- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.041
Teşekkür ediyorumŞimdiki bedeniniz nedir ve süt verme ile alakalo bişe dendimi ? Geçmiş olsun bu arada ne kadar güzel atlatmışsınız süreci özeldemi ameliyat oldunuz
Çok geçmiş olsun, sizin durumunuz biraz farklı sanırım, benim omuz ve göğüs bölgemde ağrılarım farkedilir şekilde azalmaya başladı. Umarım kısa sürede ağrılarınızdan kurtulursunuzOmuz agriniz gectimi simdi o kisma takildim benim cok siddetli omuz kol agrim var 14 gundur ameliyattan bir gun sonra basladi ve hala gecmedi tendon iltihabi olabilcegini soyledi ama kesin demedi
Merhaba geçmiş olsun. Pansuman yaparken ne kullanıyorsunuz? Dikişlerinizin üstünü neyle kapatıyorsunuz? Bir de sütyen olarak hangi marka nasıl bir sütyen seçtiniz? Teşekkürler.Size de geçmiş olsun. Beni uyutmayacak boyutta değildi ağrım. Vardı ama normaldi. Şu an hiç ağrım yok. Oturur pozisyonda uyumak biraz sırt ve bel ağrısı yapıyor. Morluklar bende hala var diren yerlerinde. Benim dikişlerin birleştiği yerden akıntı oluyor. Ama doktorum meme dokumun çok yağlı olduğunu ve tutunamayan yağların atıldığını söyledi. Gayet normal dedi. Pansuman yapıyorum günde iki kere. Kaşıntı bende de var. Ama iyileştiğinin göstergesi kaşıntı. Daha çok yeni sizin de. Endişe etmeyin. Tekrar geçmiş olsun.
Merhaba teşekkürler. Batikon ile pansuman yapıyorum. Gazlı bez ile üzerini kapatıp sütyenimi giyiyorum. Sütyeni ben seçmedim. Ameliyat ücretine dahil olarak doktorumun verdiği sütyeni kullanıyorum. Etiketini rahatsız ettiği için kestim ama. Markasını hatırlamıyorum.Merhaba geçmiş olsun. Pansuman yaparken ne kullanıyorsunuz? Dikişlerinizin üstünü neyle kapatıyorsunuz? Bir de sütyen olarak hangi marka nasıl bir sütyen seçtiniz? Teşekkürler.
Aaa bende üniversitede ameliyat olacağım uludağ üniversitesi ama prof değilde asıstan doktor yapacakmıs öyle söylediler bana da emzirmeyle alakalı aynı seyleri söylediler ben biraz korkuyorum ilk çocuğumu iki yasına kadar emzirdim ikinciyi uzun bir süre düşünmüyorum buyuzden ameliyata karar verdim ama biraz endişeliyimTeşekkür ediyorumAmeliyatımı üniversite hastanesinde oldum, ameliyat olmadan önce hekimimle 85b şeklinde konuşmuştuk. Süt bezlerinin bir miktar azalacağı bilgisi verildi ama kesinlikle emziremezsin şeklinde bir şey söylenmedi ki ben de uzun zamandır araştırmadaydım, bu ameliyat emzirmeye tamamen engel teşkil etmiyor miktarı azaltacağı öngörülerek yakın zamanda çocuk düşünen kadınlara önerilmiyor diye biliyorum.
Ben ameliyat olali iki hafta oldu bugun kontrol vardi bana hic bizaman pansuman yapilmadi simdide demedi yapcaksin diye bantlari cikardi ilk defa dikislerimi gordum cok duzgundu hic acilma en ufak kanama yok acaba pansuman isi neden yapiliyo hic dokunulmasa dahami iyi sizin dikisleriniz nasilMerhaba teşekkürler. Batikon ile pansuman yapıyorum. Gazlı bez ile üzerini kapatıp sütyenimi giyiyorum. Sütyeni ben seçmedim. Ameliyat ücretine dahil olarak doktorumun verdiği sütyeni kullanıyorum. Etiketini rahatsız ettiği için kestim ama. Markasını hatırlamıyorum.
Bu arada hic suda degdirmedim.daha uc gun sonra dus alabilcem tam olarakBen ameliyat olali iki hafta oldu bugun kontrol vardi bana hic bizaman pansuman yapilmadi simdide demedi yapcaksin diye bantlari cikardi ilk defa dikislerimi gordum cok duzgundu hic acilma en ufak kanama yok acaba pansuman isi neden yapiliyo hic dokunulmasa dahami iyi sizin dikisleriniz nasil
Ben ameliyat olali iki hafta oldu bugun kontrol vardi bana hic bizaman pansuman yapilmadi simdide demedi yapcaksin diye bantlari cikardi ilk defa dikislerimi gordum cok duzgundu hic acilma en ufak kanama yok acaba pansuman isi neden yapiliyo hic dokunulmasa dahami iyi sizin dikisleriniz nasil
Gecmis olsun insallah hemen iylesiriz nekadar olmustu sizin birde dikisleeiniz eriyen dikismiydiDikişler mikrop kapmasın diye pansuman yapıyoruz muhtemelen. Çünkü açıyoruz ya biz. Bilemiyorum ki.. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demek.İyiyim çok şükür. Benim göğsüm büyük ve yağlı idi. O yüzden sağ göğsümdeki dikişim hafif açıldı gibi oldu ama halloluyor. Bir sıkıntım yok. Sebebinin dokusunun yağlı olmasına bağlıyor doktorum. Bir de küçük çocuğum var iki buçuk yaşında. Annem yanımda ama bana da çok düşkün. O da etkiledi haliyle. Ama iyiym sıkıntı yok. Normal şeyler bunlar.
Teşekkür ederim. İnşallah. Ama iyiyimGecmis olsun insallah hemen iylesiriz nekadar olmustu sizin birde dikisleeiniz eriyen dikismiydi
Kolum sargida alci gibi bise yapti kipirdatma dedi saliya kadar boyle kalicak zaten istesemde pek oynatamiyorum bu ameliyat beni yataga baglamadi ama kolum bagladi hic bi hareketim yok gogsumden cok kolumu dusunuyorum o daha cok lazimmis bana megersemTeşekkür ederim. İnşallah. Ama iyiyimEvet eriyen dikiş. 17 Eylülde ameliyat oldum. Daha yeni sayılır. Olağan şeyler bunlar. Doktoruma güvendiğim için rahatım. Sizin adınıza çok sevindim. Kol ağrınız nr durumda?
Çok geçmiş olsun. Ameliyat sütyenini çıkarıp kendi sütyenimi taktım bir günlüğüne. İnanın aynada bakmalara doyamadım. Vay be dedim dünya varmış. Omuzda yük yok. Göğüsler durması gerektiği yerde duruyor ve en önemlisi sağdan soldan fırtlayan görüntü yok. İnanın bu her şeye değer. Kol ağrınızı unutacaksınız. Emin olunKolum sargida alci gibi bise yapti kipirdatma dedi saliya kadar boyle kalicak zaten istesemde pek oynatamiyorum bu ameliyat beni yataga baglamadi ama kolum bagladi hic bi hareketim yok gogsumden cok kolumu dusunuyorum o daha cok lazimmis bana megersem
Insallah bende o gunu gorurum saol iyi dilekleein icin henuz tsortumu bile yanliz giyemiyorum bu kol yuzunden bu kol agrisi olmasaydi bende eminim ayna onunden kendimi alamicaktim vardir bundada bir hayir beklicez artik en cok istedigim dus alip ters uyumak duz uyumak zormus kaldiki ben yanada hemen dondum besinci gunde kolumdan dolayi ama ters bi baskaÇok geçmiş olsun. Ameliyat sütyenini çıkarıp kendi sütyenimi taktım bir günlüğüne. İnanın aynada bakmalara doyamadım. Vay be dedim dünya varmış. Omuzda yük yok. Göğüsler durması gerektiği yerde duruyor ve en önemlisi sağdan soldan fırtlayan görüntü yok. İnanın bu her şeye değer. Kol ağrınızı unutacaksınız. Emin olunTekrarda geçmiş olsun.
Bence endişe edecek hiç bir şey yok kendiniz için en güzel olanı yapıyorsunuz, umarım çok güzel geçer operasyonunuzAaa bende üniversitede ameliyat olacağım uludağ üniversitesi ama prof değilde asıstan doktor yapacakmıs öyle söylediler bana da emzirmeyle alakalı aynı seyleri söylediler ben biraz korkuyorum ilk çocuğumu iki yasına kadar emzirdim ikinciyi uzun bir süre düşünmüyorum buyuzden ameliyata karar verdim ama biraz endişeliyim
Merhaba kolunuzu niye sardilar fizik tedavi dr u mu onerdi .Teşhis koydular miKolum sargida alci gibi bise yapti kipirdatma dedi saliya kadar boyle kalicak zaten istesemde pek oynatamiyorum bu ameliyat beni yataga baglamadi ama kolum bagladi hic bi hareketim yok gogsumden cok kolumu dusunuyorum o daha cok lazimmis bana megersem
Teshisi beni ameliyat eden doktor koydu kendisininde basina gelmis galiba ama tam emin degil zaten saralim dedi saliya kadar oynatma gecmesse tekrar bakalim dedi fizik tedavim ayin 18 inde o gune kadar dayanamicagim icin her doktora baktiriyorum inanin bes tane doktor bakti burda isler oyle hemen fiIk doktoruna gideyim gorsun olmuyo randevu alamiyosun ev doktoruna gidebiliyosun acile gidebiliyosun ama doktorlar sadece kendi alaninda gelismemis her alanda gelismisler o yuzden anliyolar bazilarida anlamiyo o ayri simdilik teshisim tendon iltihabi gecmesse baska teshis koycaklar heralde emardanda gun aldim oda ayin 14 u anlicaniz herseyi beklemek gerekiyouzun oldu kusura bakmayinMerhaba kolunuzu niye sardilar fizik tedavi dr u mu onerdi .Teşhis koydular mi
Valla ne diyim buyuk gecmis olsun.Ameliyata bagli mi olmus yoksa tesadufen mi.Siz İstanbul da degilsiniz dimiTeshisi beni ameliyat eden doktor koydu kendisininde basina gelmis galiba ama tam emin degil zaten saralim dedi saliya kadar oynatma gecmesse tekrar bakalim dedi fizik tedavim ayin 18 inde o gune kadar dayanamicagim icin her doktora baktiriyorum inanin bes tane doktor bakti burda isler oyle hemen fiIk doktoruna gideyim gorsun olmuyo randevu alamiyosun ev doktoruna gidebiliyosun acile gidebiliyosun ama doktorlar sadece kendi alaninda gelismemis her alanda gelismisler o yuzden anliyolar bazilarida anlamiyo o ayri simdilik teshisim tendon iltihabi gecmesse baska teshis koycaklar heralde emardanda gun aldim oda ayin 14 u anlicaniz herseyi beklemek gerekiyouzun oldu kusura bakmayin
Ben yurt disindayim burda oldum ameliyata bagli degil dedi ya yatis pozisyonundan yada bagladiklarindan dolayi zarar gordu tendonlar benim dusunce bu tabi onlar olamaz ameliyattan dediValla ne diyim buyuk gecmis olsun.Ameliyata bagli mi olmus yoksa tesadufen mi.Siz İstanbul da degilsiniz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?