• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba,yakın zamanda hatta 3 gün önce diyim lutfi kırdar eğitim araştırma hastanesine gittim hem meme hem karin için orada yapılıyor fakat devletin belirlediği bir standart var örneğin boyundan aşağı ölçüldüğünde de meme boyunun 35 cm ve üstü olması gerekiyor ozaman ücretsiz yapiyorlar sağlık sorunu teşkil ettiği için eğer o sınırın altındaysan yine ameliyat oluyor fakat estetik operasyona girdiği için 5 bin tl dendi bana ... karin içinde 5-6 bin tl civarı dendi özellerle kıyaslayınca devede kulak bir fiyat ama güven konusunda da napcami bilemedim özel de olup memnun kalmayan duydum devlette olup çok memnun kalan duydum o sebeple dr ları birazcık araştırıcam ona göre bakıcam yalnız şöyle bsy de var sıraya giriyorsun yoğunluk var ve sıra 1 yıl sonrada gelebilir 2, yıl sonrada hani sende istersen bir fikir almak içinde olsa bir plastik cerraha gideblrsn devlette hemen gel yapalım demiyorlar yoğunluktan oturu
Merhaba bende Lütfü Kırdara gittim bir ay önce ameliyat ücretsiz dedi ölçtükten sonra ama 1-2 sene bekleme durumu var dedi kayıt açıyorum hastane sizi arayacak dedi doktor asistanı muayene etti. Bu kadar? Yani beni başından savdı mı acaba diye düşündüm bekliyorum hastanenin aramasını süreç bu şekilde mi normalde de ? Siz ameliyat oldunuz mu bu arada

Ürün daha çok bunun gibi, ben medikal ürün satan bir yerden aldım bu yüzden internette bulamadım sanırım. Kopçalı korse kullanıyorum, fermuarlı olan benim için çok rahatsız ediciydi
Merak ettim siz ne kadara aldiniz benimkini hastane verdi sonra ucreti istendi 80 euro baya pahaliymis oducez mecbur turkiyede degilim ben

Ben de 700 lira gibi bir ücret ödedim korseye, burada da çok uygun
Ben de 700 lira gibi bir ücret ödedim korseye, burada da çok uygun değil galiba 😇
Daha uygunmus orda saglik olsun tek korsede yetmiyor yika kurut tak bende sporcu sutyenlerinde hic rahat edemedim kurutma makinesiyle kurutuyorum ne zaman normal sutyene gecceksek bir ayi bitirdim ama hicde normale geccek gibi degil dikisler hassas

Daha uygunmus orda saglik olsun tek korsede yetmiyor yika kurut tak bende sporcu sutyenlerinde hic rahat edemedim kurutma makinesiyle kurutuyorum ne zaman normal sutyene gecceksek bir ayi bitirdim ama hicde normale geccek gibi degil dikisler hassas
Ben de yıkama konusunda sıkıntı yaşadığım için fermuarlı bir tane medikal korseyi yedek olarak aldım, başlarda çok sıktığı için canımı acıttı fakat şu an dönüşümlü olarak rahatça kullanıyorum. İlk aydan sonra da 1 2 ay kadar sporcu sütyeni önerdi hekim, normal sütyenler için 3. Ayı düşünüyorum en erken. 21. Gündeyim ve hala erimeyen dikişlerim mevcut benim de, iç çamaşır konusunda normale dönüş biraz zaman alır sanırım

Ben de yıkama konusunda sıkıntı yaşadığım için fermuarlı bir tane medikal korseyi yedek olarak aldım, başlarda çok sıktığı için canımı acıttı fakat şu an dönüşümlü olarak rahatça kullanıyorum. İlk aydan sonra da 1 2 ay kadar sporcu sütyeni önerdi hekim, normal sütyenler için 3. Ayı düşünüyorum en erken. 21. Gündeyim ve hala erimeyen dikişlerim mevcut benim de, iç çamaşır konusunda normale dönüş biraz zaman alır sanırım
Bir ay olunca kalmiyor dikis falan hepsi gider ama kizarmaya basladi hafif genislicek diye korkuyorum en az uc ay surer heralde tam iylesmesi buna sukur enfeksiyon acilma olmadi daha insallah olmaz

Bende dr soysal baş tan randevu aldım persembe günü meme toparlama icin burdan bilgilendirme yaparım.yaptıranlar olmuş bu dr da burda okudum memnunlarmıs bakalım.bilgisi olan varsa başka bir devlet dr u için yönlendirme yaparsa çok sevinirim

Back