- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.061
Ben yurt disindayim ama devlet hastanesinde oldum eski yorumlarda baya olanda varDevlet hastanesinde meme küçültme yaptıran var mi?
Suan durumunuz nasil ,45 gun once oldun benim de cok kucuk olduBen gögüs cevremi ölctüğüm zaman şuan 93 cıkıyor gögüs altı 77. Belkide gözüm alışamadı ama daha fazla küçülsün istemiyorum umarım şişlikleri inmiştir. İnşallah sizinde gönlünüze göre olur
Benim bugün 17. Günüm, henüz korsesiz durmuyorum, dikişler de iyileşiyor, ilaç sürerken yayık yapıda olduklarını ben de görüyorum ama önceden okuduklarım ve sizin de yorumunuza dayanarak bunun geçici olacağını düşünüyorumSelam bugun 28.gunum dikisler falan guzel iylesiyo gibi kolum disinda bi sorun yok ilk defa sutyen denedim ama hic guzel gorunmediler boyle yanlar sis genis duruyo sutyenlerde bi tuhaf duruyo sevemedim bir turlu kuculmusler fakat yana dogru yayik duruyo hala inermiki yanlar bilgisi olan yardim edebilirmi
Insallah gecer bu durum bende korseyle geziyorum hala sadece deneyip gormek istedim moralimi bozdu insallah duzelirBenim bugün 17. Günüm, henüz korsesiz durmuyorum, dikişler de iyileşiyor, ilaç sürerken yayık yapıda olduklarını ben de görüyorum ama önceden okuduklarım ve sizin de yorumunuza dayanarak bunun geçici olacağını düşünüyorum
Agri kesici alabilirsin alti saatte bir ben aldigim icin hic agrim olmadi dikislerde odem baya oluyo benim bir ay olmak uzere hala bitmedi odem yanlardaBugün 2. günüm ağrım artmaya başladı. Benim dikişlerim koltuk altındaki bölümde de var yandan ve göğüs kısmındanda ödem oluştu şiştikçe şişiyo.. Sizlerde ağrı ve ödem nasıl ilerledi acaba? Kaç güne ağrılar hafifler?
Anestezi etkisi geçtikçe benim de ağrılarım artmıştı fakat 5. Günden itibaren neredeyse hiç ağrı kesici kullanmadım bile. Benim de 17.günüm şişlik ve ödem hafiflemeye başladı ama daha bir süre yer yer şişlik ve ödemler devam edecek gibi duruyorBugün 2. günüm ağrım artmaya başladı. Benim dikişlerim koltuk altındaki bölümde de var yandan ve göğüs kısmındanda ödem oluştu şiştikçe şişiyo.. Sizlerde ağrı ve ödem nasıl ilerledi acaba? Kaç güne ağrılar hafifler?
Kucultme yapinca diklestirme de mi yapiolar Yoksa onun icin ayri mi ucretSelam ben de Aralik ayina gun alacağım D cup ama bedenim ince 75D kucultme istemedigim icin yarim cup kucultecek.asimetri de var biraz .Yillardir diklestirme yaptirmak istiyordum bu sefer kararliyim. Siz niye o kadar kucultmek istiyorsunuz beden cok mu zayif
Küçültme yapinca diklestirme de yapiyorlar. Ayri bir ucret yokKucultme yapinca diklestirme de mi yapiolar Yoksa onun icin ayri mi ucret
Beni hekimin kendisi yönlendirdi, kopçalı ve fermuarlı seçenekleri var, bana hekimim fermuarlı korse kullanımını önermedi bence hekiminizden yönlendirme talep edebilirsinizMerhabalar. Ben devlet Hastanesi'nde 11 Kasım'da ameliyat için gün aldım her zaman istediğim ameliyatı sonunda oluyorum. Simdi ameliyattan sonra giyeceğim korseyi almak istiyorum fakat karar veremedim. Sizler nereden aldınız ve hangisinden aldınız?Bilgi verirseniz çok sevinirim
Sordum kendisine ama farketmez hangisini bulabilirsen onu alabilirsin dedi ama karar veremiyorum marka vb herşey kafamda soru işareti açıkçası siz hangi markadan aldınız acabaBeni hekimin kendisi yönlendirdi, kopçalı ve fermuarlı seçenekleri var, bana hekimim fermuarlı korse kullanımını önermedi bence hekiminizden yönlendirme talep edebilirsiniz
Benim kullandığım korsenin markası Elmura. Korseyi yıkadığım sırada yedek olsun diye fermuarlı bir tane aldım fakat o çok ağrı yaptı bende. Elmuradan oldukça memnunumSordum kendisine ama farketmez hangisini bulabilirsen onu alabilirsin dedi ama karar veremiyorum marka vb herşey kafamda soru işareti açıkçası siz hangi markadan aldınız acaba
Aldığınız ürün bu muydu acaba?Benim kullandığım korsenin markası Elmura. Korseyi yıkadığım sırada yedek olsun diye fermuarlı bir tane aldım fakat o çok ağrı yaptı bende. Elmuradan oldukça memnunum
Ürün daha çok bunun gibi, ben medikal ürün satan bir yerden aldım bu yüzden internette bulamadım sanırım. Kopçalı korse kullanıyorum, fermuarlı olan benim için çok rahatsız ediciydiAldığınız ürün bu muydu acaba?
Neden Bu sutyenler oneriliyorÜrün daha çok bunun gibi, ben medikal ürün satan bir yerden aldım bu yüzden internette bulamadım sanırım. Kopçalı korse kullanıyorum, fermuarlı olan benim için çok rahatsız ediciydi
Hem ağrıyı azaltmak için, hem sarsıntı hissini azaltmak için aynı zamanda da şekillendirmeye yardımcı oluyor diye biliyorum operasyon sonrasında.Neden Bu sutyenler oneriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?