• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Mrb arkadaşlar benim ameliyatımın üzerinden tam 8 ay geçti. Ve hayat artık daha güzel. Şeklinin oturması 6. Ayı buldu. 80 E cuptan 80 B cup a düştü. Özgüven tavan artık bende. Duruş kıyafet seçimi herşey değişti. Eskiden bu ameliyatı düşünürken bende çok araştırmıştım. İnsan bilgi sahibi olmak istiyor haliyle. Çok zor bi ameliyat vs laflarına kulak asmayın. En fazla 1 ay dikkat etmeniz gerekli. Sonrasi çok güzel..
Merhaba 80E hangi markada kullaniyordunuz

O gördükleriniz kabukta olabilir belki bandajlar varken bende dikiş sanmıştım bandajlar çıkınca baktım ki kabukmuş dikişlerin üstündeki bantı 15 gün sonra kendim çıkartmıştım ben
Bantları çıkardı doktorum canım yanlız duş almadan önce farkettım gazlı bez kanla karışık akıntı olmuş hala azar azar devam ediyor bende degıstırıyorum sargı bezlerini persembe kontrolüm var ozaman ne olacak bılmıyorum sadece bir göğsümde oldu sizin böyle bişey oldumu olduysa ne yaptınız

Bantları çıkardı doktorum canım yanlız duş almadan önce farkettım gazlı bez kanla karışık akıntı olmuş hala azar azar devam ediyor bende degıstırıyorum sargı bezlerini persembe kontrolüm var ozaman ne olacak bılmıyorum sadece bir göğsümde oldu sizin böyle bişey oldumu olduysa ne yaptınız
Akıntı olmadı bende doktorunuza telefon açma imkanınız varsa sorsaydınız keşke.Bende dün kontrole gittim iz tedavisine başladık dikişlerimde ki iyileşmeyi çok iyi buldu ve korse sütyeni çıkarabileceğimi söyledi sporcu sütyen giyebilirsin dedi şu an sporcu sütyen arayışındayım ne alacağımı bilmiyorum alt kısmı lastikli olsun istemiyorum.1 ay sonra yeniden kontrole çağırdı

1 ay önce özel bir hastanede oldum. 75 DD'den 75B'ye küçüldüler. 50 yaşında olmama rağmen çok kolay ve rahat geçirdim bu bir ayı. İlk hafta elbette sızılar, şişlikler, çürükler oluyor ama acısı sezaryen yanında sıfır kalır :-)
Sonuçtan çok mutluyum, sırt ve omuz ağrılarım bitti. Görünüş de cabası.
Şu an iz tedavisi dönemindeyim, ağırlık kaldırma ve esneme gibi konularda hala dikkatliyim.
Doğru doktoru bulursanız ve güven duyarsanız gerçekten de altından kolay kalkılan bir operasyon. Endişe etmeyin diye yazmak isterim.
doktor ismini paylasir misiniz?

Arkadaşlar bende uzun zamandır beklediğim ameliyata gireceğim öğlen gibi girersin Dr şehir hastanesindeyim lütfen dua edin üç çocuğum var korkuyorum ınsallah sağ salim çıkarım gelişmeleri yazarım görüşürüz
Merhabalar ameliyat oldunuz mu süreç nasıldı? Bilgi verebilir misiniz?

Merhaba ben su an hamileyim sonrasinda bende küçültmeyi dusunuyorum..göğüs küçültme ,toparlama ozel de fiyatlar yaklasik ne kadar?
Bir de hic duydunuz mu bilmiyorum ama,benim gogsumun yan tarafinda kitle gibi bir sey hissetmistim kosturarak hastaneye gittim, rontgen felan baktılar.aksesuar göğüs müş ilk defa duydum.zarari yok rahatsiz olursaniz aliriz dediler.
ben hazır göğsümu küçültmek isterken aksesuari çıktı 🤭

Merhabalar ameliyat oldunuz mu süreç nasıldı? Bilgi verebilir misiniz?
Merhaba 25 ağustosta ameliyat oldum kuculme gayet iyi dd beden den b oldu çok memnunum şeklinden yanliz 7.gunde sol göğsümün altında hafif akıntı başladı sürekli dr kontrolündeysdim dikiş yerim mikrop kapmış üç gün hastanede damardan antibiyotik aldım eve geldim bugünde yaramın temiz olduğunu lokal anestezi ile dikti kapanmasını bekliyorum dr um özel gibi çok çok ilgilendi sagolsun en ufak şeyde mesaj yazıyorum hemen dönüyor düşünüyorsanız mutlaka olun benim başıma gelen küçük birsey sizdede olur diye bisey yok dikisimin attığı gün pazar a gitmistim malum çocuklar var ev işi ufak tefek dinlenemedim ondan oldu herkese tavsiye ederim omuz ve sirt ağrım ameliyattan çıktıktan sonra bile kuş gibi oldum senelerdir o yükle yaşamışım hep öne doğru durus bozukluguda çabası artık daha dik ve ozguvenliyim iyi bir doktor bulun veya şehrinizde sehir hastanesi varsa oraya gidin o kadar para vermeye gerek yok tabi maddi durumunuzu bilmiyorum fikrimi söyledim

Arkadaşlar herkese merhaba. Meme küçültme ameliyatı ile ilgili sorularım olduğu için foruma yeni üye oldum. Birkaç sorum var, tecrübeli arkadaşlarımın yardımına çok ihtiyacım var. Öncelikle okunacak çok fazla sayfa olduğu için hepsini maalesef okuyamadım. Aklıma takılan soruların yanıtlarını bulamadım, o yüzden kusuruma bakmayın :)

Meme küçültme ameliyatı sonrasında göğüs ucunda çürüme yaşandığına dair birkaç haber okudum, bu doğru mu, ya da bu sorunu yaşayan oldu mu?
Birde kilom var biraz. Meme küçütlme ameliyatı sonrasında kilo verenler oldu mu, olduysa herhangi bir sorun yaşadınız mı acaba, çok merak ediyorum.

Cevaplarsanız ve yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Umarım hepiniz istediğiniz memelere sağlıkla ve büsbütün şekilde ulaşırsınız. :)

Merhaba, son zamanlarda Medipol koşuyolu ile görüşüp fiyat alan var mı acaba? Ona göre görüşmeye gitmek istiyorum.

Merhaba ben plastik cerrahi ameliyathane hemşiresiyim plastik cerrahım gögüs konusunda çok tecrübeli biridir kendim de kendisine gögüs ameliyatı oldum inanılmaz mutluyum kendisini incelemenizi tavsiye edebilirim
Merhaba. Bende ameliyat olmaya karar verdim doktor arayisindayim. Hangi hastane ve hangi doktora ameliyat oldunuz isim verebilir misin lütfen

Merhabalar kızlar, birşey sormak istiyorum. Ben 53 kiloyum. Ameliyat olacağım diye 69 kilodan düştüm. Kasım 14 ameliyat günüm. Doktorum 85b ve 90b arasında küçülteceğini söyledi. Sizce bedenimde yine büyük dururlar mı? Ben çok yoruldum bunca zamandır bu göğüsler ile yaşamaktan. İstediğimi giyinememekten. Küçük olsunlar istiyorum ama 85b tam olarak nasıl görünüyor bilmiyorum.

Merhaba 25 ağustosta ameliyat oldum kuculme gayet iyi dd beden den b oldu çok memnunum şeklinden yanliz 7.gunde sol göğsümün altında hafif akıntı başladı sürekli dr kontrolündeysdim dikiş yerim mikrop kapmış üç gün hastanede damardan antibiyotik aldım eve geldim bugünde yaramın temiz olduğunu lokal anestezi ile dikti kapanmasını bekliyorum dr um özel gibi çok çok ilgilendi sagolsun en ufak şeyde mesaj yazıyorum hemen dönüyor düşünüyorsanız mutlaka olun benim başıma gelen küçük birsey sizdede olur diye bisey yok dikisimin attığı gün pazar a gitmistim malum çocuklar var ev işi ufak tefek dinlenemedim ondan oldu herkese tavsiye ederim omuz ve sirt ağrım ameliyattan çıktıktan sonra bile kuş gibi oldum senelerdir o yükle yaşamışım hep öne doğru durus bozukluguda çabası artık daha dik ve ozguvenliyim iyi bir doktor bulun veya şehrinizde sehir hastanesi varsa oraya gidin o kadar para vermeye gerek yok tabi maddi durumunuzu bilmiyorum fikrimi söyledim

Kizlar merhaba. Bende küçültme ve diklestirme ameliyatı olmak istiyorum. Aksarayda yaşıyorum. Üniversite hastanesinde maalesef ki plastik cerrah yok. Gelen gidiyor. Özel hastanelerde çok para istiyor. Konya ve Nevşehirde tavsiye edeceğiniz doktor var mı devlette

Herkese merhaba ben de sonunda meme küçültme ameliyatı oldum ve iyi ki olmuşum diyorum. Doktorum Taha Mehmetoğlu. Medical Park Florya hastanesinde ameliyat oldum. Ameliyat, hastane yatış
kovid testi, rutin testler ve ameliyat sütyeni dahil 44000 tl ye oldum. 17 eylülde ameliyat oldum. Uyutma uyanma dikiş hepsi toplamda dört saat sürdü yaklaşık. Çıktığımda sonda ve dren vardı. Hiç rahatsızlık hissetmedim. Dört saat sonra ayağa kaldırdılar. Gayet rahattım. Baş dönmesi, mide bulantısı yaşamadım. Ağrım sızım hiç olmadı. Ertesi gğn çıkışım yapıldı. Salı günü drenlerimi aldırdım. Dren olayı korkulacak bir şey değil asla. Sıfır acı diyorum. Korkuyordum ama boşaymış. Bir hafta dolunca duşumu aldım. Bantlar çıktı. Pansuman yapıyorum her gün. Bugün ilk kontrolüm var. Sağ göğsümün dikişinde minik bir sarımsı bir şey var. Resmini attım. Doktorum normal korkma dedi. Bugün gideceğim bakalım nolacak? Doktorumdan çok çok memnunum. Hayatımda gördüğüm en güler yüzlü doktor Taha bey diyebilirim. Aşırı ilgili, güler yüzlü, sıcak kanlı bir doktor. Hastaneden çıkışımı yapmadan önce pansumanımı yaptıktan sonra bana " Eeğer canını acıttıysam hakkını helal et" dedi ve ben şaşırdım. İki sezeryan oldum hiçbirinde hiçbir doktor gelip helallik istemedi. İkinci doğumda doktorum gelip nasılsın diye sormadı bile. Hemşirelerle haber yolladı hep. O da özeldi halbuki. Neyse sonuç olarak doktorum harika bir doktor. Ekip şahane bir ekip. Her şey harikaydı. Ve yeni görüntümü gören herkes 5 kilo vermişsin gibi diyor. Aşırı mutluyum. 🦋🦋

Herkese merhaba ben de sonunda meme küçültme ameliyatı oldum ve iyi ki olmuşum diyorum. Doktorum Taha Mehmetoğlu. Medical Park Florya hastanesinde ameliyat oldum. Ameliyat, hastane yatış
kovid testi, rutin testler ve ameliyat sütyeni dahil 44000 tl ye oldum. 17 eylülde ameliyat oldum. Uyutma uyanma dikiş hepsi toplamda dört saat sürdü yaklaşık. Çıktığımda sonda ve dren vardı. Hiç rahatsızlık hissetmedim. Dört saat sonra ayağa kaldırdılar. Gayet rahattım. Baş dönmesi, mide bulantısı yaşamadım. Ağrım sızım hiç olmadı. Ertesi gğn çıkışım yapıldı. Salı günü drenlerimi aldırdım. Dren olayı korkulacak bir şey değil asla. Sıfır acı diyorum. Korkuyordum ama boşaymış. Bir hafta dolunca duşumu aldım. Bantlar çıktı. Pansuman yapıyorum her gün. Bugün ilk kontrolüm var. Sağ göğsümün dikişinde minik bir sarımsı bir şey var. Resmini attım. Doktorum normal korkma dedi. Bugün gideceğim bakalım nolacak? Doktorumdan çok çok memnunum. Hayatımda gördüğüm en güler yüzlü doktor Taha bey diyebilirim. Aşırı ilgili, güler yüzlü, sıcak kanlı bir doktor. Hastaneden çıkışımı yapmadan önce pansumanımı yaptıktan sonra bana " Eeğer canını acıttıysam hakkını helal et" dedi ve ben şaşırdım. İki sezeryan oldum hiçbirinde hiçbir doktor gelip helallik istemedi. İkinci doğumda doktorum gelip nasılsın diye sormadı bile. Hemşirelerle haber yolladı hep. O da özeldi halbuki. Neyse sonuç olarak doktorum harika bir doktor. Ekip şahane bir ekip. Her şey harikaydı. Ve yeni görüntümü gören herkes 5 kilo vermişsin gibi diyor. Aşırı mutluyum. 🦋🦋
Gecmis olsun bende 23 eylulde ameliyatimi oldum uc gun sonra eve ciktim bugun besinci gun kasinti var alt dikislerde birde morarma var bugun ilk gune gore daha zor geciyor sizdede kola agrisi omuz agrisi oldumu delirten bir agri yasiyorum geceleri sag omuz ve kolda yatis pozisyonundanmi bilmiyorum nasil uyuyorsunuz

Gecmis olsun bende 23 eylulde ameliyatimi oldum uc gun sonra eve ciktim bugun besinci gun kasinti var alt dikislerde birde morarma var bugun ilk gune gore daha zor geciyor sizdede kola agrisi omuz agrisi oldumu delirten bir agri yasiyorum geceleri sag omuz ve kolda yatis pozisyonundanmi bilmiyorum nasil uyuyorsunuz
Size de geçmiş olsun. Beni uyutmayacak boyutta değildi ağrım. Vardı ama normaldi. Şu an hiç ağrım yok. Oturur pozisyonda uyumak biraz sırt ve bel ağrısı yapıyor. Morluklar bende hala var diren yerlerinde. Benim dikişlerin birleştiği yerden akıntı oluyor. Ama doktorum meme dokumun çok yağlı olduğunu ve tutunamayan yağların atıldığını söyledi. Gayet normal dedi. Pansuman yapıyorum günde iki kere. Kaşıntı bende de var. Ama iyileştiğinin göstergesi kaşıntı. Daha çok yeni sizin de. Endişe etmeyin. Tekrar geçmiş olsun.

Size de geçmiş olsun. Beni uyutmayacak boyutta değildi ağrım. Vardı ama normaldi. Şu an hiç ağrım yok. Oturur pozisyonda uyumak biraz sırt ve bel ağrısı yapıyor. Morluklar bende hala var diren yerlerinde. Benim dikişlerin birleştiği yerden akıntı oluyor. Ama doktorum meme dokumun çok yağlı olduğunu ve tutunamayan yağların atıldığını söyledi. Gayet normal dedi. Pansuman yapıyorum günde iki kere. Kaşıntı bende de var. Ama iyileştiğinin göstergesi kaşıntı. Daha çok yeni sizin de. Endişe etmeyin. Tekrar geçmiş olsun.

Gunaydin bende gogus agrisi yokta kol agrisi neden var anlamadim delirtiyor o agri sinir skismasi gibi bise olsu sanirim bana korse giydirildi hic bise goremiyorum cumaya kadarda acilmicak dendi doktor bakicak sadece morlugumu gorebiliyorum pansuman demedi hic kendi yapicak galiba

Back