Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Günaydın. Benim doktorum ertesi gün korseyi açıp pansuman yaptı kendisi. Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Sütyen çok sıkı olduğu için sinir sıkışmış olabilir. Cumaya kadar sütyenn çıkarılmaması enteresan geldi bana.

Selam soyle tam yazmamisim ben hastanede dort gun kaldim o surecte bana sutyen giydirilmedi sadece sargi yapildi sutyenden eve cikarken giydirildi bu agri hastanede basladi halada agriyo delirtcek beni birde morarma var baya birde deli gibi kasini o diren yerleri normalmi o kasinti dikislerde degilde diren yerinde

Anladım. Evet dren yerlerm benim de kaşındı. Morarma var tabi. O kadar işlemden sonra morarma olmaz olur mu? Normal. Ama ağrı olayı kolumda falan uyutmayacak derecede hiç olmadı. Ağrı kesici alıyor musunuz? Parol vermişti doktorum. Ama çok ağrın olursa iç diye. Yatmadan önce iç bıçak batması gibi sızıların olmasın diye demişti. Doktorunuzla görüşün olmadı bi.

B
ugun kontrole gittim morarma daha fazla genislerse gel dedi hersey normal dedi korseyi actilar sadece bantlari degistirdiler pqnsuman yok geri kapadilar bir hafta daha boyle kalcak dediler yine dus yok ben yurt disinda kaliyorum bunlar yikanmayi cok sevmedine umurlarinda degil turkiyede su gecirmez bant falan yapistiriyolar galiba oylemi yapiyosunuz dusu yoksa dikislere su degdirdinizmi ilk hafta bana yasak bir hafta daha

Bir hafta sonra bantlarla beraber duş aldım. Sonra ıslanan bantlar kolayca çıktı. Pansumanımı yaptım. Gazlı bez koyup korse sütyenimi giydim. İki günde bir duş alabilrisin dedi doktorum. Batikonla pansuman yapıyorum her sabah vr her akşam. Su geçirmez bant hiç kullanmadım ben.

Birinci haftanin sonunda onlar cikardi banti yenilediler korseyi giydirdiler tekrar haftaya gel dediler cikarma dediler ama korsenin yikanmasi gerek cikarip yiksammi diye dusunuyorum ama cok sisler tekrar kapatabilirmiyim korseyi bilmiyorum sizden kac giram aldilar bende birisi 318 birisi 414 gram

Merhabalar, pazartesi günü meme küçültme ameliyatı olacağım. Bu operasyonu yıllardır istememe rağmen şu an stresli ve kaygılı hissediyorum. Henüz evli veya çocuk sahibi değilim, 29 yaşındayım, pek çok araştırma yaptım fakat yine de tecrübe sahibi olan sizlerden bilgi almak istediğim bazı konular var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Öncelikle ameliyat sonrası söz konusu olan his kaybını yaşadınız mı ve bu uzun süreli bir durum mu? Ameliyat sonrası çocuk sahibi olup aynı oranda büyüme yaşayan oldu mu? Çok uzun zamandır d kup veya e kup kullanan biri olarak ameliyat sonrası değişen ölçünün psikolojik olarak pişman etmesi söz konusu mu, yeni halinize alışmakta zorlandınız mı? Araç kullanma konusunda ise belli bir süre emniyet kemerinden uzak kalmak gerekiyor biliyorum ama ne kadar sürede normal araç kullanımına dönüş söz konusu? Aklımda dönüp duran bu sorulara yönelik cevaplarınız için minnettar olurum

Benden birinden 600 birinden 500 gr doku çıkarıldı. Ben duş alacağım zaman korse sütyeni elimde yıkıyorum. Balensiz telsiz sütyen takıyorum. Bir saate kuruyor. Çıkarma demediler bana hiç. Size neden öyle dediler bilemedim ama siz yine sorabileceğiniz biri varsa sorun. Asistanı falan varsa iletişimde olduğunuz ona bir danışın.

Ha bugün ha yarın derken oldu da bitti bile hatta 1 hafta mı bitirdim bile ağrı ve acıyla gerçekten değdi

Ha bugün ha yarın derken oldu da bitti bile hatta 1 hafta mı bitirdim bile ağrı ve acıyla gerçekten değdi çektiğim herşey değdi bu hafiflik bu görüntü muhteşem bişey, vücudum şimdiden seratonin salgiliyor her yıl 23 eylul doğum günüm sayabilirim inşaallah bu yazımı okuyup faydasını gören kişiler olur sağlıcakla kalın..

Ozelleikle sordum fakat hayir dedi hepsi farkli bi yol izliyor ve kurallarini cihnetmiyor birde ben hastanede oldum a en az dokuz cerrah varsa dokuzuda gordu beni hepsi ayni fikirde olunca bise diyemiyosun

Ayni gun olmusuz ameliyati benimde gogsumde bi agri yok ama boyun fitigimi oldum ne oldum bilmiyorum kola grisindan olcem artik hic bise durdurmuyo bu agriyi

Ayni gun olmusuz ameliyati benimde gogsumde bi agri yok ama boyun fitigimi oldum ne oldum bilmiyorum kola grisindan olcem artik hic bise durdurmuyo bu agriyi
Kaç gram çıkartıldı acaba birde neden o kadar agriniz oldu anlamadım ben ki parmağıma iğne batınca bile 1-2 hafta yarabandi takarım cok fazla dayanıksız biriyim şuan yatıp kalkmak dışında herseyim normale döndü kesik yerlerim dışında (oda normal) hafif sızı ve kaşıntı dışında rabbime şükürler olsun ağrım yok sancim yok dışarıya çıkabiliyor yürüyorum oturabiliyorum kollarımı çok olmasa da saçımı toplayabilecek kadar kaldirabiliyorum siz mutlaka doktorunuzla görüşün

Bende sağ 900 / sol 900 olmak üzere 1800 gram alındı ama hiç ağrım yok olması gerektiği kadar kesik yerlerde sizi var o kadar

Benimde dikislerde hic aci yok olsada hissetmem heralde bu kol agrisi yuzunden yatis pozisyonundanmi oldu bilmiyorum yada ameliyathanede bagliyorlarmis kollari o ara zedelendimi fakat ben bu agridan gogsumu hatta hic biseyi duzunemez oldum bende cok bise alinmadi 414 biri 318 digeri sizden nekadar alindi

Bu kadar kol ağrısı normal değil. Bir yerinizi incitmiş olabilirler. Narkozlusunuz ameliyat sırasında ne olduysa olmuş olabilir. Bence kolunuz için ayrı bir doktora gidin. Çünkü cidden normal değil. Uyutmayacak kadar ağrım hiç olmadı.

Gittim hatta oraya igne yapildi ama gecmiyo felaket bi sanci dogum sancisi sanki korkuyorum gecmicek diye cok gecmis olsun sizede

Hey gidi tam 6 yıl olmuş, başka bir konu için girince hatırladım buraya yazdıklarımı, Prof.Dr. Mustafa Keskin e yaptırmıştım, şu an hiç iz yok ve eski halimi hiç hatırlamıyorum, darısı isteyenlerim başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…