne mutlu
Size de şimdiden geçmişler olsun, umarım ağrısı sızısı en az şekilde atlatırsınızTeşekkür ederim benim için faydalı oldu gerçekten. Hayırlısı ile hemencecik iyilesirsiniz umarım
Amin aminSize de şimdiden geçmişler olsun, umarım ağrısı sızısı en az şekilde atlatırsınız
Merhaba,ameliyat oldunuz mu?bende devlette arıyorum.olduysanız bilgi verir misinizsoysal baş evet 3 arkadaşım oldu ve gayet memnunlar
Arkdslarim bnde dikleştirme olucam iz konusu biraz kafamı kariMerhaba,ameliyat oldunuz mu?bende devlette arıyorum.olduysanız bilgi verir misiniz
Kafam karışıyor kas üstü protez oldum iki yıl önce özelden resim paylaşmanız mumkunmu iz konusunda yardımcı olurmusunuzArkdslarim bnde dikleştirme olucam iz konusu biraz kafamı kari
BEnde dün bi görüşme yaptım.iz kalıyormuş maalesefArkdslarim bnde dikleştirme olucam iz konusu biraz kafamı kari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?