Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba kol agriniz gecti mi merak ettim neden olmus dr ne diyor
Suan bi ilac aldim onla biraz gecti ama en cok gece ve sabah oluyo dua ediyorum gece olmasin korku sariyo uyumaya giderken doktor omirilikten yada ameliyatta baglandigin icin olabilir dedi fizik tedavi onerdi ama ona gidemem kollari kaldiramam sonucta

Tekrardan gecmis olsun. Ameliyatta kollari yana mi bagliyorlar yani o derece ne yapmislar kola. Baska bir dr a gösterecek misiniz .

Tekrardan gecmis olsun. Ameliyatta kollari yana mi bagliyorlar yani o derece ne yapmislar kola. Baska bir dr a gösterecek misiniz .
Gecmesse giderim cunku dayanamiyorum bu agriya ameliyatta herkesi bagliyolar ama cok skmis olabilirleryada duz yatmaktan oldu duz yatmak zor bise ben yana dondum dun dayanamadim agriya bise sorucam bugun benim gogus ucumun etrafinda sararma oldu normalmi bu sizlerdede oldumu

Ben henuz ameliyat olmadim aralik gibi düşünüyorum. Sadece diklestirme olacak.Ben kol agrisi konusunda bir tuhaflik hissettim .Kolda uyusma, kanlanma ,sisme var mi

Ben henuz ameliyat olmadim aralik gibi düşünüyorum. Sadece diklestirme olacak.Ben kol agrisi konusunda bir tuhaflik hissettim .Kolda uyusma, kanlanma ,sisme var mi
Yok hic bir sey gorunurde omzumdan yada boynumdan geliyo bu agri sinir skismasi gibi bise kola yayiliyor agri boyun tutulmasi gibi bi agri degil ama sancilaniyo onlar bana omirilik ten yada baglamadan olabilcegini soylediler ama bi tedavi uygulamadilar agri kesici sadece aliyorum ama hic biri fayda etmedi bugun sadece baska bi hap kullandim o biraz durdurdu simdilik umarim gece baslamaz

Umarım görüp cevap verirsiniz tekrar sarkma büyüme gibi bi durumla karşılaştınız mı yada hissizlik gibi

Merhaba, öncelikle kollarımı bilekten bağladılar benim ve sağ 900 gr / sol 900 gr alındı sizden çok fazla yani siz mutlaka doktorunuzla görüşün normal değil bu ağrı ve dün direnlerin çıktığı yerlere konulan bandajlari çıkarttık ve ilk duşumu aldım sutyeni çıkarttık yıkandı o süreçte hicbirsey takmadım ona rağmen ve hala ağrı acı yok rabbime sonsuz şükürler olsun sadece kesikler de olması gerektiği kadar sizi var Dr. Elinden olabilir farkedilemeyen bir durum olabilir Allah korusun siz mutlaka ve hemen doktorunuza gidin acil olarak

Insallah sadece duz yatmaktandir ben hayatimda duz yatmadim hic simdi biraz donuyorum yana dondugumde bukadar siddetli agri olmuyo kasilma gibi bise bakti doktorlar guc kaybi olmayinca onemsemediler sinirlerde kesilme falan olsa.zaten hic durmaz.bu agri arada duruyo tekrar basliyor benide bayiltmadan baglasalardi anlardim cokmu sktilar ama beni bayildinca baglamislar damar yolunu bile bayginken acmislar

Baglamalari yada damar yolu açmaları ha bayginken ha ayıkken önemli değil ki bu sizde neden bu kadar ağrı oldu dayanılmaz derece de bence yan yatıyorum dediniz ya ondan kaynaklı olabilir çünkü 1 hafta oldu sırtımda belki ve bana göre artık yaralar çıktı artik yattığım yerlerim batiyo bana ama sabır diyorum ilerleyen zamanlarımı düşünüyorum ve sabrediyorum zaten 4. Haftadan sonra azar azar yan dönmelere baslaniyormus asla kendimi zora sokacak canımı agritacak acıtacak bir şey yapmıyorum ve çevremdeki herkes beni muannat canı tatli olarak bilir çok dayanıksız bilir herkes şok içinde ben kendimde dahil tahminimden bile çok iyi geçiriyorum bu durumu, bana ve çevreme kalsa benim aylarca yatak döşek yatmam gerekiyodu ama 2 gün full yattım hastanede çıkmadan önce kalktım hemşire yardımıyla ilk yürüyüşümüz yaptıktan sonrasi daha kolay oldu herşey, çok uzattım belki ama siz nasıl yan yatıyorsunuz anlayamadım acı o yüzden bence bu arada ne zaman ameliyat olmustunuz?

Merhaba tekrar buyudu mu?suanki durumunuz nasil?

Ben iki gundur yan yatiyorum bir hafta duz yattim cunku duz yatmaktan bu agri siddetleniyor ben doku az alindigi icinmidir nedir ben ameliyat olmus gibi bile hissetmedim hic dikis agrim yok yanda yatsam her isimide kendim yapiyorum bendeki sorun boyun fitigi gibi bise oyle bi agri ameliyattan degil sinir skismasi gibi yan yatmassam delirtiyo yoksa ameliyat bazilarina zor geliyo ama bende hic sorun olmadi ben ters yatan biriydim duz yatmak bana sorun cikardi cift yastik bide boyun bosluga geliyo sanirim o yuzden dondum yana ama benim dikislerde donunce sizlama falan olmadi eger oluyosa sizlama donmemek gerekir henuz su bile degdirmedim bu cuma dikislere bakilcak sonra dus alabilirmisim

Tekrar geçmiş olsun ben dikişler değilde 1 hafta sonra bandajlarim alındı yarından sonra duş alabilirsin dedi dün aldım ilk defa ve şuana kadar sıkıntı yaşamadım çok şükür sizde ağrı için Dr ile gorusun mutlaka

Benimde ameliyattan çıktıktan sonra sol elim uyuşuktu Dr a sordum birsey demedi 4 5 gün geçmedi heralde elim boşlukta kalmış kimse farketmemisti memeden çok dra elimi soruyordum çok şükür geçti inşallah seninde geçer yeni bittiyse ameliyatin

On gun oldu gecmedi fizik tedaviye gidicem mecbur uyusukluk yok siddetli bi agri bendeki

Merhaba, hayır aynen yapıldığı gibi, his kaybı ilk zamanlar oluyor sonra geliyor.Benim 80D idi 80b oldu, göğsüm hariç 38 bedendim şimdi tüm vucudum 38 beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…